master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
ε μα δεν σου αρεσει το κτηνωδες;![]()
![]()
![]()
![]()
στους αντρες εχω κ γω πολυ περιεργο γουστο ρε παιδι μου...αλλα εσυ....
ε μα δεν σου αρεσει το κτηνωδες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε οχι και γοριλας ρε συναεκτζη.και εγω καπως ετσι ειμαι,γοριλας ειμαι και εγω δηλαδης;δε μπορώ να πω,πολύ ωραίος γορίλας.εσύ μάλλον στο ζωολογικό κήπο πρέπει να πηγαίνεις για να "ψαρεύεις".
δε μπορώ να πω,πολύ ωραίος γορίλας.εσύ μάλλον στο ζωολογικό κήπο πρέπει να πηγαίνεις για να "ψαρεύεις".
ε μα δεν σου αρεσει το κτηνωδες;
σε λιγο θα μας βγαλετε αντρακλα και τον αβραμη,τρελαμενες
κοστουμι δεν προκειται να βαλω ποτε,θυληκο.οταν οι αντρες κανετε σαν γκομενιτσες που κραζουν γυναικες με κωλαρες ή βυζαρες ... τοτε πραγματικα ειναι patheticλικι ....
και ναι γουσταρω ντουκια , αξυριστα , με κοστουμι , ωραιο χαμογελο και 'μοβορικο βλεμμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!!!οταν οι αντρες κανετε σαν γκομενιτσες που κραζουν γυναικες με κωλαρες ή βυζαρες ... τοτε πραγματικα ειναι patheticλικι ....
συγνώμη αδελφέ ενωσίτη αλλά ο τύπος πιο πολύ σε όρθιο άγριο ζώο φέρνει παρά σε άνθρωπο.βέβαια γούστα είναι αυτά,να δες παραπάνω η άλλη θα σε επέλεγε κτηνώδες αγόριΕ οχι και γοριλας ρε συναεκτζη.και εγω καπως ετσι ειμαι,γοριλας ειμαι και εγω δηλαδης;![]()
τι συγκρινεις τωρα ρε ανθρωπα?!σε λιγο θα μας βγαλετε αντρακλα και τον αβραμη,τρελαμενες![]()
![]()
![]()
![]()
ψηφιστε τον πιο σεξυ αντρα του σαιτ,κατα προτιμηση με ανοιχτη ψηφοφορια και σχολια για καθε ψηφο![]()
γιατι ρε τυπε,εχω αγνη ψυχη ομως :'(συγνώμη αδελφέ ενωσίτη αλλά ο τύπος πιο πολύ σε όρθιο άγριο ζώο φέρνει παρά σε άνθρωπο.βέβαια γούστα είναι αυτά,να δες παραπάνω η άλλη θα σε επέλεγε κτηνώδες αγόρι![]()
Πες ρε τυπε χαβαλε κανουμε...Θα μπορούσα να πω για κάποια μέλη που έχω συναντήσει εκτός αλλά δε θα ήταν δίκαιο.
Ισχύει δηλαδή αυτό που λένε ότι οι μεγαλόσωμοι άντρες έχουν καλή ψυχή ε?γιατι ρε τυπε,εχω αγνη ψυχη ομως :'(
θελω τον καυτο και τον στρατηγο στις επιλογες!!!!!!!!!!
5 ατομα θεωρω σεξυ κ τα 2 λειπουν!![]()
νοιαζονται πολυ ρε,αν μαζι με την καλη ψυχη εχεις μεγαλη πουτσα και λεφτα.Ισχύει δηλαδή αυτό που λένε ότι οι μεγαλόσωμοι άντρες έχουν καλή ψυχή ε?
αλλά στη τελική λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον οι γυναίκες δε νοιάζονται και πολύ γι'αυτό![]()