Καλά φαντάζομαι εχει ακουστει επικό παπατζιλικι εδω μέσα αλλα ειλικρινά μιλάω οτι θα ήθελα να την δω να πηγαίνει με άλλον άντρατυπε συγχωρα με αλλά το μπάχαλο με γοητεύει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί είναι κάτι το οποίο έχετε κάνει στην καύλα της στιγμής και το μετανιώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 446
Ρε μλκς θα με στειλετε για σπερμοδιαγραμμαΕχω μετανιωσει ακαποτα γαμησια με γκομενες. (με πουτανες ποτε).
Το αγχος μη γινει η στραβη και κολλήσω τίποτα ή γκαστρωθει η γκομενα και γαμηθει η ζωη μου ολη με γαμουσε ψυχολογικα για μερες.
Σε μια περιπτωση one night stand η γκομενα γκαστρωθηκε. Ευτυχως δεν ηταν καμια χαζη και συμφωνησε να το ριξει.
Την μερα που τελειωσαμε με τον γιατρο (400 ευρω μου βγηκε το ακαποτο τελικα) ορκιστηκα ποτε ξανα ακαποτο και απο τοτε 6 χρονια μετα μεχρι σημερα το τηρώ ευλαβικα!!
Τοσα ακαποτα εχω ριξει, καμια δεν γκαστρωθηκε. Εννοειται δεν κρεμπιεδιαζω
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.704
- Πόντοι
- 6.056
grow up ...Προσωπικά όταν έδειξα γυμνή φωτο της γυναίκας μου σε έναν γνωστό μου λεγοντας του οτι ειναι άλλη (προφανώς κροπαρισμενη). Ένιωσα περίεργα αλλα το να ακούω περιγραφή γνωστού μου για το γυμνό σωμα της γυναίκας μου με τρελαινε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε ...Ψήφισα Μητσοτακη
Εντάξει είναι τσίρκο το θέμα ...
αλλά το ξέσκισες ....
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.294
- Πόντοι
- 456
Ε τότε γιατί σε αφήνει να τη βγάζεις γυμνή ; Κρυφά την έβγαλες ;Ειμαι τουλάχιστον στο κομμάτι της φαντασίωσης. Θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλα δεν νομίζω να γίνει με τόσο συντηρητική γυναίκα
Στην καυλα την έβγαλα, μόνο την πισω όψη. Αλλα ακόμα και τα μαλλιά τα κροπαρα όταν έδειξα την φωτοΕ τότε γιατί σε αφήνει να τη βγάζεις γυμνή ; Κρυφά την έβγαλες ;
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 446
Πρεπει να γαμησουμε πρωτα εσενα για να τον χωσουμε στην κυρα?Καλά φαντάζομαι εχει ακουστει επικό παπατζιλικι εδω μέσα αλλα ειλικρινά μιλάω οτι θα ήθελα να την δω να πηγαίνει με άλλον άντρα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.704
- Πόντοι
- 6.056
Το θέμα είναι ... μη μείνεις με το πρώτο μόνο !Πρεπει να γαμησουμε πρωτα εσενα για να τον χωσουμε στην κυρα?
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.950
- Πόντοι
- 1.446
1) Σεξ με single mom στον ίδιο χώρο με το μωρό της. Δεν καταλάβαινε κάτι αλλά τώρα μου φαίνεται too much.
2) Τον έδωσα μεθυσμένος πίπα σε παλιά γκόμενα σε στάση τραμ, μας είδανε κάτι μαλάκες γέροι και μας καραμούζιασαν πολύ άσχημα. Ξεφτίλα.
3) Σεξ με χοντρή φίλη φίλης μετά από πάρτυ που ήξερα ότι μετά θα με πρήξει σε τηλέφωνα και μηνύματα για εβδομάδες και όντως έτσι έγινε.
4) Ταξίδι 10 ωρών με τρένο (5 πήγαινε - 5 γύρνα) για γκόμενα που με είχε καυλώσει εγκαφαλικά και με είχε κάνει να πιστέψω ότι αν βρεθούμε θα γίνουν όργια (δε γάμησα καν και κατέληξα να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο, μεγάλη ήττα).
5) 500 λίρες σε εστιατόριο για μια ψωνάρα που επίσης με είχε καυλώσει εγκεφαλικά (πολύ μέτριο σεξ, δεν άξιζε τέτοιο μπάτζετ).
Αν σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλα.
2) Τον έδωσα μεθυσμένος πίπα σε παλιά γκόμενα σε στάση τραμ, μας είδανε κάτι μαλάκες γέροι και μας καραμούζιασαν πολύ άσχημα. Ξεφτίλα.
3) Σεξ με χοντρή φίλη φίλης μετά από πάρτυ που ήξερα ότι μετά θα με πρήξει σε τηλέφωνα και μηνύματα για εβδομάδες και όντως έτσι έγινε.
4) Ταξίδι 10 ωρών με τρένο (5 πήγαινε - 5 γύρνα) για γκόμενα που με είχε καυλώσει εγκαφαλικά και με είχε κάνει να πιστέψω ότι αν βρεθούμε θα γίνουν όργια (δε γάμησα καν και κατέληξα να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο, μεγάλη ήττα).
5) 500 λίρες σε εστιατόριο για μια ψωνάρα που επίσης με είχε καυλώσει εγκεφαλικά (πολύ μέτριο σεξ, δεν άξιζε τέτοιο μπάτζετ).
Αν σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλα.
Τελευταία τροποποίηση:
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.796
- Πόντοι
- 456
φιλε υπαρχουν νηματα για κακολντιλικιαΠροσωπικά όταν έδειξα γυμνή φωτο της γυναίκας μου σε έναν γνωστό μου λεγοντας του οτι ειναι άλλη (προφανώς κροπαρισμενη). Ένιωσα περίεργα αλλα το να ακούω περιγραφή γνωστού μου για το γυμνό σωμα της γυναίκας μου με τρελαινε
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.796
- Πόντοι
- 456
παμε πακετο σε λιγα χρονια,ενημερωσε μαςΠριν πολλά χρόνια σε νησί, ακάποτο με one night stand
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.796
- Πόντοι
- 456
η μπλε καλυπτει πασα νοσον και πασα μαλακιανΜπλε ή κοκκινη;
V-Slag
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2019
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει ever στο siteΨήφισα Μητσοτακη
Ευχαριστω το είδαφιλε υπαρχουν νηματα για κακολντιλικια
Μόνο χωρίς κάνουμεΈχεις κάνει με τη γκόμενα σου σεξ χωρίς προφυλακτικό?αν ναι έχεις κάνει πολλές φορές ?
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.192
- Πόντοι
- 2.546
Δε λεγονται
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
Έχεις κάνει πολλές φορές ακαποτα γαμησια με γκόμενες ?ή 2 φορές πχ?Επίσης αν κάνεις παιδί δε καταστρέφεται η ζωή σου ούτε πεθαίνεις ούτε φυλακή μπαίνεις.Τωρα τα παράσημα σου γαμανε όντως συφυλη κονδυλώματα καυτηριασμους στο πουτσο και στον κωλο από τα κονδυλώματα συφυλη έχει πολλές ασθένειες.Το παιδί ούτε σου γαμαει τη υγεία όπως κάνουν τα παράσημα ούτε φυλακή μπαίνεις.
Πιο πιτσιρικας (μεχρι τα 30πχ) εκανα παντα ακαποτα με τις εκαστοτε σχεσεις μου μετα το πρωτο 2μηνο ή 3μηνο περιπου και οσο κρατουσαν.
Με one night stand ή τυπισσες που πηδηχτηκαμε μονοψηφιο αριθμο φορων μονο σε 2 περιπτωσεις και με την μια εκατσε η στραβη.
Το παιδι σου γαμαει την ζωη γιατι ειναι μια ισοβια οικονομικη αφαιμαξη...εχει υποχρεωσεις και ευθυνες που αν δεν τις θες οπως εγω τοτε σου γαμανε και την υγεια καθως ειναι κακό άγχος και χειροτερο απο αυτο δεν εχει.
Φυλακη δεν ειναι μονο εκει που έχει σίδερα τύπε. Χειρότερη φυλακη απο το να εισαι εγκλωβισμενος σε καταστασεις που δεν θες και σου γαμανε την ψυχολογια δεν υπαρχουν.
ΣωστάΜια χαρά και τραβιέσαι και χύνεις πάνω της σωστά ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις