Νέα

Τί είναι κάτι το οποίο έχετε κάνει στην καύλα της στιγμής και το μετανιώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.949
Πόντοι
22.936
Παρόλο που δεν συμμετέχω συχνά στο φόρουμ,
Ας γράψω κι εγώ την δική μου φάση η οποία είναι ιδιαίτερη κι ελπίζω να μην βρεθεί κάποιος να γράψει για φίδια κ μαλακίες...
Την αναφέρω γιατί όλη η ιστορία βασίζεται στην καύλα, η οποία δυστυχώς θολώνει το μυαλό κ μας οδηγεί σε πράξεις ανεκδιήγητες.

Λοιπόν, στα 22 μου που σπούδαζα στην Πάτρα, ήταν μια συμφοιτήτρια (23), ας την πούμε άγνωστη Χ με την οποία ζήσαμε την σεξουαλική μας απελευθέρωση εκείνη την εποχή. Πραγματικά χωρίς ταμπού, καθημερινά ζούσαμε την απόλυτη ερωτική εμπειρία και περιπλανιόμασταν σε μονοπάτια ηδονής προσπαθώντας μάλιστα συνεχώς να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε οτιδήποτε μας διεγείρει.

Η σχέση αυτή μετά από 8 μήνες άρχισε να φθίνει καθώς με πίεζε τότε να προχωρήσουμε πιο σοβαρά ενώ εγώ τότε δεν ένιωθα έτοιμος κι έτσι μετά από 2 μήνες χωρίσαμε. Σταματήσαμε εντελώς να μιλάμε και την επόμενη χρονιά που εκείνη τελείωσε το πανεπιστήμιο, έφυγε για το νησί της και φυσικά χαθήκαμε.

Εντελώς τυχαία ή μοιραία αν θέλετε, εφτά χρόνια αργότερα την είδα μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού και μάλιστα είμασταν στο ίδιο βαγόνι. Δεν κρατήθηκα και πήγα και της μίλησα. Μου είπε ότι είχε κατέβει Αθήνα για δουλειές, ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά 5 κ 3 ετών. Κι εγώ τότε ήμουν μόλις 6 μήνες παντρεμένος!
Το τι έγινε εκείνο το διήμερο δεν μπορώ κ δεν θέλω να το περιγράψω. Το πιάσαμε από κει που το είχαμε αφήσει και πλέον ήταν αδύνατο και για τους δύο να σταματήσουμε να γαμιόμαστε ασύστολα.

Επιστρέψαμε και οι δύο στα σπίτια μας που παρεμπιπτόντως ζούμε σε εντελώς διαφορετικές πόλεις (εκείνη μάλιστα σε νησί) και κατά διαστήματα με πρόσχημα ότι έχουμε δουλειές στην Αθήνα, βρισκόμασταν κάπου απομονωμένα και ξεσκιζόμασταν δίχως αύριο.
Όλα αυτά ακούγονται συνηθισμένα και θα μπορούσαμε να το συνεχίζαμε έτσι αλλά όπως είπαμε όπου υπάρχει η καύλα απουσιάζει η λογική οπότε συμφωνήσαμε και εντέλει κάναμε κάτι πολύ χειρότερο!!!

Το ερχόμενο καλοκαίρι έκλεισα διακοπές κ καλά για έκπληξη στην γυναίκα μου, πήγαμε δύο εβδομάδες στο νησί της και μάλιστα με διαμονή στα ενοικιαζόμενα καταλύματα που διαχειρίζονταν η οικογένεια της. Η σύζυγος μου τότε ήταν 3 μηνών έγκυος κ το σχέδιο μας ήταν να έρθει κοντά με την γυναίκα μου, να γίνουν φίλες και εν τέλει να την πείσει να βαφτίσει το παιδί μας κι έτσι να γίνει κουμπάρα μας.
Βγαίναμε σχεδόν καθημερινά στις τοπικές ταβέρνες, μας ξενάγησαν στο νησί, γνώρισα τον σύζυγο της που είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος κι εκείνη εύκολα κέρδισε την εμπιστοσύνη της γυναίκας μου. Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών βρεθήκαμε ερωτικά 2 φορές, πρωινές ώρες σε ένα κλειστό διαμέρισμα της κι ενώ ο άντρας της έλειπε στην δουλειά.

Ντρέπομαι που το λέω αλλά πριν τα Χριστούγεννα, ενώ η γυναίκα μου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να γεννήσει κι εγώ φυσικά την συνόδευα, εκείνη είχε το άλλοθι να έρθει Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην μελλοντική κουμπάρα της. Είμασταν και οι δύο δίπλα στην γυναίκα μου όλη την ημέρα για ό,τι χρειαστεί και τα βράδια που έπρεπε να πάμε στα ξενοδοχεία μας για ξεκούραση εμείς χτυπούσαμε "υπερωρίες".

Στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού ήρθε με όλη την οικογένεια της στην πόλη μας όπου και βάφτισαν το μωρό μας.

Έκτοτε όπως καταλαβαίνετε, πάντοτε με πρόφαση να είναι η νονά κοντά στο παιδί βρισκόμαστε αρκετά συχνά και ενίοτε την φιλοξενούμε στο σπίτι.

Ξέρω ότι όλο αυτό ακούγεται εντελώς ανήθικο και φυσικά έχω τύψεις γι' αυτό. Κάποιοι θα πουν ότι θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουμε και μετά να κάνουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας, όμως εγώ την γυναίκα μου την αγαπώ πραγματικά, το ίδιο νιώθει κι εκείνη, είναι αρκετά ευαίσθητη, μου έχει φερθεί απίστευτα και θα έδινα και την ζωή μου αν χρειαστεί. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου θα ήταν να πληγωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Αλλά η Χ είναι αυτή που μου γαμάει πρωτίστως το μυαλό, που αμφότεροι είμαστε εθισμένοι ο ένας στο κορμί του άλλου και συνεχίζουμε απτόητοι στην αναζήτηση της ηδονής!
Όλα αυτά προφανώς βασίζονται στην καύλα της στιγμής και κάθε φορά που προσωρινά σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι, μετανιώνω για τις πράξεις μου, αλλά συμπερασματικά ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ για όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της γιατί χωρίς αυτές τις εμπειρίες δε θα ήμουν εγώ.

Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ, η απάντηση είναι ότι όλα τα παραπάνω γράφτηκαν με παρότρυνση της άγνωστου Χ :rockon:η οποία παρακολουθεί το bou.

Πιθανότατα η παραπάνω ιστορία να είναι και η εξήγηση γιατί δεν ασχολούμαι ενεργά με το φόρουμ και την αναζήτηση ιερόδουλων.
Μλκς εντάξει .
Το έχετε φτάσει σε άλλο level :coffee:

not scared snake GIF by The Ed Bassmaster Show

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Μα είναι να μην απαντήσω; Άντε πες οι ενήλικοι είναι ενήλικοι, με τις ευθύνες του ο καθένας. Το παιδάκι τι φταίει να χαλάσει μια τόσο ιερή σχέση, με τη νονά του δηλαδή, αν μαθευτεί και γίνουν όλοι κώλος;

Πάω στον ΚΕ.
Τυπε τιποτα δεν θα χαλασει, απλα θα γινουν ολοι μαζι τριμπουρδελο, σε καλο δρομο ειναι…
θα ακουει νονα ο πιτσιρικας και θα παθαινει ρευση….

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
866
Πόντοι
81
Ας γράψω κι εγώ την δική μου φάση η οποία είναι ιδιαίτερη κι ελπίζω να μην βρεθεί κάποιος να γράψει για φίδια κ μαλακίες...
Την αναφέρω γιατί όλη η ιστορία βασίζεται στην καύλα, η οποία δυστυχώς θολώνει το μυαλό κ μας οδηγεί σε πράξεις ανεκδιήγητες.

Λοιπόν, στα 22 μου που σπούδαζα στην Πάτρα, ήταν μια συμφοιτήτρια (23), ας την πούμε άγνωστη Χ με την οποία ζήσαμε την σεξουαλική μας απελευθέρωση εκείνη την εποχή. Πραγματικά χωρίς ταμπού, καθημερινά ζούσαμε την απόλυτη ερωτική εμπειρία και περιπλανιόμασταν σε μονοπάτια ηδονής προσπαθώντας μάλιστα συνεχώς να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε οτιδήποτε μας διεγείρει.

Η σχέση αυτή μετά από 8 μήνες άρχισε να φθίνει καθώς με πίεζε τότε να προχωρήσουμε πιο σοβαρά ενώ εγώ τότε δεν ένιωθα έτοιμος κι έτσι μετά από 2 μήνες χωρίσαμε. Σταματήσαμε εντελώς να μιλάμε και την επόμενη χρονιά που εκείνη τελείωσε το πανεπιστήμιο, έφυγε για το νησί της και φυσικά χαθήκαμε.

Εντελώς τυχαία ή μοιραία αν θέλετε, εφτά χρόνια αργότερα την είδα μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού και μάλιστα είμασταν στο ίδιο βαγόνι. Δεν κρατήθηκα και πήγα και της μίλησα. Μου είπε ότι είχε κατέβει Αθήνα για δουλειές, ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά 5 κ 3 ετών. Κι εγώ τότε ήμουν μόλις 6 μήνες παντρεμένος!
Το τι έγινε εκείνο το διήμερο δεν μπορώ κ δεν θέλω να το περιγράψω. Το πιάσαμε από κει που το είχαμε αφήσει και πλέον ήταν αδύνατο και για τους δύο να σταματήσουμε να γαμιόμαστε ασύστολα.

Επιστρέψαμε και οι δύο στα σπίτια μας που παρεμπιπτόντως ζούμε σε εντελώς διαφορετικές πόλεις (εκείνη μάλιστα σε νησί) και κατά διαστήματα με πρόσχημα ότι έχουμε δουλειές στην Αθήνα, βρισκόμασταν κάπου απομονωμένα και ξεσκιζόμασταν δίχως αύριο.
Όλα αυτά ακούγονται συνηθισμένα και θα μπορούσαμε να το συνεχίζαμε έτσι αλλά όπως είπαμε όπου υπάρχει η καύλα απουσιάζει η λογική οπότε συμφωνήσαμε και εντέλει κάναμε κάτι πολύ χειρότερο!!!

Το ερχόμενο καλοκαίρι έκλεισα διακοπές κ καλά για έκπληξη στην γυναίκα μου, πήγαμε δύο εβδομάδες στο νησί της και μάλιστα με διαμονή στα ενοικιαζόμενα καταλύματα που διαχειρίζονταν η οικογένεια της. Η σύζυγος μου τότε ήταν 3 μηνών έγκυος κ το σχέδιο μας ήταν να έρθει κοντά με την γυναίκα μου, να γίνουν φίλες και εν τέλει να την πείσει να βαφτίσει το παιδί μας κι έτσι να γίνει κουμπάρα μας.
Βγαίναμε σχεδόν καθημερινά στις τοπικές ταβέρνες, μας ξενάγησαν στο νησί, γνώρισα τον σύζυγο της που είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος κι εκείνη εύκολα κέρδισε την εμπιστοσύνη της γυναίκας μου. Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών βρεθήκαμε ερωτικά 2 φορές, πρωινές ώρες σε ένα κλειστό διαμέρισμα της κι ενώ ο άντρας της έλειπε στην δουλειά.

Ντρέπομαι που το λέω αλλά πριν τα Χριστούγεννα, ενώ η γυναίκα μου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να γεννήσει κι εγώ φυσικά την συνόδευα, εκείνη είχε το άλλοθι να έρθει Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην μελλοντική κουμπάρα της. Είμασταν και οι δύο δίπλα στην γυναίκα μου όλη την ημέρα για ό,τι χρειαστεί και τα βράδια που έπρεπε να πάμε στα ξενοδοχεία μας για ξεκούραση εμείς χτυπούσαμε "υπερωρίες".

Στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού ήρθε με όλη την οικογένεια της στην πόλη μας όπου και βάφτισαν το μωρό μας.

Έκτοτε όπως καταλαβαίνετε, πάντοτε με πρόφαση να είναι η νονά κοντά στο παιδί βρισκόμαστε αρκετά συχνά και ενίοτε την φιλοξενούμε στο σπίτι.

Ξέρω ότι όλο αυτό ακούγεται εντελώς ανήθικο και φυσικά έχω τύψεις γι' αυτό. Κάποιοι θα πουν ότι θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουμε και μετά να κάνουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας, όμως εγώ την γυναίκα μου την αγαπώ πραγματικά, το ίδιο νιώθει κι εκείνη, είναι αρκετά ευαίσθητη, μου έχει φερθεί απίστευτα και θα έδινα και την ζωή μου αν χρειαστεί. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου θα ήταν να πληγωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Αλλά η Χ είναι αυτή που μου γαμάει πρωτίστως το μυαλό, που αμφότεροι είμαστε εθισμένοι ο ένας στο κορμί του άλλου και συνεχίζουμε απτόητοι στην αναζήτηση της ηδονής!
Όλα αυτά προφανώς βασίζονται στην καύλα της στιγμής και κάθε φορά που προσωρινά σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι, μετανιώνω για τις πράξεις μου, αλλά συμπερασματικά ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ για όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της γιατί χωρίς αυτές τις εμπειρίες δε θα ήμουν εγώ.

Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ, η απάντηση είναι ότι όλα τα παραπάνω γράφτηκαν με παρότρυνση της άγνωστου Χ :rockon:η οποία παρακολουθεί το bou.

Πιθανότατα η παραπάνω ιστορία να είναι και η εξήγηση γιατί δεν ασχολούμαι ενεργά με το φόρουμ και την αναζήτηση ιερόδουλων.
Ήξερα ότι στην ξαδέρφη και την θειά , πέντε πόντους πιο βαθιά.
Στην νονά άραγε πόσο είναι :think: ?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
926
Πόντοι
86

Φιλε το νημα με τις ερωτικες ιστοριες ειναι αλλου.τις λογοτεχνικες σου δημιουργιες καλυτερα εκει

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
926
Πόντοι
86
Εγω επισκεψεις σε μαυρες πουτανες.2 φορες πηγα 2 φορες το μετανιωσα.παω στη πρωτη ξεντυνομαστε παω να τη γαμησω τη ρωταω απο που εισαι ,με λεει σομαλια.ως γνωστον στη σομαλια το hiv ειναι σαν το φτερνισμα. Φορουσα καποτα αλλα με εφαγε να το σκεφτομαι μετα.στη 2η μαυρη πηγα στο διαμερισμα της φαινοταν ηταν ενα τσαντιρι βρωμικο σε μια πολυκατοικια γεματοι μαυρους βρωμιαρηδες αφρικανους απο εκεινους που μπαινουν 500 σε μια βαρκα κανο.πρεπει να ημουν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα.παρκαρα και κοντα ο βλακας. Το πως δεν με εκλεψαν/βιασαν/εδειραν ακομα το απορο.κανενα απο τα 2 πηδηματα δεν αξιζε.δεν πηγα σε αλλη μαυρη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.287
Πόντοι
2.606
Σε studio(πριν 16 χρόνια) να σπάσει το προφυλακτικό...η ...τάνα έφυγε σφαίρα για το μπάνιο...εγώ λίγο μετά συνειδητοποιώ τι έχει γίνει και πάω στην τσατσά και κάνω τον αστυνομικό ..δείξε μου χαρτιά απο υγειονομικό έλεγχο κτλ...μου τα δείχνει η κοπέλα προσφάτως είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις με σφαγίδες και βούλες απο το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρου..και στο τέλος μου λέει η τσατσά το κορίτσι είναι οκ εσύ έχεις κάτι...?
Ο Ανδρέας Συγγρος η λεωφόρος Συγγρου

Men kai den

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Ακόμα και με κοπέλα που είχαμε χρόνια σχέση και την έβλεπα σοβαρά, όσες φορές έγινε ακάπο το μετανιώσαμε λόγω άγχους μήπως βρήκα στόχο. Το παιδί μπορεί να ήταν καλοδεχούμενο αλλά εμείς οικονομικά, ηλικιακά και προσωπικά δεν ήμασταν έτοιμοι. Και σε όσους λένε για το παιδί, το παιδί δεν είναι θέμα, η γυναίκα είναι. Το παιδί το πιθανότερο είναι να βγει καλό αν δεν είστε μλκες-την γυναίκα φορτώνεσαι και άμα δε σου βγει καλή ξεκινάνε οι φουρτούνες κάθε μέρα-όλη μέρα. Σε one night stand πόσες είναι οι πιθανότητες να σου βγει καλή σύντροφος; Και δεν το λέω προκατειλημμένα εναντίον όσων κάνουν one night stand, μια χαρά άνθρωποι μπορεί να είναι και να κάνουν ωραίες οικογένειες. Στατιστικά λέω, πόσες οι πιθανότητες να "γνωρίσεις" κάποιον ένα μόνο βράδυ και να σου βγει ταιριαστός.

Από μλκίες άλλες, η μεγαλύτερη αμαρτία της ζωής μου ήταν όταν μία και μοναδική φορά "έσπρωξα" μια καλή κοπέλα (ήμασταν καψούρηδες και οι δύο μεταξύ μας παλιότερα) ενώ ήξερα ότι δεν θα κάναμε σχέση λόγω απόστασης και -αλλαγμένης από μέρους της- εμφάνισης. Δεν "μπάζωσα" ακριβώς, αλλά ήξερα πως είχα καλύτερες προοπτικές. Αυτή νόμιζε πως είχε βρει τον έρωτα της ζωής της... Δεν ξέρω τι κατάρες έχω φάει από τότε, πάντως την δικαιολογώ.
Αν κάνεις παιδί δε θα πεθάνεις ούτε θα μπεις φυλακή απλά θα σε γδυσει οικονομικά το παιδί θα δουλεύεις μόνο για εκείνο θα παρατήσεις ότι κανείς θα βρεις μια δουλειά και θα δουλεύεις μόνο για ένα παιδί αυτό δε σε σκοτώνει ούτε σε πάει μέσα απλά μετά τέλος το αραλικι δουλειά μόνο.Οσο γι'αυτό που είπες που μετανοιωσες που άφησες ένα καλό κορίτσι να ξέρεις σε λίγα χρονια το ίδιο θα λέει η πρώην μου γιατί χώρισα τον μοναδικό άνθρωπο που με αγάπησε.

Men kai den

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Πιο πιτσιρικας (μεχρι τα 30πχ) εκανα παντα ακαποτα με τις εκαστοτε σχεσεις μου μετα το πρωτο 2μηνο ή 3μηνο περιπου και οσο κρατουσαν.
Με one night stand ή τυπισσες που πηδηχτηκαμε μονοψηφιο αριθμο φορων μονο σε 2 περιπτωσεις και με την μια εκατσε η στραβη.

Το παιδι σου γαμαει την ζωη γιατι ειναι μια ισοβια οικονομικη αφαιμαξη...εχει υποχρεωσεις και ευθυνες που αν δεν τις θες οπως εγω τοτε σου γαμανε και την υγεια καθως ειναι κακό άγχος και χειροτερο απο αυτο δεν εχει.

Φυλακη δεν ειναι μονο εκει που έχει σίδερα τύπε. Χειρότερη φυλακη απο το να εισαι εγκλωβισμενος σε καταστασεις που δεν θες και σου γαμανε την ψυχολογια δεν υπαρχουν.
Δηλαδή τι θα πάθεις αν δουλεύεις για ένα παιδί και τα δίνεις όλα τα λεφτά γι'αυτό πέρα από άδειασμα πορτοφολιου?Τώρα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχει ένα παιδί ούτε κακό στη υγεία σου κάνουν ούτε φυλακή μπαίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom