κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.935
- Πόντοι
- 19.795
Οτι θα φαγανε ξυλο οι καμηλιερηδες, αυτο ειναι το μονο σιγουροΚαβλα
Ευχομαι να επαιξε και ξυλο στο σπιτι
Οτι θα φαγανε ξυλο οι καμηλιερηδες, αυτο ειναι το μονο σιγουροΚαβλα
Ευχομαι να επαιξε και ξυλο στο σπιτι
Πολυ πιθανο..Καβλα Ευχομαι να επαιξε και ξυλο στο σπιτι
Εδω κλεβαμε γκομενακια μεσα απο τα χερια των ιταλων στην μαυρη θαλασσα στα μπαχάλια θα μασησουμε;Βλέπουν γενικά σαν αληθινούς άντρες τους νεγροειδείς και σκατόχρωμους και αδυνατούν να καταλάβουν το μεγαλείο μας.Τέλος πάντων πρακτικά ο Ελληναράς σκίζει κάθε Αραβοειδή και Τούρκο και όποιον του κουνιέται.Μιλάμε για τεράστια ανωτερότητα κουλτούρας και ισχύος.
Στο εξωτερικό καταννοείς πλήρως την ανωτερότητά μας.Βασικά μου έρχεται καμιά φορά να τη βγάλω έξω και να τους κατουρήσω όλους τους τριτοκοσμικούς αλλά μας μπλοκάρουν οι υποκριτικοί νόμοι εδώ της Δύσης δε μας αφήνουν να εκδηλωθούμε μερικές φορές.Καταννοητό βέβαια.
Α ναι ε?Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων.
Κατι τετοιες ηλιθιοτητες τις λενε κατι 15χρονες σε εξαρση καγκουριας οπως και οσοι κομπλεξικοι δεν ξερουν να γραψουν το ονομα τους αλλά εχουν "κοινωνικη μορφωση" (που ούτε καν ξερεις τι ειναι).εγω με τοσα πτυχια δε φθουραω στη γνωση που εχει ο συγκεκριμενος και ο μετεπειτα αλλος αλβανος που σημαδεψε τη ζωη μου. τα πτυχια δε λενε τπτ, η κοινωνικη μορφωση κ τα πτυχια ειναι αλλο πραγμα.
Αγαπητη σαρανταρα σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να μ γραψεις. Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων. Παρολα αυτα επιτρεψε μ να διαφωνισω καθετως μαζι σ.
Για μενα το οτι καποιος τυγχανει να καταγεται απο χωρες που αλλοι θα χαρακτηριζαν τριτου κοσμου δε με ενοχλει. Εγω κοιταζω κατα βαση τον χαρακτηρα και τι συναισθηματα μου προκαλει. Δυστυχως στν ελλαδα συνχεουμαι τους μαυρους,κιτρινους, κλπ ως αποβρασματα και λυπαμαι για τη λεξη π θα χρησιμοποιησω αλλα κ ως βρωμιαρηδες. Δε συμφωνω αλλα δεν ειχα κ τη τυχη να γνωρισω τετοιους ανθρωπους. Αυτοι που εχω συναψει σψεση ειναι κυριως μορφωμενοι νεοι με γνωσεις παιδεια και δημιουργικη δουλεια. Επιλεγω αντρες που μπορω να επικοινωνησω και εχουμε κοινες αποψεις. Καλο ειναι να ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι κ να κοιταμε τους ανθρωπους χωρις προκαταληψεις
κ.ΠΕΝΤΑΓΙΩ ΜΟΥ....δεχομαι οτι ειχατε ενα ατυχηματακι στην εφηβικη σας ηλικια...λογω μπουνταλοσυνης λογω υπερμετρης καυλας...Δεν υπαρχει λογος να το ανακοινωνετε....η μαλλον να το διατυμπανιζετε....καποιες δε πανε ουτε με λεφτα με κατι τετοιους..
[/]
το αστειο ειναι οτι εχω υπαρξει πανω απο 2 -3 φορες, μπορω να πω αρκετες φορες μπροστα σε περιστατικο οπου εκδιδομενες της φυλης αλλα και του μεταξουργειου δεν ηθελαν και προς τιμην τους να πανε με αυτη τη συνομοταξια, ειτε μαλωναν με την τσατσα η οποια ηθελε να τους δεχθει ειτε απλα η τσατσα τους εδιωχνε, ναι ακομα και στο μεταξουργειο. προφανως τα περισσοτερα απο αυτα τα κοριτσια αργα η γρηγορα θα υποκυψουν στο χρημα αλλα μου ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση καθε φορα που το βιωνα.
και ερχονται τωρα κατι αλλες και οχι μονο πανε με τετοιους αλλα τους προτιμουν κιολας απο εμας τι να πεις. και τα λενε και στις φιλες τους τις αλλοδαπες οτι δε μετραμε σαν αντρες και μας κανουν και ρεζιλι.
Καλά που της το έγραψες εσύ που "είσαι γυναίκα και υπολογίζει τη γνώμη σου!" γιατί αν της το γράφαμε εμείς "δεν θα έδινε σημασία", θα μας έλεγε "σεξιστές" και θα ξεμπέρδευε στο μυαλό της.πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....
αγαπητη μου ..το που θα διαθεσετε εσεις το κορμι σας και κυριως το συναισθημα σσς αφορα μονο εσας...Εγω εξεφρασα τη γνωμη μου με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα και με βαση τις δικες μου εμπειριες ζωης...αφου ειστε τοσο απελευθερωμενη φτιαξτε τα και με ενα Ρομα κι ελατε να εγκατασταθειτε στον καταυλισμο της Περαιας..το βραδυ θα κλεβετε αυτοκινητα και κοσμηματα και το πρωι θα πλενετε τις κατσαρολες σς στη θαλασσα τριβοντας τες με αμμο ..οικολογικα και οικονομικα...κατα βαθος κι οι γυφτοι καλα παιδια ειναι
αληθινα πιστευω οτι δε τα εστερνιζεστε ολα αυτα ...κι επειδη παρακολουθω γενικα κι αποσπασματικα τα γραφομενα σας πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....
παρ ολα αυτα αφου το διασκεδαζετε χαιρομαι πολυ για σας.και με δεδομενο οτι η ζωη σας σας ανηκει σας ευχομαι να περνατε παντα καλα
Εχεις ξαναγαμήσει με τέτοιες μαλακίες;Φίλτατη Πενταγιώτισσα, σε εκτιμώ και απολαμβάνω την απελευθερωμένη ματιά σου. Είσαι γερά μορφωμένη και απολαμβάνεις τη ζωή. Εκτιμώ την αλβανική φυλή και την εποικοδομητική στάση της στην σύγχρονη Ελλάδα. Δεν είναι οι περισσότεροι κλέφτες αλλά άνθρωποι οικογενειάρχες που γυρεύουν να ενταχθούν. Εκτιμώ ότι και εσύ γυρεύεις κάποια ένταξη. Κάποιοι σου επιτέθηκαν κακώς γιατί γυρεύεις άντρες που τουλάχιστον δεν είναι ανασφαλείς. Φίλοι, συμφορουμίτες, λυπάμαι αλλά κάθε σχέση που οι εταίροι είναι ΚΑΙ οι δύο ανασφαλείς είναι «καμένη από χέρι». Η πανέξυπνη Πενταγιώτισσα έχει πολλούς λόγους να είναι ευάλωτη αλλά καταφέρνει να είναι δημιουργική, Και να γράφει ωραίες αυτοβιογραφικές ιστορίες που είναι τροφές για σκέψη. Τιμή μας που είσαι στο φόρουμ.
Υ.Γ. Κουράγιο. Να συνεχίζεις με το ίδιο θάρρος. Και στα δύσκολα να σκέφτεσαι τις μεσογειακές ακτές που σε περιμένουν..
Αγαπητη σαρανταρα σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να μ γραψεις. Παντα τις αποψεις των γυναικων τις υπολογιζω περισσοτερο απτων αντρων. Παρολα αυτα επιτρεψε μ να διαφωνισω καθετως μαζι σ.
Για μενα το οτι καποιος τυγχανει να καταγεται απο χωρες που αλλοι θα χαρακτηριζαν τριτου κοσμου δε με ενοχλει. Εγω κοιταζω κατα βαση τον χαρακτηρα και τι συναισθηματα μου προκαλει. Δυστυχως στν ελλαδα συνχεουμαι τους μαυρους,κιτρινους, κλπ ως αποβρασματα και λυπαμαι για τη λεξη π θα χρησιμοποιησω αλλα κ ως βρωμιαρηδες. Δε συμφωνω αλλα δεν ειχα κ τη τυχη να γνωρισω τετοιους ανθρωπους. Αυτοι που εχω συναψει σψεση ειναι κυριως μορφωμενοι νεοι με γνωσεις παιδεια και δημιουργικη δουλεια. Επιλεγω αντρες που μπορω να επικοινωνησω και εχουμε κοινες αποψεις. Καλο ειναι να ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι κ να κοιταμε τους ανθρωπους χωρις προκαταληψεις
σκιπταρι ειναι ρε.Εχεις ξαναγαμήσει με τέτοιες μαλακίες;
αγαπητη μου ..το που θα διαθεσετε εσεις το κορμι σας και κυριως το συναισθημα σσς αφορα μονο εσας...Εγω εξεφρασα τη γνωμη μου με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα και με βαση τις δικες μου εμπειριες ζωης...αφου ειστε τοσο απελευθερωμενη φτιαξτε τα και με ενα Ρομα κι ελατε να εγκατασταθειτε στον καταυλισμο της Περαιας..το βραδυ θα κλεβετε αυτοκινητα και κοσμηματα και το πρωι θα πλενετε τις κατσαρολες σς στη θαλασσα τριβοντας τες με αμμο ..οικολογικα και οικονομικα...κατα βαθος κι οι γυφτοι καλα παιδια ειναι
αληθινα πιστευω οτι δε τα εστερνιζεστε ολα αυτα ...κι επειδη παρακολουθω γενικα κι αποσπασματικα τα γραφομενα σας πιστευω οτι πολυ θα θελατε να ειστε 40 κιλα λιγοτερο για να μπορειτε να ειστε πιο ανετη και πιο ξεγνοιαστη στην ερωτικη σας ζωη....
παρ ολα αυτα αφου το διασκεδαζετε χαιρομαι πολυ για σας.και με δεδομενο οτι η ζωη σας σας ανηκει σας ευχομαι να περνατε παντα καλα
Φίλτατη Πενταγιώτισσα, σε εκτιμώ και απολαμβάνω την απελευθερωμένη ματιά σου. Είσαι γερά μορφωμένη και απολαμβάνεις τη ζωή. Εκτιμώ την αλβανική φυλή και την εποικοδομητική στάση της στην σύγχρονη Ελλάδα. Δεν είναι οι περισσότεροι κλέφτες αλλά άνθρωποι οικογενειάρχες που γυρεύουν να ενταχθούν. Εκτιμώ ότι και εσύ γυρεύεις κάποια ένταξη. Κάποιοι σου επιτέθηκαν κακώς γιατί γυρεύεις άντρες που τουλάχιστον δεν είναι ανασφαλείς. Φίλοι, συμφορουμίτες, λυπάμαι αλλά κάθε σχέση που οι εταίροι είναι ΚΑΙ οι δύο ανασφαλείς είναι «καμένη από χέρι». Η πανέξυπνη Πενταγιώτισσα έχει πολλούς λόγους να είναι ευάλωτη αλλά καταφέρνει να είναι δημιουργική, Και να γράφει ωραίες αυτοβιογραφικές ιστορίες που είναι τροφές για σκέψη. Τιμή μας που είσαι στο φόρουμ.
Υ.Γ. Κουράγιο. Να συνεχίζεις με το ίδιο θάρρος. Και στα δύσκολα να σκέφτεσαι τις μεσογειακές ακτές που σε περιμένουν..
[quoteτι απελευθερωμενη λες και εσυ ρε πενταγιο τωρα
ποια ειναι απελευθερωμενη ακριβως και με ποιον τροπο???
εχετε μπερδεψει εδω μεσα τη βουρτσα με τη πουτσα
αλλα νταξει ο ρατσισμος διορθωνεται με τα ταξιδια αυτο ειναι γνωστο
τι απελευθερωμενη λες και εσυ ρε πενταγιο τωρα
τι απελευθερωμενη λες και εσυ ρε πενταγιο τωρα
Μιλησα ως γυναικα προς γυναικα και θελησα να ειμαι ευγενικη οπως παντα. Παρολα αυτα οταν το παιχνιδι δεν παιζεται επι ισοις οροις ανταποκρινομαι αναλογως
Eμείς μια χαρά είμαστε εδώ και γουστάρουμε.Καταλαβαινω οτι ζωντας στην Ελλαδα ειχατε την ευκαιρια να εξελιξετε αυτο το χαρισμα σας οπως κ οι λοιποι συμφορουμιτες βεβαιως.