Νέα

Ο νομάρχης δεν παίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ένα ένα

Οι φόροι πληρώνονται με βάση τα κέρδη. Η Αθηνα πληρώνει πολύ περισσοτερους φόρους από salonika.

Για το ότι τρέχουν οι αθηναίοι φταίνε οι ίδιοι που έχουν μαζευτεί τετραπλάσιοι από όσους χωράει το μαγαζί. Όλοι πίσω στα χωρια τους

Η μιση πόλη ψήφισε ψωμιάδη. Αν ήμουν θεσσαλονικιός θα ντρεπόμουνα για τον καραγκιόζη.

Εδώ σταματάω γιατί δε θέλω να καταλήξω να στηρίζω κάτι που δεν πιστεύω: Το χωρισμό του κράτους στον πλούσιο νότο και στο φτωχό βορά.

Αλλα μου τη σπάει η γκρίνια σας. Και δε μπορώ τις μικρές πόλεις
ενα ενα λοιπον.το οτι πληρωνετε σε συνολο περισσοτερους φορους απο εμας τι σχεση εχει? απο την μια λογικο ειναι γιατι ειστε περισσοτεροι και 2ον τα περισσοτερα σε εσας(σαν πολη) καταληγουν...
στο οτι μαζευτικαν τοσοι πολλοι και τρεχουν ολημερις τι σημαινει?οτι η Θεσσ/νικη δεν προοδευει επειδη ειμαστε λιγοτεροι και τρεχουμε γιαυτο λιγοτερο?
Ντρεπομαστε,αλλα διασκεδαζουμε με τον πονο μας,το μονο που μπορουμε να κανουμε πλεον
χωρισμος του κρατους...πνευματωδες, καπαρωσατε ολες τις υποδομες,ευκαιρια να χωριστουμε για να μην εχετε και το ζορι να μας δινετε χρηματα για να φτιαξουμε και εμεις με την σειρα μας την Β Ελλαδα
γκρινια εχουν ολοι, ακομα και οι ιδιοι οι αθηναιοι,αλλα κυριως οσοι αισθανονται αδικημενοι
Σε ευχαριστω ειλικρινα που δεν μπορεις τις μικρες πολεις, να σαι καλα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Αυτές είναι τοπικές κόντρες και αντιπαλότητες.
Καμία σχέση με τα κόμπλεξ των Θεσσαλονικέων απέναντι στην Αθήνα.
ρε συ px, ο κατω ζηλευει τον πανω
τι να κανουμε δλδ, να ζηλεψουμε την Κατερινη? Ανθρώπινο και λογικο ειναι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γκρινια εχουν ολοι, ακομα και οι ιδιοι οι αθηναιοι,αλλα κυριως οσοι αισθανονται αδικημενοι
Σε ευχαριστω ειλικρινα που δεν μπορεις τις μικρες πολεις, να σαι καλα
Ε μα ναι, ακριβώς. Φτάνει πια, λες και η γκρίνια μαζί με τη βολή δεν είναι εθνικό μας χαρακτηριστικό αλλά μόνο μιας περιοχής.

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αυτές είναι τοπικές κόντρες και αντιπαλότητες.
Καμία σχέση με τα κόμπλεξ των Θεσσαλονικέων απέναντι στην Αθήνα.

Ναι , αλλά δε λες ότι μερικά δικαιολογημένα υπάρχουν μετά από αυτά που έκανε η Αθήνα στη Θεσ/νικη ( λιμάνι , έργα κτλ )

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι , αλλά δε λες ότι μερικά δικαιολογημένα υπάρχουν μετά από αυτά που έκανε η Αθήνα στη Θεσ/νικη ( λιμάνι , έργα κτλ )
Δηλαδή;  :think:
(αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ντρεπομαστε,αλλα διασκεδαζουμε με τον πονο μας,το μονο που μπορουμε να κανουμε πλεον
χωρισμος του κρατους...πνευματωδες, καπαρωσατε ολες τις υποδομες,ευκαιρια να χωριστουμε για να μην εχετε και το ζορι να μας δινετε χρηματα για να φτιαξουμε και εμεις με την σειρα μας την Β Ελλαδα

Καλά ΤΏΡΑ περιμένετε να φτιάξετε την πολύ σας? Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχετε με το χρόνο. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, βλέπουν μπροστά και κάνουν σχεδιασμό. Πες μου 5 σημαντικά έργα υποδομής που έγιναν στη θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρονια.

αλλα κυριως οσοι αισθανονται αδικημενοι

γιατί ρε φιλε αισθάνεσαι αδικημένος?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλά ΤΏΡΑ περιμένετε να φτιάξετε την πολύ σας? Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχετε με το χρόνο. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, βλέπουν μπροστά και κάνουν σχεδιασμό. [size=20pt]Πες μου 5 σημαντικά έργα υποδομής που έγιναν στη θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρονια[/size].
[size=12pt]γιατί ρε φιλε αισθάνεσαι αδικημένος?[/size]
Tην απάντηση τη έδωσες μόνος σου Ενφο...ακριβώς επειδή δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο εδώ και πολλά χρόνια...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
σταματάω. αλήθεια

Νομίζω οι κάτοικοι τις θεσσαλονίκης πρέπει να κάνουν 3 πράγματα

1. να απαγορέψουν στις διαφορες αδερφές να λένε "θεσσαλονίκη η πιο ερωτική πόλη"

2. Να δουν σοβαρά το μέλλον τους

3. Να δείξουν ότι η εκλογή των 2 γελοίων ήταν μια παρένθεση

Και με αυτά σας αφήνω και πάω για ύπνο. Αύριο στην οικοδομή δε θα μπορώ να κάνω δουλειά

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γιατί την Θεσσαλονίκη και κατ'επέκταση όλη την επαρχία,η κεντρική εξουσία την έχει γραμμένη στα @@ της...
Ολα τα λεφτά έπεσαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και τα έργα στην Εγνατία Οδό είχαν παγώσει...
Ξέρεις τι είναι να θες να πάς από Γιάννενα στη Θεσ/νικη και να περνάς από 3 σιδερένιες γέφυρες μονής κατέυθυνσης εν έτει 2008(φέτος μόνο μια πλεον :grin:)οι οποίες κατασκευάστηκαν επί Χούντας???

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σταματάω. αλήθεια

Νομίζω οι κάτοικοι τις θεσσαλονίκης πρέπει να κάνουν 3 πράγματα

1. να απαγορέψουν στις διαφορες αδερφές να λένε "θεσσαλονίκη η πιο ερωτική πόλη"

2. Να δουν σοβαρά το μέλλον τους

Και με αυτά σας αφήνω και πάω για ύπνο. Αύριο στην οικοδομή δε θα μπορώ να κάνω δουλειά

Σώπα ρε φίλε , σοβαρά ? Έργα δε γίνονται γιατί τρώνε τα λεφτά εκεί κάτω και στο μόνο μέρος που δίνουνε κάτι είναι η Αθήνα

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Απορώ με μερικούς.Το δίδυμο ας πούμε Γεννηματά-Κακλαμάνη ή Φασούλα-Σγουρού είναι πιο σοβαρά?
Εδώ ετοιμάζεται να ξανακυβερνήσει η....Μιλένα Αποστολάκη και μας πειράζει ο Ψωμιάδης.Ο μόνος πολιτικός που μιλάει σαν νορμάλ άνθρωπος,σαν όλους μας και όχι με ξύλινα κλισέ και υποκρισία.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ξέρεις κάτι Bull? Έμεινα Ιωάννινα για δουλειά 4 μήνες σερί. Και γούσταρα πολύ. Είστε τυχεροί.

Εγώ νομίζω ότι η Ήπειρος γλίτωσε την καταστροφή της "ανάπτυξης" λόγω ανύπαρκτων υποδομών μεταφορών.

Σίγουρα η επαρχία όλη έχει αδικηθεί - όχι συγκεκριμένα η θεσσαλονίκη. Αυτό ήθελα να τονίσω πριν

αν ποτε γυρίσω ελλάδα δε θα μείνω Αθηνα. Πρώτη επιλογή είναι Ιωάννινα και μετά ... μετά Βελιγράδι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Απορώ με μερικούς.Το δίδυμο ας πούμε Γεννηματά-Κακλαμάνη ή Φασούλα-Σγουρού είναι πιο σοβαρά?
Εδώ ετοιμάζεται να ξανακυβερνήσει η....Μιλένα Αποστολάκη και μας πειράζει ο Ψωμιάδης.Ο μόνος πολιτικός που μιλάει σαν νορμάλ άνθρωπος,σαν όλους μας και όχι με ξύλινα κλισέ και υποκρισία.

Και ψάχναμε ποιος ψήφισε το Ζορό

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο μόνος πολιτικός που μιλάει σαν νορμάλ άνθρωπος,σαν όλους μας και όχι με ξύλινα κλισέ και υποκρισία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο

Σώπα ρε φίλε , σοβαρά ? Έργα δε γίνονται γιατί τρώνε τα λεφτά εκεί κάτω και στο μόνο μέρος που δίνουνε κάτι είναι η Αθήνα
Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες πριν  :grin:
Αθηναία μεν, δεν μπορώ να διαφωνήσω δε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Συνήθως αυτοί που κάνουν κριτκή αφ'υψηλού είναι ακόμα πιο κάτω από αυτούς τους οποίους κριτικάρουν ή ειρωνεύονται

Πρώτη φορα το ακούω αυτό.

Καλά έκανες και ψήφισες το νομάρχη της καρδιας σου.

Είναι και καλός κουβαλητής

Συνημμένα

• 1213713478_12.jpg
    1213713478_12.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom