baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
χριστουγεννα ερχονται οχι πασχα για να βγει ο λαζαρος.Μπουχο δεβρω εξω ρε μαλεα!!!
χριστουγεννα ερχονται οχι πασχα για να βγει ο λαζαρος.Μπουχο δεβρω εξω ρε μαλεα!!!
εισαι σε σωστο δρομο αποδεχεσαι την ηττα πριν ξεκινησει ο αγωνας. εντιμο.ΜΠΟΥΞΑΡΕ χασαμε
Στο έσιαξα και τούτο για να ισιώσεις μια φορά ακόμα.Ηρεμήστε λίγο μάγκες ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ΜΑΣ [size=50pt]ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!![/size]
Είμαστε Πρώτοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΕΕΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ... ΕΕΕΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Τι ομάδα είναι ο Αθηναίος;ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΡΕ PALIOMOYNIA
τριμπαλο θα φαει.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΡΕ PALIOMOYNIA
Δεν πας καλα μου φαινεται....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΡΕ PALIOMOYNIA
Τι ομάδα είναι ο Αθηναίος;
τριμπαλο θα φαει.
στηριζω τον φιλο μουΔεν πας καλα μου φαινεται....
Κατάλαβα... Βάζελος!
δεν σου λεω....θα χαλασεις το κλιμα των γιορτων
Ούτε 200.000 ...ψιλοπραγματα.ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 193.500 ευρώ για τα επεισόδια στην Τούμπα
Για μενα κερδισαμε 3-42!
Τύπος πως τα βλέπεις τα νταλαβερια μαλαματινες φουγαρα κτλ τουΕυκαιρια εκει στα Τεμπη να μαζευτειτε οι ΖΜΠΑΟΓΚτζηδες και να καψετε το πουλμαν με την αποστολη για να γαμησετε τον ΖΜΠΑΟΓΚ για να ξαναφτιαχτει!!!
πουτσες φουλ από εδώ από εκειχανω και εγω