maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
επισης εγω δεν θα ηθελα να το παιδι μου να ζει καλα και να ειναι χαρουμενο και ευτυχησμενο
αν ειναι
κλεφτης(θα το εσπαγα στο ξυλο κ θα τον παρεδιδα ο ιδιος στην αστυνομια)
πουτανα(θα την μαθαινα αρχες αλλα δυστηχως δεν το κανουν ολες για το χρημα υπαρχουν κ καποιες που το εκαναν να μεγαλωσουν ένα παιδι κ πρεπει να υποκλινομαστε γιατι ανεχονταν τον κάθε μαλακα για τα παιδια τους)
βιαστης(απλα θα τον σκοτωνα)
φονιαςτο (ιδιο εκτως κ αν ηταν σε αμυνα από θα στεκομουν διπλα)
πουστης(θα τον στυριζα καποια πραγματα είναι στην βιολογια κ όχι στην επιλογή καποιοι γενιουνται ετσι επιστημονικα αποδεδειγμένα κ φενετε από πολύ μικρη ηλικια κ ειχα τετοιο παιδι σημαθητη τι θα κανεις θα το σκοτωσεις?)
γυναικα που παει με τουρκους και σκοπιανου κλπ(και να το κανει μην ελπιζεις θα το μαθεις κ εσυ και εγω)
ναρκομανης(θα το στυριζα και θα παλευα να τον κανω καλα)
απλα θα το διεγραφα απο παιδι.
οπως διεγραψαν τα παιδια τους οι γονεις
του σακη ρουβα(δεν εχω ασχοληθεί ποτε με αυτόν)
της δεσποινας βανδη(ουτε με αυτην)
της τζουλιας αλεξανδρατου(η μανα της μανο τστσα δεν το ειχε παιξει υπαρχει κ σχετικο νημα εδώ κ ειχε αναφερθεί μονο τα λεφτα την ενοιαζαν όχι η κορη της)
και καλα εκαναν
αυτή είναι η διαφορα μας
εγω στα περυσοτερα ειτε μαρεσαν ειτε όχι θα στεκομουν βραχος κ θα τα αντιμετοπιζα οσο κ να με πειραζαν γιατι θα ελεγα παιδι μου είναι ποναω
εσυ απλα θα το εβαζες στα ποδια σαν να μην ησουν αυτος που το μεγαλωσε κ του εδωσε αρχες...