Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δε χρειαζεται ψωλαριουμ κανει μαυρισμα με φυσικο τροπο στη παραλια

η σε παρκο στη γερμανια

Επισκέπτης
Πριν παω για υπνο απευθυνω δημοσιο καλεσμα σε πενταγιωτησα, πουση βαγκον κι αλεξ να βρεθουμε Αυγουστο στο χωριο μου. Και να γραψουμε καινουρια ιστορια. Παρεχεται διαμονη, δικη μας παραγωγης κρασι, τσιπουρο και φουντα. Εχουμε 2 πανηγυρια, Αλβανους και μερικους Πακιδες που δουλευουν στα χτηματα. :rockon: Δεχομεθα π.μ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
το κρεβατι μου γνωρισε πολλους εραστες,
το  φορουμ επικεντρωνεται τους αλλοδαπους εραστες μου.
Τωρα το γιατι, δε το ξερω, ρωτα τους!
Ξέρεις το γιατί, αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!
Αλλα εγω με τετοια σιχαματα δεν συσχετιζομαι!
giphy.gif

μαλακιες λες ρε?
καλα...δεν εχει πατο επιτελους αυτο το θρεντ?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Πριν παω για υπνο απευθυνω δημοσιο καλεσμα σε πενταγιωτησα, πουση βαγκον κι αλεξ να βρεθουμε Αυγουστο στο χωριο μου. Και να γραψουμε καινουρια ιστορια. Παρεχεται διαμονη, δικη μας παραγωγης κρασι, τσιπουρο και φουντα. Εχουμε 2 πανηγυρια, Αλβανους και μερικους Πακιδες που δουλευουν στα χτηματα. :rockon: Δεχομεθα π.μ.
se βλεπω για φασολαδα μαζι με τον "ραπερ" με τετοιες δηλωσεις μεγαλε  :hi:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
το θρεντ  θα  μπορουσε να μετονομαστει με τιτλο  " η διαδοχος της ρουλας βροχοπουλου "  !

Επισκέπτης
τι κανει ο ανθρωπος  :heavymetalbig:
τι ρομποτικα ειναι αυτα

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει και γίνεται μεταξύ των ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη Γη και στα ανθρωποειδή, πολλά από τα οποία διαθέτουν πολιτική δύναμη και τεράστιες περιουσίες, όπως ο Σόρος!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
τυπε εισαι νεο μελος αν δεν εισαι κλωνος φυσικα κ δε ξερεις το ψηστηρι π μ κανει ο αλεξ εδω κ 2 χρονια. μεχρι και τον πουσι εβαλε προσφατα να μ κλεισει ραντεβου κ να εμφανιστει ξαφνικα αυτος!
Αλλα εγω με τετοια σιχαματα δεν συσχετιζομαι!
Πιρφόρος ο Άλεξ;

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21

Φανταζομαι τωρα την τυπισσα αυτην ( που ολοι λετε χοντρη και αγαμητη , Και που οσο παρακοπουθω αυτα που γραφει, τοσο καταλαβαινω γιατι τις εχετε προσδωσει τους χαρακτηρισμους αυτους ) καπου τοτε στις επικες αρχες του millenium , τα πλεον τελευταια επικα χρονια του τηλεβοθρου και των βοθρο σηριαλ που ηταν παλαια ποτε κραταια ακομη και τοτε ( βλεπε Μαστορακης , Μπονατσος , Σπιτωμα πουτανας Ξανθιας απο τον γερο Κυριακου και δωσιμο εκπομπης φιλανθρωπιας , μη χεσω, Μενεγακη η αρχι πουτανα προτυπο για ολες τις πουτανες Ελεεινηδες προηγουμενων και μελλοντικων γενεων στα καλυτερα της , Αρναουτογλου με survivor , Oμορφο κοσμο και παμπολες μαλακιες εκπομπες και συνεπως και σηριαλ , οχι οπως τωρα που ολα τα σκουπιδαρια που αυτοαποκαλουνται ηθοποιοι διαμαρτυρονται οτι εχει λιγα σηριαλ και ελαχιστα γκαφρα στην TV,...... την φανταζομαι λοιπον να εχει δει τετοια σηριαλ τυπου η αγαπη ηρθε απο μακρυα το παιχνιδι της Συγνωμης , στο ονομα σου Αναστασια( ακομα πιο 90s ), Αρχιπελαγος, εκεινη την μαλακια με τους Κρητικους και τις βεντετες που τραγουδαγε ο Καραφωτης.... με Σομερ και λοιπους αταλαντους ηθοποιισκους του αχαρου ελληνικου σταρ system και να καβλωνει τοσο που τωρα απλα τα ξαναειδε σε επαναληψη και εγραψε μια ιστορια τυπου Αρλεκιν μπας και καβλωσει λιγο το ειναι της..... ελα πες την αληθεια  καημενη ....ετσι δεν εγινε >? .... απλα μπηκες youtube, ειδες  την μαλακια με τον ψωριαρη τον Σομερ και καλβωσες επιννοωντας ολη αυτην την παπαρια ..... ε ?/.....

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

τυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
τυπε ελα στα συγκαλα σου εγω οχι διακοπες ουτε το πυρετο μ δε μοιραζομαι με τον Αλεξ!

μα δε σου λεει να κανεις κατι με τον Αλεξ. Προσπαθει να σου περασει μυνημα οτι εχει Αλβανους και πακιδες στο χωριο, με πανηγυρι...ελα σκεψου λιγο σαν πενταγιωτησσα ;).
Ο Αλεξ θα ειναι εκει για να βλεπει το πανηγυρι και ισως τον κανεις να ζηλεψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom