ενα ενα λοιπον.το οτι πληρωνετε σε συνολο περισσοτερους φορους απο εμας τι σχεση εχει? απο την μια λογικο ειναι γιατι ειστε περισσοτεροι και 2ον τα περισσοτερα σε εσας(σαν πολη) καταληγουν...Ένα ένα
Οι φόροι πληρώνονται με βάση τα κέρδη. Η Αθηνα πληρώνει πολύ περισσοτερους φόρους από salonika.
Για το ότι τρέχουν οι αθηναίοι φταίνε οι ίδιοι που έχουν μαζευτεί τετραπλάσιοι από όσους χωράει το μαγαζί. Όλοι πίσω στα χωρια τους
Η μιση πόλη ψήφισε ψωμιάδη. Αν ήμουν θεσσαλονικιός θα ντρεπόμουνα για τον καραγκιόζη.
Εδώ σταματάω γιατί δε θέλω να καταλήξω να στηρίζω κάτι που δεν πιστεύω: Το χωρισμό του κράτους στον πλούσιο νότο και στο φτωχό βορά.
Αλλα μου τη σπάει η γκρίνια σας. Και δε μπορώ τις μικρές πόλεις
στο οτι μαζευτικαν τοσοι πολλοι και τρεχουν ολημερις τι σημαινει?οτι η Θεσσ/νικη δεν προοδευει επειδη ειμαστε λιγοτεροι και τρεχουμε γιαυτο λιγοτερο?
Ντρεπομαστε,αλλα διασκεδαζουμε με τον πονο μας,το μονο που μπορουμε να κανουμε πλεον
χωρισμος του κρατους...πνευματωδες, καπαρωσατε ολες τις υποδομες,ευκαιρια να χωριστουμε για να μην εχετε και το ζορι να μας δινετε χρηματα για να φτιαξουμε και εμεις με την σειρα μας την Β Ελλαδα
γκρινια εχουν ολοι, ακομα και οι ιδιοι οι αθηναιοι,αλλα κυριως οσοι αισθανονται αδικημενοι
Σε ευχαριστω ειλικρινα που δεν μπορεις τις μικρες πολεις, να σαι καλα