Νέα

Ο Έλληνας «απαγορεύεται» να γαμάει φτηνά και εύκολα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάντως μετά τα σημερινά πρέπει να προχωρήσει η σύσταση Ταμείου Φραπεδικής Αρωγής. Δεν πρέπει ο συνκαφεδιάρης να μένει έτσι

σε λιγο καιρο βλεπω να συστηνεται ταμειο αρωγης ελλεεινιδας φασολας.Ασε τον καφεδιαρη ησυχο,ξερει τον δρομο του.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, αλλά μαλακά μαλακά :cheesy: δεν είναι στιγμιαίος

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδακια μου καλα κ ομορφα παρτε ενα ωραιο σουπερκαρ εχετε κ 5 με 6 πενηνταρικακια στην τσεπη σας κ μετα ειναι ολα στα χερακια σας......Το 2008 ετσι παιζουμε μπαλιτσα......

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Ευτυχως η δυστυχως ο vasos εχει δικιο,αυτα ακριβως εχω σκεφτει κι εγω,και πιστευω και πολλοι αλλοι.Για να βρεις κατι στην Ελλαδα σημερα που στις αλλες χωρες θεωρειται φυσιολογικο,πρεπει να μπεις σε μια διαδικασια η να σπρωξεις πολυ χρημα,η να κυκλοφορεις με κανενα σπορ αυτοκινητο(εχω δει σαπιοκοιλιαδες να κυκλοφορουν απιστευτες γκομενες),η αν δεν συγκεντρωνεις αυτα τα"προσοντα"να παρακαλας την καθε κομπλεξικη ελλεεινιδα για ενα ραντεβου ποιος ξερει για ποσο καιρο(και αν σου κανει την τιμη).

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που εχω να σχολιασω εγω ειναι οτι οι γυναικεσ φυσικα και βρισκουν δουλιεσ με λευτα. μπεσ σε μια ναυτιλικη και κοιτα ολεσ τουσ μεσα??
πολυ ομορφεσ με μισθο 1000αρι και παραπανω και απλα ανειδικευτεσ.οσο για τα υπολοιπα συμφωνω.μια γυναικα στα 20 και θυμαται μην την πουν ευκολη. αυτο ειναι το προβλημα και ο σκοποσ τησ ζωησ οχι να ζησουν οπωσ θελουν και να κανουν οτι θελουν. τεσπα.  αυτα

υ.γ.  γραμμενα απο κοπελα

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εμπεριέχονται ορισμένες σωστές σκέψεις κατά την άποψή μου στο παραπάνω post. Θα διαφωνήσω με το ότι υπάρχει οργανωμένο σιωνιστικό σχέδιο, μάλλον οργανωμένη συλλογική μακακία θα έλεγα ότι υπάρχει.....
Όντως, το να κάνει σεξ έλληνας με μη εκδιδόμενη ελληνίδα σήμερα, ναι μεν δεν είναι τόσο δυσεύρετο, πλην όμως δεν είναι και τόσο εύκολο όσο κακώς διατυμπανίζεται δεξιά και αριστερά, ότι δηλαδή μια βόλτα να βγεις θα βρεις και γυναίκα για σεξ.... Και όσο πιο δύσκολα βρίσκει το σεξ κάποιος με τις μη εκδιδόμενες γυναίκες, τόσο περισσότερο θα αναγκαστεί να καταφύγει στις εκδιδόμενες, υπάρχει αναλογία και συσχέτιση μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων.
Υπάρχουν γυναίκες που όντως απέχουν από το σεξ και δεν πέφτουν εύκολα στο κρεβάτι, υπάρχουν όμως και γυναίκες που ξεσκίζονται όμορφα, ήσυχα και διακριτικά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άντρες που κάνουν αμάν για να βρουν γυναίκα, και υπάρχουν και άντρες που ξεσκίζονται να πηγαίνουν με γυναίκες κατά την απόλυτη επιλογή τους. Και οι άντρες που κάνουν αμάν να βρουν γυναίκα, καταλήγουν να συμβιβάζονται με την πρώτη τυχούσα που τους κάνει πολλαπλώς τη ζωή δύσκολη, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες ίσως να μην της πολυέδιναν και καμία ιδιαίτερη σημασία.... Και επίσης, αφού έχουν κάνει αμάν να βρουν τη μία, κάνουν και τα πάντα να μην τη χάσουν, αφού φοβούνται ότι θα ξαναφτύσουν το γάλα της μάνας τους για να βρουν την επόμενη....
Ποιοι κατά την άποψή μού περνάνε καλά και ποιες είναι οι κατηγορίες αντρών με τιυς οποίους οι γυναίκες ξεσκίζονται ασύστολα; καταρχήν, όποιος εμπίπτει στο προβαλλόμενο πανταχόθεν πρότυπο άντρα της εποχής μας, δηλαδή τύπος με γεμάτο πορτοφόλι, με αμαξάρα, που ντύνεται στη μόδα, χωρίς να μετράει και πολύ η κατά τα άλλα εμφάνισή του και η εξυπνάδα του. Εν συνεχεία, ορισμένα συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως μπάρμαν, dj,πορτιέρηδες, σερβιτόροι και άλλα συναφή. Διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτε με τους ασκούντες τα εν λόγω επαγγέλματα και σέβομαι την εργασία κάθε ανθρώπου. Οι γυναίκες που βγαίνουν έξω σε χώρους μαζικής διάσκέδασης, πάνε για να πηδηχτούν με όποιους εργάζονται σε αυτούς τους χώρους και όχι με κάποιον που διασκεδάζει στον ίδιο με αυτές χώρο. Άρα, οι λοιποί πελάτες, προσφέρουν τον οβολό τους για να συντηρούνται αυτά τα μαγαζιά και να μπορούν να πηδάνε κατ' απόλυτη επιλογή οι εργαζόμενοι σε αυτά, ενώ οι ίδιοι θα μένουν με το μπουκάλι (του ποτού) στο χέρι.... Τέλος, αυτοί που πηδάνε είναι οι παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι και εν γένει δεσμευμένοι. Διότι μία γυναίκα που απλά θέλει να πηδηχτεί χωρίς να γουστάρει δέσμευση, θα το κάνει με έναν που εκ της θέσεώς του θα της εξεσφαλίζει μία κάποια εχεμύθεια, και όχι με κάποιον που θα της ζητά δεσμεύσεις και μπορεί και να την κάνει βούκινο. Αυτό το έχω ζήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επαρχία, οι παντρεμένοι πήδαγαν ασύστολα, και εάν πήγαινες να την πέσεις σε καμία που σκυλοπηδιόταν με παντρεμένους, στο έπαιζε οσία.Και σε τελική ανάλυση, μία γυναίκα δίπλα μας, ιδίως εάν είναι εμφανίσιμη, λειτουργεί και ως κράχτης για άλλες γυναίκες.
Κλείνοντας, και επειδή δεν θέλω ποτέ να τα ισοπεδώνω όλα, υπάρχουν και σωστές γυναίκες, που είναι ίσως δύσκολο να τις βρει κανείς, λόγω του ότι χάνονται στο γενικό σωρό....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μήπως, ξαναλέω, μήπως φταίνε και λίγο οι νέοι μας?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
+1000 σε Vasos και Lion για τα περισσότερα που έγραψαν στις παραπάνω δημοσιεύσεις τους.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν πάω τις σημερινές Ελληνίδες - ιδιαίτερα για την ελλεεινή τους νοοτροπία, που τις κάνει για μένα από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο και το ενδιαφέρον μου σχεδόν μονοπωλούν οι ξένες.

Προσωπική μου εμπειρία: στην ευρύτερη παρέα μου οι κοπέλες μαμιώνται με το κιλό. Με παιδιά κυρίως μέσα από την παρέα, που αλλάζουν σε στύλ ρολόι - αφού στη γυναίκα δεν αρέσει μόνο το μαμήσι αλλά και το ψυχολογικό παιχνίδι - στυλ: σου "πήρα" μωρή τον ψηλό που νόμιζες ότι είχε μάτια μόνο για σένα, εγώ πάλι σου "πήρα" τον κούκλο" και άλλες τέτοιες λαλακίες που προσθέτουν αλάτι στην παρέα τις βαρετές μέρες.

Έξω από την παρέα η Ελλεηνίδα μαμιέται πιο δύσκολα. Έχει όμως βγει τελευταία μια γεννιά "καμικάζι" Ελληνίδων που (δασκαλεμένες ίσως και από σειρές όπως το "Σex and the city") μαμάνε στεγνά κάθε άντρα που θα τους γυαλίσει σε κλαμπάκια, μπαράκια, πλαζ κ.λ.π. Το τάργκετ γκρουπ όμως αυτών των καμικάζι Ελληνίδων είναι μάλλον περιορισμένο, αφού χτυπάνε κυρίως άντρες του τύπου που έχω εξηγήσει και άλλες φορές εδώ: "Ψηλούς, Πιθηκο-Βαρβαρο-γλυκούληδες, γκοφρα-χλιδάτους"! Έτσι οι Έλληνες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (η συντριπτική πλειοψηφία) μένουν με το λούτσο στο χέρι, δεν εισπράττουν την απελευθέρωση αυτή των "καμικάζι" Ελληνίδων (που οι περισσότερες μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα) και έτσι καταλήγουμε στη σχιζοφρενικού τύπου σημερινή Ελληνική κοινωνία, όπου μία μειοψηφία Ελλήνων μαμάνε σαν τρελοί, και η πλειοψηφία λέει το νουνί - νουνάκι!

Γι' αυτό και η τρομακτική άνθιση των μπουρδέλων και της πορνείας στη χώρα μας. Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα: "Πολλά μπουρδέλα και υψηλή πορνεία = ελεεινές γυναίκες"!     

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχω γράψει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν πάω τις σημερινές Ελληνίδες - ιδιαίτερα για την ελλεεινή τους νοοτροπία, που τις κάνει για μένα από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο και το ενδιαφέρον μου σχεδόν μονοπωλούν οι ξένες.

Προσωπική μου εμπειρία: στην ευρύτερη παρέα μου οι κοπέλες μαμιώνται με το κιλό. Με παιδιά κυρίως μέσα από την παρέα, που αλλάζουν σε στύλ ρολόι - αφού στη γυναίκα δεν αρέσει μόνο το μαμήσι αλλά και το ψυχολογικό παιχνίδι - στυλ: σου "πήρα" μωρή τον ψηλό που νόμιζες ότι είχε μάτια μόνο για σένα, εγώ πάλι σου "πήρα" τον κούκλο" και άλλες τέτοιες λαλακίες που προσθέτουν αλάτι στην παρέα τις βαρετές μέρες.

Έξω από την παρέα η Ελλεηνίδα μαμιέται πιο δύσκολα. Έχει όμως βγει τελευταία μια γεννιά "καμικάζι" Ελληνίδων που (δασκαλεμένες ίσως και από σειρές όπως το "Σex and the city") μαμάνε στεγνά κάθε άντρα που θα τους γυαλίσει σε κλαμπάκια, μπαράκια, πλαζ κ.λ.π. Το τάργκετ γκρουπ όμως αυτών των καμικάζι Ελληνίδων είναι μάλλον περιορισμένο, αφού χτυπάνε κυρίως άντρες του τύπου που έχω εξηγήσει και άλλες φορές εδώ: "Ψηλούς, Πιθηκο-Βαρβαρο-γλυκούληδες, γκοφρα-χλιδάτους"! Έτσι οι Έλληνες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (η συντριπτική πλειοψηφία) μένουν με το λούτσο στο χέρι, δεν εισπράττουν την απελευθέρωση αυτή των "καμικάζι" Ελληνίδων (που οι περισσότερες μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα) και έτσι καταλήγουμε στη σχιζοφρενικού τύπου σημερινή Ελληνική κοινωνία, όπου μία μειοψηφία Ελλήνων μαμάνε σαν τρελοί, και η πλειοψηφία λέει το νουνί - νουνάκι!

Γι' αυτό και η τρομακτική άνθιση των μπουρδέλων και της πορνείας στη χώρα μας. Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα: "Πολλά μπουρδέλα και υψηλή πορνεία = ελεεινές γυναίκες"!     

:thumbsup: :thumbsup:ειδικα για τον ορο"καμικαζι"!προσθεσες κατι νεο στο ελληνικο "γαμιογιγνεσθαι"! :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Τι τα λέμε και τα ξαναλέμε και χαλάμε τις καρδίες και τ'αρχίδια μας...Αστες να κάνουν ότι θέλουν και μεις να τον φωλίζουμε όπου μπορεί ο καθένας

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παίδες το κουράσαμε το θέμα
ας πιούμε κάνα φραπέ!..  :idiot:
:2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι τα λέμε και τα ξαναλέμε και χαλάμε τις καρδίες και τ'αρχίδια μας...Αστες να κάνουν ότι θέλουν και μεις να τον φωλίζουμε όπου μπορεί ο καθένας

στην τελικη......αυτο γινεται και θα γινεται..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά δεν το κουράσαμε καθόλου! Και ούτε είναι υποχρεωτικό να είναι πάντοτε έτσι τα πράγματα (στο εξωτερικό γιατί δεν είναι);

Κάπως πρέπει να στηλιτεύουμε αυτή τη μίζερη, υποκριτική και μαμημένη σημερινή Ελληνική κοινωνία που είναι γεμάτη λαμόγια! Και το μαμήσι στην Ελλάδα λίγοι προνομιούχοι το χαίρονται και η πλειοψηφία του κόσμου βολεύεται με ότι μίζερο και ελεεινό του κάτσει! Έχουμε φτάσει στο σημείο η Ελληνική κοινωνία σχεδόν να απαγορεύει ακόμη και το ελεύθερο μαμήσι (όπως έγραψε ο φίλος που ξεκίνησε το thread)! Οφείλουμε να τα συζητάμε αυτά, να ξυπνήσουμε όλοι, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το βλέπω καθαρά στη δουλειά μου .. σχεδόν όλες οι 25+ /30+ στο γραφείο δεν έχουν καν σχέση

Καλά, δεν έχετε καταλάβει γιατί οι γυναίκες αυτής της ηλικίας δεν έχουν σταθερή σχέση; Γιατί μαμιώνται δεξιά και αριστερά με τον ένα και τον άλλο. Μια βδομάδα κάθονται με τον ένα, άλλη μια βδομάδα με το φίλο του και πάει λέγοντας. Αλλιώς, πιστεύετε εσείς ότι είναι δυνατόν φυσιολογικές γυναίκες 25 - 30 χρονών (τότε που η γυναίκα έχει τις πιο μεγάλες ταύλες της) να είναι επί μήνες και χρόνια τελείως μόνες τους, χωρίς καθόλου άντρα;

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Παραθέτω μια μαθηματική άποψη επί του θέματος, θα σας ζαλίσω λίγο, αλλά θέλω τη γνώμη σας.

Ελλάδα, πλυθησμός 11.000.000, άνδρες ~5.400.000, γυναίκες ~5.600.000.
Ηλικία που χρειάζεται/γουστάρει σεξ 16-60 ετών, ήτοι άντρες ~3.700.000, γυναίκες ~3.800.000. Βγάλε και ~100.000 gay άντρες οπότε πάμε στα ~3.600.000.
Συχνότητα σεξ που ισχύει στο σύνολο του παραπάνω πλυθησμού, πρέπει να είναι 3 φορές/μήνα. Οχι επιθυμητή αλλά πραγματική.
Δηλαδή οι Ελληνες άντρες γαμάνε περίπου 10.800.000 φορές/μήνα συνολικά.

Πόσα γαμήσια πέφτουν συνολικά σε αγοραίο έρωτα από τους άντρες? Σε πουτάνες, CG, CT, φραπέδες και ότι άλλο κυκλοφορεί.
Πιθανόν να υπάρχουν 1000 μπουρδέλα/στούντιο/μασάζ επί 50 γαμήσια στο καθένα την ημέρα = 50.000 φορές/ημέρα = 1.500.000 φορές/μήνα.
Προσθέστε και τις πουτάνες στο δρόμο, τα CG, τα CT, Ταϋλάνδες, τους φραπέδες και ότι άλλο κυκλοφορεί, μπορεί να είναι 5.000 φορές/ημέρα = 150.000 φορές/μήνα.
Σύνολο αγοραίου έρωτα = 1.650.000 φορές/μήνα. Δηλαδή περίπου 15% επί των συνολικών.
Κάπου εκεί πρέπει να είναι, μπορεί να λέω και λίγα αν σκεφτείτε ότι αυτό το νούμερο σημαίνει ότι κάθε 2 μήνες ο κάθε άντρας γαμάει 1 φορά σε αγοραίο.

Συμπέρασμα 1: αυτά τα 1.650.000 γαμήσια ΔΕΝ τα "παίρνουν" οι δικές μας Ελληνίδες, -> αγαμησιά!!!
Συμπέρασμα 2: αυτά τα 1.650.000 γαμήσια έχουν από πίσω τους χρήμα, 50 Euro να βάλεις μέσο όρο είναι πάνω από 80.000.000 Euro το μήνα, και αυτά ΔΕΝ τα "παίρνουν" οι δικές μας. Θα μπορούσαν να τά έχουν σε δωράκια, κεράσματα κ.λ.π.

Οι δικές μας πλέον δέχονται όλο και λιγότερο χρόνο, χρήμα και ενασχόληση από τους άντρες. Τα ποσοστά "επιτυχίας" τους μειώνονται αρκετά. Εξ'ου και οι πιπίλες "δεν υπάρχουν άντρες" και "προτιμώ να είναι μόνη μου αν δε βρίσκω τον Μr.Perfect".
Ο άντρας θα τη βρεί την άκρη του στο γαμήσι, αν δεν του κάτσει το μουνί που γουστάρει θα πηδήξει εύκολα μια καλύτερη, δεν θα ασχοληθεί και πολύ με την υψηλή θεωρία της Ελληνίδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom