Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
βαρεθηκα με τον αλβανο.
παω στην αστυνομια ζωων που πεφτει το μπινελικι με το τσουβαλι.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ελληνίδα με πανεπιστημιακή μόρφωση αποκλείεται να είσαι!

Δεν έχεις ούτε το απαραίτητο επίπεδο Ι.Q., ούτε το απαραίτητο style γραφής! Γράφεις χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου τόνους στις λέξεις!

ρε βλημα τι σχεση εχει ο γραπτος λογος με το typing στον υπολογιστη?
εγω δε γουσταρω να βαζω τονους οταν γραφω στον υπολογιστη, αυτο δε σημαινει οτι στα γραπτα κειμενα μ δε βαζω
αλλα νταξει σε καταλαβαινω γτ ειναι ενα σοκ απτο πολυτονικο που εκανες εσυ να συνειδητοποιησεις οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που πλεον γραφουμε ατονα στα πισι μας.
με κρυο τσαγακι κ ντουζακια θα σ περασει ομως!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όταν με παραμυθιάζουν υποτιμούν την νοημοσύνη μου και αυτό με ενοχλεί!

Η "πενταγιώτισα" ούτε Ελληνίδα είναι ούτε έχει πάει πανεπιστήμιο!

Αν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά Ελληνικά δεν μπαίνεις σε πανεπιστήμιο εκτός και αν είσαι καταληψίας που μετά από μερικά χρόνια θεωρείς τον εαυτό σου και ως απόφοιτο, όπως ο Τσίπρας!
Κατ' αρχην παρουσιαζει τα κλασικα δειγματα του μυθομανη, που δεν θυμαται τι ψεματα εχει πει τις προαλλες και τωρα λεει διαφορετικα

Πριν εικοσι μερες ελεγε οτι ευγνωμονει την τυχη που μεγαλωσε απελευθερωμενη σε φιλελευθερο οικογενειακο περιβαλλον

Πρν δεκα μερες ελεγε οτι οταν γνωρισε τον Αλβανο φοβοταν την αντιδραση του οικογενειακου περιβαλλοντος (του προ δεκα ημερες "φιλελευθερου")

Επισκέπτης
ρε βλημα τι σχεση εχει ο γραπτος λογος με το typing στον υπολογιστη?
εγω δε γουσταρω να βαζω τονους οταν γραφω στον υπολογιστη, αυτο δε σημαινει οτι στα γραπτα κειμενα μ δε βαζω
αλλα νταξει σε καταλαβαινω γτ ειναι ενα σοκ απτο πολυτονικο που εκανες εσυ να συνειδητοποιησεις οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που πλεον γραφουμε ατονα στα πισι μας.
με κρυο τσαγακι κ ντουζακια θα σ περασει ομως!

Όλα στη ζωή είναι συνήθεια! Αν ήσουν Ελληνίδα θα είχες συνηθίσει από το Ελληνικό δημοτικό σχολείο να βάζεις τόνους στις λέξεις διότι αν δεν το έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλεις το Λύκειο και να μπεις σε κάποιο Ελληνικό πανεπιστήμιο!

Είσαι τόσο αμόρφωτη που δεν μπορείς να διακρίνεις από τον γραπτό του λόγο έναν απόφοιτο πανεπιστημίου από έναν απόφοιτο γυμνασίου!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κατ' αρχην παρουσιαζει τα κλασικα δειγματα του μυθομανη, που δεν θυμαται τι ψεματα εχει πει τις προαλλες και τωρα λεει διαφορετικα

Πριν εικοσι μερες ελεγε οτι ευγνωμονει την τυχη που μεγαλωσε απελευθερωμενη σε φιλελευθερο οικογενειακο περιβαλλον

Πρν δεκα μερες ελεγε οτι οταν γνωρισε τον Αλβανο φοβοταν την αντιδραση του οικογενειακου περιβαλλοντος (του προ δεκα ημερες "φιλελευθερου")

ρε βλημα τωρα στα 28 μου ξερω οτι μεγαλωσα σε μια φιλελευθερη οικογενεια ενα εκ των δειγματων ειναι οτι τοτε που τα εφτιαξα με αλβανο δεν ειχαν κανενα προβλημα
αλλα τοτε στα 16 μου δεν μ ειχε συμβει κατι αντιστοιχο δεν ηξερα πως θα αντιδρασουν, μετα εμαθα! Μετα ειδα ποσο προοδευτικοι ειναι και ποσο εναντιων του γαμου και των δεσμων ειναι και ποσο υπερ της ελευθεριας του ατομου!
καλα πρεπει να σου μασησω τη τροφη για να παρεις μπρος? Ημαρτον!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όλα στη ζωή είναι συνήθεια! Αν ήσουν Ελληνίδα θα είχες συνηθίσει από το Ελληνικό δημοτικό σχολείο να βάζεις τόνους στις λέξεις διότι αν δεν το έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλεις το Λύκειο και να μπεις σε κάποιο Ελληνικό πανεπιστήμιο!

Είσαι τόσο αμόρφωτη που δεν μπορείς να διακρίνεις από τον γραπτό του λόγο έναν απόφοιτο πανεπιστημίου από έναν απόφοιτο γυμνασίου!

τα λεει αυτο καποιος που δεν εχει δωσει ουτε μια πληροφορια για το ποιον του.
Εκλασαμεντες συντροφε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε βλημα τωρα στα 28 μου ξερω οτι μεγαλωσα σε μια φιλελευθερη οικογενεια ενα εκ των δειγματων ειναι οτι τοτε που τα εφτιαξα με αλβανο δεν ειχαν κανενα προβλημα
αλλα τοτε στα 16 μου δεν μ ειχε συμβει κατι αντιστοιχο δεν ηξερα πως θα αντιδρασουν, μετα εμαθα! Μετα ειδα ποσο προοδευτικοι ειναι και ποσο εναντιων του γαμου και των δεσμων ειναι και ποσο υπερ της ελευθεριας του ατομου!
καλα πρεπει να σου μασησω τη τροφη για να παρεις μπρος? Ημαρτον!
Πολυ λογικο.
Ειχες φτασει 16 ετων και δεν γνωριζες ακομη τα πιστευω και τις αντιληψεις των γονιων σου.
Εχεις δικιο, βλημα ειμαι, δεν αντιλαμβανομαι πώς μπορει να συμβει αυτο.
Εγω ηξερα τις αντιληψεις των γονιων μου απο τα οκτω μου χρονια παντως.

Τζανης__Α

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0

οσο και να ειναι απελευθερωμενη μια οικογενεια δεν παει να ειναι μεγαλο σοκ οτι η κορη εκανε σεξ με εναν αλβανο

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πολυ λογικο.
Ειχες φτασει 16 ετων και δεν γνωριζες ακομη τα πιστευω και τις αντιληψεις των γονιων σου.
Εχεις δικιο, βλημα ειμαι, δεν αντιλαμβανομαι πώς μπορει να συμβει αυτο.
Εγω ηξερα τις αντιληψεις των γονιων μου απο τα οκτω μου χρονια παντως.

παιδι θαυμα! προσκυνω!
βρε ουστ!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
οσο και να ειναι απελευθερωμενη μια οικογενεια δεν παει να ειναι μεγαλο σοκ οτι η κορη εκανε σεξ με εναν αλβανο

σοκ για σεξ με αλβανο οχι
σοκ για σεξ με ανεγκεφαλο ελληνα ναι!

Επισκέπτης
τα λεει αυτο καποιος που δεν εχει δωσει ουτε μια πληροφορια για το ποιον του.
Εκλασαμεντες συντροφε!

Δεν είμαστε σύντροφοι!

Εσύ είσαι από την Αλβανία και προσβάλλεις τους Έλληνες παρουσιάζοντας τον εαυτό σου ως Ελληνίδα που ερωτεύτηκε Αλβανό ενώ εγώ είμαι Έλληνας που σέβομαι την πατρίδα μου την Ελλάδα και για αυτό γράφω σωστά Ελληνικά παρά το ότι για επαγγελματικούς λόγους διαβάζω και γράφω αγγλικά 12 ώρες το 24ωρο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παιδι θαυμα! προσκυνω!
βρε ουστ!
Δεν βλεπω κανενα θαυμα στο να γνωριζεις στα οκτω σου χρονια τι πρεσβευουν οι γονεις σου και ποιες ειναι οι αποψεις τους

Εκτος αν δεν μενεις μαζι τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η "απελευθερωση" μιας οικογενειας δηλαδη σε τι περιοριζεται? Στο αν τα παιδια θα πιουν κοκα κολα με το βραδινο τους?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αλβανεζα συναδελφος, καλη κυρια, αρκετα αφομοιωμενη, το ιδιο φανταζομαι και τα παιδια της, μου ειπε οτι εκεινη και ο αντρας της θα αναγκαστουν να λειψουν για καποια ωρα απο το σπιτι τους. Ρωτησα γιατι και μου απαντησε <Ο γιος μου που ειναι 18 χρονων θα φερει τη κοπελα του στο σπιτι, οποτε καταλαβαινεις, εμεις θα λειπουμε.>

Εχει μια λογικη. Πρακτικα πραγματα, οχι σεμνοτυφιες της παλιας ελληνικης οικογενειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλβανεζα συναδελφος, καλη κυρια, αρκετα αφομοιωμενη, το ιδιο φανταζομαι και τα παιδια της, μου ειπε οτι εκεινη και ο αντρας της θα αναγκαστουν να λειψουν για καποια ωρα απο το σπιτι τους. Ρωτησα γιατι και μου απαντησε <Ο γιος μου που ειναι 18 χρονων θα φερει τη κοπελα του στο σπιτι, οποτε καταλαβαινεις, εμεις θα λειπουμε.>

Εχει μια λογικη. Πρακτικα πραγματα, οχι σεμνοτυφιες της παλιας ελληνικης οικογενειας.
Δεν νομιζω. Εγω ξερω οτι οι Αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο συντηρητικοι απο τους Ελληνες.

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
πες στον οποιοδηποτε πατερα οτι η 16 χρονη κορη του βγαινει με 26χρονο αλβανο και θα δουμε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπουκετα που θα φυγουν πενταγιωτισσα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν νομιζω. Εγω ξερω οτι οι Αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο συντηρητικοι απο τους Ελληνες.
Επισης πολυ τσιγγουνηδες, και λεφτα να εχουν. Τα λεφτα για ξενοδοχειο τα γλιτωσαν παντως.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
πες στον οποιοδηποτε πατερα οτι η 16 χρονη κορη του βγαινει με 26χρονο αλβανο και θα δουμε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπουκετα που θα φυγουν πενταγιωτισσα

μαλλον αναφερεσαι σε τραμπουκους γονεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom