You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Αλλοδαποί Απο γυναίκα O Aλβανος και Εγω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 93K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Ελληνίδα με πανεπιστημιακή μόρφωση αποκλείεται να είσαι!
Δεν έχεις ούτε το απαραίτητο επίπεδο Ι.Q., ούτε το απαραίτητο style γραφής! Γράφεις χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου τόνους στις λέξεις!
ρε βλημα τι σχεση εχει ο γραπτος λογος με το typing στον υπολογιστη?
εγω δε γουσταρω να βαζω τονους οταν γραφω στον υπολογιστη, αυτο δε σημαινει οτι στα γραπτα κειμενα μ δε βαζω
αλλα νταξει σε καταλαβαινω γτ ειναι ενα σοκ απτο πολυτονικο που εκανες εσυ να συνειδητοποιησεις οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που πλεον γραφουμε ατονα στα πισι μας.
με κρυο τσαγακι κ ντουζακια θα σ περασει ομως!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κατ' αρχην παρουσιαζει τα κλασικα δειγματα του μυθομανη, που δεν θυμαται τι ψεματα εχει πει τις προαλλες και τωρα λεει διαφορετικαΌταν με παραμυθιάζουν υποτιμούν την νοημοσύνη μου και αυτό με ενοχλεί!
Η "πενταγιώτισα" ούτε Ελληνίδα είναι ούτε έχει πάει πανεπιστήμιο!
Αν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά Ελληνικά δεν μπαίνεις σε πανεπιστήμιο εκτός και αν είσαι καταληψίας που μετά από μερικά χρόνια θεωρείς τον εαυτό σου και ως απόφοιτο, όπως ο Τσίπρας!
Πριν εικοσι μερες ελεγε οτι ευγνωμονει την τυχη που μεγαλωσε απελευθερωμενη σε φιλελευθερο οικογενειακο περιβαλλον
Πρν δεκα μερες ελεγε οτι οταν γνωρισε τον Αλβανο φοβοταν την αντιδραση του οικογενειακου περιβαλλοντος (του προ δεκα ημερες "φιλελευθερου")
Επισκέπτης
ρε βλημα τι σχεση εχει ο γραπτος λογος με το typing στον υπολογιστη?
εγω δε γουσταρω να βαζω τονους οταν γραφω στον υπολογιστη, αυτο δε σημαινει οτι στα γραπτα κειμενα μ δε βαζω
αλλα νταξει σε καταλαβαινω γτ ειναι ενα σοκ απτο πολυτονικο που εκανες εσυ να συνειδητοποιησεις οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που πλεον γραφουμε ατονα στα πισι μας.
με κρυο τσαγακι κ ντουζακια θα σ περασει ομως!
Όλα στη ζωή είναι συνήθεια! Αν ήσουν Ελληνίδα θα είχες συνηθίσει από το Ελληνικό δημοτικό σχολείο να βάζεις τόνους στις λέξεις διότι αν δεν το έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλεις το Λύκειο και να μπεις σε κάποιο Ελληνικό πανεπιστήμιο!
Είσαι τόσο αμόρφωτη που δεν μπορείς να διακρίνεις από τον γραπτό του λόγο έναν απόφοιτο πανεπιστημίου από έναν απόφοιτο γυμνασίου!
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Κατ' αρχην παρουσιαζει τα κλασικα δειγματα του μυθομανη, που δεν θυμαται τι ψεματα εχει πει τις προαλλες και τωρα λεει διαφορετικα
Πριν εικοσι μερες ελεγε οτι ευγνωμονει την τυχη που μεγαλωσε απελευθερωμενη σε φιλελευθερο οικογενειακο περιβαλλον
Πρν δεκα μερες ελεγε οτι οταν γνωρισε τον Αλβανο φοβοταν την αντιδραση του οικογενειακου περιβαλλοντος (του προ δεκα ημερες "φιλελευθερου")
ρε βλημα τωρα στα 28 μου ξερω οτι μεγαλωσα σε μια φιλελευθερη οικογενεια ενα εκ των δειγματων ειναι οτι τοτε που τα εφτιαξα με αλβανο δεν ειχαν κανενα προβλημα
αλλα τοτε στα 16 μου δεν μ ειχε συμβει κατι αντιστοιχο δεν ηξερα πως θα αντιδρασουν, μετα εμαθα! Μετα ειδα ποσο προοδευτικοι ειναι και ποσο εναντιων του γαμου και των δεσμων ειναι και ποσο υπερ της ελευθεριας του ατομου!
καλα πρεπει να σου μασησω τη τροφη για να παρεις μπρος? Ημαρτον!
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Όλα στη ζωή είναι συνήθεια! Αν ήσουν Ελληνίδα θα είχες συνηθίσει από το Ελληνικό δημοτικό σχολείο να βάζεις τόνους στις λέξεις διότι αν δεν το έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλεις το Λύκειο και να μπεις σε κάποιο Ελληνικό πανεπιστήμιο!
Είσαι τόσο αμόρφωτη που δεν μπορείς να διακρίνεις από τον γραπτό του λόγο έναν απόφοιτο πανεπιστημίου από έναν απόφοιτο γυμνασίου!
τα λεει αυτο καποιος που δεν εχει δωσει ουτε μια πληροφορια για το ποιον του.
Εκλασαμεντες συντροφε!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πολυ λογικο.ρε βλημα τωρα στα 28 μου ξερω οτι μεγαλωσα σε μια φιλελευθερη οικογενεια ενα εκ των δειγματων ειναι οτι τοτε που τα εφτιαξα με αλβανο δεν ειχαν κανενα προβλημα
αλλα τοτε στα 16 μου δεν μ ειχε συμβει κατι αντιστοιχο δεν ηξερα πως θα αντιδρασουν, μετα εμαθα! Μετα ειδα ποσο προοδευτικοι ειναι και ποσο εναντιων του γαμου και των δεσμων ειναι και ποσο υπερ της ελευθεριας του ατομου!
καλα πρεπει να σου μασησω τη τροφη για να παρεις μπρος? Ημαρτον!
Ειχες φτασει 16 ετων και δεν γνωριζες ακομη τα πιστευω και τις αντιληψεις των γονιων σου.
Εχεις δικιο, βλημα ειμαι, δεν αντιλαμβανομαι πώς μπορει να συμβει αυτο.
Εγω ηξερα τις αντιληψεις των γονιων μου απο τα οκτω μου χρονια παντως.
οσο και να ειναι απελευθερωμενη μια οικογενεια δεν παει να ειναι μεγαλο σοκ οτι η κορη εκανε σεξ με εναν αλβανοΚατ' αρχην παρουσιαζει τα κλασικα δειγματα του μυθομανη, που δεν θυμαται τι ψεματα εχει πει τις προαλλες και τωρα λεει διαφορετικα
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Πολυ λογικο.
Ειχες φτασει 16 ετων και δεν γνωριζες ακομη τα πιστευω και τις αντιληψεις των γονιων σου.
Εχεις δικιο, βλημα ειμαι, δεν αντιλαμβανομαι πώς μπορει να συμβει αυτο.
Εγω ηξερα τις αντιληψεις των γονιων μου απο τα οκτω μου χρονια παντως.
παιδι θαυμα! προσκυνω!
βρε ουστ!
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
οσο και να ειναι απελευθερωμενη μια οικογενεια δεν παει να ειναι μεγαλο σοκ οτι η κορη εκανε σεξ με εναν αλβανο
σοκ για σεξ με αλβανο οχι
σοκ για σεξ με ανεγκεφαλο ελληνα ναι!
Επισκέπτης
τα λεει αυτο καποιος που δεν εχει δωσει ουτε μια πληροφορια για το ποιον του.
Εκλασαμεντες συντροφε!
Δεν είμαστε σύντροφοι!
Εσύ είσαι από την Αλβανία και προσβάλλεις τους Έλληνες παρουσιάζοντας τον εαυτό σου ως Ελληνίδα που ερωτεύτηκε Αλβανό ενώ εγώ είμαι Έλληνας που σέβομαι την πατρίδα μου την Ελλάδα και για αυτό γράφω σωστά Ελληνικά παρά το ότι για επαγγελματικούς λόγους διαβάζω και γράφω αγγλικά 12 ώρες το 24ωρο!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν βλεπω κανενα θαυμα στο να γνωριζεις στα οκτω σου χρονια τι πρεσβευουν οι γονεις σου και ποιες ειναι οι αποψεις τουςπαιδι θαυμα! προσκυνω!
βρε ουστ!
Εκτος αν δεν μενεις μαζι τους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η "απελευθερωση" μιας οικογενειας δηλαδη σε τι περιοριζεται? Στο αν τα παιδια θα πιουν κοκα κολα με το βραδινο τους?οσο και να ειναι απελευθερωμενη μια οικογενεια δεν παει να ειναι μεγαλο σοκ οτι η κορη εκανε σεξ με εναν αλβανο
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αλβανεζα συναδελφος, καλη κυρια, αρκετα αφομοιωμενη, το ιδιο φανταζομαι και τα παιδια της, μου ειπε οτι εκεινη και ο αντρας της θα αναγκαστουν να λειψουν για καποια ωρα απο το σπιτι τους. Ρωτησα γιατι και μου απαντησε <Ο γιος μου που ειναι 18 χρονων θα φερει τη κοπελα του στο σπιτι, οποτε καταλαβαινεις, εμεις θα λειπουμε.>
Εχει μια λογικη. Πρακτικα πραγματα, οχι σεμνοτυφιες της παλιας ελληνικης οικογενειας.
Εχει μια λογικη. Πρακτικα πραγματα, οχι σεμνοτυφιες της παλιας ελληνικης οικογενειας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν νομιζω. Εγω ξερω οτι οι Αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο συντηρητικοι απο τους Ελληνες.Αλβανεζα συναδελφος, καλη κυρια, αρκετα αφομοιωμενη, το ιδιο φανταζομαι και τα παιδια της, μου ειπε οτι εκεινη και ο αντρας της θα αναγκαστουν να λειψουν για καποια ωρα απο το σπιτι τους. Ρωτησα γιατι και μου απαντησε <Ο γιος μου που ειναι 18 χρονων θα φερει τη κοπελα του στο σπιτι, οποτε καταλαβαινεις, εμεις θα λειπουμε.>
altertrail
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
πες στον οποιοδηποτε πατερα οτι η 16 χρονη κορη του βγαινει με 26χρονο αλβανο και θα δουμε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπουκετα που θα φυγουν πενταγιωτισσα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Επισης πολυ τσιγγουνηδες, και λεφτα να εχουν. Τα λεφτα για ξενοδοχειο τα γλιτωσαν παντως.Δεν νομιζω. Εγω ξερω οτι οι Αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο συντηρητικοι απο τους Ελληνες.
τις ταραζουν και στις σφαλιαρες τις αλβανιδες γυναικες τους οι μαλακεςΔεν νομιζω. Εγω ξερω οτι οι Αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο συντηρητικοι απο τους Ελληνες.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
πες στον οποιοδηποτε πατερα οτι η 16 χρονη κορη του βγαινει με 26χρονο αλβανο και θα δουμε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπουκετα που θα φυγουν πενταγιωτισσα
μαλλον αναφερεσαι σε τραμπουκους γονεις..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις