Νέα

Ο χειρότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα(ολυμπιακος)...γιατσεκ καζιμιερσκι...τι χαπι ηταν αυτο...ο χειροτερος τερματοφυλακας που εχω δει ποτε μου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα(ολυμπιακος)...γιατσεκ καζιμιερσκι...τι χαπι ηταν αυτο...ο χειροτερος τερματοφυλακας που εχω δει ποτε μου...

ο χειρότερος ήταν πρόσφατος και είχε έρθει ως παλτό του Σόλιντ... Αλλά επειδή δεν έχει πολύ κρύο στην Ελλάδα δεν το άφηνε ούτε στον πάγκο..... Σπίτι του το άφηνε...........

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
αν και δεν νομιζω να κανω λαθος ο χειροτερος μακραν αλλα...... μακραν ειναι ο τεραστιος

ERVIN LEMENS

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
αποστολος λιολιδης

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΜΑΚΡΑΝ ο τζεισον Πολακ..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
βαλε ενα γκολ και ας παιθανω,καπετανοοοοο,καπετανοοοοοο!!!

OP
OP
Ι

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην ξεχασω και το μεγαλο καναδο με περγαμηνες απο μουντιαλ,που μας ειχαν φερει...ιγκορ βραμπλιτς,για οσους θυμουνται...μπρρρρρρ......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
E λοιπόν είσαι πολύ τυχερός γιατί δεν πρόλαβες τον μονοφθαλμο φυλακόβιο κέρβερο Πολλέτι (ο πρώτος αλλοδαπός τερματοφύλακας του Θρύλου) επί Γουλανδρη. !

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ΡΑΜΠΕΣΑΝΤΡΑΝΤΑΝΑ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μου φαίνεται ότι ξέχασες μερικά ...ρατανανα ακόμα   :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο χειροτερος παικτης στην ομαδα μου ??

Εγω και ΜΑΚΡΑΝ..Οταν επαιζα στον Εσπερο, ολο φυλαρουχα με ειχανε..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
δεν ηταν σε καμια περιπτωση ο χειροτερος παιχτης της ομαδας του αλλα το βιντεο μπορει να οδηγησει ευκολα σε τετοιο συμπερασμα...
[youtube=425,350]YUqlnB6U0V4[/youtube]

Souter

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τζόνι Νόβακ στον Ολυμπιακό.Τον έφερε ο Κάτανετς.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Dani (Espanyol Barcelona) & Τατσης  :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΔEN υποστηρίζω κάποιο σύλλογο . . προπονητής : μαλίκοβιτς.
ιδιαίτερη περίπτωση..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Να μη ξεχασω και αυτον τον φετινο τον Αρουαμπαρενα!Κοντευουμε να γινουμε η φωλια του αχρηστου!!! :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑΚΡΑΝ ο τζεισον Πολακ..
που τον θυμηθηκες ρε συ?τον ιρισμετοφ τον θυμαστε?καλα σε εμας εχει πολλουυυυυυυυς....ο λεμενς κορυφη...ο αμποαγκουε πιο παλια και ειχαμε καποτε ενα βραζιλιανο για ενα εξαμηνο επι σαλιαρελη (οι παλιοι μονο αν θυμουνται) τον εντβαλντο...μιλαμε το παληκαρι αν και ειχε βαλει ενα γκολ με εθνικο στο κυπελλο αν  θυμαμαι καλα ,οχι βραζιλιανος δεν ηταν...δυο αριστερα ποδια ειχε  λεμε...ο ντανι που λενε καποιοι ηταν καλος αλλα ηρθα βαρυς και μεγαλος.παιχτης που επαιξε και ρεαλ και μπαρτσα...και ο νοβακ επι κατανετς ηταν βαρυς αλλα ηταν φιλοτιμος...ο τατσης  :2funny: :2funny: :2funny: ειχε βαλε και ενα γκολ με σουταρα σε ενα φιλικο στην αγγλια οτι τον ειχαμε παρει...τραγικος... :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
που τον θυμηθηκες ρε συ?τον ιρισμετοφ τον θυμαστε?καλα σε εμας εχει πολλουυυυυυυυς....ο λεμενς κορυφη...ο αμποαγκουε πιο παλια και ειχαμε καποτε ενα βραζιλιανο για ενα εξαμηνο επι σαλιαρελη (οι παλιοι μονο αν θυμουνται) τον εντβαλντο...μιλαμε το παληκαρι αν και ειχε βαλει ενα γκολ με εθνικο στο κυπελλο αν  θυμαμαι καλα ,οχι βραζιλιανος δεν ηταν...δυο αριστερα ποδια ειχε  λεμε...ο ντανι που λενε καποιοι ηταν καλος αλλα ηρθα βαρυς και μεγαλος.παιχτης που επαιξε και ρεαλ και μπαρτσα...και ο νοβακ επι κατανετς ηταν βαρυς αλλα ηταν φιλοτιμος...ο τατσης  :2funny: :2funny: :2funny: ειχε βαλε και ενα γκολ με σουταρα σε ενα φιλικο στην αγγλια οτι τον ειχαμε παρει...τραγικος... :2funny: :2funny:

χαχα τους θυμαμαι φιλε,ξεχνιουνται?
ο πολακ μαλιστα ειχε κατακοκκινα χειλη,λες κ εβαζε κραγιον..χαχαχαχαχα

τοτε οι εφημεριδες ελεγαν οτι αποκτησαμε:το κραμα ζαετς,ροτσα..χαχαχαχαχαχαχ :P :P :P

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Δεν είναι ο χειρότερος όλων των εποχών αλλά στη φετινή χρονιά ο μορέτο πέταγε χαρταετούς αντί να κάνει αποκρούσεις, ο χιώτης που είχαμε χωρίς να είναι τίποτα φοβερό ήταν 10 φορές καλύτερος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom