Ελληνίδα με πανεπιστημιακή μόρφωση αποκλείεται να είσαι!
Δεν έχεις ούτε το απαραίτητο επίπεδο Ι.Q., ούτε το απαραίτητο style γραφής! Γράφεις χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου τόνους στις λέξεις!
δεν βαριεσαι τους τοννους?
εγω τελειωσα το αριστοτελειο το 2003.
και στον υπολογιστη προτιμω να γραφω σε γκρικλις
ετσι εμαθα απο το 1987 που ειχα τον πρωτο μου υπολογιστη (7 χρονων τοτε τον ειχαν παρει για τον μεγαλο μου αδερφο).
δεν ειχαν τα περισσοτερα προγραμματα ελληνικα και σε γκρικλις ειναι πιο γρηγορα και πιο βολικα.
ειμαι υπερ της καταργησης των τοννων οπως καταργηθηκαν και οι υπολοιποι τοννοι κια πνευματα ΟΡΘΑ , ηταν βοηθηματα για τους ξενους που προσπαθουσαν να διαβασουν ελληνικα στα ελληνιστικα χρονια, εμεις ξενοι δεν ειμαστε ξερουμε να διαβαζουμε και που τονιζεται η καθε λεξη γιατι ειναι η μητρικη μας γλωσσα.
κατα την δακτυλογραφηση φευγουν επισης και πολλα λαθη,
και αν εχεις κανει δασκαλος τα λαθη των παιδων σου μπερδευουν το ματι, πριν γινω καθηγητης ημουν τελειως ορθογραφημενος λογω ενος αυστυρου δασκαλου που ειχαμε απο την τριτη δημοτικου.
οφ τοπικ.
αλλα η πανταγιωτισσα ειναι αμορφωτη για αλλους λογους οχι γιατι δεν βαζει τοννους.
αντι να ψαχνει για ανωτερο που θα την βοηθησει ως αδυναμο φυλο που ειναι παει με χειροτερους, απο φτωχοτερες χωρες κλπ.
αν της πας εναν ψηλο γαλανοματη ομορφο θα προτιμησει τον εχθρο της πατριδας της απο κομπλεξ