Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
5% ολα αυτα στους συγχρονους ελληνες ψευταρακο. Η γενετικη σας ξεβρακωσε. Φαλμεράυερ μονο στον 19ο αιωνα οχι στην επιχη του dna

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σαρανταρα ευτυχως που εισαι σαρανμταρα γιατι με τετοιες αποψεις δεν πας πουθενα

κανας μπαρμπας μονο θα σου κατσει

τι να πρωτοσχολιασεις μονο για γελια ειναι τοσες πολλες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω

φιλικα παντα
Γιατι όποτε γραφεται κατι σωστο και τεκμηριωμενο σπευδεις να διαφωνησεις?

Τι εχει παει στραβα στους νευρωνες του εγκεφαλου σου και συμφωνεις μονο με ό,τιδηποτε ανοητο, στρεβλο και ατοπο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλτατη Πενταγιώτισσα, σε εκτιμώ και απολαμβάνω την απελευθερωμένη ματιά σου. Είσαι γερά μορφωμένη και απολαμβάνεις τη ζωή.  Εκτιμώ την αλβανική φυλή και την εποικοδομητική στάση της στην σύγχρονη Ελλάδα. Δεν είναι οι περισσότεροι κλέφτες αλλά άνθρωποι οικογενειάρχες που γυρεύουν να ενταχθούν. Εκτιμώ ότι και εσύ γυρεύεις κάποια ένταξη. Κάποιοι σου επιτέθηκαν κακώς γιατί γυρεύεις άντρες που τουλάχιστον δεν είναι ανασφαλείς. Φίλοι, συμφορουμίτες, λυπάμαι αλλά κάθε σχέση που οι εταίροι είναι ΚΑΙ οι δύο ανασφαλείς είναι «καμένη από χέρι». Η πανέξυπνη Πενταγιώτισσα έχει πολλούς λόγους να είναι ευάλωτη αλλά καταφέρνει να είναι δημιουργική, Και να γράφει ωραίες αυτοβιογραφικές ιστορίες που είναι τροφές για σκέψη. Τιμή μας που είσαι στο φόρουμ.
Υ.Γ. Κουράγιο. Να συνεχίζεις με το ίδιο θάρρος. Και στα δύσκολα να σκέφτεσαι τις μεσογειακές ακτές που σε περιμένουν..
Ενταξει τύπε θα γαμησεις, ειναι βεβαιο.

Μονο μην τα γραφεις ετσι αποτομα αυτα γιατι με επιασε αναγουλα με τοσο γλειωδη γραφομενα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
μιλησε ο ελληναρας νεο-ελληνας χρεωκοπημενος κομπλεξαρισμένος και χαμένος στον φανταστικό όσμο του ..... δηλαδή αρβανίτης 38%  σλαβος 20%  φραγκος γυφτος βλαχος και οτι άλλο ξεμεινε σε αυτα τα βοσκοτοπια ....
σαλτα ρε σκατοβλαχε που θα μου πεις οτι χρωσταω βλακα..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Εκεινος δεν αργησε να μου ζητησει να παμε για καφε αλλα εγω φοβομουν μιας και δεν ειχα ξαναβγει ραντεβου με αγορι, ηταν Αλβανος και φοβομουν τι θα πει η οικογενεια μου αν το μαθαινε και ηταν δεκα χρονια μεγαλυτερος μου.

συνηθως αυτα πανε μαζι τυπε οποιος ειναι ρατσιστης με τις χοντρες ειναι ρατσιστης με καθε μορφης διαφορετικοτητα ειτε αυτο συνεπαγεται φυλετικο διαχωρισμο ειτε θεματα αναπηριας ειτε εξωτερικης εμφανισης
δεν εισαι ο πρωτος αλλα ευχομαι να εισαι ο τελευταιοςς
ευτυχως εγω ετυχε να μεγαλωσω σε ενα φιλελευθερο περιβαλλον χωρις ταμπου και μικροαστισμους και χαιρομαι τοσο πολυ που ειμαι ενας ελευθερος ακομπλεξαριστος ανθρωπος διχως ψιγματος κακιας και κακεντρεχειας

Φιλελευθερο περιβαλλον μεχρι να τα φτιαξει η κορη μας με Αλβανο.Τοτε...

%CE%9F%CE%98%CF%8C%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%82%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF1962.jpg

:grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μαλλον δε καταλαβατε το σχολιο μου. Οπως προειπα συσχετιζομαι κυριως με ατομα ευυποληπτα, με μορφωση, αξιες, ηθος και δουλειες δημιουργικες.

Κατι δε μας λες καλα. Τι αξιες και ηθος μπορει να εχει ο 26χρονος αλβανος που την επεσε σε σενα την 16χρονη? Εμενα οταν ημουν 24-26 και με φλερταρανε ή μου τη πεφτανε ανηλικες ουτε καν τους μιλαγα. Περα απ'το οτι ειναι παρανομο, ειναι ΛΑΘΟΣ. Και οποιος εχει μορφωση και αξιες και ηθος, το αντιλαμβανεται απο μονος του.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γιατι όποτε γραφεται κατι σωστο και τεκμηριωμενο σπευδεις να διαφωνησεις?

Τι εχει παει στραβα στους νευρωνες του εγκεφαλου σου και συμφωνεις μονο με ό,τιδηποτε ανοητο, στρεβλο και ατοπο?

δεν αρμενιζουμε στραβα ο αιγιαλος ειναι στραβος αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κατι δε μας λες καλα. Τι αξιες και ηθος μπορει να εχει ο 26χρονος αλβανος που την επεσε σε σενα την 16χρονη? Εμενα οταν ημουν 24-26 και με φλερταρανε ή μου τη πεφτανε ανηλικες ουτε καν τους μιλαγα. Περα απ'το οτι ειναι παρανομο, ειναι ΛΑΘΟΣ. Και οποιος εχει μορφωση και αξιες και ηθος, το αντιλαμβανεται απο μονος του.

Τυπε το ειχε το ηθος να με σεβαστει. Ουτε με μπαλαμουτιαζε ουτε τπτ. Συναντιομασταν στο παρκο μετα το σχολειο μιλουσαμε φιλιομασταν και εφευγα.
Επισης δε με εξαναγκασε. Μου επιασε τη κουβεντα, στο χερι μ ηταν να τον γειωσω η οχι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ανοιγει πολυ το μυαλο και ειναι αληθεια γνωστη μου πηγε σε ιταλια και μενει εκει οταν γυρναει νομιζεις οτι ειναι αλλος ανθρωπος

κολλητος μενει αγγλια εχει ανοιξει το μυαλο του εχει αλλες αποψεις με αυτες που ειχε

γενικα οι ανθρωποι γινονται πιο προοδευτικοι και οχι καφροι

σεβονται περισσοτερο τον αλλον

ζωαδια ειναι οι μουλοι που δεν συμορφονονται με τους κανονες και κανουν δυσκολη τ ζωη αλλο οπως αυτοι που παρκαρουν παρανομα που οδηγους εγκληματικα και δεν σταματανε στις διαβασεις

τετοιους εχει η χωρα αρκετους  ακομα

Νοτια Γαλλια νομιζεις οτι σταματανε στις διαβασεις?
Ακομα και Μονακο αν περασεις χυμα στην διαβαση θα σε κοψουν

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τυπε το ειχε το ηθος να με σεβαστει. Ουτε με μπαλαμουτιαζε ουτε τπτ. Συναντιομασταν στο παρκο μετα το σχολειο μιλουσαμε φιλιομασταν και εφευγα.
Επισης δε με εξαναγκασε. Μου επιασε τη κουβεντα, στο χερι μ ηταν να τον γειωσω η οχι.
Πιρφορος καληνυχτακιας  :rolleyes:

Τζανης__Α

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
παιδια αυτος ο πιρφορος που γραφεται σε αρκετα θεματα τι ειναι?

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
παιδια αυτος ο πιρφορος που γραφεται σε αρκετα θεματα τι ειναι?

ο νορμαλ αντρας που σεβεται μια γυναικα κ δειχνει την αγαπη μου και τον ερωτα του  στην ενδιαφερομενη με καθε τροπο!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Πιρφορος καληνυχτακιας  :rolleyes:

Ποιός πυρφόρος ρε μάγκες...Παράλληλα θα είχε και καμμία 10αριά ακόμη 16χρονα πέρα από την χοντρή...σιγοέψηνε το κρέας για να φάει καλά μετά...

Αλλά είπαμε, όλη η ιστορία στο μυαλό του νταλικέρη είναι οπότε και πολλά είπαμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom