Νέα

Ο χειρότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το μοντερνο σεντερ μπακ που ειχαμε την τιμη να τον δουμε στα κοκκινα...........
(ΟΥΑΝΤΟΥ)

.........ζει η πεθανε απο μελαγχολια..????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μαλμπασα!!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
πρωταθλημα εχασα με τον μαλακα.κουτουλαγε με τους συμπαίκτες του
ασε ρε φιλε τον ειχα βγαλει απο τη μνημη μου. Σαν εφιαλτη τωρα τον υπενθυμισες. Και αυτος ο Μαλμπασα βεβαια διεκδικει επαξιως την α θεση. Αυτος αν θυμαμαι καλα ειχε στειλει την μπαλα απο αραουτ παλι αραουτ

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ασε ρε φιλε τον ειχα βγαλει απο τη μνημη μου. Σαν εφιαλτη τωρα τον υπενθυμισες. Και αυτος ο Μαλμπασα βεβαια διεκδικει επαξιως την α θεση. Αυτος αν θυμαμαι καλα ειχε στειλει την μπαλα απο αραουτ παλι αραουτ
χαχαχαχαχα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και αν μου επιτρεπετε, μια εξτρα θεση χειροετρου γκολκιπερ στην ομαδα μου : Μ ο ρ ε τ ο . Με την τρομερη κ φοβερη δηλωση μετα τη λυση της συνεργασιας: Μα δεν καταλαβα γιατι η ΑΕΚ με εδιωξε. Ηταν απο τις καλυτερες χρονιες μου.  :headbang: :headbang: :headbang:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Και αν μου επιτρεπετε, μια εξτρα θεση χειροετρου γκολκιπερ στην ομαδα μου : Μ ο ρ ε τ ο . Με την τρομερη κ φοβερη δηλωση μετα τη λυση της συνεργασιας: Μα δεν καταλαβα γιατι η ΑΕΚ με εδιωξε. Ηταν απο τις καλυτερες χρονιες μου.  :headbang: :headbang: :headbang:

φιλε ξυνεις πληγες αστο να παει βραδιατικα

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ σαν Ολυμπιακός δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο ξένο παικτη που να έχει αγωνιστεί στην ομάδα μου από τον Ζάχοβιτς.Ήταν ο μεγαλύτερος κωλοχαρακτήρας των Ευρωπαικων γηπέδων και αν και του δώσαν τα πάντα δεν τίμησε την ομάδα.Ούτε 1 χρόνο να κάτσει αξιοπρεπώς και να προσφέρει κάτι και αν τον ήθελε άλλη ομάδα να τον έπαιρνε.

Αλλά και μετά τον Ολυμπιακό έκανε μαλακίες και στη Βαλένθια και τον σούταραν μια για πάντα.Οπότε μετά χάθηκε τελείως.

Επισκέπτης
Στην ομάδα μου γι'αυτή τη θέση υπήρχε πάντα μεγάλος συναγωνισμός.
Μέχρι που ήρθε ο Ντελόρτε!
Δικαιωματικά λοιπόν παίρνει το βραβείο του μεγαλύτερου παλτού.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :jerking: :think: :S :S :S :S
αν και  δεν είμαι γαύρος για να στέκει το στην ομάδα σας, φοβερή πλάκα είχε ο πολωνός τερματοφύλακας Καζιμιέρσκι που ενώ κατέβαζε μπλοκάροντας από το γάμα, συρτό σουτ δεν έπιανε ακόμα κι αν ήταν με ταχύτητα χελώνας κι αφού είπα Πολωνία ας επισυνάψω και την Μάργκο Νtάιντεκ που είναι και φαίνεται 2,18

Συνημμένα

• auction_040917.jpg
    auction_040917.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • giantgirl.jpg
    giantgirl.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 2380049808_a6c556079c.jpg
    2380049808_a6c556079c.jpg
    137,1 KB · Εμφανίσεις: 62
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εrol Βulut(ολυμπιακός,ευτυχώς φθηνός αν όχι τζάμπα ως προς την αγορά του)!!! :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σα βάζελος δε μπορώ να ξεχάσω τον Ζίζιτς (τον πήραμε από τους γαύρους στα γρήγορα μη χάσουμε το κελεπούρι) - το άτομο έκανε 3 φάουλ στις πρώτες 3 επιθέσεις (2 αμυντικά & 1 επιθετικό). Μιλάμε για παιχτούρα, όχι αστεία. :headbang:

Στη μπάλα - το όνομα του Λουκά θα μπει με μαύρα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Αν είμουνα προπονητής στην ΑΕ Μυκόνου, καμιά αλλαγή στο 85 θα τον έβαζα. Έχουμε να ρίξουμε τρελά γέλια ακόμα - απλά το παιδί δεν παίζεται. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom