alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, μην χτυπιεσαι τοσο πολυτυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!
Προκαλεις αποριες με την τοση "αρνηση"
Καλα, μην χτυπιεσαι τοσο πολυτυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!
Παλι τα ιδιαδε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ
αμα σε παρει απο κωλο λες να αλλαξεις αποψη :S :S :Sδε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ
δε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ
Παλι τα ιδια
Λογκαρισες για να κραυγασεις για ενα ακομη βραδυ οτι δεν σου κανω?
Ολη μερα αυτο σκεφτοσουνα?
Πότε θα λογκαρεις για να απαξιωσεις εμενα?
αμα σε παρει απο κωλο λες να αλλαξεις αποψη :S :S :S
Αγαπητε κλεινω φετος 10 χρονια ερωτικης ζωης! Αυτα τα δεκα χρονια το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες ελληνες και μη, το αγαπημενο μας φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου. Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους! Απο οτι λενε δεν ειναι ρατσιστες!
Χωρις να θελω να προσβαλω την κατα τ΄αλλα συμπαθεστατη pentagiotissa, αλλα οσες Ευρωπαιες εχω γνωρισει στην Ελλαδα, κι ευτυχως δεν ειναι πολλες ή που βλεπω στο Βερολινο να γαμιονται ή εστω να κυκλοφορουν με τρικοσμικους αλλοδαπους εχουν τα "θεματακια" τους.
Συνηθως ειναι χοντρες και ασχημες που δεν μπορουν να βρουν εναν νορμαλ αντρα, Ελληνα ή Γερμανο κατα περιπτωση. Υπαρχουν βεβαια και καποιες υπερ-μουναρες αλλα αυτες ειναι εξαιρεση στον κανονα. Αυτες ας πουμε πανε με αραπιδες γυμνασμενους, καλοντυμενους κτλ..κτλ...
Κοριτσακια Γερμανιδες, μερικες ανηλικες, που γνωρισα σε περιοχες Kreuzber, Neukolln και καναν παρεα με αλλοδαπους, συνηθως Αραβες ηταν αλητακια που ψαχνονταν για τζαμπα ναρκωτικα, καθοτι τα "χαμπιμπια" εχουν τις ακρες και σπρωχνουν πραμα οπως και οι Αλβανοι.
Τελος, μια Ελληνιδα που γνωρισα σ΄ενα απο τα πολλα εστιατορια που εχω δουλεψει στο Βερολινο και ειχε παιδι με Πακιστανο ηταν τοσο προβληματικη που οι υπηρεσιες της εδω προνοιας της πηραν το παιδι. Η συγκεκριμενη ηταν πραγματικα για λυπηση αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες.
το μωρο απο προσωπο σκιζει...
Αυτη την απορία την έχω κι εγώ τώρα, αλλά φοβάμαι να ρωτήσω αν το "μωρό" είναι ο Αντύπας
για σενα λεω...
οπλονομε,να φερω τα χαπια?
μπα... θα πάω για νάνι σε λίγο... γιατί κοντέυω να το κάνω 12-4 καθημερινά... ούτε στο ΚΕΚΑΝ δεν τράβαγα τόσα μαζεμένα ξενύχτια
πολλες,πολλες σελιδες πισω,κατι ειδα,ασε που επρεπε να αποκλιμακωσω την κατασταση,γιατι το χαν παραχεσει...μακια :-*
οχι,Οι χοντρές δεν μυρίζουν και δεν βγάζουν περισσότερη μερέντα?
υπαρχει ανθρωπος που δεν του φαινονται τα ρωσικα και τουρκικα αστεια?τη πολη λεμε και τα παραλια
το φαγητο και τη γλωσσα
το ολο ανατολιτικο στοιχειο της ευρωπαικης τουρκιας
ασχολουνταν με την πειρατεια και για αυτο μονο ειν αι γνωστοι στην αρχαιοτητα.Από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, οι Αλβανικές φυλές εμπλουτίζουν το DNA της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι οι πλέον προσαρμοστικοί στο περιβάλλον της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι μια δεξαμενή γονιδιώματος για την Ελληνική κοινωνία.
πραγματικα εσυ στα 8 δεν ηξερες τι ψηφιζουν και τι πιστευουν οι γονεις σου?παιδι θαυμα! προσκυνω!
βρε ουστ!