pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τυπε τον τιτλο δεν στον εδωσαν τυχαια
παλια σκηνικα τυπε
Τυπε τον τιτλο δεν στον εδωσαν τυχαια
Κατα τα αλλα εγραφες οτι δεν θα σχετιστεις με μπουρδελιαρη ποτέεχω βαλει με τον καθηγητη μου
επισης συσχετιστηκα με μπουρδελιαρη περυσι και ο ιδιος ανεβασε νημα με την ιστορια μας
ηταν σιγουρα μπουρδελιαρης η το ελεγε εετσι για να σου βγαλει απωθυμενο???
διαβασες κριτικες του?
Δεν υπαρχει ευρωπαικη τουρκιατη πολη λεμε και τα παραλια
το φαγητο και τη γλωσσα
το ολο ανατολιτικο στοιχειο της ευρωπαικης τουρκιας
Κατα τα αλλα εγραφες οτι δεν θα σχετιστεις με μπουρδελιαρη ποτέ
Ούτε θυμασαι τι γραφεις και μετα γραφεις τα αντιθετα
Δεν υπαρχει ευρωπαικη τουρκια
ω ναι ειναι γνωστος στο φορουμ
Υπαρχει τουρκια στην δυτικη πλευρα, μογγολια στα ανατολικα και κουρδισταν στα νοτιααυτο πηγαινε πες το στον ερντογαν που δεν πιανει νικη εκει
εχω βαλει με τον καθηγητη μου
επισης συσχετιστηκα με μπουρδελιαρη περυσι και ο ιδιος ανεβασε νημα με την ιστορια μας
Καποια στιγμη θα ξυπνησεις...ξυπνα τωρα! Ακου εκει ειρηνη των λαγων....τυπε εχεις φιλους απο αυτες τις εθνικοτητες? Εγω που εχω κανεις ποτε δε μιλησε για αυτα π αναφερεις. Ισως η παρεα μου να ειναι υπερ της ειρηνης των λαων δεν ξερω παντως εγω τετοιεςς συμπεριφορες δεν εχω συναντησει.
Μιλαμε οτι το κλιμα ηταν στραβο, το εφαγε και ο Γαιδαρος!εχω ξαναπει οτι το πρωτο μ φιλι το εδωσα με τουρκο στο ταξιδι μ στη Γερμανια οταν ημουν 14
Να κανονισουμε να σε φιλοξενισω Βερολινο αν ειναι ή στο χωριο μου ορεινη Αχαια και να γραψουμε καινουρια ιστορια.
Εισαι αρκετα μαυριδερος τύπε? Περιτομη εχεις?Να κανονισουμε να σε φιλοξενισω Βερολινο αν ειναι ή στο χωριο μου ορεινη Αχαια και να γραψουμε καινουρια ιστορια.
πενταγιο μιας και εισαι γυναικα με περιτομη αξιζει η χωρις???
Ρε μαλακα, για να γαμησεις την Παυλινα σε εχω ικανο να πας να κανεις και περιτομη κιολαςπενταγιο μιας και εισαι γυναικα με περιτομη αξιζει η χωρις???
Εισαι αρκετα μαυριδερος τύπε? Περιτομη εχεις?
καλαβρυτα τυπε?
Στο πρωτο οχι. Στο δευτερο ναι.
Δυσκολο τοτε τύπεΣτο πρωτο οχι. Στο δευτερο ναι.