Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σοκ για σεξ με αλβανο οχι
σοκ για σεξ με ανεγκεφαλο ελληνα ναι!
το ανεγκεφαλος δεν μπορεις να το κρινεις απο πριν,
το αλβανος το ξερεις.

το να πας να φας σκατα επειδη δεν ξες αν οι παστες του ζαχαροπλαστειου ειναι φρεσκιες λεγεται ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελληνίδα με πανεπιστημιακή μόρφωση αποκλείεται να είσαι!

Δεν έχεις ούτε το απαραίτητο επίπεδο Ι.Q., ούτε το απαραίτητο style γραφής! Γράφεις χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου τόνους στις λέξεις!
δεν βαριεσαι τους τοννους?
εγω τελειωσα το αριστοτελειο το 2003.
και στον υπολογιστη προτιμω να γραφω σε γκρικλις
ετσι εμαθα απο το 1987 που ειχα τον πρωτο μου υπολογιστη (7 χρονων τοτε τον ειχαν παρει για τον μεγαλο μου αδερφο).
δεν ειχαν τα περισσοτερα προγραμματα ελληνικα και σε γκρικλις ειναι πιο γρηγορα και πιο βολικα.

ειμαι υπερ της καταργησης των τοννων οπως καταργηθηκαν και οι υπολοιποι τοννοι κια πνευματα ΟΡΘΑ , ηταν βοηθηματα για τους ξενους που προσπαθουσαν να διαβασουν ελληνικα στα ελληνιστικα χρονια, εμεις ξενοι δεν ειμαστε ξερουμε να διαβαζουμε και που τονιζεται η καθε λεξη γιατι ειναι η μητρικη μας γλωσσα.

κατα την δακτυλογραφηση φευγουν επισης και πολλα λαθη,
και αν εχεις κανει δασκαλος τα λαθη των παιδων σου μπερδευουν το ματι, πριν γινω καθηγητης ημουν τελειως ορθογραφημενος λογω ενος αυστυρου δασκαλου που ειχαμε απο την τριτη δημοτικου.

οφ τοπικ.

αλλα η πανταγιωτισσα ειναι αμορφωτη για αλλους λογους οχι γιατι δεν βαζει τοννους.

αντι να ψαχνει για ανωτερο που θα την βοηθησει ως αδυναμο φυλο που ειναι παει με χειροτερους, απο φτωχοτερες χωρες κλπ.

αν της πας εναν ψηλο γαλανοματη ομορφο θα προτιμησει τον εχθρο της πατριδας της απο κομπλεξ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι μισοί Έλληνες πτυχιούχοι ΑΕΙ είναι αγράμματοι, και σε πείραξε η λεγαμενη;
μας πειραζει η λεγαμενη ΝΑΙ.

γιατι θελουμε η χωρα μας να βγαζει ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ οχι ΓΟΥΣΙΔΕΣ σαν την λεγαμενη

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μας πειραζει η λεγαμενη ΝΑΙ.

γιατι θελουμε η χωρα μας να βγαζει ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ οχι ΓΟΥΣΙΔΕΣ σαν την λεγαμενη
επισεις θα θελαμε να βγαζει κολωκοτρωνιδες κ καραισκακιδες αλλα βγαζει μπουμπουκους του πλυκτρολογιου...

τελικα τι εγινε αποφασισατε ποιος επρεπε να ξεπαρθενιασει την πενταγιωτησα η διαπραγματευστε ποιες τρυπες εχει ακομα παρθενες να σας τις δωσει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισεις θα θελαμε να βγαζει κολωκοτρωνιδες κ καραισκακιδες αλλα βγαζει μπουμπουκους του πλυκτρολογιου...

τελικα τι εγινε αποφασισατε ποιος επρεπε να ξεπαρθενιασει την πενταγιωτησα η διαπραγματευστε ποιες τρυπες εχει ακομα παρθενες να σας τις δωσει?
με γεματη την κοιλια και ελευθερη την χωρα μπουμπουκους του πληκτρολογιου θα βγαζει.

αν μας ερθουν τουρκοι και βουλγαροι ή πεινασουμε τοτε θα ξεσηκωθουν και οι ελληνες και οποιοσδηποτε.

μην περιμενεις κοινωνικη επανασταση στην βορειο αμερικη και την ευρωπη που ειναι ολοι χορτατοι.

δεν ειναι θεμα dna ειναι θεμα περιβαλλοντος, περνας καλας οποτε δεν εχεις λογο να πολεμησεις, οι παλαιστινιοι που εχουν το ζορι 70 χρονια πολεμανε 70 χρονια

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
με γεματη την κοιλια και ελευθερη την χωρα μπουμπουκους του πληκτρολογιου θα βγαζει.

αν μας ερθουν τουρκοι και βουλγαροι ή πεινασουμε τοτε θα ξεσηκωθουν και οι ελληνες και οποιοσδηποτε.

μην περιμενεις κοινωνικη επανασταση στην βορειο αμερικη και την ευρωπη που ειναι ολοι χορτατοι.

δεν ειναι θεμα dna ειναι θεμα περιβαλλοντος, περνας καλας οποτε δεν εχεις λογο να πολεμησεις, οι παλαιστινιοι που εχουν το ζορι 70 χρονια πολεμανε 70 χρονια
εμενα μαρεσει που κατακρινουν την πενταγιωτησα  για το τι θα κανει το μ...ι της
κ την λενε χοντρη κ ατομα που εχουν γραψει δυθιραμβους για γυναικες που η πατσοκοιλια εφτανε στο πατωμα ΚΑΙ ΤΙς ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ
για να μην πω τα κουκλα μου θεα μου καυλα μου που γραφαν σε νηματα καποιων...

αλλα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα μαρεσει που κατακρινουν την πενταγιωτησα  για το τι θα κανει το μ...ι της
κ την λενε χοντρη κ ατομα που εχουν γραψει δυθιραμβους για γυναικες που η πατσοκοιλια εφτανε στο πατωμα ΚΑΙ ΤΙς ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ
για να μην πω τα κουκλα μου θεα μου καυλα μου που γραφαν σε νηματα καποιων...

αλλα....
ναι την κατακρινουμε,
αφου βγηκε δημοσια και τα ειπε
εχουμε και εμεις δικαιωμα να τα κρινουμε δημοσια αφου διαφωνουμε.

τι να λεμε δηλαδη οτι μας αρεσει οι συμπατριωτισες μας ή οι συγγενεις μας να πηγαινουν με σκουρους,φτωχους και εχθρους μας?

εσυ αν θες διαβαζε στην κορη σου παραμυθι που η ηρωιδα πηγαινει με τον τσιγγανο ληστη και οχι με τον ομορφο πριγκηπα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ναι την κατακρινουμε,
αφου βγηκε δημοσια και τα ειπε
εχουμε και εμεις δικαιωμα να τα κρινουμε δημοσια αφου διαφωνουμε.

τι να λεμε δηλαδη οτι μας αρεσει οι συμπατριωτισες μας ή οι συγγενεις μας να πηγαινουν με σκουρους,φτωχους και εχθρους μας?

εσυ αν θες διαβαζε στην κορη σου παραμυθι που η ηρωιδα πηγαινει με τον τσιγγανο ληστη και οχι με τον ομορφο πριγκηπα
κοιτα
να κατακριναμε αν ημασταν αγιοι θα σου ελεγα οκ
εδώ μεσα δεν θα βρεις ουτε έναν να μην εχει παει με τις μισες φιλες του κοσμου(και με αλβανιδες)θα βρεις μεχρι και νημα για το που/πως βρισκουν γυφτισες
μεχρι κ νημα για φωτο από τις παρελασεις υπαρχει(με καποιους να παρακαλανε να αναιβει υλικο)...
κ θες να μου πεις ότι το κατακριταιο είναι ότι βγηκε κ το ειπε δημοσια?
δλδ ολοι αυτοι που μιλανε για γυφτισες
ολοι αυτοι που ειχαν νημα για ακαπωτους κρεμπιεδες
ολοι αυτοι που πληρωνουν πατσαδες
δεν χωρανε κρητικη?
μονο την πενταγιωτισα γιατι ειχε τα @@ να πει αυτό που άλλες κρυβουν?
γιατι πολλους με οσα εχουν γραψει εδώ μεσα θα επρεπε να τους εχουμε αυτοκτονησει αν τους κριναμε με την ιδια σκληροτητα που κρινουμε αυτή...
λεω εγω τωρα με το φτωχο μου μυαλο...
αλλα είμαι κ αγραμματος δεν ξερω πολλα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαθε λοιπον για να μην εισαι αγραμματος πως αν γαμησεις γυφτισσα, μαυρη και ταυλανδεζα λεγεσαι κοσμογυρισμενος και μαγκας,

αν εισαι γυανικα και κανεις τα ιδια λεγεσαι πουτανα .

δεν ειμαστε το ιδιο αντρες και γυναικες, στα σεξουαλικα δεν υπαρχει ισοτητα.

τιμη του οποιος αντρας παει με πολλες
αλλα ντροπη της οποια γυναικα παει με πολλους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ δηλαδη μαηκ το ιδιο σου ακουγεται

"την αδερφη σου την γαμησε μαυρος"

με

"ο αδερφος σου γαμησε μαυρη"
  ??????

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μαθε λοιπον για να μην εισαι αγραμματος πως αν γαμησεις γυφτισσα, μαυρη και ταυλανδεζα λεγεσαι κοσμογυρισμενος και μαγκας,

αν εισαι γυανικα και κανεις τα ιδια λεγεσαι πουτανα .

δεν ειμαστε το ιδιο αντρες και γυναικες, στα σεξουαλικα δεν υπαρχει ισοτητα.

τιμη του οποιος αντρας παει με πολλες
αλλα ντροπη της οποια γυναικα παει με πολλους
με λιγα λογια 2 μετρα 2 σταθμα...
παντως στο δεν υπαρχει ισοτητα στο σεξ εχεις δικιο ξεχασα να αναφερω το ποσοι καλουν κωλγκερλ κ ζητανε στραποναρισμα...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εσυ δηλαδη μαηκ το ιδιο σου ακουγεται

"την αδερφη σου την γαμησε μαυρος"

με

"ο αδερφος σου γαμησε μαυρη"
 ??????
όταν θα σου γαμησουν την αδερφη πιαστην κ μιλα της(αν στο πει ποτε γιατι αμφιβαλω ότι θα το μαθεις αν εχεις)
από εκει κ περα μιλαμε για μια αγνωστη σε ολους γυναικα
σε εμας μπηκε η σε αυτή?

αληθεια επειδή καποιοι εχουν παιδια κ καποιοι θα αποκτησουμαι
αν μας το κανουν η κορες μας θα τις σκοτωσουμε η θα τις διωξουμαι κ δεν θα τις ξαναδουμε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν θα σου γαμησουν την αδερφη παιστην κ μιλα της(αν στο πει ποτε γιατι αμφιβαλω ότι θα το μαθεις αν εχεις)
σε εμας μπηκε η σε αυτή?
δεν τυχαινει να εχω αδερφη
αλλα σε αλλη κλινωνια ζεις.

το να λες "σε γαμησαν" ειναι βρισια

το να λες ¨"γαμησες" δεν ειναι βρισια αλλα επαινος

ψαξου συνελθε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν θα σου γαμησουν την αδερφη πιαστην κ μιλα της(αν στο πει ποτε γιατι αμφιβαλω ότι θα το μαθεις αν εχεις)
σε εμας μπηκε η σε αυτή?

αληθεια επειδή καποιοι εχουν παιδια κ καποιοι θα αποκτησουμαι
αν μας το κανουν η κορες μας θα τις σκοτωσουμε η θα τις διωξουμαι κ δεν θα τις ξαναδουμε?
αν πηγαινε με βουλγαρο-τουρκο-σκοπιανο-εβραιο-αλβανο-γυφτο εγω ναι θα την εδιωχνα και δεν θα της ξαναμιλουσα

οι μουσουλμανοι το κανου απλα και μονο αν εχει παει με μη μουσουλμανο
εμεις γιατι οχι?
ετσι δεν καναν και πριν 100 χρονια ολοι οι ελληνες?
ασχημα ηταν που δεχοταν ιταλο γαμπρο αλλα οχι νεγρο?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν τυχαινει να εχω αδερφη
αλλα σε αλλη κλινωνια ζεις.

το να λες "σε γαμησαν" ειναι βρισια

το να λες ¨"γαμησες" δεν ειναι βρισια αλλα επαινος

ψαξου συνελθε
εγω μια χαρα εχω συνελθει στην κοινωνια που ζω βλέπεις μεχρι κ γκει να χωρευουν τσίτσιδοι κ να μην μιλαει κανεις για να μην τον πουν ομοφοβικο
αλλα για να κατακρινουν γυναικες είναι ολοι πρωτοι
κατσε μια φορα σε γυναικοπαρεα κ θα δεις ποσες φορες θα ακουσεις την φραση" να ηξερες πως με γαμησε" αρκει να εχουν το θρος να μιλησουν ελευθερα μπροστα σου
καμεια δεν το θεωρει βρισια...

αν πηγαινε με βουλγαρο-τουρκο-σκοπιανο-εβραιο-αλβανο-γυφτο εγω ναι θα την εδιωχνα και δεν θα της ξαναμιλουσα

οι μουσουλμανοι το κανου απλα και μονο αν εχει παει με μη μουσουλμανο
εμεις γιατι οχι?
ετσι δεν καναν και πριν 100 χρονια ολοι οι ελληνες?
πριν 100 χρονια όμως ειχαν κατι @@ 10 κιλα το καθενα κ οι εποχές ηταν άλλες όπως κ οι νοοτροπίες  και οι ιδεες και η κοινωνια...
εγω θα ηθελα το παιδι μου να είναι χαρουμενο ευχαρηστημενο κ πανω απολα να ζει καλα..
γιατι δεν είναι λιγες που πηραν ελληνες δεν περναγανε καλα κ τι τραβαγαν το ξερουν αυτές κ οι μπατσοι...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936
αν πηγαινε με βουλγαρο-τουρκο-σκοπιανο-εβραιο-αλβανο-γυφτο εγω ναι θα την εδιωχνα και
δεν θα της ξαναμιλουσα  οι μουσουλμανοι το κανουν απλα και μονο αν εχει παει με μη μουσουλμανο
εμεις γιατι οχι?    ετσι δεν καναν  πριν  χρονια ολοι οι ελληνες?
Από  μικρό και απο   τ.....    μαθαίνεις την αλήθεια   :cool2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω μια χαρα εχω συνελθει στην κοινωνια που ζω βλέπεις μεχρι κ γκει να χωρευουν τσίτσιδοι κ να μην μιλαει κανεις για να μην τον πουν ομοφοβικο
αλλα για να κατακρινουν γυναικες είναι ολοι πρωτοι
κατσε μια φορα σε γυναικοπαρεα κ θα δεις ποσες φορες θα ακουσεις την φραση" να ηξερες πως με γαμησε" αρκει να εχουν το θρος να μιλησουν ελευθερα μπροστα σου
καμεια δεν το θεωρει βρισια...
πριν 100 χρονια όμως ειχαν κατι @@ 10 κιλα το καθενα κ οι εποχές ηταν άλλες όπως κ οι νοοτροπίες  και οι ιδεες και η κοινωνια...
εγω θα ηθελα το παιδι μου να είναι χαρουμενο ευχαρηστημενο κ πανω απολα να ζει καλα..
γιατι δεν είναι λιγες που πηραν ελληνες δεν περναγανε καλα κ τι τραβαγαν το ξερουν αυτές κ οι μπατσοι...
να κανεις παρεα και με πραγαμτικους αντρες
η πολυ παρεα με γυανικες , πουστιδες, και αριστερους σε εχει χαλασει.
μια χαρα τους κατακρινουν τους γκεη στα γκεη πραηντ, μονο απο τηλεοραση ακους κουβεντα?
και οι σημερινοι τα ιδια αρχιδια εχουν, ο παππους που πυροβολησε 2η φορα γυφτο που του ληστευε το κοσμηματοπωλειο μια χαρα αρχιδια εχει και σημερα και σωστα προστατεψε την περιουσια του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης εγω δεν θα ηθελα να το παιδι μου να ζει καλα και να ειναι χαρουμενο και ευτυχησμενο

αν ειναι

κλεφτης
πουτανα
βιαστης
φονιας
πουστης
γυναικα που παει με τουρκους και σκοπιανου κλπ
ναρκομανης

απλα θα το διεγραφα απο παιδι.

οπως διεγραψαν τα παιδια τους οι γονεις
του σακη ρουβα
της δεσποινας βανδη
της τζουλιας αλεξανδρατου

και καλα εκαναν

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
να κανεις παρεα και με πραγαμτικους αντρες
η πολυ παρεα με γυανικες , πουστιδες, και αριστερους σε εχει χαλασει.
μια χαρα τους κατακρινουν τους γκεη στα γκεη πραηντ, μονο απο τηλεοραση ακους κουβεντα?
και οι σημερινοι τα ιδια αρχιδια εχουν, ο παππους που πυροβολησε 2η φορα γυφτο που του ληστευε το κοσμηματοπωλειο μια χαρα αρχιδια εχει και σημερα και σωστα προστατεψε την περιουσια του.
αν οι πραγματικοι αντρες είναι αυτοι που δεν κανουν αυτοκρητικη
κλαιγονται γιατι το κωλγκερλ παιρνει 120 κ όχι 100γραφουν δυθιραμβους για πατσοκοιλιες αλλα κατακρινουν καποια που στην πραγματικη ζωη δεν μπορουν να γαμησουν ουτε τον θυλικο ντιλιγκερ
ευχαριστω δεν θα παρω...
προτιμο να είμαι ψευτοαντρας που παλι καλα(κ οσοι με ξερουν εδώ μεσα κ στη πραγματικη ζωη μπορουν να στο επιβεβαιοσουν) πιδαω
κ όπως ειπες Ο ΠΑΠΠΟΥς  ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟς 30ΑΡΗΣ 40ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Η ΤΙΒΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΑΝΕ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
γιαυτι αυτοι ειμαστε παντα φταινε οι αλλοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν οι πραγματικοι αντρες είναι αυτοι που δεν κανουν αυτοκρητικη
κλαιγονται γιατι το κωλγκερλ παιρνει 120 κ όχι 100γραφουν δυθιραμβους για πατσοκοιλιες αλλα κατακρινουν καποια που στην πραγματικη ζωη δεν μπορουν να γαμησουν ουτε τον θυλικο ντιλιγκερ
ευχαριστω δεν θα παρω...
προτιμο να είμαι ψευτοαντρας που παλι καλα(κ οσοι με ξερουν εδώ μεσα κ στη πραγματικη ζωη μπορουν να στο επιβεβαιοσουν) πιδαω
κ όπως ειπες Ο ΠΑΠΠΟΥς  ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟς 30ΑΡΗΣ 40ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Η ΤΙΒΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΑΝΕ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
γιαυτι αυτοι ειμαστε παντα φταινε οι αλλοι
δεν ειναι μονο ο παππους
και ο γοιτητης ιατρικης που πυροβολησε αυτον τον διαρρηκτη που απειλησε με μαχαιρι την μανα του.

υπαρχουν περιπτωσεις αρκει να ερθει το αυγο στον κωλο.

οσο το βλεπεις απο την τιβι , πουστιδες ειναι στην τιβι υπερ των πουστιδων θα τα λενε ολα.

οι αντρες ΣΗΜΕΡΑ δεν θελουν η αδερφη-κορη να γαμηθειο απο τουρκο-σκοπιανο-αλβανο

η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ το 20% του συριζα θα το δεχοταν.

παραδειγμα ειχα 2 συμφοιτητριες μαυρες (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΑΝΤΡΕΣ)

την μια την δεχτηκε το σοι του ελληνα αντρα της
την αλλη ουτε στον γαμο δεν πηγαν

μαντεψε αυτοι που δεν την δεχτηκαν ο πατερας ηταν στρατιωτικος και δεν πηγε να δει νυφη μαυρη στην εκκλησια (για γαμπρο ουτε κουβεντα φυσικα)

οι αλλοι ΜΑΝΤΕΨΕ ο πεθερος δικηγορος και τελικα κατεβηκε υποψηφια η νυφη με συριζα...

αν εσενα ο κοσμος σου ειναι το 20% των ελληνων που ψηφιζουν αριστερα φιλογκεη κομματα (και με το 50%αποχη ακυρο λευκα πολυ λεω) εγω ζω στο αλλο 80% που δεν τα ψηφιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom