You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 694
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 796
- Πόντοι
- 86
Οχι, ρε φιλε ποτε! Δεν ειμουν καλος σε αυτα τα μαθηματα, εκει στο 10-12 το παλευα. Εδινα το τετραδιο με την εκθαση γραμμενη με μπλε στυλο, κι οταν την επερνα πισω φαινονταν κατακοκκινο το κειμενο απο τις διορθωσεις. Γι αυτο και εγινα μηχανικος. Μαθηματικα, Φυσικη και τετοια μου αρεσαν. Και τα Αγγλικα, γιατι ενας καθηγητης, μας ειπε οτι για να γινεται καλοι μηχανικοι, πρεπει να ξερετε καλα Αγγλικα. Και ειχε δικαιο, ολα τα τεχνικα βιβλια στα καραβια, στα Αγγλικα ειταν γραμμεναΠαντως στην ορθογραφια- εκθεση 20αρι δεν πηρες, πες την αληθεια…
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.431
- Πόντοι
- 3.656
Αν είσαι λίγο κοινωνικός στα 30 έχεις κοινό κύκλο με άτομα 7-8 χρόνια μικρότερα, από παντού μπορείς να γνωρίσεις: παρέες, δουλειά κλπ. Εγώ μια φοιτήτρια 22 χρονών που έβγαινα ένα διάστημα όταν ήμουν 29-30 στην Αγγλία ήταν συνάδελφος φίλης π.χ.
Δεν ισχύει, πολλές έχουν γκόμενο λίγο μεγαλύτερο, και stats για τη διαφορά ηλικίας στους γάμους να δεις στην Ελλάδα ο άνδρας είναι κατά ΜΟ 3-4 χρόνια μεγαλύτερος, τα 7-8 χρόνια διαφοράς στη σχέση δεν είναι κάτι σπάνιο.
Αν δουλεύεις και σου τρώει η δουλειά κανα 10ωρο τη μέρα,το 'παντού' είναι ΜΟΝΟ απο δουλειά και κύκλο.
Αν ψωλάρεις και το στυλάκι σου φέρνει πιο πολύ σε 20χρονο παρα σε 30+,εκεί μπορεί να βρισκεις καμια βλαμμένη 20αρα
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.877
- Πόντοι
- 1.446
Στα 30 αν έχεις νορμάλ κοινωνικότητα ξέρεις πολλά άτομα πλην 5-10 χρόνια από την ηλικία σου, από δουλειά, φίλους/γνωριμίες, activities και από εκπαίδευση ακόμα, για κάποιους που κάνουν μεταπτυχιακά/σεμινάρια ενώ εργάζονται κλπ. Είναι πολύ καλή ηλικία. Και σε μπαρ να κάνεις πέσιμο σε μια γκόμενα 20+ χρονών είναι νορμάλ και δε σε κοιτάει περίεργα και στα σόσιαλ ακόμα γκόμενες 5-6-7 χρόνια νεότερες τις ματσάρεις πολύ άνετα. Ακόμα και πολύ να δουλεύεις κάποια στιγμή, είσαι σε ηλικία με ενέργεια για να βγεις after work, τα Σ/Κ κλπ.Αν δουλεύεις και σου τρώει η δουλειά κανα 10ωρο τη μέρα,το 'παντού' είναι ΜΟΝΟ απο δουλειά και κύκλο.
Αν ψωλάρεις και το στυλάκι σου φέρνει πιο πολύ σε 20χρονο παρα σε 30+,εκεί μπορεί να βρισκεις καμια βλαμμένη 20αρα
Μιλάω για active τύπους σε πόλεις. Αν είσαι σε χωριό με 300 κατοίκους που το 80% είναι γέροι και έχει 2 γκόμενες στην ηλικία 20-25 που τις έχουν καπαρώσει από τα 15, δεν ισχύει τίποτα από αυτά, εκεί ή έχεις guts και φεύγεις ή πηδάς κατσίκες να κάνεις μικρούς κενταύρους and that's it.
Katikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.071
- Πόντοι
- 206
Ε ναι αφού πλακωσες μεγαλύτερο άνθρωπο και μάλιστα καθηγητή τι θεωρεις τον εαυτό σου τότε;Εγω, το αντιθετο ειχα διαπιστωσει. Οι καλοι μαθητες τραβουσαν τα κοριτσακια, οπως το μελι τις μυγιες. Στην εποχη μου αυτο συνεβαινε. Οταν με απεβαλαν απο ολα τα Γυμνασια της ΛΓ περιφερειας Αττικης, γιατι πλακωσα τον μαλακα τον μαθηματικο στο ξυλο και αναγκαστηκα να κουβαλαω λασπη στις οικοδομες και να πηγαινω σε νυχτερινο Γυμνασιο, ολες οι συμαθητριες μου εκοψαν την καλημερα. Εγινα αλητης λεγανε. Οταν περασα στην σχολη Εμπορικου Ναυτικου Ασπροπυργου, κι ερχομανε τα Σαββατοκυριακα στου χουριο, με την στολη τα χρυσα κουμπια και τα σηρητια, με καλοβλεπανε και ειμουν καλοδεχουμενος στον κυκλο τους, ξαναγινα κυριος, βλεπετε.
Ξερω'γω? μπορει να νομιζαν οτι καποια μερα θα γινομουν Ναυαρχος, ευκαιρια, δεν μπορεις να πεις, ας εχουμε και μια σειρα προτεραιοτητας, μπορει και μας κατσει.
Αλλο παραδειγμα, εγραψα σε γραπτες εξετασεις Φεβρουαριου (τοτε γραφαμε διαγωνισμα 2 φορες τον χρονο, Φεβρουαριο-Ιουνιο) 19 Αλγεβρα και 20 Γεωμετρια. Κι οταν μας ανκοινωσε ο καθηγητης τις βαθμολογιες, εγινα αντικειμενο ενδιαφεροντος του κοριτσοκοσμου.
Τι να πω? Μπορει στο χωριο να ειταν διαφορετικη η νοοτροπια, απο αυτην της Φωκειονος Νεγρη, που κυκλοφορουσαν, μπλουτζινατοι
Όσο για αυτά που λες η παγκόσμια πραγματικότητα και όχι μονο το εδώ πανηγυρακι σε διαψεύδει...
Διάβασε το πολύ σωστό σχόλιο από κάτω στην φωτογραφία
Whoz the real slut...?
Συνημμένα
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 796
- Πόντοι
- 86
Προφανεστατα, εισαι απο αυτους που βγαζουν συμπερασματα, χωρις να γνωριζουν καταστασεις, και λενε τις χαζομαρες τους καλυπτομενοι πισω απο ενα κομπιουτερ. Λοιπον αυτος ειταν 40αρης κι εγω 16. Μου εδωσε χαστουκι που ειδα τον ουρανο σφοντυλι, γιατι αντεγραψα απο τον πινακα στο τετραδιο εναν αριθμο λαθος. Του εσπασα κι εγω την μυτη για να με θυμαται, οπως θα εκανα σε οποιονδηποτε τολμουσε να σηκωσει χερι πανω μου. Εγω θεορω τον εαυτο μου δικαιο, γιατι δεν αρνηθηκα να πληρωσω τις οποιες συνεπειες, τον καθηγητη ΑΛΗΤΗ κι εσενα ηλιθιοΕ ναι αφού πλακωσες μεγαλύτερο άνθρωπο και μάλιστα καθηγητή τι θεωρεις τον εαυτό σου τότε;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.431
- Πόντοι
- 3.656
Στα 30 αν έχεις νορμάλ κοινωνικότητα ξέρεις πολλά άτομα πλην 5-10 χρόνια από την ηλικία σου, από δουλειά, φίλους/γνωριμίες, activities και από εκπαίδευση ακόμα, για κάποιους που κάνουν μεταπτυχιακά/σεμινάρια ενώ εργάζονται κλπ. Είναι πολύ καλή ηλικία. Και σε μπαρ να κάνεις πέσιμο σε μια γκόμενα 20+ χρονών είναι νορμάλ και δε σε κοιτάει περίεργα και στα σόσιαλ ακόμα γκόμενες 5-6-7 χρόνια νεότερες τις ματσάρεις πολύ άνετα. Ακόμα και πολύ να δουλεύεις κάποια στιγμή, είσαι σε ηλικία με ενέργεια για να βγεις after work, τα Σ/Κ κλπ.
Μιλάω για active τύπους σε πόλεις. Αν είσαι σε χωριό με 300 κατοίκους που το 80% είναι γέροι και έχει 2 γκόμενες στην ηλικία 20-25 που τις έχουν καπαρώσει από τα 15, δεν ισχύει τίποτα από αυτά, εκεί ή έχεις guts και φεύγεις ή πηδάς κατσίκες να κάνεις μικρούς κενταύρους and that's it.
Δεν είναι έτσι εύκολα οπως τα παρουσιάζεις
Όσον αφορά γενικώς την κοινωνική σου ζωή,εγώ έχω πει ότι απο 30 και πάνω φροντίζεις να έχεις πρώτα γκόμενα γιατί θα φας μοναξιές γερές.Όλοι οι γύρω σου που έχουν σχέσεις,έχουν πρώτη προτεραιότητα αυτές.Κι όσοι είναι singles,μολις κανουν σχέση θα χαθούν κι αυτοί.Οπότε,για να μην μένεις ξεκρέμαστος,κοιτάς να έχεις κι εσύ γκόμενα.Τώρα πως και που θα τη βρεις,είναι άλλη ιστορία.
Katikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.071
- Πόντοι
- 206
Για να δεις διαφορετικο επίπεδο ηθικής που συντρέχει ανάμεσα στην γενιά σου και στην δική μου ,του 80 αν έκανα αυτό στον καθηγητή μουθα γυρναγα σπίτι και ο πατερας μου θα μου έβγαζε τα αυτιά ανεξαρτήτως αν έχω δίκιο ή όχι....Προφανεστατα, εισαι απο αυτους που βγαζουν συμπερασματα, χωρις να γνωριζουν καταστασεις, και λενε τις χαζομαρες τους καλυπτομενοι πισω απο ενα κομπιουτερ. Λοιπον αυτος ειταν 40αρης κι εγω 16. Μου εδωσε χαστουκι που ειδα τον ουρανο σφοντυλι, γιατι αντεγραψα απο τον πινακα στο τετραδιο εναν αριθμο λαθος. Του εσπασα κι εγω την μυτη για να με θυμαται, οπως θα εκανα σε οποιονδηποτε τολμουσε να σηκωσει χερι πανω μου. Εγω θεορω τον εαυτο μου δικαιο, γιατι δεν αρνηθηκα να πληρωσω τις οποιες συνεπειες, τον καθηγητη ΑΛΗΤΗ κι εσενα ηλιθιο
Τώρα ότι το εμπορικό ναυτικό δέχεται τέτοιο επίπεδο σαν το δικό σου το αφήνω ασχολίαστο αλλά δεν με εκπλήσσει κιόλας από τα γραφόμενα σου.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Μέσος 50άρης...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.150
- Πόντοι
- 9.297
Oμως αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν ρίχνεις τόσο τα στάνταρ σου ώστε να ξεπεσεις με μια που ζυγίζει πιο πολύ από εσένα και που σκουπίζει τον δρόμο με τον κωλο.Δεν είναι έτσι εύκολα οπως τα παρουσιάζεις
Όσον αφορά γενικώς την κοινωνική σου ζωή,εγώ έχω πει ότι απο 30 και πάνω φροντίζεις να έχεις πρώτα γκόμενα γιατί θα φας μοναξιές γερές.Όλοι οι γύρω σου που έχουν σχέσεις,έχουν πρώτη προτεραιότητα αυτές.Κι όσοι είναι singles,μολις κανουν σχέση θα χαθούν κι αυτοί.Οπότε,για να μην μένεις ξεκρέμαστος,κοιτάς να έχεις κι εσύ γκόμενα.Τώρα πως και που θα τη βρεις,είναι άλλη ιστορία.
Δυστυχώς πολλοί ακριβώς αυτό κάνουν...
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 4.636
ο 55άρης άυριο θα χαρτζιλικώσει αυτό το αγγελούδι.
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 13.544
- Πόντοι
- 2.256
ο 55άρης άυριο θα χαρτζιλικώσει αυτό το αγγελούδι.
Ωραια κωλαρα για γεωτρηση.Double dot χρεωση λογω ημερων ;
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 4.636
Aνάποδο τσιμπούκι, απο το περσινο ρεβεγιόν
Με πολυ αγαπη επετρεψε μου να σου προτεινω λιγη διαιτα,γυμναστηριο καο σιγουρα λιγο ξυρισμα της τριχας.θα νιωσεις καλυτερα
Aνάποδο τσιμπούκι, απο το περσινο ρεβεγιόν
Άσε τον άνθρωπο ρε....κάτω από τα αρχιδια του το έχει το μωρόΜε πολυ αγαπη επετρεψε μου να σου προτεινω λιγη διαιτα,γυμναστηριο καο σιγουρα λιγο ξυρισμα της τριχας.θα νιωσεις καλυτερα
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.877
- Πόντοι
- 1.446
Το εύκολο είναι συχνά υποκειμενικό και θέμα ικανοτήτων. Για τον Α κάτι είναι δύσκολο, για τον Β εύκολο.Δεν είναι έτσι εύκολα οπως τα παρουσιάζεις
Αν μετά τα 30 έχεις ρυθμίσει λίγο τα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα να έχεις γκόμενες, σταδιακά απευθύνεσαι σε ένα ηλικιακό γκρουπ γυναικών που θέλει να νιώθει λίγη ασφάλεια, αν τη βλέπει σε σένα είσαι ΟΚ. Μιλάω για το μέσο case, αν κάποιος είναι μια ειδική περίπτωση (π.χ. είναι 150 κιλά), ΟΚ, αλλάζει.Όσον αφορά γενικώς την κοινωνική σου ζωή,εγώ έχω πει ότι απο 30 και πάνω φροντίζεις να έχεις πρώτα γκόμενα γιατί θα φας μοναξιές γερές.
Bro, εγώ και παντρεμένος όταν ήμουν, έβγαινα με φίλους (μόνοι, after work κλπ., όχι κάθε μέρα προφανώς, 2-3 φορές το μήνα) και όταν είχα χωρίσει και ήμουν ρεμάλι για ένα διάστημα έβγαινα με παντρεμένους/ δεσμευμένους φίλους και τις γυναίκες/σχέσεις τους (μου κάνανε και κονέ σε 3-4 περιπτώσεις) και τελευταία που έχω μια χαλαρή γκόμενα βγαίνω με παντρεμένους φίλους. Όλα αυτά μετά τα 30.Όλοι οι γύρω σου που έχουν σχέσεις,έχουν πρώτη προτεραιότητα αυτές.Κι όσοι είναι singles,μολις κανουν σχέση θα χαθούν κι αυτοί.Οπότε,για να μην μένεις ξεκρέμαστος,κοιτάς να έχεις κι εσύ γκόμενα.Τώρα πως και που θα τη βρεις,είναι άλλη ιστορία.
Αν εξαφανίστηκαν οι δικοί σου φίλοι ήταν ή γιατί δεν είχες πλέον κάτι να τους πεις και σε βαρεθήκανε ή φέρεσαι σκάρτα (προσπαθείς να την πέσεις στις γυναίκες τους/ κοιτάς λιγούρικα/ κάνεις σχόλια/ παίρνεις δανεικά κι αγύριστα κλπ.), όχι γιατί δεν είχες γκόμενα. Γενικά αν είσαι κύριος δεν έχεις τέτοια θέματα. Αντίθετα, οι γυναίκες των φίλων σου προσπαθούν να σου πασάρουν καμιά ελεύθερη φίλη τους (για να φτιάξουν τη φίλη).
Αυτά που λέω, είναι για μεγάλες πόλεις σε Ελλάδα και UK. Σε χωριό/ κωμόπολη κλπ. δεν έχω ζήσει, πιθανό να είναι αλλιώς.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.431
- Πόντοι
- 3.656
Αν εξαφανίστηκαν οι δικοί σου φίλοι ήταν ή γιατί δεν είχες πλέον κάτι να τους πεις και σε βαρεθήκανε ή φέρεσαι σκάρτα (προσπαθείς να την πέσεις στις γυναίκες τους/ κοιτάς λιγούρικα/ κάνεις σχόλια/ παίρνεις δανεικά κι αγύριστα κλπ.), όχι γιατί δεν είχες γκόμενα. Γενικά αν είσαι κύριος δεν έχεις τέτοια θέματα. Αντίθετα, οι γυναίκες των φίλων σου προσπαθούν να σου πασάρουν καμιά ελεύθερη φίλη τους (για να φτιάξουν τη φίλη).
Αυτά που λέω, είναι για μεγάλες πόλεις σε Ελλάδα και UK. Σε χωριό/ κωμόπολη κλπ. δεν έχω ζήσει, πιθανό να είναι αλλιώς.
Όχι ρε φίλε,εξαφανίζονται γιατί όλοι είναι μουνόδουλοι και τρέμουν μη μείνουν πάλι μπακούρια.Μετά απλά τους σέρνει η γκόμενα,με ποιους θα κάνουν παρέα,με ποιους θα βγαίνουν,και συνήθως πρέπει να'ναι και οι άλλοι ζευγάρια.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.877
- Πόντοι
- 1.446
Παίκτη, πήγαινε ένα βράδυ σε μια pub και δες πόσοι στις αντροπαρέες φοράνε βέρες. Αν είχες 5 φίλους που παντρεύτηκαν και χάθηκες με όλους φταις εσύ, θα έκανες μαλακίες και σε κάνανε πέρα, δε γίνεται να είναι όλοι στο περιβάλλον σου φλώροι που τους έχουν οι γυναίκες τους στη σφαλιάρα. Αν από τους 5 έχασες 1, εκεί, ΟΚ, μπορεί κάποιον να τον βάλει η γκόμενα στο βρακί της και να ξεκόψει από τiς παρέες του χωρίς να φταις, shit happens.Όχι ρε φίλε,εξαφανίζονται γιατί όλοι είναι μουνόδουλοι και τρέμουν μη μείνουν πάλι μπακούρια.Μετά απλά τους σέρνει η γκόμενα,με ποιους θα κάνουν παρέα,με ποιους θα βγαίνουν,και συνήθως πρέπει να'ναι και οι άλλοι ζευγάρια.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.431
- Πόντοι
- 3.656
Παίκτη, πήγαινε ένα βράδυ σε μια pub και δες πόσοι στις αντροπαρέες φοράνε βέρες. Αν είχες 5 φίλους που παντρεύτηκαν και χάθηκες με όλους φταις εσύ, θα έκανες μαλακίες και σε κάνανε πέρα, δε γίνεται να είναι όλοι στο περιβάλλον σου φλώροι που τους έχουν οι γυναίκες τους στη σφαλιάρα. Αν από τους 5 έχασες 1, εκεί, ΟΚ, μπορεί κάποιον να τον βάλει η γκόμενα στο βρακί της και να ξεκόψει από τiς παρέες του χωρίς να φταις, shit happens.
Παίκτη...δεν μένω στο Μαντσεστερ.Που να την βρω την pub;
Στην Αγγλία δεν ξέρω αν οι παντρεμένοι συνεχίζουν να πίνουν μπύρες και αφου παντρευτούν,εδώ δεν συμβαίνει αυτό
Εδώ ο κανόνας είναι...κάνουμε σχέση και τα κάνουμε όλα μαζί.Εξοδους,βόλτες,καφέδες,ποτά.Κι αν θέλουμε παρέα,αυστηρά και μονο ζευγάρια.Οι ελεύθεροι φίλοι...είναι πλέον λεπροί
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.619
- Πόντοι
- 3.556
δεν τον αφήνουν οι δικοί του να γυρνάει αργά βράδυΠαίκτη, πήγαινε ένα βράδυ σε μια pub και δες πόσοι στις αντροπαρέες φοράνε βέρες. Αν είχες 5 φίλους που παντρεύτηκαν και χάθηκες με όλους φταις εσύ, θα έκανες μαλακίες και σε κάνανε πέρα, δε γίνεται να είναι όλοι στο περιβάλλον σου φλώροι που τους έχουν οι γυναίκες τους στη σφαλιάρα. Αν από τους 5 έχασες 1, εκεί, ΟΚ, μπορεί κάποιον να τον βάλει η γκόμενα στο βρακί της και να ξεκόψει από τiς παρέες του χωρίς να φταις, shit happens.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις