Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ηδονορεουσα η ατμοσφαιρα στο μπου....μη μη ρε τυπε μην γραφεις τετοια μερικες χυνουν με το που βλεπουν τετοια βαθυστοχαστα.
ηδονορεουσα η ατμοσφαιρα στο μπου....μη μη ρε τυπε μην γραφεις τετοια μερικες χυνουν με το που βλεπουν τετοια βαθυστοχαστα.
αχαχαχαχα τον στρατηγο ρε,η 16χρονο εισαι η παιδερεισον.σοβαρεψου ρεεεεεεεεεεεεεεεε.
πλακα μου κανεις τωρα.πιπίνι ο στρατηγός?
ε ποτέ :o
μωρη λουκ κ εσυ 5 θελεις? τι σκατα? εγω δυο χρησιμοποιησα![]()
όχι, για 35άρη τον είχαπλακα μου κανεις τωρα.
Eμένα κ ποιον άλλον ψήφισες;;;μωρη λουκ κ εσυ 5 θελεις? τι σκατα? εγω δυο χρησιμοποιησα![]()
Mε πόσους κλώνους σε ψήφισες;;;Ναι....έχω δει τον σίννερμαν -για λίγο-,και μένα,απ'αυτούς που είναι στο πολλ....επειδή εγώ όμως θεωρώ τον εαυτό μου πιο σέξυ από το σίννερ (χωρίς παρεξήγηση ε; ).....ψήφισα εμένα..... ;)
ζηλευει...πιπίνι ο στρατηγός?
ε ποτέ :o
Άντε ψοφησέ με επιτέλους,τί περιμένεις;;;ζηλευει...![]()
Mε πόσους κλώνους σε ψήφισες;;;![]()
![]()
![]()
Θα προλάβουμε πριν τελείωσει ο κόσμος το 2012,πώς το κόβεις;;;Δεν χρησιμοποιώ κλώνους ρε βλάκα,και όταν έρθω Θεσσαλονική θα τα πούμε.........θα σε περιμένω στο λευκό πύργο.... ;)
Τσεκάρεις το κενό δίπλα στο νικ μου->θα εμφανιστεί μία τελίτσα μόλις το κάνεις->μετά αποστολή.
Θα προλάβουμε πριν τελείωσει ο κόσμος το 2012,πώς το κόβεις;;;![]()
Για πότε το κόβεις(ημερομηνίες);;;Φέτος το καλοκαίρι θα έρθω......εκτός αν αλλάξεις attitude.... ;)
Για πότε το κόβεις(ημερομηνίες);;;![]()
Καλώς,θα φροντίσω να είμαι ελεύθερος!!!Δεύτερο μισό του Ιουλίου.... ;)