Συμφωνώ και επαυξάνω με τις διαπιστώσεις του φίλου παραπάνω. Όπως και εγώ έγραψα, κάποιοι άντρες ξεσκίζονται και κάποιοι άλλοι τους βγαίνει η πίστη να βρούνε μία γυναίκα και να την παρακαλάνε κιόλας. Και συνεπεία τούτου, είναι πολύ λογικό να αυξάνεται η πορνεία, καθώς ο άλλος εκεί θα καταφύγει εάν δεν βρίσκει γυναίκα στην πιάτσα.+1000 σε Vasos και Lion για τα περισσότερα που έγραψαν στις παραπάνω δημοσιεύσεις τους.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν πάω τις σημερινές Ελληνίδες - ιδιαίτερα για την ελλεεινή τους νοοτροπία, που τις κάνει για μένα από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο και το ενδιαφέρον μου σχεδόν μονοπωλούν οι ξένες.
Προσωπική μου εμπειρία: στην ευρύτερη παρέα μου οι κοπέλες μαμιώνται με το κιλό. Με παιδιά κυρίως μέσα από την παρέα, που αλλάζουν σε στύλ ρολόι - αφού στη γυναίκα δεν αρέσει μόνο το μαμήσι αλλά και το ψυχολογικό παιχνίδι - στυλ: σου "πήρα" μωρή τον ψηλό που νόμιζες ότι είχε μάτια μόνο για σένα, εγώ πάλι σου "πήρα" τον κούκλο" και άλλες τέτοιες λαλακίες που προσθέτουν αλάτι στην παρέα τις βαρετές μέρες.
Έξω από την παρέα η Ελλεηνίδα μαμιέται πιο δύσκολα. Έχει όμως βγει τελευταία μια γεννιά "καμικάζι" Ελληνίδων που (δασκαλεμένες ίσως και από σειρές όπως το "Σex and the city") μαμάνε στεγνά κάθε άντρα που θα τους γυαλίσει σε κλαμπάκια, μπαράκια, πλαζ κ.λ.π. Το τάργκετ γκρουπ όμως αυτών των καμικάζι Ελληνίδων είναι μάλλον περιορισμένο, αφού χτυπάνε κυρίως άντρες του τύπου που έχω εξηγήσει και άλλες φορές εδώ: "Ψηλούς, Πιθηκο-Βαρβαρο-γλυκούληδες, γκοφρα-χλιδάτους"! Έτσι οι Έλληνες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (η συντριπτική πλειοψηφία) μένουν με το λούτσο στο χέρι, δεν εισπράττουν την απελευθέρωση αυτή των "καμικάζι" Ελληνίδων (που οι περισσότερες μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα) και έτσι καταλήγουμε στη σχιζοφρενικού τύπου σημερινή Ελληνική κοινωνία, όπου μία μειοψηφία Ελλήνων μαμάνε σαν τρελοί, και η πλειοψηφία λέει το νουνί - νουνάκι!
Γι' αυτό και η τρομακτική άνθιση των μπουρδέλων και της πορνείας στη χώρα μας. Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα: "Πολλά μπουρδέλα και υψηλή πορνεία = ελεεινές γυναίκες"!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Έλληνας «απαγορεύεται» να γαμάει φτηνά και εύκολα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Michael 967 προσκυνώ την τεράστια μαθηματική σου ανάλυση Ελληνικών μαμισιών!
Διαφωνώ όμως με το ότι οι Ελληνίδες κάνουν λιγότερα μαμίσια. Η σημερινή Ελληνίδα μαμιέται περισσότερο παρά ποτέ (σε σύγκριση π.χ. με τη μάνα της, τη γιαγιά της κ.λ.π.). Απλά, αυτό το αυξημένο ποσοστό μαμισιών της σημερινής Ελληνίδας δεν "εισπράττεται" από την πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών αλλά κυρίως από μία προνομιούχα μειοψηφία.
Διαφωνώ όμως με το ότι οι Ελληνίδες κάνουν λιγότερα μαμίσια. Η σημερινή Ελληνίδα μαμιέται περισσότερο παρά ποτέ (σε σύγκριση π.χ. με τη μάνα της, τη γιαγιά της κ.λ.π.). Απλά, αυτό το αυξημένο ποσοστό μαμισιών της σημερινής Ελληνίδας δεν "εισπράττεται" από την πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών αλλά κυρίως από μία προνομιούχα μειοψηφία.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Διαφωνώ όμως με το ότι οι Ελληνίδες εισπράττουν λιγότερα μαμίσια. Η σημερινή Ελληνίδα μαμιέται περισσότερο παρά ποτέ (σε σύγκριση π.χ. με τη μάνα της, τη γιαγιά της κ.λ.π.). Απλά, αυτό το αυξημένο ποσοστό μαμισιών της σημερινής Ελληνίδας δεν "εισπράττεται" από την πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών παρά μόνο από μία προνομιούχα μειοψηφία.
+100000000000000000000000000000
Σωστός!!!Εγκρίνω και επαυξάνω!!!Michael 967 προσκυνώ την τεράστια μαθηματική σου ανάλυση Ελληνικών μαμισιών!
Διαφωνώ όμως με το ότι οι Ελληνίδες κάνουν λιγότερα μαμίσια. Η σημερινή Ελληνίδα μαμιέται περισσότερο παρά ποτέ (σε σύγκριση π.χ. με τη μάνα της, τη γιαγιά της κ.λ.π.). Απλά, αυτό το αυξημένο ποσοστό μαμισιών της σημερινής Ελληνίδας δεν "εισπράττεται" από την πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών παρά μόνο από μία προνομιούχα μειοψηφία.
Επισκέπτης
παιδια ολα αυτα πολυ ωραια που λεμε για τα γαμισια..
το θεμα ομως το ψυχικο δεν το εξεταζει κανενας..
μιλαμε μονο για το κομματι της πραξης..
εχετε αναρωτηθει ποτε εαν αυτες οι γυναικες που εμας το παιζουν δυσκολες,
εαν ειναι ευτηχισμενες,εαν αυτον που εχουν για συντροφο ειναι αυτος που πραγματικα θελουν?κ δεν μιλαμε για το τι νομιζουν...
κατα βαθος οι γυναικες ξερουν παρα πολυ καλα τι θελουν..
εχετε σκεφτει δηλα εαν ποτε αυτες οι γυναικες που μας απορριπτουν εαν μετα σκεφτονται την μαλακια που κανανε,εαν μας χωρισανε κ
μετα το μετανιωσανε??κ δεν μιλαμε για γυναικες μηδενικες-ξεκωλιαρες κ λοιπα..μιλαμε για γυναικες που τα ειχαμε η
ειχαμε προσεγγισει κ ειχαν τα μυαλα στο κεφαλι τους..
μην τα βλεπουμε λοιπον οτι επειδη οι ελλεηνιδες εχουν τον χοντο,η ξυνουν ολη μερα το μουνι τους,
δεν εχουν δουλεια,δεν ερωτευονται η βρισκουν τους λαθος η ειναι σκατα τα μυαλα τους ειναι κ ευτιχισμενες..
νομιζουν οτι ειναι..
οπως νομιζει κ ενας αντρας οτι ειναι ευτιχισμενος με το να βρισκει γυναικες κ ΜΟΝΟ να γαμαει..
εαν ειναι ευτηχισμενες,εαν αυτον που εχουν για συντροφο ειναι αυτος που πραγματικα θελουν?κ δεν μιλαμε για το τι νομιζουν...
εχετε σκεφτει δηλα εαν ποτε αυτες οι γυναικες που μας απορριπτουν εαν μετα σκεφτονται την μαλακια που κανανε,εαν μας χωρισανε κ
μετα το μετανιωσανε??κ δεν μιλαμε για γυναικες μηδενικες-ξεκωλιαρες κ λοιπα..μιλαμε για γυναικες που τα ειχαμε η
μην τα βλεπουμε λοιπον οτι επειδη οι ελλεηνιδες εχουν τον χοντο,η ξυνουν ολη μερα το μουνι τους,
δεν εχουν δουλεια,δεν ερωτευονται η βρισκουν τους λαθος η ειναι σκατα τα μυαλα τους ειναι κ ευτιχισμενες..
νομιζουν οτι ειναι..
οπως νομιζει κ ενας αντρας οτι ειναι ευτιχισμενος με το να βρισκει γυναικες κ ΜΟΝΟ να γαμαει..
Σωστό, ας υποθέσουμε ότι οι γυναίκες δεν είναι ευτυχισμένες, πλην όμως είναι επιλογή τους αυτό που κάνουν. Και ιδίως όσες, όπως λες φίλε μου, ότι έχουν μυαλό στο κεφάλι τους, αλλά όμως εξακολουθούν να παραμένουν βουτηγμένες στο βόθρο. Για εμένα, και ευτυχισμένες είναι και καλώς παθαίνουν ό,τι παθαίνουν. Τι να το κάνω εγώ εάν κάποια μου το έχει παίξει δύσκολη και ιστορία, αραδιάζοντάς μου αρλούμπες και ταλαιπωρώντας με αλύπητα, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, εάν μετά μετανιώσει και θυμηθεί τη μακακία που έκανε απορρίπτοντάς με; κερδίζω εγώ τίποτε;παιδια ολα αυτα πολυ ωραια που λεμε για τα γαμισια..
νομιζουν οτι ειναι..
Nick25 στο ακριβώς παραπάνω post μου αναφέρεσαι;πολύ σωστός ο λάιον!..
Απλά φίλε μου δεν κατάλαβα σε ποιο post αναφερόσουν.ναι. συμφωνώ πολύ
με αυτό που έγραψες.
σόρρυ δεν έβαλα την παράθεση..
εγώ κατάλαβα ότι έκανε μια περιγραφή
της συμπεριφοράς
αρκετών γυναικών που για κάποιο λόγο
[που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν],
απομακρύνουν ή απορρίπτουν
κάποιον άντρα ενώ κατά βάθος
τον επιθυμούν!..
μετά το μετασκέπτονται αλλά είναι αργά!......
της συμπεριφοράς
αρκετών γυναικών που για κάποιο λόγο
[που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν],
απομακρύνουν ή απορρίπτουν
κάποιον άντρα ενώ κατά βάθος
τον επιθυμούν!..
μετά το μετασκέπτονται αλλά είναι αργά!......
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παλιέ, δεν είπα ούτε πιστεύω ότι κάνουν λιγότερα γαμίσια από τους προγόνους τους, φυσικά και γαμιούνται περισσότερο!
Αλλά αναλογικά με την εποχή που ζούμε νομίζω ότι το κάνουν λίγο.
Γιατί ζούμε σε μια εποχή εξωστρεφή, που οι γυναίκες πλέον βγαίνουν έξω πολύ, διασκεδάζουν, έχουν φίλους και φίλες, έχουν λεφτά (ή τουλάχιστον χαρτζιλίκι), κινητό, αυτοκίνητο και άλλα πολλά.
Ζούμε σε μια εποχή με λιγότερη λογοκρισία, με πολλή ελευθερία πράξεων και απόψεων.
Ζούμε σε εποχή όπου σχεδόν όλες ντύνονται καλά, φροντίζουν τον εαυτό τους.
Σίγουρα ένα μικρό ποσοστό αντρών εισπράττει πολλά γαμίσια, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο αξιοσημείωτο. Υποτίθεται ότι οι γυναίκες είναι πιο πολύ της "σχέσης". Ετσι λένε οι ίδιες. Πόσες γαμιούνται με 5 διαφορετικούς κάθε μήνα? Ούτε το 1%.
Και σίγουρα το κάνουν πολύ λιγότερο από όσο επιθυμούν. Στην παρέα μου έχω 5 φίλες ή "φίλες". Η 1 έχει σχέση και γαμιέται καλά, άλλη 1 πάει με 1-3 διαφορετικούς το μήνα και αυτή καλά. Οι άλλες χωρίς "σχέση" το κάνουν μια φορά το δίμηνο. Ξέρετε πόσες το ξυρίζουν το μου... τους? ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 5. Γιατί? Μπας και κάτσει κάτι καλό.
Αλλά αναλογικά με την εποχή που ζούμε νομίζω ότι το κάνουν λίγο.
Γιατί ζούμε σε μια εποχή εξωστρεφή, που οι γυναίκες πλέον βγαίνουν έξω πολύ, διασκεδάζουν, έχουν φίλους και φίλες, έχουν λεφτά (ή τουλάχιστον χαρτζιλίκι), κινητό, αυτοκίνητο και άλλα πολλά.
Ζούμε σε μια εποχή με λιγότερη λογοκρισία, με πολλή ελευθερία πράξεων και απόψεων.
Ζούμε σε εποχή όπου σχεδόν όλες ντύνονται καλά, φροντίζουν τον εαυτό τους.
Σίγουρα ένα μικρό ποσοστό αντρών εισπράττει πολλά γαμίσια, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο αξιοσημείωτο. Υποτίθεται ότι οι γυναίκες είναι πιο πολύ της "σχέσης". Ετσι λένε οι ίδιες. Πόσες γαμιούνται με 5 διαφορετικούς κάθε μήνα? Ούτε το 1%.
Και σίγουρα το κάνουν πολύ λιγότερο από όσο επιθυμούν. Στην παρέα μου έχω 5 φίλες ή "φίλες". Η 1 έχει σχέση και γαμιέται καλά, άλλη 1 πάει με 1-3 διαφορετικούς το μήνα και αυτή καλά. Οι άλλες χωρίς "σχέση" το κάνουν μια φορά το δίμηνο. Ξέρετε πόσες το ξυρίζουν το μου... τους? ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 5. Γιατί? Μπας και κάτσει κάτι καλό.
Η παράγραφος πάει σε συνέχεια της παράθεσης που είχα στο post και έλεγε για τις δυστυχισμένες και μετανιωμένες γυναίκες.Σορυ αδελφε, αλλα στην συγκεκριμενη παραγραφο, σε εχασα..Τι ακριβως θελεις να πεις ?
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι Ελλεηνίδες βαθιά μέσα τους θα θέλανε να μαμηθούνε, αλλά απορρίπτουν τον άντρα και μετά το μετανοιώνουν που δεν τον πήδηξαν; Και μετά πάνε και πηδιώνται πολύ πιο εύκολα και με πολύ λιγότερες ενοχές με τον Αλβανό ή τον Ιρανό που γνώρισαν στο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια τους (αυτό χωρίς ρατσιστική διάθεση, απλά σα μέτρο σύγκρισης);
Επισκέπτης
Οι Ελλεηνίδες βαθιά μέσα τους θα θέλανε να μαμηθούνε, αλλά απορρίπτουν τον άντρα και μετά το μετανοιώνουν που δεν τον πήδηξαν; Και μετά πάνε και πηδιώνται πολύ πιο εύκολα και με πολύ λιγότερες ενοχές με τον Αλβανό ή τον Ιρανό που γνώρισαν στο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια τους (αυτό χωρίς ρατσιστική διάθεση, απλά σα μέτρο σύγκρισης);
τα πιστεύεις αυτά που λες;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πριν, ή μετά το προζάκ εννοάς;τα πιστεύεις αυτά που λες;
Πάθος σόρυ για εψές είχα αλειμμένες υποχρεώσεις; Επιφυλάσσομαι
Επισκέπτης
Πάθος σόρυ για εψές είχα αλειμμένες υποχρεώσεις; Επιφυλάσσομαι
it's OK ;)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κλικαδούρα και συ "Πάθος..." με τον Ελλέηνα περσόνα; Συνέχισε έτσι αγόρι μου....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις