Νέα

Τί είναι κάτι το οποίο έχετε κάνει στην καύλα της στιγμής και το μετανιώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Proffesor66

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Εχω μια που μπορει αν την ποτησω λίγο. Ξέρει και τι επιζητω όποτε εχω καλες πιθανοτητες.

Αυτες που ξέρεις , είναι γραφειο ή ανεξαρτηεσ?
Ανεξάρτητες... Και άμα τις ποτήσεις παίζει να το κάνουν. Ειδικά η μια πίνει σαν κροκόδειλος και δεν καταλάβαινει άμα μεθύσει, τα κάνει όλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω μια που μπορει αν την ποτησω λίγο. Ξέρει και τι επιζητω όποτε εχω καλες πιθανοτητες.

Αυτες που ξέρεις , είναι γραφειο ή ανεξαρτηεσ?
Άμα ξέρει τι επιζητάς και την έχεις πάρει προχώρα !

• Like
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
64
Like
18.145
Πόντοι
17.785
Ανεξάρτητες... Και άμα τις ποτήσεις παίζει να το κάνουν. Ειδικά η μια πίνει σαν κροκόδειλος και δεν καταλάβαινει άμα μεθύσει, τα κάνει όλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα ξέρει τι επιζητάς και την έχεις πάρει προχώρα !
Ενδιαφερον στειλε πμ για περισσοτερα

Εγω θα κανω 3ωρακι ραντεβου στο χώρο μου . Σιγουρα πραγματα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.961
Πόντοι
3.506
εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...
Τον έχυσε στον οισοφάγο τον φίλο σου ο ψωλαράς, τύπε;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.566
Πόντοι
456
Νόμιζα ότι εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...
Στο διόρθωσα λίγο...

Shota75

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
43
Πόντοι
0
Εχουν περασει 15+ χρόνια απο αυτα τα δυο σκηνικα.

1) Τον επαιζα στο δωματιο ενω ηξερα οτι μια καλη οικογενειακη φιλη των γονιων μου ερχοταν (και οντως μπηκε) στο δωματιο και μαλιστα ειχα στον υπολογιστη full screen φωτογραφια της.

2) Στην ιδια, ειχα χαιδεψει και φιλησει πολυ ελαφρα τα ποδια της οπως κοιμοταν.

Εκεινη ηταν 45αρα-50αρα τοτε, μουναρος, πληθωρική γυναικα.

Δεν το μετανιωσα γιατι στην 1η περιπτωση δεν με εκραξε, γελασε ελαφρα ή καπως αμηχανα και εφυγε και στην δευτερη περιπτωση δεν με καταλαβε.

Θα μπορουσαν να ειχαν παει πολυ στραβα τα πραγματα ομως.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.411
Πόντοι
2.606
εχω κολλητό φιλο str8 που παει κανονικα με γυναικες και ο οποιοσ δοκιμασε να παρει πιπα σε εναν ανδρα αλλον(που απ οτι μου ειπε ηταν και πολυ προικισμενος με ωραια πουτσα)και γι αυτο μπηκε στον πειρασμο να δοκιμασει,αλλά στη συνεχεια μετα το μετανιωσε γιατι οπως λεει δεν αισθανεται πλεον 100% αρσενικο.Επειδη πηρε απο εναν πιπα.Δεν θεωρω νορμαλ τον τροπο σκεψης του αλλα τεσπα...
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.895
Πόντοι
3.656
Το μόνο πουχω μετανιώσει πάνω σε λιώμα μεθύσι εποχές προ αλκοτέστ γυρίζω την γκόμενα ενός φίλου μου σπίτι της, δούλευε αυτός μπάρμαν κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι αργά κι αυτή νυσταξε ήθελε να φύγει
Μουναρα καλοκαίρι ξεβρακωμα κωλαρες Μπουτάρες βυζάρες όλα χύμα στο δίπλα κάθισμα, πιωμένη κι αυτή λίγο, μην τα πολυλογούμε σε γουστάρω από παλιά κλπ αλλά τώρα δεν γίνεται αλλά το σκέφτομαι πως θα ήταν κλπ στο τέλος γαμιομαστε αρχικά σε ένα πάρκινγκ κ μετά αστεψστι γραφείο της, ήταν δικηγόρος 6 με 7 ξημερώματα Κυριακής Τελεθωσε η φαση
Υρωω ένα ξενέρωνα την κοπάνησα γρήγορα μόνος για σπίτι ενώ κοιμόταν αυτή στον καναπέ
Μετά μετάνιωσαμε και οι δύο, δεν ξανάγινε, παντρεύτηκε αυτή αυτόν
Για πολύ καιρό αντρεπόμουν κι είχα άγχος όταν τον έβλεπα ευτυχώς χώρισαν μετά 6,7 χρόνια και μου φύγε η στεναχώρια αυτή..

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
974
Πόντοι
86
Το μόνο πουχω μετανιώσει πάνω σε λιώμα μεθύσι εποχές προ αλκοτέστ γυρίζω την γκόμενα ενός φίλου μου σπίτι της, δούλευε αυτός μπάρμαν κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι αργά κι αυτή νυσταξε ήθελε να φύγει
Μουναρα καλοκαίρι ξεβρακωμα κωλαρες Μπουτάρες βυζάρες όλα χύμα στο δίπλα κάθισμα, πιωμένη κι αυτή λίγο, μην τα πολυλογούμε σε γουστάρω από παλιά κλπ αλλά τώρα δεν γίνεται αλλά το σκέφτομαι πως θα ήταν κλπ στο τέλος γαμιομαστε αρχικά σε ένα πάρκινγκ κ μετά αστεψστι γραφείο της, ήταν δικηγόρος 6 με 7 ξημερώματα Κυριακής Τελεθωσε η φαση
Υρωω ένα ξενέρωνα την κοπάνησα γρήγορα μόνος για σπίτι ενώ κοιμόταν αυτή στον καναπέ
Μετά μετάνιωσαμε και οι δύο, δεν ξανάγινε, παντρεύτηκε αυτή αυτόν
Για πολύ καιρό αντρεπόμουν κι είχα άγχος όταν τον έβλεπα ευτυχώς χώρισαν μετά 6,7 χρόνια και μου φύγε η στεναχώρια αυτή..
Εισαι φιλος ,δοκιμαζεις τη κοπελα του φιλου σου για να τον προειδοποιησεις αν κατι δεν παει σωστα,αρχοντας

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
555
Πόντοι
21
πεντρεμενη απο την δουλεια μου..(τωρα)_

19 ετων εγω 43 αυτη..μετανιωνω καθε φορα που θα γαμηθουμε γιατι ξερω το παιδι της και τον αντρα της ..αλλα και παλι δεν θελω απο την αλλη να το σταματησω..αλλα ναι οκ υπαρχουν μερες που με τρωνε η τυψεις

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.530
Πόντοι
20.686
Εχουν περασει 15+ χρόνια απο αυτα τα δυο σκηνικα.

1) Τον επαιζα στο δωματιο ενω ηξερα οτι μια καλη οικογενειακη φιλη των γονιων μου ερχοταν (και οντως μπηκε) στο δωματιο και μαλιστα ειχα στον υπολογιστη full screen φωτογραφια της.

2) Στην ιδια, ειχα χαιδεψει και φιλησει πολυ ελαφρα τα ποδια της οπως κοιμοταν.

Εκεινη ηταν 45αρα-50αρα τοτε, μουναρος, πληθωρική γυναικα.

Δεν το μετανιωσα γιατι στην 1η περιπτωση δεν με εκραξε, γελασε ελαφρα ή καπως αμηχανα και εφυγε και στην δευτερη περιπτωση δεν με καταλαβε.

Θα μπορουσαν να ειχαν παει πολυ στραβα τα πραγματα ομως.
:lying-face:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.909
Πόντοι
8.346
Οι άλλοι πιο πάνω έγραψαν πως θα μεθύσουν call girl για να την πηδήξουν ακάποτα. Νράπηκε και η ντροπή..
Βασικα να χύσουν μεσα της έγραψαν..
Ειναι αργά για να τους βάλουμε τιμητικά στην τελική φάση του mr. Μαλακας 2024??

@The Saint*

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.372
Πόντοι
456

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.566
Πόντοι
456
πεντρεμενη απο την δουλεια μου..(τωρα)_

19 ετων εγω 43 αυτη..μετανιωνω καθε φορα που θα γαμηθουμε γιατι ξερω το παιδι της και τον αντρα της ..αλλα και παλι δεν θελω απο την αλλη να το σταματησω..αλλα ναι οκ υπαρχουν μερες που με τρωνε η τυψεις
19 είσαι και έχεις τύψεις; Δες το σαν εμπειρία αδερφέ.
Χάνεις χρόνο, κερδίζεις εμπειρία.

Shota75

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
43
Πόντοι
0
Δεν μου κανει εντυπωση που δεν το πιστευεις.
Και εγω τοτε αναρωτιομουν μηπως δεν ειδε τι εδειχνε ο υπολογιστης γιατι η γωνια θέασης της ηταν ελαφρως γωνιακή.
Εμενα σιγουρα με ειδα φατσα-καρτα παντως.
Μετα, μεσα στην καυλα, επειδη οπως ειπα χαμογελασε ελαφρως, αναρωτιομουν μηπως τα ειδε ολα και γουσταρε και κατι τετοια.

Δεν εμαθα ποτέ τι πραγματικα παίχτηκε γιατι μετα βιας καταφερα να της ζητησω συγγνωμη γιατι δίσταζα.
Μολις καταφερα και ξεκινησα να της ζητησω συγγνωμη, λιγες μερες μετα, κατευθειαν μου το εκοψε, μαλλον αυστηρα λεγοντας μου ''σαν να μην εγινε, σαν να μην εγινε'' ή καπως ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom