Νέα

Ο Έλληνας «απαγορεύεται» να γαμάει φτηνά και εύκολα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλικαδούρα και συ "Πάθος..." με τον Ελλέηνα περσόνα; Συνέχισε έτσι αγόρι μου....
πίκρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κλάμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αγαμησιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
Κλικαδούρα και συ "Πάθος..." με τον Ελλέηνα περσόνα; Συνέχισε έτσι αγόρι μου....

Βρε αγοράκι μου τα έχουμε χιλιοαναλύσει, γιατί δεν βάζεις μυαλό;
Πιάσε τον ρυθμό, μπες στον χορό και όλα τα άλλα γίνονται από μόνα τους

[youtube=425,350]xkIX_O6YvAM[/youtube]  ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βρε αγοράκι μου τα έχουμε χιλιοαναλύσει, γιατί δεν βάζεις μυαλό;
Πιάσε τον ρυθμό, μπες στον χορό και όλα τα άλλα γίνονται από μόνα τους

[youtube=425,350]xkIX_O6YvAM[/youtube]  ;)

Όχι όταν πουλάς τον εαυτό σου ρε φίλε και κάνεις παρέα με μίζερους ανθρώπους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι όταν πουλάς τον εαυτό σου ρε φίλε και κάνεις παρέα με μίζερους ανθρώπους....

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Πάθοςςςςςςςςςςςςςςς πώς κατάντησε η ελληνική κοινωνία......
[youtube=425,350]DhqyrmWsjq0[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Στην υποκρισία και πουστιά είσαι πρώτος ρε περσόνα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
μια ερώτηξη
ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΜΟΝΟ (ΟΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΘΗΝΑΙΕΣ ?
ΜΉΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
μια ερώτηξη
ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΜΟΝΟ (ΟΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΘΗΝΑΙΕΣ ?
ΜΉΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Τα ίδια χάλια είναι και εκεί η κατάσταση πιστεύω, και μιλώ από προσωπικά βιώματα. Εξαρτάται βέβαια πώς το εννοείς το εντάξει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
πιο προσβάσιμες, λιγότερο απαιτητικές και σνομπ. κυρίως

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
πιο προσβάσιμες, λιγότερο απαιτητικές και σνομπ. κυρίως
Δεν έχω αυτήν εντύπωση, μάλλον ίδια είναι τα πράγματα και στην επαρχία,για να μην πω χειρότερα και φανώ υπερβολικός, και ξανατονίζω ότι μιλώ από προσωπικά βιώματα. Και επειδή εκεί οι γυναίκες είναι αριθμητικά λιγότερες, και οι καλές, οι πραγματικά καλές είναι λίγες, παίρνουν τα μυαλά τους ευκολότερα αέρα. Επειδή έχω ζήσει επί μακρόν στην επαρχία,θα προτιμούσα να ζούσα παντρεμένος εκεί παρά ελεύθερος όπως ήμουν. Θα πέρναγα πολύ καλύτερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω αυτήν εντύπωση, μάλλον ίδια είναι τα πράγματα και στην επαρχία,για να μην πω χειρότερα και φανώ υπερβολικός, και ξανατονίζω ότι μιλώ από προσωπικά βιώματα. Και επειδή εκεί οι γυναίκες είναι αριθμητικά λιγότερες, και οι καλές, οι πραγματικά καλές είναι λίγες, παίρνουν τα μυαλά τους ευκολότερα αέρα. Επειδή έχω ζήσει επί μακρόν στην επαρχία,θα προτιμούσα να ζούσα παντρεμένος εκεί παρά ελεύθερος όπως ήμουν. Θα πέρναγα πολύ καλύτερα.

για μια ακόμη φορά ορθότατος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτό για την επαρχία είναι ορθότατο...
πέρα από τα κουτσομπολιά και την κρισάρα από την οποία θα σε περάσουνε, οι γκόμενες είναι πιο ασφαλείς, περιστοιχισμένες από την οικογένεια και τις φίλες τους και η μοναξιά δε βιώνεται τόσοσ άγρια όπως στην Αθήνα, που και λίγο να σε γουστάρει κάποια μπορεί και να σου την πέσει γιατί πού θα σε ξαναδεί;
Στην επαρχία, και να σε γουστάρουν είσαι πάντα εκεί, προσβάσιμος και διαθέσιμος όποια ώρα σε θελήσουν και το όποιο μυστήριο μπορεί να διαθέτεις διαλύεται εύκολα με 2-3 εξόδους στα λίγα μαγαζιά μιας πόλης...έτσι, το χαρτί σου καίγεται εύκολα και γρήγορα, πράγμα που δε γίνεταιο στην Αθήνα που μπορείς να πουλας την παραμύθα σου επί μακρόν και σε πολλές...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Αυτό για την επαρχία είναι ορθότατο...
πέρα από τα κουτσομπολιά και την κρισάρα από την οποία θα σε περάσουνε, οι γκόμενες είναι πιο ασφαλείς, περιστοιχισμένες από την οικογένεια και τις φίλες τους και η μοναξιά δε βιώνεται τόσοσ άγρια όπως στην Αθήνα, που και λίγο να σε γουστάρει κάποια μπορεί και να σου την πέσει γιατί πού θα σε ξαναδεί;
Στην επαρχία, και να σε γουστάρουν είσαι πάντα εκεί, προσβάσιμος και διαθέσιμος όποια ώρα σε θελήσουν και το όποιο μυστήριο μπορεί να διαθέτεις διαλύεται εύκολα με 2-3 εξόδους στα λίγα μαγαζιά μιας πόλης...έτσι, το χαρτί σου καίγεται εύκολα και γρήγορα, πράγμα που δε γίνεταιο στην Αθήνα που μπορείς να πουλας την παραμύθα σου επί μακρόν και σε πολλές...
Πέραν των ανωτέρω ορθών, στην επαρχία δεν υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να κάνεις σχέση της πλάκας, εκεί σε βλέπουν για σοβαρή σχέση γιατί άπαξ και κυκλοφορήσεις μία φορά, όλοι το έμαθαν και εκείνη έχει ήδη εκτεθεί. Και δεν την παίρνει να κυκλοφορεί σήμερα με τον έναν και αύριο με τον άλλον, διότι θα μείνει νομοτελειακά στο ράφι, αφού θα θεωρηθεί του σκοινιού και του παλουκιού. Γι' αυτό λέω ότι περνάνε πιο καλά οι παντρεμένοι, διότι αν μια γυναίκα θέλει απλά να ξεσκίζεται, θα προτιμήσει να το κάνει με έναν παντρεμένο που εκ της θέσης του είναι εχέμυθος παρά με κάποιον άλλο που μπορεί να την κάνει βούκινο....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πέραν των ανωτέρω ορθών, στην επαρχία δεν υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να κάνεις σχέση της πλάκας, εκεί σε βλέπουν για σοβαρή σχέση γιατί άπαξ και κυκλοφορήσεις μία φορά, όλοι το έμαθαν και εκείνη έχει ήδη εκτεθεί. Και δεν την παίρνει να κυκλοφορεί σήμερα με τον έναν και αύριο με τον άλλον, διότι θα μείνει νομοτελειακά στο ράφι, αφού θα θεωρηθεί του σκοινιού και του παλουκιού. Γι' αυτό λέω ότι περνάνε πιο καλά οι παντρεμένοι, διότι αν μια γυναίκα θέλει απλά να ξεσκίζεται, θα προτιμήσει να το κάνει με έναν παντρεμένο που εκ της θέσης του είναι εχέμυθος παρά με κάποιον άλλο που μπορεί να την κάνει βούκινο....

Ακριβώς...Η επαρχία δεν είναι για ανύπαντρους που θέλουν να κάνουν τη ζωή τους, εκτός κι αν ανήκουν σε τίποτα προνομιούχες κλίκες που πουλάνε μούρη στα local χαϊβάνια..
Ακόμα και τα κωλόμπαρα στην επαρχία είναι γτπκ...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ακριβώς...Η επαρχία δεν είναι για ανύπαντρους που θέλουν να κάνουν τη ζωή τους, εκτός κι αν ανήκουν σε τίποτα προνομιούχες κλίκες που πουλάνε μούρη στα local χαϊβάνια..
Ακόμα και τα κωλόμπαρα στην επαρχία είναι γτπκ...
Σε σχέση με τα κωλάδικα, προσωπικά έχω περάσει πολύ καλύτερα στην επαρχία από ό,τι στην Αθήνα. Καταρχήν, εκεί ήταν όλα εκτός από κωλάδικα και βιζιτάδικα,ήξερες τι έκανες εκεί που πήγαινες και οι τύπισσες δεν είχαν μη και όχι, έκαναν τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, ελλείψει ανταγωνισμού, ήταν πολύ τσουχτερές οι τιμές.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Michael 967 προσκυνώ την τεράστια μαθηματική σου ανάλυση Ελληνικών μαμισιών!

Διαφωνώ όμως με το ότι οι Ελληνίδες κάνουν λιγότερα μαμίσια. Η σημερινή Ελληνίδα μαμιέται περισσότερο παρά ποτέ (σε σύγκριση π.χ. με τη μάνα της, τη γιαγιά της κ.λ.π.). Απλά, αυτό το αυξημένο ποσοστό μαμισιών της σημερινής Ελληνίδας δεν "εισπράττεται" από την πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών αλλά κυρίως από μία προνομιούχα μειοψηφία.

+10000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom