Νέα

Τί είναι κάτι το οποίο έχετε κάνει στην καύλα της στιγμής και το μετανιώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...
Για να θέλει να γευτεί πουτσα είναι αδερφή. Απλά στο είπε μπας κ σε κολοτσισει κάποια στιγμή.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
Ρε μλκς θα με στειλετε για σπερμοδιαγραμμα
Τοσα ακαποτα εχω ριξει, καμια δεν γκαστρωθηκε. Εννοειται δεν κρεμπιεδιαζω
Και εγώ το ίδιο νόμιζα, ώσπου κρεμπιεδιαζα μια 45αρα σχέση μου και κατάλαβα ότι το σπέρμα μου είναι υγιές και δυνατό....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.895
Πόντοι
3.656
Εισαι φιλος ,δοκιμαζεις τη κοπελα του φιλου σου για να τον προειδοποιησεις αν κατι δεν παει σωστα,αρχοντας
Όχι ήτανε μουναρα ήθελε να την γαμισω κ εγώ αλλά και ι αυτή, αυτά τα ειπάμε μετά το γαμησι, αυτός χώθηκε πρώτος μαι σοβαρά, εξ ου και παντρεύτηκαν μετά
Ο φόβος μου ήταν επειδηβτσακονωννταν χοντρά κάτι φορές μην του λεγε καμμια. Ναι ρε μαλακά γαμηθηκανμε τον φίλο σου, και γθλινω ρόμπα εντελώς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εγώ το ίδιο νόμιζα, ώσπου κρεμπιεδιαζα μια 45αρα σχέση μου και κατάλαβα ότι το σπέρμα μου είναι υγιές και δυνατό....
Πως το κατάλαβες 45αρα δεν πιάνει παιδί ούτε με αστροναύτη πριν την πτήση πουναι ντοπε

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
Όχι ήτανε μουναρα ήθελε να την γαμισω κ εγώ αλλά και ι αυτή, αυτά τα ειπάμε μετά το γαμησι, αυτός χώθηκε πρώτος μαι σοβαρά, εξ ου και παντρεύτηκαν μετά
Ο φόβος μου ήταν επειδηβτσακονωννταν χοντρά κάτι φορές μην του λεγε καμμια. Ναι ρε μαλακά γαμηθηκανμε τον φίλο σου, και γθλινω ρόμπα εντελώς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως το κατάλαβες 45αρα δεν πιάνει παιδί ούτε με αστροναύτη πριν την πτήση πουναι ντοπε
Έτσι πιστεύαμε φίλε αλλά έπιασε. Ευτυχώς το εριξε, γιατί είχαμε διαφορά ηλικίας κ αυτή ήδη 3 παιδιά σχετικά μεγάλα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.895
Πόντοι
3.656
Έτσι πιστεύαμε φίλε αλλά έπιασε. Ευτυχώς το εριξε, γιατί είχαμε διαφορά ηλικίας κ αυτή ήδη 3 παιδιά σχετικά μεγάλα.
Ναι αν είχε πριν μπορεί κ στα 53 ξέρω μια θεία μου παλιά είχε πιάσει το τρίτο στα 53.αορουσα πως την γαμουσε ο μπάρμπας μου τέτοια ηληκια.. 62 αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom