Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ
Παλι τα ιδια

Λογκαρισες για να κραυγασεις για ενα ακομη βραδυ οτι δεν σου κανω?
Ολη μερα αυτο σκεφτοσουνα?
Πότε θα λογκαρεις για να απαξιωσεις εμενα?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.113
Πόντοι
456
δε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ

Παλι τα ιδια

Λογκαρισες για να κραυγασεις για ενα ακομη βραδυ οτι δεν σου κανω?
Ολη μερα αυτο σκεφτοσουνα?
Πότε θα λογκαρεις για να απαξιωσεις εμενα?

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Οι χοντρές δεν μυρίζουν και δεν βγάζουν περισσότερη μερέντα?

Twindragon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Αγαπητε κλεινω φετος 10 χρονια ερωτικης ζωης! Αυτα τα δεκα χρονια το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες ελληνες και μη, το αγαπημενο μας φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου. Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους! Απο οτι λενε δεν ειναι ρατσιστες!

Πάντα θα υπάρχουν οι λεγόμενοι ήρωες...

Twindragon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Χωρις να θελω να προσβαλω την κατα τ΄αλλα συμπαθεστατη pentagiotissa, αλλα οσες Ευρωπαιες εχω γνωρισει στην Ελλαδα, κι ευτυχως δεν ειναι πολλες ή που βλεπω στο Βερολινο να γαμιονται ή εστω να κυκλοφορουν με τρικοσμικους αλλοδαπους εχουν τα "θεματακια" τους.
Συνηθως ειναι χοντρες και ασχημες που δεν μπορουν να βρουν εναν νορμαλ αντρα, Ελληνα ή Γερμανο κατα περιπτωση. Υπαρχουν βεβαια και καποιες υπερ-μουναρες αλλα αυτες ειναι εξαιρεση στον κανονα. Αυτες ας πουμε πανε με αραπιδες γυμνασμενους, καλοντυμενους κτλ..κτλ...
Κοριτσακια Γερμανιδες, μερικες ανηλικες, που γνωρισα σε περιοχες Kreuzber, Neukolln και καναν παρεα με αλλοδαπους, συνηθως Αραβες ηταν αλητακια που ψαχνονταν για τζαμπα ναρκωτικα, καθοτι τα "χαμπιμπια" εχουν τις ακρες και σπρωχνουν πραμα οπως και οι Αλβανοι.
Τελος, μια Ελληνιδα που γνωρισα σ΄ενα απο τα πολλα εστιατορια που εχω δουλεψει στο Βερολινο και ειχε παιδι με Πακιστανο ηταν τοσο προβληματικη που οι υπηρεσιες της εδω προνοιας της πηραν το παιδι. Η συγκεκριμενη ηταν πραγματικα για λυπηση αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες.

Όχι ρε τύπε, γιατί το λές αυτό; Εμένα δεν μου πέρασε κάν απο το μυαλό ότι η Pentagiotissa είναι μπάζο...

Επισκέπτης

Ρε συ μην το παιζεις δυσκολη και μην απαξιωνεις τον τυπο Alex71. Πες το "ναι" στην προσκληση που σου εκανα κι αν δεν τα βρεις με τον Alex υπαρχουν τα αλβανα και οι πακιδες να κανεις παιχνιδι. Κι αν δεν σου κανουν ουτε αυτοι, πιες τσιπουρα και μπυρες. Θα εχουμε και ψητη προβατινα αν σ΄ενδιαφερει.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.113
Πόντοι
456
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι χοντρές δεν μυρίζουν και δεν βγάζουν περισσότερη μερέντα?
οχι,
χοντρες που γαμαγα απο κωλο η 1 στις 8 εβγαλε μερεντα μονο 1 φορα.
οι 3 λεπτες που γαμαγα απο κωλο οι 2 μερεντιαδιασαν συχνα.
ισως εχουν καλυτερη τεχνικη οι χοντρες επειδη χεζουν συχνοτερα και πιο πολυ οποτε δεν μενουν μεσα υπολειματα.
οι αλλες 27 μου εδιναν μονο μουνι και το καλυτερο μουνι ειναι χειροτερο απο τον χειροτερο κωλο. το μουνι δεν εχει τους ισχυρους πρωκτικους σφικτηρες να σου πιεζουν τον πουτσο ουτε την ανατομια του εντερου, ο κολπος ειναι πολυ πιο διασταλτος οποτε και παρθενα οταν ειναι παλι μεσα πιεση μηδεν, στην διοδο μονο αν ειναι σφικτομουνα δηλαδη κοντη ή λεπτη.

επισης 2 λεπτες ειχαν θεμα με μυρωδιες οι χοντρες ηταν καθαριαρες ουτε κωλιλα ουτε μασχαλιλα.

πριν αρχισετε το καλαμπουρι για μπαζογαμιες, η σημερινη γκομενα ειναι 58 κιλα, η προηγουμενη 53 και η τεως συζυγος οταν χωρισαμε ειχε φτασει 47 απο 56 που ηταν οταν παντρεφτηκαμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τη πολη λεμε και τα παραλια

το φαγητο και τη γλωσσα

το ολο ανατολιτικο στοιχειο της ευρωπαικης τουρκιας
υπαρχει ανθρωπος που δεν του φαινονται τα ρωσικα και τουρκικα αστεια?
τωρα σε αντρα αποκλειεται να αρεσουν οι γυφτισσες αντι οι σκανδιναβες.
για γυναικα επειδη κουβαλαν ανωμαλια στον εγκαφαλο μπορει να τους αρεσει και κανενας νεγρος παρα την φαρδια μυτη και τον  προγναθισμο. καποιες πανε και με τους σκυλους τους τι να πεις!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, οι Αλβανικές φυλές εμπλουτίζουν το DNA της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι οι πλέον προσαρμοστικοί στο περιβάλλον της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι μια δεξαμενή γονιδιώματος για την Ελληνική κοινωνία.
ασχολουνταν με την πειρατεια και για αυτο μονο ειν αι γνωστοι στην αρχαιοτητα.
0 μαθηματικους
0 φυσικους
0 φιλοσοφους
ο πιο εξυπνος αρχηγος τους (η βασιλισσα Τευτω διαβασε πλουταρχο) εφτασε μεχρι την... κερκυρα. και εκει μονο για να την λεηλατησει οχι να την κατακτησει και να κανει κατι που εχει σχεση με πολιτισμο. οι αραβες και οι τουρκοι κτιζαν και κανενα μιναρε οι αλβανοι μονο να κλεψουν και να φυγουν τους εννοιαξε.
ξεκινησαν να γραφουν μετα τον μεσαιωνα παρα την εγγυτητα και την κατοχη απο ελληνες και ρωμαιους που ειχαν γραπτη γλωσσα αιωνες.
ε οταν εισαι 1500 χρονια κατοχη και δεν εχεις μαθει να γραφεις εισαι επιπεδου ιθαγενων του αμαζονιου ή μαλλον ακομη πιο κατω, οι ινδιανοι σε 400 χρονια μετα την ευρωπαικη εισβολη μαθανε γραμματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom