Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
επισης εγω δεν θα ηθελα να το παιδι μου να ζει καλα και να ειναι χαρουμενο και ευτυχησμενο

αν ειναι

κλεφτης(θα το εσπαγα στο ξυλο κ θα τον παρεδιδα ο ιδιος στην αστυνομια)
πουτανα(θα την μαθαινα αρχες αλλα δυστηχως δεν το κανουν ολες για το χρημα υπαρχουν κ καποιες που το εκαναν να μεγαλωσουν ένα παιδι κ πρεπει να υποκλινομαστε γιατι ανεχονταν τον κάθε μαλακα για τα παιδια τους)
βιαστης(απλα θα τον σκοτωνα)
φονιαςτο (ιδιο εκτως κ αν ηταν σε αμυνα από θα στεκομουν διπλα)
πουστης(θα τον στυριζα καποια πραγματα είναι στην βιολογια κ όχι στην επιλογή καποιοι γενιουνται ετσι επιστημονικα αποδεδειγμένα κ φενετε από πολύ μικρη ηλικια κ ειχα τετοιο παιδι σημαθητη τι θα κανεις θα το σκοτωσεις?)
γυναικα που παει με τουρκους και σκοπιανου κλπ(και να το κανει μην ελπιζεις θα το μαθεις κ εσυ και εγω)
ναρκομανης(θα το στυριζα και θα παλευα να τον κανω καλα)

απλα θα το διεγραφα απο παιδι.

οπως διεγραψαν τα παιδια τους οι γονεις
του σακη ρουβα(δεν εχω ασχοληθεί ποτε με αυτόν)
της δεσποινας βανδη(ουτε με αυτην)
της τζουλιας αλεξανδρατου(η μανα της μανο τστσα δεν το ειχε παιξει υπαρχει κ σχετικο νημα εδώ κ ειχε αναφερθεί μονο τα λεφτα την ενοιαζαν όχι η κορη της)

και καλα εκαναν

αυτή είναι η διαφορα μας
εγω στα περυσοτερα ειτε μαρεσαν ειτε όχι θα στεκομουν βραχος κ θα τα αντιμετοπιζα οσο κ να με πειραζαν γιατι θα ελεγα παιδι μου είναι ποναω
εσυ απλα θα το εβαζες στα ποδια σαν να μην ησουν αυτος που το μεγαλωσε κ του εδωσε αρχες...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν ειναι μονο ο παππους
και ο γοιτητης ιατρικης που πυροβολησε αυτον τον διαρρηκτη που απειλησε με μαχαιρι την μανα του.

υπαρχουν περιπτωσεις αρκει να ερθει το αυγο στον κωλο.

οσο το βλεπεις απο την τιβι , πουστιδες ειναι στην τιβι υπερ των πουστιδων θα τα λενε ολα.

οι αντρες ΣΗΜΕΡΑ δεν θελουν η αδερφη-κορη να γαμηθειο απο τουρκο-σκοπιανο-αλβανο

η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ το 20% του συριζα θα το δεχοταν.

παραδειγμα ειχα 2 συμφοιτητριες μαυρες (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΑΝΤΡΕΣ)

την μια την δεχτηκε το σοι του ελληνα αντρα της
την αλλη ουτε στον γαμο δεν πηγαν

μαντεψε αυτοι που δεν την δεχτηκαν ο πατερας ηταν στρατιωτικος και δεν πηγε να δει νυφη μαυρη στην εκκλησια (για γαμπρο ουτε κουβεντα φυσικα)

οι αλλοι ΜΑΝΤΕΨΕ ο πεθερος δικηγορος και τελικα κατεβηκε υποψηφια η νυφη με συριζα...

αν εσενα ο κοσμος σου ειναι το 20% των ελληνων που ψηφιζουν αριστερα φιλογκεη κομματα (και με το 50%αποχη ακυρο λευκα πολυ λεω) εγω ζω στο αλλο 80% που δεν τα ψηφιζει
εάν εσυ εχεις εντυπωση ότι εγω ψυφιζω τα κοματα που λες εισαι γελασμένος μαλλον δεν με εχεις διαβασει
κ εμενα ο πατερας της πρωιν αραβωνιαστικιας μου δεν με ηθελε γιατι δεν ημουν γιατρος η δικηγορος τι παει να πει ότι ηταν καλα στα μυαλα του?
μαντεψε
η κορη του ηταν αυτή που εγραψα σε άλλο νημα την πηρε φιλος μου γιατι ο πρωιν της την εσπαγε στο ξυλο αλλα εκεινος ηταν δικηγόρος...

σκατα θα βρεις σε όλα τα χρωματα
από ανθρώπους σπανιζουμε σημερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτή είναι η διαφορα μας
εγω στα περυσοτερα ειτε μαρεσαν ειτε όχι θα στεκομουν βραχος κ θα τα αντιμετοπιζα οσο κ να με πειραζαν γιατι θα ελεγα παιδι μου είναι ποναω
εσυ απλα θα το εβαζες στα ποδια σαν να μην ησουν αυτος που το μεγαλωσε κ του εδωσε αρχες...
αυτοι που τα παρατανε δεν ειναι γιατι τα μεγαλωσαν με λαθος αρχες.
ειναι γιατι τα παιδια δεν ακολουθησαν τις δικες τους αρχες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτοι που τα παρατανε δεν ειναι γιατι τα μεγαλωσαν με λαθος αρχες.
ειναι γιατι τα παιδια δεν ακολουθησαν τις δικες τους αρχες.
λαθος...
τα παρατανε γιατι ηταν ανίκανοι να τους μαθουν σωστες αρχες
κ ακομα πιο ανίκανοι να τα παρακολουθουν να τα επιβλεπουν κ να τα ακουν
οσο μεγαλωναν
κ αχρηστοι στο να αναλαβουν τις ευθηνες τους
κ από τέτοιους γωνεις εχω χασει πολλους φιλους
παρα πολλους
κ δεν εχω σκοπο να γινω τετοιος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συναδελφισα φιλολογος

ο ενας γιος της εφαγε 3 αποβολες και λιγα ειναι για αυτα που εκανε, παιδι βιολι.

ο αλλος γιος (διδυμοι αλλα οχι ιδιοι, διζυγωτικοι) τυπος και υπογραμμος, μια χαρα παιδι.

σε τι ηταν ανικανη η μανα? την ιδια ακριβως ανατροφη εδωσε και στους δυο και ο ενας βγηκε ζιζανιο.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
συναδελφισα φιλολογος

ο ενας γιος της εφαγε 3 αποβολες και λιγα ειναι για αυτα που εκανε, παιδι βιολι.

ο αλλος γιος (διδυμοι αλλα οχι ιδιοι, διζυγωτικοι) τυπος και υπογραμμος, μια χαρα παιδι.

σε τι ηταν ανικανη η μανα? την ιδια ακριβως ανατροφη εδωσε και στους δυο και ο ενας βγηκε ζιζανιο.
κ εμενα συμαθητης μου μεγαλωσε σε οικογενια με τον αδερφο του ο φιλος μου ηρεμος ο άλλος ζιζανιο όμως η αδυναμια στον αλλον δεν κρυβοταν ειτε από γωνεις ειτε από παπουδες
για μενα αυτό δεν σημαινει κατι
εμενα πχ η γιαγια μου με ξεχωριζε σαν μαυρο προβατο της οικογενιας γιατι παρολο προτοτοκος δεν ειχα το ονομα του παππου αλλα το ονομα του αδερφου της μανας μου που σκοτωθηκε 20 μερες πριν γεννηθώ
οι ιδιοι γωνεις μας μεγαλωσαν αλλα ο αδερφος μου μεχρι που πηγε στρατο ηταν πιο κακομαθημένος κ εγω είμαι άλλος δεν είναι...
ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται από πισω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κ εμενα συμαθητης μου μεγαλωσε σε οικογενια με τον αδερφο του ο φιλος μου ηρεμος ο άλλος ζιζανιο όμως η αδυναμια στον αλλον δεν κρυβοταν ειτε από γωνεις ειτε από παπουδες
για μενα αυτό δεν σημαινει κατι
εμενα πχ η γιαγια μου με ξεχωριζε σαν μαυρο προβατο της οικογενιας γιατι παρολο προτοτοκος δεν ειχα το ονομα του παππου αλλα το ονομα του αδερφου της μανας μου που σκοτωθηκε 20 μερες πριν γεννηθώ
οι ιδιοι γωνεις μας μεγαλωσαν αλλα ο αδερφος μου μεχρι που πηγε στρατο ηταν πιο κακομαθημένος κ εγω είμαι άλλος δεν είναι...
ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται από πισω
ο χαρακτηρας οπως και ολα τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ουτε μονο dna ουτε μονο περιβαλλον.
ειναι και τα δυο.
δεν μπορεις να κατηγορεις γονεις για τα παιδια ειδικα οταν ειναι ενηλικα δεν εχεις καμμια ευθυνη των πραξεων τους ουτε νομικα.
δεν φταινε οι γονεις της πανταγιω που παει με σκοπιανους. το πιο πιθανο να ειναι και αυτοι τετοιοι προβληματικοι του 20%, αλλα υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ηταν και νορμαλ

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ο χαρακτηρας οπως και ολα τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ουτε μονο dna ουτε μονο περιβαλλον.
ειναι και τα δυο.
δεν μπορεις να κατηγορεις γονεις για τα παιδια ειδικα οταν ειναι ενηλικα δεν εχεις καμμια ευθυνη των πραξεων τους ουτε νομικα.
δεν φταινε οι γονεις της πανταγιω που παει με σκοπιανους. το πιο πιθανο να ειναι και αυτοι τετοιοι προβληματικοι του 20%, αλλα υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ηταν και νορμαλ
σημασια εχει ένα κ κλεινω να παω για υπνο
ειμαστε σε ένα σαιτ για τον πληρωμενο ερωτα
εδώ μεσα μπαινουν αντρες γυναικες γκει κρος τρανς
εχουμε παει σχεδόν με ολες τις φιλες
χωρια ολα οσα ανεφερα πριν για το τι βρησκεις εδω μεσα
υποτιθετε ειμαστε ανοικτόμυαλοι
κανεις δεν είναι σε θεση να κρινει τι κανει ο άλλος στο κρεβατι του
αν θελουμαι να κρινουμε υπαρχει το σαιτ της αρχιεπισκοπης
οσο ο άλλος δεν ανακατεβεται στο κρεβατι κ τα προσωπικα μας
δεν θα κατακρινουμε/μειωσουμαι/προσβαλουμαι
άλλο να πεις την γνωμη σου άλλο να προσβαλεις
στο κατω κατω στο δικο της μπαινει ότι μπαινει εμεις τι κανουμε?

καλη σας μερα κ καλη συνεχεια

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
αυτή είναι η διαφορα μας

Τύπε τα λες ωραία

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.113
Πόντοι
456
μαθε λοιπον για να μην εισαι αγραμματος πως αν γαμησεις γυφτισσα, μαυρη και ταυλανδεζα λεγεσαι κοσμογυρισμενος και μαγκας,

αν εισαι γυανικα και κανεις τα ιδια λεγεσαι πουτανα .

δεν ειμαστε το ιδιο αντρες και γυναικες, στα σεξουαλικα δεν υπαρχει ισοτητα.

τιμη του οποιος αντρας παει με πολλες
αλλα ντροπη της οποια γυναικα παει με πολλους

Ώπα ρε τύπε!!!
Πόσες δεκαετίες κοιμόσουν; 2019 έχουμε. όχι 1909

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
χαχαχ παλιοπαιδα δε θα αφησετε ουτε μια ξανθια τριχα στο κεφαλακι μου!

Βρε μαικ γλυκε μου ειναι δυνατον να κανεις σοβαρο διαλογο με καποιον που πιστευει οτι οι γυναικες δεν εχουν ισο δικαιωμα στον ερωτα και οτι θα εκδιωχνε το ιδιο του το παιδι αν ηταν γκει η αν εκανε σεξ με αλλοεθνεις.
Ο τυπος ειναι καμμενο χαρτι αλλα χεστηκα για τη παρτη του, λυπαμαι μονο τα παιδια τα οποια διδασκει και υποτιθεται μεταλαμπαδευει ηθικη και παιδεια! Αλλα ποια παιδεια κ ποια ηθικη αφου ουτε ο ιδιος ξερει τι σημαινουν αυτες οι λεξεις! Ας ειναι, εχω εμπιστοσυνη στη νεα γεννια ειναι πολυ πιο ξυπνια κ κατι παπαρες σαν κιαυτον τους γραφουν στα μαυρα καταστιχα.

Τεσπα αγορια μου, μην εκλπησσεστε ..για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο σκαρτη φυλη ειμαστε. Εγω ομως δεν απελπιζομαι γτ υπαρχετε εσεις τα διαμαντακια εκει εξω που μας δινετε ακομη ελπιδα.
Σας αγαπω  :-* οι υπολοιποι στον καιαδα! :gay:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
χαχαχ παλιοπαιδα δε θα αφησετε ουτε μια ξανθια τριχα στο κεφαλακι μου!

Βρε μαικ γλυκε μου ειναι δυνατον να κανεις σοβαρο διαλογο με καποιον που πιστευει οτι οι γυναικες δεν εχουν ισο δικαιωμα στον ερωτα και οτι θα εκδιωχνε το ιδιο του το παιδι αν ηταν γκει η αν εκανε σεξ με αλλοεθνεις.
Ο τυπος ειναι καμμενο χαρτι αλλα χεστηκα για τη παρτη, λυπαμαι μονο τα παιδια τα οποια διδασκει και υποτιθεται μεταλαμπαδευει ηθικη και παιδεια! Αλλα ποια παιδεια κ ποια ηθικη αφου ουτε ο ιδιος ξερει τι σημαινουν αυτες οι λεξεις! Ας ειναι, εχω εμπιστοσυνη στη νεα γεννια ειναι πολυ πιο ξυπνια κ κατι παπαρες σαν κιαυτον τους γραφουν στα μαυρα καταστιχα.

Τεσπα αγορια μου, μην εκλπησσεστε ..για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο σκαρτη φυλη ειμαστε. Εγω ομως δεν απελπιζομαι γτ υπαρχετε εσεις τα διαμαντακια εκει εξω που μας δινετε ακομη ελπιδα.
Σας αγαπω  :-* οι υπολοιποι στον καιαδα! :gay:
Τυπησα σου αρέσει ποίο πολύ να σε γαμανε από κωλο η από μουνι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom