Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
Οι 30-45 αν δεν έχουν καμια μόνιμη σχέση/σύζυγο,γαμάνε τη χούφτα τους.Ειδικά της επαρχίας,αλλά φαντάζομαι σε μεγάλο βαθμό και στην Αθήνα.Συν τα άγχη δουλειάς,επιβίωσης κλπ

Ο 20αρης χαρτζηλικάκιας φοιτητής είναι μέσα στα μουνιά,που όλα ψάχνονται για πούτσο και δεν έχουν ακομα απαιτήσεις.

Ποιος απ'τους δυο λες να είναι καλύτερα;
Ρωτήστε κάποιος αυτόν το μαλακα γιατί με έχει στη λίστα του , αν γαμησε όταν ήταν είκοσι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.155
Πόντοι
9.297
δεν τον αφήνουν οι δικοί του να γυρνάει αργά βράδυ
ΓΕΝΙΚΑ δεν κυκλοφορεί μόνος του άνδρας αν είναι παντρεμένος η έστω σε σχεση ...κάτι που σημαίνει ότι αυτές οι κατηγορίες ανδρών παρά το ότι μπορεί να μοστραρουν για χρηματοδότες πάνω από όλα είναι ανυπεράσπιστα αγοράκια που θέλουν μια να τους φροντίζει...κάτι σαν υποκατάστατο μάνας...αυτό είναι πιο έντονο σε όσους ορφανεψαν η έχουν σκατοσχεση με τους γονείς τους...πιαστο αυγο και κουρευτο...χαμός γίνεται με τα ψυχολογικά του κόσμου και αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα περπατώντας έξω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
.χαμός γίνεται με τα ψυχολογικά του κόσμου και αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα περπατώντας έξω.
Αυτό ξαναπες το.

Αλλά οι γυναίκες έχουν απείρως παραπάνω ψυχολογικά σε σχέση με τους άντρες και ας λέει το μηδενικό

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.434
Πόντοι
3.656
Όσο και να παρακαλας για προσοχή θλιβερή πουστογρια δε σου κανω τη χάρη.Βράσε στο ζουμί σου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.155
Πόντοι
9.297
Ειρήνη υμίν....:priest:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό ξαναπες το.

Αλλά οι γυναίκες έχουν απείρως παραπάνω ψυχολογικά σε σχέση με τους άντρες και ας λέει το μηδενικό
Ειρήνη υμιν...:priest:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.566
Πόντοι
6.056
Όσο και να παρακαλας για προσοχή θλιβερή πουστογρια δε σου κανω τη χάρη.Βράσε στο ζουμί σου
Ο γλυφομουνίξ ... είναι ο πρώην τροβαδούρος ...
Δεν είχες διαβάσει τα ρεζιλίκια του που είχε διηγηθεί ο Δημητράκης29 ;
Είναι διεθνής μαλάκας. Μετά που έγινε ρεζίλι στην ελλάδα πήγε και στο μπλοκ και έγινε κι εκεί ξεφτίλας.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
Γιατί έχει τραβελολαγνους που βρήκαν γυναίκα με προξενιό το νήμα ;

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.007
Πόντοι
206
Άσε τον άνθρωπο ρε....κάτω από τα αρχιδια του το έχει το μωρό
Αγαπητε φυσικοτατα.απλα σαν αντρας θελω να μπορω να βλεπω τα αρχιδια μου χωρις καθρεφτη.με τετοιο σκεμπε λιγο δυσκολο.δεν ειπα και κατι κακο

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.007
Πόντοι
206
Όχι ρε φίλε,εξαφανίζονται γιατί όλοι είναι μουνόδουλοι και τρέμουν μη μείνουν πάλι μπακούρια.Μετά απλά τους σέρνει η γκόμενα,με ποιους θα κάνουν παρέα,με ποιους θα βγαίνουν,και συνήθως πρέπει να'ναι και οι άλλοι ζευγάρια.
Οχι ακριβως,αν ειχα φιλο εγω που χωρισε θα μαθαινα γιατι χωρισε.αν πχ τον κερατωνε η γυναικα του θα τον βοηθουσα και θα του γνωριζα καμια ελευθερη φιλη αν εχω.αν ομως την κερατωνε με παντρεμενες γυναικες ιδιαιτερα αν ηταν και γνωστοι μου θα τον ξεγραφα.ε τι θα καθομουν να αναρωτιεμαι αν θα τη πεσει και στη δικη μου οταν θα λειπω δουλεια?εξαρταται δηλαδη απο το επιπεδο τιμης σαν φιλος και σαν ανθρωπος. Κανε μια γυρα μονκ εδω στο forum και δες ποσοι λενε οτι πηδηξαν τη γυναικα του φιλου τους.αν εκοψα εγω τον φιλο μου τετοιο τυπο να παει μα γαμηθει,δεν θελω φιλους

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.007
Πόντοι
206
Παίκτη...δεν μένω στο Μαντσεστερ.Που να την βρω την pub; :grin:

Στην Αγγλία δεν ξέρω αν οι παντρεμένοι συνεχίζουν να πίνουν μπύρες και αφου παντρευτούν,εδώ δεν συμβαίνει αυτό

Εδώ ο κανόνας είναι...κάνουμε σχέση και τα κάνουμε όλα μαζί.Εξοδους,βόλτες,καφέδες,ποτά.Κι αν θέλουμε παρέα,αυστηρά και μονο ζευγάρια.Οι ελεύθεροι φίλοι...είναι πλέον λεπροί :zombie:
Φιλε μην νιωθεις ασχημα.στο μαντσεστερ οι φιλοι πανε σε pub αλλα και οι φιλες πανε και μαντεψε τι κανουν οι αγγλιδες οταν οι φιλοι ειναι στη pub....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.434
Πόντοι
3.656
Οχι ακριβως,αν ειχα φιλο εγω που χωρισε θα μαθαινα γιατι χωρισε.αν πχ τον κερατωνε η γυναικα του θα τον βοηθουσα και θα του γνωριζα καμια ελευθερη φιλη αν εχω.αν ομως την κερατωνε με παντρεμενες γυναικες ιδιαιτερα αν ηταν και γνωστοι μου θα τον ξεγραφα.ε τι θα καθομουν να αναρωτιεμαι αν θα τη πεσει και στη δικη μου οταν θα λειπω δουλεια?εξαρταται δηλαδη απο το επιπεδο τιμης σαν φιλος και σαν ανθρωπος. Κανε μια γυρα μονκ εδω στο forum και δες ποσοι λενε οτι πηδηξαν τη γυναικα του φιλου τους.αν εκοψα εγω τον φιλο μου τετοιο τυπο να παει μα γαμηθει,δεν θελω φιλους

Τι να κερατώσουν μωρέ,που οι περισσότεροι κάνουν τάματα να τους κάτσει κάποια για να 'σωθούνε'...

Πιο πιθανο να φάνε κέρατο,αλλά στις μεγάλες πόλεις,όχι στην επαρχία που οι γκόμενες πνίγουν τις ορμές τους

Πάντως ο κανονας είναι,ο μπακούρης 30-35+ το πρώτο που ψάχνει είναι γκόμενα,μολις βρει θα εξαφανιστεί

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.878
Πόντοι
1.446
Στην Αγγλία δεν ξέρω αν οι παντρεμένοι συνεχίζουν να πίνουν μπύρες και αφου παντρευτούν,εδώ δεν συμβαίνει αυτό

Εδώ ο κανόνας είναι...κάνουμε σχέση και τα κάνουμε όλα μαζί.Εξοδους,βόλτες,καφέδες,ποτά.Κι αν θέλουμε παρέα,αυστηρά και μονο ζευγάρια.Οι ελεύθεροι φίλοι...είναι πλέον λεπροί :zombie:
Βro, μεταξύ μας, μάλλον κοίταγες τις γυναίκες τους στα βυζιά με τη γλώσσα έξω και το παντελόνι μπροστά να τεντώνει και σε ακυρώσανε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.434
Πόντοι
3.656
Βro, μεταξύ μας, μάλλον κοίταγες τις γυναίκες τους στα βυζιά με τη γλώσσα έξω και το παντελόνι μπροστά να τεντώνει και σε ακυρώσανε.

Ναι...μπρο,έβλεπα τα μπάζα τους...και γινομουν πύραυλος :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom