Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Χωρις να θελω να προσβαλω την κατα τ΄αλλα συμπαθεστατη pentagiotissa, αλλα οσες Ευρωπαιες εχω γνωρισει στην Ελλαδα, κι ευτυχως δεν ειναι πολλες ή που βλεπω στο Βερολινο να γαμιονται ή εστω να κυκλοφορουν με τρικοσμικους αλλοδαπους εχουν τα "θεματακια" τους.
Συνηθως ειναι χοντρες και ασχημες που δεν μπορουν να βρουν εναν νορμαλ αντρα, Ελληνα ή Γερμανο κατα περιπτωση. Υπαρχουν βεβαια και καποιες υπερ-μουναρες αλλα αυτες ειναι εξαιρεση στον κανονα. Αυτες ας πουμε πανε με αραπιδες γυμνασμενους, καλοντυμενους κτλ..κτλ...
Κοριτσακια Γερμανιδες, μερικες ανηλικες, που γνωρισα σε περιοχες Kreuzber, Neukolln και καναν παρεα με αλλοδαπους, συνηθως Αραβες ηταν αλητακια που ψαχνονταν για τζαμπα ναρκωτικα, καθοτι τα "χαμπιμπια" εχουν τις ακρες και σπρωχνουν πραμα οπως και οι Αλβανοι.
Τελος, μια Ελληνιδα που γνωρισα σ΄ενα απο τα πολλα εστιατορια που εχω δουλεψει στο Βερολινο και ειχε παιδι με Πακιστανο ηταν τοσο προβληματικη που οι υπηρεσιες της εδω προνοιας της πηραν το παιδι. Η συγκεκριμενη ηταν πραγματικα για λυπηση αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες.

Αγαπητε κλεινω φετος 10 χρονια ερωτικης ζωης! Αυτα τα δεκα χρονια το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες ελληνες και μη, το αγαπημενο μας φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου. Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους! Απο οτι λενε δεν ειναι ρατσιστες!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Το εχεις καταλαβει κι εσυ ε? Ηθελα να το επισημανει καποιος αλλος και οχι εγω

ε ναι..αμα σου πει κοπελα δεν προκειται να με πηδηξεις, σημαινει πως θελει οσο δεν παει, ξεκαθαρο shit test

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
σταματα να την πεφτεις στον αλεξ, ειναι πολυ εμφανες

τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!
Αλλα εγω με τετοια σιχαματα δεν συσχετιζομαι!

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!

καινουριος ειμαι, δεν ξερω παντως μονο εσενα βλεπω να του την πεφτεις

μη βγουμε off topic ομως, για το γαμησι του αλβανου μιλαμε, ηταν καλος?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε πενταγιο τους κατουρας καθιστηηηηηη λεμνεεεεε

τι να λεεμμμε ττωρραααα  :heavymetalbig:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, οι Αλβανικές φυλές εμπλουτίζουν το DNA της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι οι πλέον προσαρμοστικοί στο περιβάλλον της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί είναι μια δεξαμενή γονιδιώματος για την Ελληνική κοινωνία.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
καινουριος ειμαι, δεν ξερω παντως μονο εσενα βλεπω να του την πεφτεις

μη βγουμε off topic ομως, για το γαμησι του αλβανου μιλαμε, ηταν καλος?

εισαι νεος στο φορουμ λοιπον, θα μαθεις..ανετρεξε κ σε παλαιοτερα νηματα
επισης θα μαθεις να ξεχωριζεις ποτε τρολαρω κ ποτε μιλαω σοβαρα :)

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
ρε πενταγιο τους κατουρας καθιστηηηηηη λεμνεεεεε

τι να λεεμμμε ττωρραααα  :heavymetalbig:

δε θελω να στο χαλασω αλλα απανταει επιλεκτικα οπου την συμφερει

δε χρειαζεται να ανατρεξω κοπελα μου,ξερω οτι του την πεφτεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και εγω ειχα κολλημα με κοπελα απο αλβανια

πηγαινα σπιτι της παιζαμε ταβλι την κερναγα ποτα εβερεστ καφεδες

αλλα δεν την γαμησα

μ εβλεπε φιλικα

ειχα κανει πολλα για αυτην τη κοπελα

ε μετα της το εκοψα χωρις πουτσα δεν κανουμε παρεα

μαλακια που μου προτεινει να κοιμηθουμε μαζι στο κρεβατι των γονιων της που ειθχαν παει αλβανια στο χωριο και δεν την χουφτωσα

μαλακια ε εκανα λετε ε???

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δε θελω να στο χαλασω αλλα απανταει επιλεκτικα οπου την συμφερει

δε χρειαζεται να ανατρεξω κοπελα μου,ξερω οτι του την πεφτεις

να εισαι σιγουρος οτι οταν την πεσω σε καποιον δε θα εχει κανεις αμφιβολια επι τουτου!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

αλλα δεν την γαμησα

μ εβλεπε φιλικα

μαλακια που μου προτεινει να κοιμηθουμε μαζι στο κρεβατι των γονιων της που ειθχαν παει αλβανια στο χωριο και δεν την χουφτωσα

ναι

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0

αλλα δεν την γαμησα

μ εβλεπε φιλικα

γλειψε λιγο ακομη την πενταγιωτισσα μπας και γαμησεις τωρα

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Φιλτατε κρινεις τη συσχετιση μου με τους δυο αυτους λαους ως χαμηλη αυτοπεποιθηση? Αν ναι τοτε με λυπει πολυ αυτη η αντιληψη καθως ειναι ακρως ατοπη και ρατσιτσικη αν μη τι αλλο.

Τα υπολοιπα δεν ειναι αξια σχολιασμου και δε μπαινω καν στο αυτονοητο θεμα για την τεκνοποιηση καθως δεν αφορα κανεναν αλλον παρα εμενα προσωπικα.
Το ζήτημα είναι αν ο έρωτας ανθίζει ανάμεσα σε λαούς με βαριά ιστορική εμπειρία, γραμμένη με αίμα. Όταν το τετράχρονο κοριτσάκι σχηματίζει στη δημόσια σφαίρα του σχολείου, του ιατρείου τον αετό με τα χεράκια, όταν το δεκάχρονο αγόρι σου μιλά για την Άρτα που είναι αλβανική και ότι πρέπει να επιστραφούν περιουσίες των Τσάμιδων. Όταν ο βορειομακεδόνας  πιστεύει προγραμματικά στην αλύτρωτη Νάουσα. Όταν ανοίξει βιβλίο κάποτε και διαβάσει η ελληνίδα τις σφαγές των μισθοφορικών αλβανικών σωμάτων στονν εθνικό  αγώνα της Ελληνικής ανεξαρτησίας.  Προσωπικά δεν θα παντρευόμουν ποτέ με Βουλγάρα, Αλβανίδα, Βορειομακεδόνισσα, Τουρκάλα. Θα έκανα παιδί με ρομά, με πομάκα, με μια από τις εκατοντάδες άλλες εθνοτικές ομάδες…

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το ξερω μου ειπε να κοιμηθουμε μαζι ξαπλωσαμε στο δυπλο κρεβατι των γονιων της καλοκαιρι εγω με το σωβρακακι μου και μετα δεν καναμε τιποτα

στις 3 η ωρα σηκωθηκα εκλεψα μια μπυρα απο το ψυγειο και εφ6υγα απο το σπιτι

μετα μου εστειλε μηνυμα το πρωι και μου ειπε ρε λαμογιο γιατι εφυγες??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α λεμε και ψεματακια?

Κατα τα αλλα μηπως εισαι κι εσυ αρκετα νεα εδω μεσα ωστε να μην αντιλαμβανεσαι πότε τρολαρω και πότε μιλαω σοβαρα?

Θελεις να βρω ολη τη συζητηση για την "συναντηση που θα εμφανιζομουν ξαφνικα"?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λετε να το καταλαβε οτι της εκλεψα τη μπυρα και να ξενερωσε???

παντως τοσα κερασματα ειχα κανει η γκομενα ενος φιλου που καναμε παρεα τοτε νευριαζε και μου ελεγε γιατι την κερνας???

μαλλον ζηλευε η καρια

παντρεμενη με δυο παιδια τωρα τον γνωστο τον παρατησε και τα εφτιαξε με τον καθηγητη της απο το τει αθηνας

τραγικες ιστοριες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το ζήτημα είναι αν ο έρωτας ανθίζει ανάμεσα σε λαούς με βαριά ιστορική εμπειρία, γραμμένη με αίμα. Όταν το τετράχρονο κοριτσάκι σχηματίζει στη δημόσια σφαίρα του σχολείου, του ιατρείου τον αετό με τα χεράκια, όταν το δεκάχρονο αγόρι σου μιλά για την Άρτα που είναι αλβανική και ότι πρέπει να επιστραφούν περιουσίες των Τσάμιδων. Όταν ο βορειομακεδόνας  πιστεύει προγραμματικά στην αλύτρωτη Νάουσα. Όταν ανοίξει βιβλίο κάποτε και διαβάσει η ελληνίδα τις σφαγές των μισθοφορικών αλβανικών σωμάτων στονν εθνικό  αγώνα της Ελληνικής ανεξαρτησίας.  Προσωπικά δεν θα παντρευόμουν ποτέ με Βουλγάρα, Αλβανίδα, Βορειομακεδόνισσα, Τουρκάλα. Θα έκανα παιδί με ρομά, με πομάκα, με μια από τις εκατοντάδες άλλες εθνοτικές ομάδες…

τυπε εχεις φιλους απο αυτες τις εθνικοτητες? Εγω  που εχω κανεις ποτε δε μιλησε για αυτα π αναφερεις. Ισως η παρεα μου να ειναι υπερ της ειρηνης των λαων δεν ξερω παντως εγω τετοιεςς συμπεριφορες δεν εχω συναντησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom