Νέα

Τί είναι κάτι το οποίο έχετε κάνει στην καύλα της στιγμής και το μετανιώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...

Συνημμένα

• annoula-georgiou.gif
    annoula-georgiou.gif
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 4

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.240
Πόντοι
2.411
εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...
Ο φιλος σου ειναι πουστάρα,δεν το λεω για κακό,αλλα στρειτ και να ρουφαει ψωλες δεν γινεται.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.426
Πόντοι
3.506
-Παππού, έφτασες 97 χρονών!! Πες μας το μυστικό σου.
-Το 1980 στη Ρόδο, πήρα πίπα από έναν Ιταλό!!
-Εεεεε για τη μακροζωία εννοούσα...
-Χμμμμ όχι τσιγάρο, όχι πιοτό και ύπνο νωρίς!!! :woldman:

:cheesy::cheesy::cheesy:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.480
Πόντοι
456
Αυτό, αν και στους ενήλικες θεωρείται ΣΜΝ, μπορεί να το συναντήσεις και σε βρέφη. Μπορεί κάποιος να κολλήσει από καρέκλα, ξαπλώστρα, πετσέτα, ψάθα, από την άμμο της θάλασσας κλπ κλπ. Γι αυτό και τις περισσότερες φορές το συναντάμε στα κωλομέρια των γυναικών. Αν το αναγνωρίσεις από την αρχή, κάνεις ένα άζωτο σε έναν δερματολόγο και καθάρισες.
Έχει τρομακτικό όνομα αλλά είναι ήπιο. :wink:
Εγώ το έχω περάσει κ σίγουρα δεν ήταν από Σμν. Με ταλαιπώρησε λίγο γιατί ήταν καλοκαίρι αλλά οκ

Erotiaris9

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Έχω χύσει ακάπ στο μουνί έσκορτακι... Ο θεός με έσωσε και δεν την γκάστρωσα ή δεν κόλλησα τιποτα..
Να τη γκαστρωσεις δύσκολο γιατί αυτές παίρνουν αντισυλληπτικά ναρκωτικά και δε μπορουν να μείνουν έγκυες.Απορω βέβαια πως δε κόλλησες τίποτα με ακαποτο σε πουτανα.Επισης πόσο εξτρα πλήρωσες για ακαποτο σε εσκορτακι?

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Να τη γκαστρωσεις δύσκολο γιατί αυτές παίρνουν αντισυλληπτικά ναρκωτικά και δε μπορουν να μείνουν έγκυες.Απορω βέβαια πως δε κόλλησες τίποτα με ακαποτο σε πουτανα.Επισης πόσο εξτρα πλήρωσες για ακαποτο σε εσκορτακι?
Δεν νομίζω ότι έπαιρνε αντισυλληπτικα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν την είχα πληρώσει τίποτα έξτρα την συγκεκριμένη για ακάπ, το ζήτησε μόνη της σκέψου την δεύτερη φορά που την πήρα ραντεβού πάνω στην "καυλα" και καλά

Erotiaris9

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι έπαιρνε αντισυλληπτικα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν την είχα πληρώσει τίποτα έξτρα την συγκεκριμένη για ακάπ, το ζήτησε μόνη της σκέψου την δεύτερη φορά που την πήρα ραντεβού πάνω στην "καυλα" και καλά
Ναι γιατί τα εσκορτ το κάνουν με χαρά και της αρεσες μάλλον καλή φάση η εμπειρία πάντως.Αν τη άφηνες έγκυο μη φοβάσαι δε θα γίνουν πατέρας αυτές κάνουν έκτρωση παίρνουν αντισυλληπτικά ψυχοφαρμακα μαύρο κλπ.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Εγω 1 στις 3 που βλέπω αυτό συμβαίνει!

Εγω τα καταφερα να γκαστρωσω μία πριν 2 χρόνια.
Δεν εγινε τίποτα , τα ηθελε και η ίδια και το χαρηκε. Το εριξε φυσικα και με ενημερωσε κατωπιν. συνεχισα να την βλεπω για αρκετους μηνες ακόμα με τους ιδιους όρους μεχρι που εβαλε κιλα και χαθηκαμε. Δουλευει κανονικα σημερα απο οσο ξέερω.

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Ναι γιατί τα εσκορτ το κάνουν με χαρά και της αρεσες μάλλον καλή φάση η εμπειρία πάντως.Αν τη άφηνες έγκυο μη φοβάσαι δε θα γίνουν πατέρας αυτές κάνουν έκτρωση παίρνουν αντισυλληπτικά ψυχοφαρμακα μαύρο κλπ.

Ότι και να παίρνουν δεν ξέρεις πότε τι γίνεται.. Γενικά καλή εμπειρία αλλά αν ήξερα εξ αρχής ποια είναι δεν θα το έκανα μαζί της με τίποτα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.385
Πόντοι
3.556
Δε μετανιώνω για τίποτα , γιατί την έβγαλα καθαρή , με ίσως μερικά παράσημα κάποιες φορές

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Εγω 1 στις 3 που βλέπω αυτό συμβαίνει!

Εγω τα καταφερα να γκαστρωσω μία πριν 2 χρόνια.
Δεν εγινε τίποτα , τα ηθελε και η ίδια και το χαρηκε. Το εριξε φυσικα και με ενημερωσε κατωπιν. συνεχισα να την βλεπω για αρκετους μηνες ακόμα με τους ιδιους όρους μεχρι που εβαλε κιλα και χαθηκαμε. Δουλευει κανονικα σημερα απο οσο ξέερω.
Πάλι καλά γλίτωσες

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Πάλι καλά γλίτωσες
Να ξέρεις πάντως οτι καμια δεν περνει χαπι και πολλες γουσταρουν κρεμπιεδακι.

Εχω μια αλλη που μονο κρεμπιε γουσταρει. Αυτη μου εχει πει οτι της εχει κοπει η περιοδος..

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Να ξέρεις πάντως οτι καμια δεν περνει χαπι και πολλες γουσταρουν κρεμπιεδακι.

Εχω μια αλλη που μονο κρεμπιε γουσταρει. Αυτη μου εχει πει οτι της εχει κοπει η περιοδος..
Και εμένα το ίδιο μου έλεγε.. Γούσταρε φούλ creampie. Αν το έκανε και με πελάτες στην δουλειά δεν το ξέρω όμως

• Like
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Και εμένα το ίδιο μου έλεγε.. Γούσταρε φούλ creampie. Αν το έκανε και με πελάτες στην δουλειά δεν το ξέρω όμως
Το ερώτημα ομως παραμενει .

Που θα ρίξουμε το χριστουγεννιατικο κρεμπιεδακι.

Τωρα γίνονται τα καλυτερα

Erotiaris9

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Ότι και να παίρνουν δεν ξέρεις πότε τι γίνεται.. Γενικά καλή εμπειρία αλλά αν ήξερα εξ αρχής ποια είναι δεν θα το έκανα μαζί της με τίποτα.
Εντάξει αφού δε έπαθες τίποτα μη το μετανοιωνεις

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.886
Πόντοι
2.046
Το ερώτημα ομως παραμενει .

Που θα ρίξουμε το χριστουγεννιατικο κρεμπιεδακι.

Τωρα γίνονται τα καλυτερα
Τα καλύτερα γίνονται με μακροχρόνια σχέση την οποία εμπιστεύεσαι. Θα ρίσκαρες να το κάνεις με εκδιδόμενη όταν ξέρεις ότι πιθανόν να το κάνει και με άλλους πελάτες;

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Τα καλύτερα γίνονται με μακροχρόνια σχέση την οποία εμπιστεύεσαι. Θα ρίσκαρες να το κάνεις με εκδιδόμενη όταν ξέρεις ότι πιθανό να το κάνει και με άλλους πελάτες;
Το εχω κανει τόσες φορες που δεν με νοιάζει καν πλεον

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Ξέρω 2 που παίζει να το κάνουν άμα είναι φραγκάτος ο άλλος...
Εχω μια που μπορει αν την ποτησω λίγο. Ξέρει και τι επιζητω όποτε εχω καλες πιθανοτητες.

Αυτες που ξέρεις , είναι γραφειο ή ανεξαρτηεσ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom