Νέα

Ντροπαλότητα και τρόποι καταπολέμησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες,

θα ηθελα να συζητησω ενα προβλημα το οποιο ισως πληττει ενα μεγαλο μερος των ανδρων στις μερες μας.
Την αδυναμια και την ελλειψη αυτοπεποιθησης των ανδρων για να προσεγγισουν το αντιθετο φυλο που ως συνεπεια εχει την μυθοποιηση του και την μεγαλη δυσκολια του σιναμα.
Τι μπορει να κανει κανεις, οταν πεθαινει απο την ντροπη του και οταν δεν μπορει να καταπολεμησει το συναισθημα αυτο προκειμενου να προσεγγισει μια γυναικα?
Πως το καταπολεμησατε εσεις οι ιδιοι?Τι θα προτεινατε στα ατομα αυτα?

ΥΣ ειμαι και εγω ενας απο αυτους και θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω.Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι σαν εμενα που ΄΄κολλανε΄΄ και ξερω επισης οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ειναι πολυ πιο εμπειροι απο εμας και θα μπορουσαν να μας βοηθησουν.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Τουλαχιστον πας σε κανα μπουρδελακι?
Αν κολλάς και εκει ειναι λιγο μπέρδεμα

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά ζόρισα τον εαυτό μου και προσπάθησα γενικότερα να μιλάω με κόσμο. Απευαισθητοποίηση θέλει. Πρώτα συνήθισα να μιλάω με γυναίκες όταν δούλευα σερβιτόρος, μετά χωνόμουν ακόμη και στον δρόμο. Μην το βλέπεις μόνο ως ντροπή αλλά είναι και θέμα κοινωνικότητας και του πόσο μπορείς να φέρεσαι σαν "φυσιολογικός" άνθρωπος. Και γενικά να ξέρεις πότε είναι σωστό να πας να μιλήσεις σε κάποια, και πως να προσεγγίσεις. Δεν πηγαίνεις ώπου να ναι, δεν φέρεσαι σαν μαλάκας, δεν γίνεσαι αγενής στις χυλόπιτες, ξέρεις να μιλάς σαν ωραίος τύπος(όχι κλασικός Ελληναράς). Είναι πολλά τα πράγματα. Βηματάκι βηματάκι...

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Από ότι κατάλαβα στο καμάκι εννοεί όχι το γαμησάκι!!! :rolleyes:
Δεν ακουγεται και τοσο λογικο καποιος που του μιλάει γυναικα στον δρομο και κοκκινίζει να παει στην φυλης και να γαμαει στο 5λεπτο μια αγνωστη  :s&m_3:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες,

θα ηθελα να συζητησω ενα προβλημα το οποιο ισως πληττει ενα μεγαλο μερος των ανδρων στις μερες μας.
Την αδυναμια και την ελλειψη αυτοπεποιθησης των ανδρων για να προσεγγισουν το αντιθετο φυλο που ως συνεπεια εχει την μυθοποιηση του και την μεγαλη δυσκολια του σιναμα.
Τι μπορει να κανει κανεις, οταν πεθαινει απο την ντροπη του και οταν δεν μπορει να καταπολεμησει το συναισθημα αυτο προκειμενου να προσεγγισει μια γυναικα?

ΥΣ ειμαι και εγω ενας απο αυτους και θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω.Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι σαν εμενα που ΄΄κολλανε΄΄ και ξερω επισης οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ειναι πολυ πιο εμπειροι απο εμας και θα μπορουσαν να μας βοηθησουν.

φιλε ξερωγω καταρχας θα'θελά να σε ρωτησω αν εισαι ακομα Ελβετια στη Ζυριχη οπως ειχες αναφερει στο προηγουμενο ποστ που ειχες ανοιξει, ζητωντας βοηθεια για τη κοπελα που σε απατησε με το facebook,κτλ και τη bad day στο ελβετικο studio, εκει ειχες πει οτι η συγκεκριμενη κοπελα που σου ραγισε τη καρδια ηταν η πρωτη ολοκληρωμενη σου σχεση αλλα πριν ειχεσ εμπειρια και απο αλλες κοπελες πραγμα που σημαινει οτι τουλαχιστον θα ειχες κανει καποια πεσιματα και προσπαθειες προσεγγισης του αλλου φυλου..τι εγινε απο τον Ιανουαριο που περασες εκεινη τη μαυρη περιοδο ακολουθησες τισ συμβουλες των μπουρδελοβιων και αρχησες να βγαινεις στα μπαρ της Ζυριχης..? πηγες ξανα σε στουντιο,μπουρδελα,κτλ..? ρωτω για να μπορεσω να σε βοηθησω κατανοωντας τη κατασταση στην οποια βρισκεσαι τωρα..τι εχει μεσολαβησει απο τοτε σε αυτον τον τομεα της ζωης σχετικα με το αλλο φυλο..?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε ξερω'γω θα πρεπει να καταλαβεις οτι η χυλοπιτα ειναι μερος της ζωης.
Θα πρεπει να φας για να προχωρησεις. Ειναι ξενερωμα αλλα αν δε παθεις δε θα μαθεις.

Ενας ομως τροπος αντιμετωπισης μπορει να ειναι και μεσω της δουλειας σου αρκει να εχει να κανει με κοσμο. Αν οχι τι να πω.

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ασε φιλε..
τελικα εκεινη την κοπελια ειχα παει και την εχα βρει στο ξεκαρφωτο μια νυχτα οταν ειχα παει ελλαδα.τα ξαναβρηκαμε (ξερω μαλακας θα πεις αλλα ειχα τους λογους  μου...) .τελικα χωρισαμε οριστικα πριν απο λιγο καιρο.
και λεω να αφησω τον μεγα αλεξανδρο να κατακτησει νεες χωρες.αλλα ελα που κολλαει...ειναι και αυτη η γλωσσα...αστα να πανε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
xerw_gw! αυτο ειναι ενα θεματακι που θα πρεπει να το καταπολεμησεις μονος σου και αφου τα βρεις με τον ευατο σου! αν νομιζεις οτι τα χεις βρει πιστευω οτι κανεις λαθος! αν τα χες βρει θα ξερες ποιος εισαι και δεν θα ανοιγες τετοιο θεματακι!
σιγα σιγα και αφου αρχιζεις να ριχνεις καμια γκομενα θα σου ανεβει το ηθικο! ολοι αυτοδιδακτοι ειμαστε,δεν βγαλαμε καμια σχολη! απλα τα πραγματα! ειναι θεμα πρακτις και εμπειριας!!
αν εχεις φαει και καμια ερωτικη απογοητευση!αν υποθετικα λεω θα περασει με τον καιρο!
μην υοθετησεις κανενος το στυλακι και τις συμβουλες(υπαρχει περιπτωση να φανει ασχημο και να μην το καταλαβεις)!βρες την ακρη μονος σου!
αυτα απο μενα!

Επισκέπτης
Παραθετω ενα κειμενακι οπως το βρηκα και εγω στο net.
Αν και μεγαλουτσικο. γραφει απλα ο τυπακος και με παραδειγματα...καλο διαβασμα!  :headbang:

ΠΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Ένα από τα πιο ακραία πράγματα που άκουσα όταν πρωτοασχολήθηκα
με την μέθοδο της Έλξης ήταν πως όσοι ασχολούνται με το θέμα αποκτούν
την ικανότητα να μπορούν να ανοίξουν συζήτηση με οποιαδήποτε άγνωστη
γυναίκα (και κατ`επέκταση άντρα) κυριολεκτικά από το μηδέν, να την
φλερτάρουν και να την κάνουν να τους δώσει μετά χαράς το τηλέφωνό της
μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να φλερτάρουν με μια γυναικοπαρέα ολόκληρη
(2-8 άτομα) με τρόπο που όλες να γουστάρουν και ένα σωρό άλλα κουφά
κι απίστευτα! Σε ποιό προχωρημένα επίπεδα πολλοί υποστηρίζουν
πως μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να τους φιλήσει μέσα σε 20 λεπτά από
την πρώτη γνωριμία!

Ρωτάς τι πιστεύω εγώ για όλ` αυτά;

Προσωπικά καμία δεν με έχει φιλήσει μέσα σε 20 λεπτά. Αλλά αυτοί που
λένε πως μπορούν να το κάνουν ασχολούνται πάνω από 10 χρόνια. Οπότε,
δεν ξέρω. 
Όμως μπορώ ν` ανοίξω συζήτηση με μια άγνωστη από το μηδέν. Μπορώ να
πάρω το τηλέφωνό της για να βγω μαζί της αργότερα. Μπορώ να κάνω "ντου"
σε γυναικοπαρέα και ν` αρχίσω να τις φλερτάρω όλες ταυτόχρονα.
Και όχι, αυτές τις ικανότητες δεν τις είχα έμφυτες, όπως θα νόμιζαν πολλοί,
τις διδάχτηκα. Γι` αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορώ να το δείξω πια και σε άλλους.
Το πρόβλημα με όσους έχουν εκ φύσεως (αν και το "εκ φύσεως" σηκώνει πολύ
συζήτηση) μια ικανότητα είναι πως συνήθως κάνουν ό,τι κάνουν χωρίς να κατα-
λαβαίνουν τι ακριβώς κάνουν. Εκτός κι αν είναι πολύ παρατηρητικοί με τον
εαυτό τους, δυσκολεύονται να περιγράψουν τον ακριβή τρόπο σκέψης τους,
συνεπώς δύσκολα μπορούν να μεταδώσουν τις ικανότητές τους και σε άλλους.

Θα μου πεις, γιατί αυτές οι ικανότητες θεωρούνται σημαντικές; Είναι απλό,
αν μπορούσες να ανοίξεις κουβέντα με τον οποιοδήποτε από το τίποτα,
φαντάζεσαι πόσες πόρτες στη ζωή σου θα μπορούσες να ανοίξεις που
τώρα τις θεωρείς κλειστές;
Ειδικά με τις γυναίκες, θα σου δώσει πολλές δυνατότητες. Βλέπεις, υπάρχουν
πολλοί που λένε πως είναι ερωτευμένοι με μια συγκεκριμένη κοπέλα, και δίνουν
διαρκώς στον εαυτό τους επιχειρήματα για να τρέχουν από πίσω της ακόμα
κι όταν αυτή δεν ανταποκρίνεται. Αλλά αν αυτοί ξαφνικά είχαν την δυνατότητα
να έχουν άλλες δέκα γυναίκες, θα εξακολουθούσαν να δηλώνουν τόσο αφοσιωμένοι
σ` αυτήν;
Δεν θέλω να σε προσβάλλω και να νομίσεις πως θεωρώ κακό να είναι κάποιος
πιστός στην κοπέλα του. Απλά λέω πως είναι καλύτερο να είσαι πιστός επειδή
το ΘΕΛΕΙΣ πραγματικά, κι όχι επειδή ΔΕΝ έχεις άλλη επιλογή.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΙ ΑΚΡΑΙΕΣ.

Εκτός από τους προσωπικούς φόβους του καθενός μεγάλο ρόλο παίζει η πλύση
εγκεφάλου που μας γίνεται από την κοινωνία.
"Δεν μιλάμε σε ξένους" μας είπαν οι γονείς μας όταν ήμασταν μικροί. Και πολύ
καλά έκαναν για να μας προστατέψουν. Αλλά αυτή η εντολή πέρασε στο
υποσυνείδητο, κι ενώ τότε ήταν χρήσιμη, τώρα σαν ενήλικες εξακολουθεί να
υπάρχει και να μας μπλοκάρει χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Επίσης βλέπουμε σε διάφορες ταινίες ή περιοδικά γυναίκες οι οποίες φέρονται
με υποτιμητικό τρόπο σε έναν άντρα που τις πλησιάζει, (τον βρίζουνε, τον ειρωνεύονται,
του ρίχνουν χαστούκι) και αυτό μας δημιουργεί λανθασμένα την αίσθηση ότι έτσι είναι
και στην πραγματικότητα. Πίστεψέ με, αν πλησιάσεις μιαν άγνωστη καλοπροαίρετα,
χωρίς να κάνεις κάτι προσβλητικό ή χυδαίο, η πιθανότητα να αντιδράσει άσχημα
είναι 1/1000. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ.
Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, θα τους δούμε στην πορεία.

Άσε με να σου πω λίγο για έναν φίλο μου. Ο φίλος μου είναι ένας δίμετρος
αθλητικός παίδαρος, με αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου. Στο επάγγελμα
είναι ψυχολόγος. Είναι πολύ κοινωνικός και όταν είναι ήρεμος, έχει ένα τόνο
φωνής που πολλές γυναίκες θα έβρισκαν υπνωτικό. Με όλα τα παραπάνω προσόντα,
λογικά δεν θα δυσκολευτείς να πιστέψεις πως συνήθως (όταν έχει χρόνο), κάνει σχέσεις
με 2-3 γυναίκες ταυτόχρονα! Γενικά έχει μεγάλη επιτυχία στις κατακτήσεις.
Πήγα λοιπόν να του πάρω μια συνέντευξη και τον ρώτησα:
"Όταν βλέπεις μια γυναίκα στο δρόμο που σου αρέσει, πως την πλησιάζεις; Τι της
λες για να πιάσεις κουβέντα μαζί της ώστε να την γνωρίσεις;"
Μου απάντησε:" Στο δρόμο, α όχι, εγώ δεν κάνω ποτέ τέτοια. Αυτά είναι πράγματα
που δεν γίνονται!."
"Ενδιαφέρον να τ` ακούω από κάποιον με την δικιά σου εμπειρία" του είπα. "Πως το
ξέρεις ότι αυτά δεν γίνονται; Ποιός ακριβώς είναι ο νόμος της φύσης που σε εμποδίζει
να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο και να της συστηθείς; Τι θα μπορούσε να συμβεί
αν το έκανες;"
Με κοίταξε με ένα βλέμμα που έδειχνε ότι πραγματικά είχε μπλοκάρει. Μου λέει,
"Εμ, τίποτα δεν μ`εμποδίζει, αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκινήσω έτσι στην ψύχρα,
δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή, μπορεί ας πούμε να πέθανε ο πατέρας
της και να μην έχει όρεξη, οπότε εγώ μετά θα νιώσω σα μαλάκας."
Του λέω "Ε, καλά. Οι πιθανότητες να πέσεις σε κάποια που πέθανε ο πατέρας της
είναι πολύ ελάχιστες. Δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν, δεν φταις εσύ οπότε δεν είναι
λόγος αυτός για να μην την πλησιάσεις."
"Ε, ναι" μου λέει "αλλά και πάλι σε μια τελείως άγνωστη είναι πολύ απότομο να πάω
να της την πέσω. Θα πρέπει να έχει κάποιος πολύ θράσος. Γιατί μπορεί πάντα αυτή
να με κοιτάξει με ειρωνικό βλέμμα και να νιώσω άσχημα..."

Ίσως λόγια σαν του φίλου μου να τα έχεις ξανακούσει. Ίσως να τα λες κι εσύ. Εγώ
πάντως τα έλεγα μέχρι πριν από 2 χρόνια. Και μάλιστα ο φίλος μου τα λέει για μια
δύσκολη περίπτωση όπως το να πλησιάσεις μια γυναίκα στο δρόμο. Πολλοί λένε τα
ίδια για να πλησιάσουν γυναίκες σε καφετέριες, μπαρ, εκθέσεις, συγκεντρώσεις,
πανεπιστήμια (!) και γενικά μέρη που υποτίθεται πως ευνοούν τις γνωριμίες

Ο φίλος μου λοιπόν ενώ είναι κάποιος με μεγάλη αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες
μου παρουσίασε πως έχει σε πολλά πράγματα τις ίδιες ανασφάλειες που έχει κι ο
περισσότερος κόσμος. Δηλαδή:

"Στο δρόμο, α όχι, εγώ δεν κάνω ποτέ τέτοια." (μοιάζει σαν να το θεωρεί κάτι κακό)

"Αυτά είναι πράγματα που δεν γίνονται!".(απλώς εννοεί πως ο ίδιος δεν ξέρει ΠΩΣ
                                                              να το κάνει. Κι ότι δεν ξέρουμε πως να
                                                              κάνουμε εμείς το αντιμετωπίζουμε ως
                                                              αδύνατον να γίνει γενικότερα, δίνοντας
                                                              δικαιολογία στον εαυτό μας να μην το
                                                              ψάξει περισσότερο. Έτσι νιώθουμε καλύ-
                                                              τερα για τις αποτυχίες μας.)

"δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή, μπορεί ας πούμε να πέθανε ο πατέρας
της και να μην έχει όρεξη, οπότε εγώ μετά θα νιώσω σα μαλάκας"
(θέλει να είναι σίγουρος εκ των προτέρων για το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό
των ανθρώπων να μισούν την αβεβαιότητα. Κι έτσι, πολλές φορές προτιμούν να
χάσουν αυτό που θέλουν αντί να το διεκδικήσουν, γιατί τουλάχιστον έτσι νιώθουν
πως έκαναν μια σίγουρη επιλογή! Παράδοξο ε;)

"Θα πρέπει να έχει κάποιος πολύ θράσος." (το θράσος είναι αρνητικό χαρακτηριστικό.
Γιατί θεωρούμε αυτόν που το κάνει θρασύ κι όχι θαρραλέο; Μήπως μας κάνει να νιώθουμε
λιγότερο δειλοί;)

"Γιατί μπορεί πάντα αυτή να με κοιτάξει με ειρωνικό βλέμμα και να νιώσω άσχημα..."
(κάποιος είχε πει πως μια γυναίκα μπορεί να ευνουχίσει έναν άντρα μόνο με το βλέμμα
της. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ για το οποίο έχει κάποια την δύναμη να του κάνει
κάτι τέτοιο είναι γιατί ο ίδιος πρώτος της την έχει δώσει. Και της την έχει δώσει με το να
θεωρεί πρωτ` απ`όλα ο ίδιος ότι κάνει κάτι κακό/γελοίο/ανάρμοστο. Υποσυνείδητα,
θεωρεί πως η γνώμη της πρώτης τυχούσας για τον ίδιο είναι σημαντικότερη από
την γνώμη που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του!!!!)

Ωραία, αρκετά ως εδώ. Θα ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα στα επόμενα γράμματα,
όπως και με συγκεκριμένα παραδείγματα για το πως να γνωρίζεις γυναίκες.

Θέλεις να μάθεις αν εγώ που τα λέω όλ`αυτά έχω ξεπεράσει όλες τις ανασφάλειές
μου; Ασφαλώς όχι, είμαι άνθρωπος, και δεν ξέρω αν μια ζωή φτάνει για να
κάνει κανείς κάτι τέτοιο.

Αλλά μπορώ να πω πως τα πάω πάρα πολύ καλύτερα!

Φιλικά,

Σπύρος  Κόντης

Επισκέπτης

Οι λύσεις είναι απλούστατες.

1)Πρέπει να γαμήσεις 3ψήφιο αριθμό πουτάνων.
2)Πρέπει να αρχίσεις να την πέφτεις με όσο γίνεται μεγαλύτερους ρυθμούς.
3)Εναλλακτικά μια καλή πρόταση είναι όταν βγαίνεις έξω , να μην γυρνάς σπίτι αν δεν την πέσεις σε 5 γκόμενες αρχικά. Σταδικά αυξάνεις το νούμερο σε 10,20,100.

Αν γαμήσεις πάνω από 100 πουτάνες και την πέσεις σε πάνωαπό 50 γυναίκες , οι ντροπές έχουν πάει στο διάολο.

Όσο δεν τα έχεις κάνει αυτά , το πρόβλημά σου είναι ότι δεν γάμησες πάνω από 100 και δεν την έπεσες σε πάνω από 50. Η ντροπή δεν είναι το πρόβλημα , αλλά συνέπεια αυτού.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
symfvnv me oti soy exoyn pei ola ta paidia ektoσ apo thn apoψh toy lakh.sory..
δεν ειναι κακο να εισαι ντροπαλος.ισα ισα ειναι χαριτωμενο..
αλλα αλλο ντροπαλος κ αλλο φοβιτσιαρης.
απο την χυλοπιτα δε πεθανε κανεις.
μη φοβασαι...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Διαφωνώ με Λάκη. Οι πουτάνες με βοήθησαν προσωπικά μέχρι ένα σημείο για να ξεκολλήσω αλλά μετά μάλλον αντιπαραγωγικές ήταν.

Επίσης είμαι ενάντια στα πεσίματα. Γνώριζε γυναίκες και ανθρώπους γενικότερα, κάνε φίλες και να είσαι διακριτικός. Αν πας σε ένα μαγαζί και αρχίζεις να την πέφτεις σε όλες μάλλον θα καταλήξεις να γίνεις ο καραγκιόζης του μαγαζιού. Καμία δεν γουστάρει τους απελπισμένους. Υπάρχει ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις μία γυναίκα, και ο λάθος. Το "καμάκι" είναι λάθος σε γενικές γραμμές.

Γίνε κοινωνικός πρώτα και μετά θα ξεπεράσεις την ντροπή. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος που είναι περίεργος τύπος, και δεν περνάει για φυσιολογικός άνθρωπος, αρχίζει το καμάκι. Όταν μαθαίνεις να λειτουργείς με άλλους ανθρώπους, μαθαίνεις και πως να είσαι εσύ νορμάλ ευχάριστος άνθρωπος. Εκτός αν κάνεις παρέα με περίεργους η κάγκουρες η αντικοινωνικούς τύπους.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
symfvnv me oti soy exoyn pei ola ta paidia ektoσ apo thn apoψh toy lakh.sory..
δεν ειναι κακο να εισαι ντροπαλος.ισα ισα ειναι χαριτωμενο..
αλλα αλλο ντροπαλος κ αλλο φοβιτσιαρης.
απο την χυλοπιτα δε πεθανε κανεις.
μη φοβασαι...
εγο ιεμ φοβιτσουλασ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλημερα συναγωνιστες,

τυπε οταν καταλαβεις τι πουτανες που ειναι και οτι αυτες πιο πολυ σκεφτονται το γαμησι απο εμας τοτε δε θα ντρεπεσαι :2funny:
και μην ξεχνας....και οι γκομενες κλανουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε οταν καταλαβεις τι πουτανες που ειναι και οτι αυτες πιο πολυ σκεφτονται το γαμησι απο εμας τοτε δε θα ντρεπεσαι :2funny:
και μην ξεχνας....και οι γκομενες κλανουν
του bbw λιγο παραπανω τυπε μου... :badair:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε kserw_gw κι εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι-ντροπαλός. Δε σου λέω πως κοκκινίζω όταν μιλάω σε μια γκόμενα, αλλά δεν είμαι και καλός στο ψήσιμο και έχω φάει τα μούτρα μου πολλές φορές :( Το θέμα είναι ότι οι καριόλες οι Ελληνίδες με την κωλοσυμπεριφορά τους μας έχου ευνουχίσει-μιλάμε για πολύ ψέμα οι κοπέλες. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι ο κλασσικός μαλάκας ελληναράς και μάλιστα οι τρόποι μου προς το αντίθετο φύλο είναι οι καλύτεροι.Μην απατάσαι...αν είσαι gentleman θα σε περάσουν για μαλάκα. Άμα είσαι ο κλασιικός ο μαλάκας ο έλληνας όλο και κάτι θα γαμήσεις-άλλωστε κατά κανόνα μ'αυτούς πηδιούνται οι δικές μας. Όποτε έχω ορεξούλες πάω σ'ενα σπιτάκι και κάνω τη δουλειά μου! Σωστό ή λάθος, ο ύψιστος θα με κρίνει στο τέλος ;) Τις μπούχτισα τις καριόλες με την υποκρισία και τη μυστικοπάθειά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom