pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δε χρειαζεται ψωλαριουμ κανει μαυρισμα με φυσικο τροπο στη παραλια
η σε παρκο στη γερμανια
η σε παρκο στη γερμανια
ο χρηστης pakis sapakis μπορει να της αρεσειΔυσκολο τοτε τύπε
Βλεπεις δεν εισαι εστω αλβανος ή σκοπιανος να το παραβλεψει
Ξέρεις το γιατί, αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες,
το φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου.
Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους!
τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!
Αλλα εγω με τετοια σιχαματα δεν συσχετιζομαι!
se βλεπω για φασολαδα μαζι με τον "ραπερ" με τετοιες δηλωσεις μεγαλεΠριν παω για υπνο απευθυνω δημοσιο καλεσμα σε πενταγιωτησα, πουση βαγκον κι αλεξ να βρεθουμε Αυγουστο στο χωριο μου. Και να γραψουμε καινουρια ιστορια. Παρεχεται διαμονη, δικη μας παραγωγης κρασι, τσιπουρο και φουντα. Εχουμε 2 πανηγυρια, Αλβανους και μερικους Πακιδες που δουλευουν στα χτηματα. Δεχομεθα π.μ.
τι κανει ο ανθρωποςτάλε κουάλε..!!
τι κανει ο ανθρωπος
τι ρομποτικα ειναι αυτα
Πιρφόρος ο Άλεξ;τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!
Αλλα εγω με τετοια σιχαματα δεν συσχετιζομαι!
τι κανει ο ανθρωπος
τι ρομποτικα ειναι αυτα
Πριν παω για υπνο απευθυνω δημοσιο καλεσμα σε πενταγιωτησα, πουση βαγκον κι αλεξ να βρεθουμε Αυγουστο στο χωριο μου. Και να γραψουμε καινουρια ιστορια. Παρεχεται διαμονη, δικη μας παραγωγης κρασι, τσιπουρο και φουντα. Εχουμε 2 πανηγυρια, Αλβανους και μερικους Πακιδες που δουλευουν στα χτηματα. Δεχομεθα π.μ.
τυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!
Τον έχεις δει από κοντά και δεν σου κάνει;
τυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!
δε χρειαζεται μου αρκει ο χαρακτηρας τ κ οι αποψεις τ
Πράγματι, είναι πολύ συντηρητικός αλλά για πατέρας νομίζω ότι κάνει! Το έχεις σκεφθεί αυτό;