You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο χειρότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα σας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 266
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα(ολυμπιακος)...γιατσεκ καζιμιερσκι...τι χαπι ηταν αυτο...ο χειροτερος τερματοφυλακας που εχω δει ποτε μου...
ο χειρότερος ήταν πρόσφατος και είχε έρθει ως παλτό του Σόλιντ... Αλλά επειδή δεν έχει πολύ κρύο στην Ελλάδα δεν το άφηνε ούτε στον πάγκο..... Σπίτι του το άφηνε...........
supermarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σα'ί'νιο
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
E λοιπόν είσαι πολύ τυχερός γιατί δεν πρόλαβες τον μονοφθαλμο φυλακόβιο κέρβερο Πολλέτι (ο πρώτος αλλοδαπός τερματοφύλακας του Θρύλου) επί Γουλανδρη. !και ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα(ολυμπιακος)...γιατσεκ καζιμιερσκι...τι χαπι ηταν αυτο...ο χειροτερος τερματοφυλακας που εχω δει ποτε μου...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μου φαίνεται ότι ξέχασες μερικά ...ρατανανα ακόμα
που τον θυμηθηκες ρε συ?τον ιρισμετοφ τον θυμαστε?καλα σε εμας εχει πολλουυυυυυυυς....ο λεμενς κορυφη...ο αμποαγκουε πιο παλια και ειχαμε καποτε ενα βραζιλιανο για ενα εξαμηνο επι σαλιαρελη (οι παλιοι μονο αν θυμουνται) τον εντβαλντο...μιλαμε το παληκαρι αν και ειχε βαλει ενα γκολ με εθνικο στο κυπελλο αν θυμαμαι καλα ,οχι βραζιλιανος δεν ηταν...δυο αριστερα ποδια ειχε λεμε...ο ντανι που λενε καποιοι ηταν καλος αλλα ηρθα βαρυς και μεγαλος.παιχτης που επαιξε και ρεαλ και μπαρτσα...και ο νοβακ επι κατανετς ηταν βαρυς αλλα ηταν φιλοτιμος...ο τατσης ειχε βαλε και ενα γκολ με σουταρα σε ενα φιλικο στην αγγλια οτι τον ειχαμε παρει...τραγικος...ΜΑΚΡΑΝ ο τζεισον Πολακ..
που τον θυμηθηκες ρε συ?τον ιρισμετοφ τον θυμαστε?καλα σε εμας εχει πολλουυυυυυυυς....ο λεμενς κορυφη...ο αμποαγκουε πιο παλια και ειχαμε καποτε ενα βραζιλιανο για ενα εξαμηνο επι σαλιαρελη (οι παλιοι μονο αν θυμουνται) τον εντβαλντο...μιλαμε το παληκαρι αν και ειχε βαλει ενα γκολ με εθνικο στο κυπελλο αν θυμαμαι καλα ,οχι βραζιλιανος δεν ηταν...δυο αριστερα ποδια ειχε λεμε...ο ντανι που λενε καποιοι ηταν καλος αλλα ηρθα βαρυς και μεγαλος.παιχτης που επαιξε και ρεαλ και μπαρτσα...και ο νοβακ επι κατανετς ηταν βαρυς αλλα ηταν φιλοτιμος...ο τατσης ειχε βαλε και ενα γκολ με σουταρα σε ενα φιλικο στην αγγλια οτι τον ειχαμε παρει...τραγικος...
χαχα τους θυμαμαι φιλε,ξεχνιουνται?
ο πολακ μαλιστα ειχε κατακοκκινα χειλη,λες κ εβαζε κραγιον..χαχαχαχαχα
τοτε οι εφημεριδες ελεγαν οτι αποκτησαμε:το κραμα ζαετς,ροτσα..χαχαχαχαχαχαχ
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Δεν είναι ο χειρότερος όλων των εποχών αλλά στη φετινή χρονιά ο μορέτο πέταγε χαρταετούς αντί να κάνει αποκρούσεις, ο χιώτης που είχαμε χωρίς να είναι τίποτα φοβερό ήταν 10 φορές καλύτερος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις