Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βλέπουν γενικά σαν αληθινούς άντρες τους νεγροειδείς και σκατόχρωμους και αδυνατούν να καταλάβουν το μεγαλείο μας.Τέλος πάντων πρακτικά ο Ελληναράς σκίζει κάθε Αραβοειδή και Τούρκο και όποιον του κουνιέται.Μιλάμε για τεράστια ανωτερότητα κουλτούρας και ισχύος.
Στο εξωτερικό καταννοείς πλήρως την ανωτερότητά μας.Βασικά μου έρχεται καμιά φορά να τη βγάλω έξω και να τους κατουρήσω όλους τους τριτοκοσμικούς αλλά μας μπλοκάρουν οι υποκριτικοί νόμοι εδώ της Δύσης δε μας αφήνουν να εκδηλωθούμε μερικές φορές.Καταννοητό βέβαια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Καβλα   Ευχομαι να επαιξε και ξυλο στο σπιτι
Πολυ πιθανο..   :grin:
Σημερα στον πειραια ελληνιδα που εχει μπλεξει με μπάχαλο δηλαδη θα τον εχει παντρευτει μαλλον, ηταν κουκουλωμενη
απο την κορφη ως τα νυχια με μαυρα ρουχα μεσα σε αυτον τον καυσωνα. Αυτη ειναι η προοδος του ισλαμ 5yo !!  :S
Οποια θελει 3κοσμιες φουτσες με περιτομη αυτα παθαινει στο τελος..  :afro:

Συνημμένα

• 4423423Kurz342134364.jpg
    4423423Kurz342134364.jpg
    318,4 KB · Εμφανίσεις: 41

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Βλέπουν γενικά σαν αληθινούς άντρες τους νεγροειδείς και σκατόχρωμους και αδυνατούν να καταλάβουν το μεγαλείο μας.Τέλος πάντων πρακτικά ο Ελληναράς σκίζει κάθε Αραβοειδή και Τούρκο και όποιον του κουνιέται.Μιλάμε για τεράστια ανωτερότητα κουλτούρας και ισχύος.
Στο εξωτερικό καταννοείς πλήρως την ανωτερότητά μας.Βασικά μου έρχεται καμιά φορά να τη βγάλω έξω και να τους κατουρήσω όλους τους τριτοκοσμικούς αλλά μας μπλοκάρουν οι υποκριτικοί νόμοι εδώ της Δύσης δε μας αφήνουν να εκδηλωθούμε μερικές φορές.Καταννοητό βέβαια.
Εδω κλεβαμε γκομενακια μεσα απο τα χερια των ιταλων στην μαυρη θαλασσα στα μπαχάλια θα μασησουμε;  :cool2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων.
Α ναι ε?

Αν ενας αντρας εγραφε οτι υπολογιζει την γνωμη των ανδρων περισσοτερο απο αυτη των γυναικων, θα τον κραζατε ως σεξιστη. Τωρα δεν τρεχει τιποτα.
Επισης αν εγραφε αντρας αυτα που σου γραφει η γυναικα, θα τον εβριζες, ενω τωρα απαντησες "συνετά".

Τελικα εισαι οντως μια ελαφρομυαλη γκομενιτσα, χαρακτηριστικο παραδειγμα ελλεεινιδοσυνης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω με τοσα πτυχια δε φθουραω στη γνωση που εχει ο συγκεκριμενος και ο μετεπειτα αλλος αλβανος που σημαδεψε τη ζωη μου. τα πτυχια δε λενε τπτ, η κοινωνικη μορφωση κ τα πτυχια ειναι αλλο πραγμα.
Κατι τετοιες ηλιθιοτητες τις λενε κατι 15χρονες σε εξαρση καγκουριας οπως και οσοι κομπλεξικοι δεν ξερουν να γραψουν το ονομα τους αλλά εχουν "κοινωνικη μορφωση" (που ούτε καν ξερεις τι ειναι).

Εισαι αξιοθρηνητη

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Αγαπητη σαρανταρα σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να μ γραψεις. Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων. Παρολα αυτα επιτρεψε μ να διαφωνισω καθετως μαζι σ.
Για μενα το οτι καποιος τυγχανει να καταγεται απο χωρες που αλλοι θα χαρακτηριζαν τριτου κοσμου δε με ενοχλει. Εγω κοιταζω κατα βαση τον χαρακτηρα και τι συναισθηματα μου προκαλει. Δυστυχως στν ελλαδα συνχεουμαι τους μαυρους,κιτρινους, κλπ ως αποβρασματα και λυπαμαι για τη λεξη π θα χρησιμοποιησω αλλα κ ως βρωμιαρηδες. Δε συμφωνω αλλα δεν ειχα κ τη τυχη να γνωρισω τετοιους ανθρωπους. Αυτοι που εχω συναψει σψεση ειναι κυριως μορφωμενοι νεοι με γνωσεις παιδεια και δημιουργικη δουλεια. Επιλεγω αντρες που μπορω να επικοινωνησω και εχουμε κοινες αποψεις. Καλο ειναι να ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι κ να κοιταμε τους ανθρωπους χωρις προκαταληψεις :)

αγαπητη μου ..το που θα διαθεσετε εσεις το κορμι σας και κυριως το συναισθημα σσς αφορα μονο εσας...Εγω εξεφρασα τη γνωμη μου με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα και με βαση τις δικες μου εμπειριες ζωης...αφου ειστε τοσο απελευθερωμενη φτιαξτε τα και  με ενα Ρομα κι ελατε να εγκατασταθειτε στον καταυλισμο της Περαιας..το βραδυ θα κλεβετε αυτοκινητα και κοσμηματα και το πρωι θα πλενετε τις κατσαρολες σς στη θαλασσα τριβοντας τες με αμμο ..οικολογικα και οικονομικα...κατα βαθος κι οι γυφτοι καλα παιδια ειναι

αληθινα  πιστευω οτι δε τα εστερνιζεστε ολα αυτα ...κι επειδη παρακολουθω γενικα κι αποσπασματικα τα γραφομενα  σας πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....

παρ ολα αυτα αφου το διασκεδαζετε χαιρομαι πολυ για σας.και με δεδομενο οτι η ζωη σας σας ανηκει σας ευχομαι να περνατε παντα καλα

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
κ.ΠΕΝΤΑΓΙΩ ΜΟΥ....δεχομαι οτι ειχατε ενα ατυχηματακι στην εφηβικη σας ηλικια...λογω μπουνταλοσυνης λογω υπερμετρης καυλας...Δεν υπαρχει λογος να το ανακοινωνετε....η μαλλον να το διατυμπανιζετε....καποιες δε πανε ουτε με λεφτα με κατι τετοιους..
[/]

το αστειο ειναι οτι εχω υπαρξει πανω απο 2 -3 φορες, μπορω να πω αρκετες φορες μπροστα σε περιστατικο οπου εκδιδομενες της φυλης αλλα και του μεταξουργειου δεν ηθελαν και προς τιμην τους να πανε με αυτη τη συνομοταξια, ειτε μαλωναν με την τσατσα η οποια ηθελε να τους δεχθει ειτε απλα η τσατσα τους εδιωχνε, ναι ακομα και στο μεταξουργειο. προφανως τα περισσοτερα απο αυτα τα κοριτσια αργα η γρηγορα θα υποκυψουν στο χρημα αλλα μου ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση καθε φορα που το βιωνα.

και ερχονται τωρα κατι αλλες και οχι μονο πανε με τετοιους αλλα τους προτιμουν κιολας απο εμας τι να πεις. και τα λενε και στις φιλες τους τις αλλοδαπες οτι δε μετραμε σαν αντρες και μας κανουν και ρεζιλι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....
Καλά που της το έγραψες εσύ που "είσαι γυναίκα και υπολογίζει τη γνώμη σου!" γιατί αν της το γράφαμε εμείς "δεν θα έδινε σημασία", θα μας έλεγε "σεξιστές" και θα ξεμπέρδευε στο μυαλό της.
Πως δηλαδή εσύ που είσαι 40 χρονών ή εγώ που είμαι 64 είμαστε μαλάκες που προσπαθούμε να είμαστε σουλουπωμένοι ώστε να μας παίρνει να βάλουμε αβατάρ το σώμα μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο, τουλάχιστον για μένα. Μετράω την κάθε μου μπουκιά και κάνω κάθε μέρα όσο πιο πολύ γυμναστική μπορώ.
Και δεν είναι το ζήτημα το να βρίσκω να γαμάω τζάμπα ή να πληρώνω. Είναι την όποια γαμάω, με πληρωμή ή τζάμπα, να μην με σιχαίνεται. Κι ακόμα περισσότερο να μην σιχαίνομαι εγώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη!

Υ.Γ. 40 παίζει να λες και λίγα. ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αγαπητη μου ..το που θα διαθεσετε εσεις το κορμι σας και κυριως το συναισθημα σσς αφορα μονο εσας...Εγω εξεφρασα τη γνωμη μου με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα και με βαση τις δικες μου εμπειριες ζωης...αφου ειστε τοσο απελευθερωμενη φτιαξτε τα και  με ενα Ρομα κι ελατε να εγκατασταθειτε στον καταυλισμο της Περαιας..το βραδυ θα κλεβετε αυτοκινητα και κοσμηματα και το πρωι θα πλενετε τις κατσαρολες σς στη θαλασσα τριβοντας τες με αμμο ..οικολογικα και οικονομικα...κατα βαθος κι οι γυφτοι καλα παιδια ειναι

αληθινα  πιστευω οτι δε τα εστερνιζεστε ολα αυτα ...κι επειδη παρακολουθω γενικα κι αποσπασματικα τα γραφομενα  σας πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....

παρ ολα αυτα αφου το διασκεδαζετε χαιρομαι πολυ για σας.και με δεδομενο οτι η ζωη σας σας ανηκει σας ευχομαι να περνατε παντα καλα

σαρανταρα ευτυχως που εισαι σαρανμταρα γιατι με τετοιες αποψεις δεν πας πουθενα

κανας μπαρμπας μονο θα σου κατσει

τι να πρωτοσχολιασεις μονο για γελια ειναι τοσες πολλες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω

φιλικα παντα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλτατη Πενταγιώτισσα, σε εκτιμώ και απολαμβάνω την απελευθερωμένη ματιά σου. Είσαι γερά μορφωμένη και απολαμβάνεις τη ζωή.  Εκτιμώ την αλβανική φυλή και την εποικοδομητική στάση της στην σύγχρονη Ελλάδα. Δεν είναι οι περισσότεροι κλέφτες αλλά άνθρωποι οικογενειάρχες που γυρεύουν να ενταχθούν. Εκτιμώ ότι και εσύ γυρεύεις κάποια ένταξη. Κάποιοι σου επιτέθηκαν κακώς γιατί γυρεύεις άντρες που τουλάχιστον δεν είναι ανασφαλείς. Φίλοι, συμφορουμίτες, λυπάμαι αλλά κάθε σχέση που οι εταίροι είναι ΚΑΙ οι δύο ανασφαλείς είναι «καμένη από χέρι». Η πανέξυπνη Πενταγιώτισσα έχει πολλούς λόγους να είναι ευάλωτη αλλά καταφέρνει να είναι δημιουργική, Και να γράφει ωραίες αυτοβιογραφικές ιστορίες που είναι τροφές για σκέψη. Τιμή μας που είσαι στο φόρουμ.
Υ.Γ. Κουράγιο. Να συνεχίζεις με το ίδιο θάρρος. Και στα δύσκολα να σκέφτεσαι τις μεσογειακές ακτές που σε περιμένουν..
Εχεις ξαναγαμήσει με τέτοιες μαλακίες;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αγαπητη σαρανταρα σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να μ γραψεις. Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων. Παρολα αυτα επιτρεψε μ να διαφωνισω καθετως μαζι σ.
Για μενα το οτι καποιος τυγχανει να καταγεται απο χωρες που αλλοι θα χαρακτηριζαν τριτου κοσμου δε με ενοχλει. Εγω κοιταζω κατα βαση τον χαρακτηρα και τι συναισθηματα μου προκαλει. Δυστυχως στν ελλαδα συνχεουμαι τους μαυρους,κιτρινους, κλπ ως αποβρασματα και λυπαμαι για τη λεξη π θα χρησιμοποιησω αλλα κ ως βρωμιαρηδες. Δε συμφωνω αλλα δεν ειχα κ τη τυχη να γνωρισω τετοιους ανθρωπους. Αυτοι που εχω συναψει σψεση ειναι κυριως μορφωμενοι νεοι με γνωσεις παιδεια και δημιουργικη δουλεια. Επιλεγω αντρες που μπορω να επικοινωνησω και εχουμε κοινες αποψεις. Καλο ειναι να ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι κ να κοιταμε τους ανθρωπους χωρις προκαταληψεις :)

τι απελευθερωμενη λες και εσυ ρε πενταγιο τωρα

ποια ειναι απελευθερωμενη ακριβως και με ποιον τροπο???

εχετε μπερδεψει εδω μεσα τη βουρτσα με τη πουτσα

αλλα νταξει ο ρατσισμος διορθωνεται με τα ταξιδια αυτο ειναι γνωστο

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Μαλλον δε καταλαβατε το σχολιο μου. Οπως προειπα συσχετιζομαι κυριως με ατομα ευυποληπτα, με μορφωση, αξιες, ηθος και δουλειες δημιουργικες. Δεν εχει τυχει να συσχετιστω με ρομα και με μαυρους που πουλαν σιντι οχι γτ εχω κατι αρνητικο με τους ανθρωπους απλα στους κυκλους που συνανστρεφομαι δεν ετυχε να γνωρισω τετοια ατομα οπως υπαινισσεστε. Τελος θα ηθελα να σας συγχαρω για τις μαντικες σας ικανοτητες καθως μπορειτε να καταλαβετε απτα γραφομενα καποιου ποσο ζυγιζει, ποσα παραπανω κιλα μπορει να ειναι και γενικως τι εμφανιση εχει.
Καταλαβαινω οτι ζωντας στην Ελλαδα ειχατε την ευκαιρια να εξελιξετε αυτο το χαρισμα σας οπως κ οι λοιποι συμφορουμιτες βεβαιως. :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Φίλτατη Πενταγιώτισσα, σε εκτιμώ και απολαμβάνω την απελευθερωμένη ματιά σου. Είσαι γερά μορφωμένη και απολαμβάνεις τη ζωή.  Εκτιμώ την αλβανική φυλή και την εποικοδομητική στάση της στην σύγχρονη Ελλάδα. Δεν είναι οι περισσότεροι κλέφτες αλλά άνθρωποι οικογενειάρχες που γυρεύουν να ενταχθούν. Εκτιμώ ότι και εσύ γυρεύεις κάποια ένταξη. Κάποιοι σου επιτέθηκαν κακώς γιατί γυρεύεις άντρες που τουλάχιστον δεν είναι ανασφαλείς. Φίλοι, συμφορουμίτες, λυπάμαι αλλά κάθε σχέση που οι εταίροι είναι ΚΑΙ οι δύο ανασφαλείς είναι «καμένη από χέρι». Η πανέξυπνη Πενταγιώτισσα έχει πολλούς λόγους να είναι ευάλωτη αλλά καταφέρνει να είναι δημιουργική, Και να γράφει ωραίες αυτοβιογραφικές ιστορίες που είναι τροφές για σκέψη. Τιμή μας που είσαι στο φόρουμ.
Υ.Γ. Κουράγιο. Να συνεχίζεις με το ίδιο θάρρος. Και στα δύσκολα να σκέφτεσαι τις μεσογειακές ακτές που σε περιμένουν..
:coffee:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

[quote

Μιλησα ως γυναικα προς γυναικα και θελησα να ειμαι ευγενικη οπως παντα. Παρολα αυτα οταν το παιχνιδι δεν παιζεται επι ισοις οροις ανταποκρινομαι αναλογως :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω δεν εχω τετοιες ευαισθησιες οταν ακουω μαλακιες απο γυναικες η απο αντρες τους απευθυνομαι ακριβως το ιδιο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Καταλαβαινω οτι ζωντας στην Ελλαδα ειχατε την ευκαιρια να εξελιξετε αυτο το χαρισμα σας οπως κ οι λοιποι συμφορουμιτες βεβαιως.
Eμείς μια χαρά είμαστε εδώ και γουστάρουμε.
Εσύ είσαι εξόριστη γιατί σε ξέρασε το σύστημα και είσαι αναγκασμένη να ζεις
μέσα στην καταχνιά την υγρασία και την κατάθλιψη παρέα με τα πάκια  :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
το καθε αχρηστο σκουπιδι που πηγε στην Αγγλια και πηρε 1000 ευρω αντι για 700 για να μενει σ ενα διαμερισμα με αλλους 20 με κοινοχρηστες χεστρες,νομιζει οτι εχει ανοιξει το μυαλο του  :headbang:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καυτη σαρνταρα: Και μουναρα κα8 σκεπτομενη.
Οχι σαν την χοdrη αλβανιδα πενταγιω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom