Επισκέπτης
Nα μην πίνεις στο μαγαζί. Το αφεντικό θα σε σπάσει στο ξύλο αν το μάθει...
και οι 3 δικοι σου ειναι,απο κλωνους,1000 τις εκατο.εγω ψηφισα τον απολυτο,εννωειται.
με σενα δεν χρειαζονται αποδειξεις ρε αβραμηΜ'αρέσει που λες 1000 % κιόλας ρε......ωραίος είσαι....έχεις αποδείξεις γι'αυτό που λες;;;; Αν ναι καλώς....αν όχι.........τράβα βούτα το ξερό σου σε καμιά λεκάνη,ρε σκουπίδι....![]()
Kαλά τον εαυτό σου ψήφισες;;;Από τους 3 ο ένας είμαι εγώ.....και ο δεύτερος είσαι εσύ....ο τρίτος δε γνωρίζω.... ;)
με σενα δεν χρειαζονται αποδειξεις ρε αβραμη![]()
θελεις να σου στειλω κανα πακο;Α ναι;;; Σοβαρά......ωραίος είσαι ρε μεγάλε.....να πούμε λοιπόν ότι εσύ κατουράς και χέζεις χαρτονομίσματα των 50 €,αντί για κάτρουλα και σκατά,αντίστοιχα......αλλά δε χρειάζονται αποδείξεις....ναι;;;;![]()
Kαλά τον εαυτό σου ψήφισες;;;![]()
Ελα ρε κιθαρα.... εισαι ατομο λεμε...Ναι....έχω δει τον σίννερμαν -για λίγο-,και μένα,απ'αυτούς που είναι στο πολλ....επειδή εγώ όμως θεωρώ τον εαυτό μου πιο σέξυ από το σίννερ (χωρίς παρεξήγηση ε; ).....ψήφισα εμένα..... ;)
τον εδειρες τον φιλο μου τον σιν ρε;Ναι....έχω δει τον σίννερμαν -για λίγο-,και μένα,απ'αυτούς που είναι στο πολλ....επειδή εγώ όμως θεωρώ τον εαυτό μου πιο σέξυ από το σίννερ (χωρίς παρεξήγηση ε; ).....ψήφισα εμένα..... ;)
εγω δε δινω ψηφο αν δε μπουν κ αλλοι!!!!!!!!!!μωρη λουκ κ εσυ 5 θελεις? τι σκατα? εγω δυο χρησιμοποιησα![]()
εγω δε δινω ψηφο αν δε μπουν κ αλλοι!!!!!!!!!!![]()
ακρατος αισθησιασμος γλαφυρες εξαψεις υποτονικου ερωτισμου με την ματια του πεινασμενου για ηδονη
λιλας φορ δε γουιν
μη μη ρε τυπε μην γραφεις τετοια μερικες χυνουν με το που βλεπουν τετοια βαθυστοχαστα.ακρατος αισθησιασμος γλαφυρες εξαψεις υποτονικου ερωτισμου με την ματια του πεινασμενου για ηδονη
λιλας φορ δε γουιν
ακρατος αισθησιασμος γλαφυρες εξαψεις υποτονικου ερωτισμου με την ματια του πεινασμενου για ηδονη
λιλας φορ δε γουιν
Οχι ρε συ,ενταξει ο αβραμακος ειναι ατομο σωστο...τον εδειρες τον φιλο μου τον σιν ρε;![]()
![]()
![]()