dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.949
- Πόντοι
- 22.936
Μλκς εντάξει .Παρόλο που δεν συμμετέχω συχνά στο φόρουμ,
Ας γράψω κι εγώ την δική μου φάση η οποία είναι ιδιαίτερη κι ελπίζω να μην βρεθεί κάποιος να γράψει για φίδια κ μαλακίες...
Την αναφέρω γιατί όλη η ιστορία βασίζεται στην καύλα, η οποία δυστυχώς θολώνει το μυαλό κ μας οδηγεί σε πράξεις ανεκδιήγητες.
Λοιπόν, στα 22 μου που σπούδαζα στην Πάτρα, ήταν μια συμφοιτήτρια (23), ας την πούμε άγνωστη Χ με την οποία ζήσαμε την σεξουαλική μας απελευθέρωση εκείνη την εποχή. Πραγματικά χωρίς ταμπού, καθημερινά ζούσαμε την απόλυτη ερωτική εμπειρία και περιπλανιόμασταν σε μονοπάτια ηδονής προσπαθώντας μάλιστα συνεχώς να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε οτιδήποτε μας διεγείρει.
Η σχέση αυτή μετά από 8 μήνες άρχισε να φθίνει καθώς με πίεζε τότε να προχωρήσουμε πιο σοβαρά ενώ εγώ τότε δεν ένιωθα έτοιμος κι έτσι μετά από 2 μήνες χωρίσαμε. Σταματήσαμε εντελώς να μιλάμε και την επόμενη χρονιά που εκείνη τελείωσε το πανεπιστήμιο, έφυγε για το νησί της και φυσικά χαθήκαμε.
Εντελώς τυχαία ή μοιραία αν θέλετε, εφτά χρόνια αργότερα την είδα μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού και μάλιστα είμασταν στο ίδιο βαγόνι. Δεν κρατήθηκα και πήγα και της μίλησα. Μου είπε ότι είχε κατέβει Αθήνα για δουλειές, ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά 5 κ 3 ετών. Κι εγώ τότε ήμουν μόλις 6 μήνες παντρεμένος!
Το τι έγινε εκείνο το διήμερο δεν μπορώ κ δεν θέλω να το περιγράψω. Το πιάσαμε από κει που το είχαμε αφήσει και πλέον ήταν αδύνατο και για τους δύο να σταματήσουμε να γαμιόμαστε ασύστολα.
Επιστρέψαμε και οι δύο στα σπίτια μας που παρεμπιπτόντως ζούμε σε εντελώς διαφορετικές πόλεις (εκείνη μάλιστα σε νησί) και κατά διαστήματα με πρόσχημα ότι έχουμε δουλειές στην Αθήνα, βρισκόμασταν κάπου απομονωμένα και ξεσκιζόμασταν δίχως αύριο.
Όλα αυτά ακούγονται συνηθισμένα και θα μπορούσαμε να το συνεχίζαμε έτσι αλλά όπως είπαμε όπου υπάρχει η καύλα απουσιάζει η λογική οπότε συμφωνήσαμε και εντέλει κάναμε κάτι πολύ χειρότερο!!!
Το ερχόμενο καλοκαίρι έκλεισα διακοπές κ καλά για έκπληξη στην γυναίκα μου, πήγαμε δύο εβδομάδες στο νησί της και μάλιστα με διαμονή στα ενοικιαζόμενα καταλύματα που διαχειρίζονταν η οικογένεια της. Η σύζυγος μου τότε ήταν 3 μηνών έγκυος κ το σχέδιο μας ήταν να έρθει κοντά με την γυναίκα μου, να γίνουν φίλες και εν τέλει να την πείσει να βαφτίσει το παιδί μας κι έτσι να γίνει κουμπάρα μας.
Βγαίναμε σχεδόν καθημερινά στις τοπικές ταβέρνες, μας ξενάγησαν στο νησί, γνώρισα τον σύζυγο της που είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος κι εκείνη εύκολα κέρδισε την εμπιστοσύνη της γυναίκας μου. Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών βρεθήκαμε ερωτικά 2 φορές, πρωινές ώρες σε ένα κλειστό διαμέρισμα της κι ενώ ο άντρας της έλειπε στην δουλειά.
Ντρέπομαι που το λέω αλλά πριν τα Χριστούγεννα, ενώ η γυναίκα μου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να γεννήσει κι εγώ φυσικά την συνόδευα, εκείνη είχε το άλλοθι να έρθει Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην μελλοντική κουμπάρα της. Είμασταν και οι δύο δίπλα στην γυναίκα μου όλη την ημέρα για ό,τι χρειαστεί και τα βράδια που έπρεπε να πάμε στα ξενοδοχεία μας για ξεκούραση εμείς χτυπούσαμε "υπερωρίες".
Στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού ήρθε με όλη την οικογένεια της στην πόλη μας όπου και βάφτισαν το μωρό μας.
Έκτοτε όπως καταλαβαίνετε, πάντοτε με πρόφαση να είναι η νονά κοντά στο παιδί βρισκόμαστε αρκετά συχνά και ενίοτε την φιλοξενούμε στο σπίτι.
Ξέρω ότι όλο αυτό ακούγεται εντελώς ανήθικο και φυσικά έχω τύψεις γι' αυτό. Κάποιοι θα πουν ότι θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουμε και μετά να κάνουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας, όμως εγώ την γυναίκα μου την αγαπώ πραγματικά, το ίδιο νιώθει κι εκείνη, είναι αρκετά ευαίσθητη, μου έχει φερθεί απίστευτα και θα έδινα και την ζωή μου αν χρειαστεί. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου θα ήταν να πληγωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Αλλά η Χ είναι αυτή που μου γαμάει πρωτίστως το μυαλό, που αμφότεροι είμαστε εθισμένοι ο ένας στο κορμί του άλλου και συνεχίζουμε απτόητοι στην αναζήτηση της ηδονής!
Όλα αυτά προφανώς βασίζονται στην καύλα της στιγμής και κάθε φορά που προσωρινά σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι, μετανιώνω για τις πράξεις μου, αλλά συμπερασματικά ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ για όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της γιατί χωρίς αυτές τις εμπειρίες δε θα ήμουν εγώ.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ, η απάντηση είναι ότι όλα τα παραπάνω γράφτηκαν με παρότρυνση της άγνωστου Χ η οποία παρακολουθεί το bou.
Πιθανότατα η παραπάνω ιστορία να είναι και η εξήγηση γιατί δεν ασχολούμαι ενεργά με το φόρουμ και την αναζήτηση ιερόδουλων.
Το έχετε φτάσει σε άλλο level