alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι αρρωστος?λετε να το καταλαβε οτι της εκλεψα τη μπυρα και να ξενερωσε???
Εισαι αρρωστος?λετε να το καταλαβε οτι της εκλεψα τη μπυρα και να ξενερωσε???
Εισαι αρρωστος?
Με τουρκο δεν εχεις αναφερει κατι.τυπε εχεις φιλους απο αυτες τις εθνικοτητες? Εγω που εχω κανεις ποτε δε μιλησε για αυτα π αναφερεις. Ισως η παρεα μου να ειναι υπερ της ειρηνης των λαων δεν ξερω παντως εγω τετοιεςς συμπεριφορες δεν εχω συναντησει.
αγαμητος ειναι
Α λεμε και ψεματακια?
Κατα τα αλλα μηπως εισαι κι εσυ αρκετα νεα εδω μεσα ωστε να μην αντιλαμβανεσαι πότε τρολαρω και πότε μιλαω σοβαρα?
Θελεις να βρω ολη τη συζητηση για την "συναντηση που θα εμφανιζομουν ξαφνικα"?
Αγαπητε κλεινω φετος 10 χρονια ερωτικης ζωης! Αυτα τα δεκα χρονια το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες ελληνες και μη, το αγαπημενο μας φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου. Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους! Απο οτι λενε δεν ειναι ρατσιστες!
εγω τη θυμαμαι αν θες στηλτην στον νεο σ φιλο π σε υποστηριζει φανατικα λες κ ειναι η γκομενα σ!
Με τουρκο δεν εχεις αναφερει κατι.
Τους απορριπτεις ή δεν προεκυψε?
Ο "νεος φιλος μου" εχει απλως την κοινη λογικηεγω τη θυμαμαι αν θες στηλτην στον νεο σ φιλο π σε υποστηριζει φανατικα λες κ ειναι η γκομενα σ!
εχω ξαναπει οτι το πρωτο μ φιλι το εδωσα με τουρκο στο ταξιδι μ στη Γερμανια οταν ημουν 14
Ολα εχουν την εξηγηση τουςεχω ξαναπει οτι το πρωτο μ φιλι το εδωσα με τουρκο στο ταξιδι μ στη Γερμανια οταν ημουν 14
εχω ξαναπει οτι το πρωτο μ φιλι το εδωσα με τουρκο στο ταξιδι μ στη Γερμανια οταν ημουν 14
Κανεναν σοβαρο ανθρωπο γνωριζεις ή ολο κατι μυαλοφυγοδικους?οι νεες φιλες μου λατρευουν τουρκια παντως και πανε συχνα η μια τουλαχιστον
οι νεες φιλες μου λατρευουν τουρκια παντως και πανε συχνα η μια τουλαχιστον
Βαλε μια ιστορια με Ελληνα τοτε, οχι ολο με Σκοπιανους και Αλβανους.
Κανεναν σοβαρο ανθρωπο γνωριζεις ή ολο κατι μυαλοφυγοδικους?
και εγω ειχα κολλημα με κοπελα απο αλβανια
πηγαινα σπιτι της παιζαμε ταβλι την κερναγα ποτα εβερεστ καφεδες
αλλα δεν την γαμησα
μ εβλεπε φιλικα
ειχα κανει πολλα για αυτην τη κοπελα
ε μετα της το εκοψα χωρις πουτσα δεν κανουμε παρεα
μαλακια που μου προτεινει να κοιμηθουμε μαζι στο κρεβατι των γονιων της που ειθχαν παει αλβανια στο χωριο και δεν την χουφτωσα
μαλακια ε εκανα λετε ε???
Τι ακριβως λατρευουν?
εχω βαλει με τον καθηγητη μου
επισης συσχετιστηκα με μπουρδελιαρη περυσι και ο ιδιος ανεβασε νημα με την ιστορια μας