Ειρήνη υμίν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειρήνη υμιν...![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 737
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.937
- Πόντοι
- 6.056
Ο γλυφομουνίξ ... είναι ο πρώην τροβαδούρος ...Όσο και να παρακαλας για προσοχή θλιβερή πουστογρια δε σου κανω τη χάρη.Βράσε στο ζουμί σου
Δεν είχες διαβάσει τα ρεζιλίκια του που είχε διηγηθεί ο Δημητράκης29 ;
Είναι διεθνής μαλάκας. Μετά που έγινε ρεζίλι στην ελλάδα πήγε και στο μπλοκ και έγινε κι εκεί ξεφτίλας.
Τελευταία τροποποίηση:
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.897
- Πόντοι
- 3.556
Γιατί έχει τραβελολαγνους που βρήκαν γυναίκα με προξενιό το νήμα ;
Αγαπητε φυσικοτατα.απλα σαν αντρας θελω να μπορω να βλεπω τα αρχιδια μου χωρις καθρεφτη.με τετοιο σκεμπε λιγο δυσκολο.δεν ειπα και κατι κακοΆσε τον άνθρωπο ρε....κάτω από τα αρχιδια του το έχει το μωρό
Οχι ακριβως,αν ειχα φιλο εγω που χωρισε θα μαθαινα γιατι χωρισε.αν πχ τον κερατωνε η γυναικα του θα τον βοηθουσα και θα του γνωριζα καμια ελευθερη φιλη αν εχω.αν ομως την κερατωνε με παντρεμενες γυναικες ιδιαιτερα αν ηταν και γνωστοι μου θα τον ξεγραφα.ε τι θα καθομουν να αναρωτιεμαι αν θα τη πεσει και στη δικη μου οταν θα λειπω δουλεια?εξαρταται δηλαδη απο το επιπεδο τιμης σαν φιλος και σαν ανθρωπος. Κανε μια γυρα μονκ εδω στο forum και δες ποσοι λενε οτι πηδηξαν τη γυναικα του φιλου τους.αν εκοψα εγω τον φιλο μου τετοιο τυπο να παει μα γαμηθει,δεν θελω φιλουςΌχι ρε φίλε,εξαφανίζονται γιατί όλοι είναι μουνόδουλοι και τρέμουν μη μείνουν πάλι μπακούρια.Μετά απλά τους σέρνει η γκόμενα,με ποιους θα κάνουν παρέα,με ποιους θα βγαίνουν,και συνήθως πρέπει να'ναι και οι άλλοι ζευγάρια.
Φιλε μην νιωθεις ασχημα.στο μαντσεστερ οι φιλοι πανε σε pub αλλα και οι φιλες πανε και μαντεψε τι κανουν οι αγγλιδες οταν οι φιλοι ειναι στη pub....Παίκτη...δεν μένω στο Μαντσεστερ.Που να την βρω την pub;
Στην Αγγλία δεν ξέρω αν οι παντρεμένοι συνεχίζουν να πίνουν μπύρες και αφου παντρευτούν,εδώ δεν συμβαίνει αυτό
Εδώ ο κανόνας είναι...κάνουμε σχέση και τα κάνουμε όλα μαζί.Εξοδους,βόλτες,καφέδες,ποτά.Κι αν θέλουμε παρέα,αυστηρά και μονο ζευγάρια.Οι ελεύθεροι φίλοι...είναι πλέον λεπροί![]()
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.973
- Πόντοι
- 3.656
Οχι ακριβως,αν ειχα φιλο εγω που χωρισε θα μαθαινα γιατι χωρισε.αν πχ τον κερατωνε η γυναικα του θα τον βοηθουσα και θα του γνωριζα καμια ελευθερη φιλη αν εχω.αν ομως την κερατωνε με παντρεμενες γυναικες ιδιαιτερα αν ηταν και γνωστοι μου θα τον ξεγραφα.ε τι θα καθομουν να αναρωτιεμαι αν θα τη πεσει και στη δικη μου οταν θα λειπω δουλεια?εξαρταται δηλαδη απο το επιπεδο τιμης σαν φιλος και σαν ανθρωπος. Κανε μια γυρα μονκ εδω στο forum και δες ποσοι λενε οτι πηδηξαν τη γυναικα του φιλου τους.αν εκοψα εγω τον φιλο μου τετοιο τυπο να παει μα γαμηθει,δεν θελω φιλους
Τι να κερατώσουν μωρέ,που οι περισσότεροι κάνουν τάματα να τους κάτσει κάποια για να 'σωθούνε'...
Πιο πιθανο να φάνε κέρατο,αλλά στις μεγάλες πόλεις,όχι στην επαρχία που οι γκόμενες πνίγουν τις ορμές τους
Πάντως ο κανονας είναι,ο μπακούρης 30-35+ το πρώτο που ψάχνει είναι γκόμενα,μολις βρει θα εξαφανιστεί
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 1.446
Βro, μεταξύ μας, μάλλον κοίταγες τις γυναίκες τους στα βυζιά με τη γλώσσα έξω και το παντελόνι μπροστά να τεντώνει και σε ακυρώσανε.Στην Αγγλία δεν ξέρω αν οι παντρεμένοι συνεχίζουν να πίνουν μπύρες και αφου παντρευτούν,εδώ δεν συμβαίνει αυτό
Εδώ ο κανόνας είναι...κάνουμε σχέση και τα κάνουμε όλα μαζί.Εξοδους,βόλτες,καφέδες,ποτά.Κι αν θέλουμε παρέα,αυστηρά και μονο ζευγάρια.Οι ελεύθεροι φίλοι...είναι πλέον λεπροί![]()
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.973
- Πόντοι
- 3.656
Βro, μεταξύ μας, μάλλον κοίταγες τις γυναίκες τους στα βυζιά με τη γλώσσα έξω και το παντελόνι μπροστά να τεντώνει και σε ακυρώσανε.
Ναι...μπρο,έβλεπα τα μπάζα τους...και γινομουν πύραυλος
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 1.446
Για πατσαβούρες σε κλάσανε όλοι οι φίλοι δηλαδή;Ναι...μπρο,έβλεπα τα μπάζα τους...και γινομουν πύραυλος![]()
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.771
- Πόντοι
- 206
Ποιο μέλος να είναι άραγε; Να είναι ο @Νίπλης ο @Saul ή κάποιος άλλος;
Μήπως ο majestic69 έβαλε σε εφαρμογή κάποιο επιχειρηματικό του σχέδιο;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.924
- Πόντοι
- 3.656
θα μπορούσε να είναι ο καθένας μόνο τέτοιους έχει το σάιτΠοιο μέλος να είναι άραγε; Να είναι ο @Νίπλης ο @Saul ή κάποιος άλλος;
Μήπως ο majestic69 έβαλε σε εφαρμογή κάποιο επιχειρηματικό του σχέδιο;
Greekgreekgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Ναι έτσι είναι
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 216
Μη χάνετε το χρόνο σας να βλέπετε τέτοιες μπαρούφες - δεν έχουν καμία εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο και δη στην Ελλάδα!
Μη χάνετε το χρόνο σας να βλέπετε τέτοιες μπαρούφες - δεν έχουν καμία εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο και δη στην Ελλάδα!
![www.protothema.gr](https://www.protothema.gr/images/640x360share/jpg/files/2023-10-31/pleyris-xr.jpg)
Κώστας Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Ο χουντικός και η influencer
Στα 83 του χρόνια, ο ακροδεξιός ποινικολόγος και υμνητής της χούντας δηλώνει ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και ετοιμάζεται για γάμο
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 910
- Πόντοι
- 86
Για μενα η ηλικία ενος άνδρα μετριέται με τα λεφτά του. Ο πλούσιος είναι νέος ενώ ο φτωχός ίσον γέρος.
Εχω παρατηρήσει όμως ότι η πλειονότητα των γυναικών μετράει την ηλικία με την εμφάνιση προτιμουν έναν εμφανίσιμο γέρο παρά έναν ασχημο νέο. Και αυτές όμως ο πλούσιος τις τρελαίνει, με εξαίρεση αυτές που εχουν αποκατασταθεί οικονομικά
Εχω παρατηρήσει όμως ότι η πλειονότητα των γυναικών μετράει την ηλικία με την εμφάνιση προτιμουν έναν εμφανίσιμο γέρο παρά έναν ασχημο νέο. Και αυτές όμως ο πλούσιος τις τρελαίνει, με εξαίρεση αυτές που εχουν αποκατασταθεί οικονομικά
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.313
- Πόντοι
- 2.596
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 216
Ατυχές το παράδειγμα, αλλά ακόμα και αυτές οι περιπτώσεις είναι πλέον οι εξαιρέσεις των εξαιρέσεων.![]()
Κώστας Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: Ο χουντικός και η influencer
Στα 83 του χρόνια, ο ακροδεξιός ποινικολόγος και υμνητής της χούντας δηλώνει ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και ετοιμάζεται για γάμοwww.protothema.gr
Ισχύει αλλά ακόμα και αυτό το φαινόμενο τείνει να εξαφανιστεί.Για μενα η ηλικία ενος άνδρα μετριέται με τα λεφτά του. Ο πλούσιος είναι νέος ενώ ο φτωχός ίσον γέρος.
Ατυχές το παράδειγμα, αλλά ακόμα και αυτές οι περιπτώσεις είναι πλέον οι εξαιρέσεις των εξαιρέσεων.
Ισχύει αλλά ακόμα και αυτό το φαινόμενο τείνει να εξαφανιστεί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις