Εμπεριέχονται ορισμένες σωστές σκέψεις κατά την άποψή μου στο παραπάνω post. Θα διαφωνήσω με το ότι υπάρχει οργανωμένο σιωνιστικό σχέδιο, μάλλον οργανωμένη συλλογική μακακία θα έλεγα ότι υπάρχει.....
Όντως, το να κάνει σεξ έλληνας με μη εκδιδόμενη ελληνίδα σήμερα, ναι μεν δεν είναι τόσο δυσεύρετο, πλην όμως δεν είναι και τόσο εύκολο όσο κακώς διατυμπανίζεται δεξιά και αριστερά, ότι δηλαδή μια βόλτα να βγεις θα βρεις και γυναίκα για σεξ.... Και όσο πιο δύσκολα βρίσκει το σεξ κάποιος με τις μη εκδιδόμενες γυναίκες, τόσο περισσότερο θα αναγκαστεί να καταφύγει στις εκδιδόμενες, υπάρχει αναλογία και συσχέτιση μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων.
Υπάρχουν γυναίκες που όντως απέχουν από το σεξ και δεν πέφτουν εύκολα στο κρεβάτι, υπάρχουν όμως και γυναίκες που ξεσκίζονται όμορφα, ήσυχα και διακριτικά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άντρες που κάνουν αμάν για να βρουν γυναίκα, και υπάρχουν και άντρες που ξεσκίζονται να πηγαίνουν με γυναίκες κατά την απόλυτη επιλογή τους. Και οι άντρες που κάνουν αμάν να βρουν γυναίκα, καταλήγουν να συμβιβάζονται με την πρώτη τυχούσα που τους κάνει πολλαπλώς τη ζωή δύσκολη, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες ίσως να μην της πολυέδιναν και καμία ιδιαίτερη σημασία.... Και επίσης, αφού έχουν κάνει αμάν να βρουν τη μία, κάνουν και τα πάντα να μην τη χάσουν, αφού φοβούνται ότι θα ξαναφτύσουν το γάλα της μάνας τους για να βρουν την επόμενη....
Ποιοι κατά την άποψή μού περνάνε καλά και ποιες είναι οι κατηγορίες αντρών με τιυς οποίους οι γυναίκες ξεσκίζονται ασύστολα; καταρχήν, όποιος εμπίπτει στο προβαλλόμενο πανταχόθεν πρότυπο άντρα της εποχής μας, δηλαδή τύπος με γεμάτο πορτοφόλι, με αμαξάρα, που ντύνεται στη μόδα, χωρίς να μετράει και πολύ η κατά τα άλλα εμφάνισή του και η εξυπνάδα του. Εν συνεχεία, ορισμένα συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως μπάρμαν, dj,πορτιέρηδες, σερβιτόροι και άλλα συναφή. Διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτε με τους ασκούντες τα εν λόγω επαγγέλματα και σέβομαι την εργασία κάθε ανθρώπου. Οι γυναίκες που βγαίνουν έξω σε χώρους μαζικής διάσκέδασης, πάνε για να πηδηχτούν με όποιους εργάζονται σε αυτούς τους χώρους και όχι με κάποιον που διασκεδάζει στον ίδιο με αυτές χώρο. Άρα, οι λοιποί πελάτες, προσφέρουν τον οβολό τους για να συντηρούνται αυτά τα μαγαζιά και να μπορούν να πηδάνε κατ' απόλυτη επιλογή οι εργαζόμενοι σε αυτά, ενώ οι ίδιοι θα μένουν με το μπουκάλι (του ποτού) στο χέρι.... Τέλος, αυτοί που πηδάνε είναι οι παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι και εν γένει δεσμευμένοι. Διότι μία γυναίκα που απλά θέλει να πηδηχτεί χωρίς να γουστάρει δέσμευση, θα το κάνει με έναν που εκ της θέσεώς του θα της εξεσφαλίζει μία κάποια εχεμύθεια, και όχι με κάποιον που θα της ζητά δεσμεύσεις και μπορεί και να την κάνει βούκινο. Αυτό το έχω ζήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επαρχία, οι παντρεμένοι πήδαγαν ασύστολα, και εάν πήγαινες να την πέσεις σε καμία που σκυλοπηδιόταν με παντρεμένους, στο έπαιζε οσία.Και σε τελική ανάλυση, μία γυναίκα δίπλα μας, ιδίως εάν είναι εμφανίσιμη, λειτουργεί και ως κράχτης για άλλες γυναίκες.
Κλείνοντας, και επειδή δεν θέλω ποτέ να τα ισοπεδώνω όλα, υπάρχουν και σωστές γυναίκες, που είναι ίσως δύσκολο να τις βρει κανείς, λόγω του ότι χάνονται στο γενικό σωρό....