Νέα

Ντορίν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
που ειναι χαμένη βρε παιδία ; την έχετε δει καθόλου ;

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Δουλευει καθε πεμπτη-παρασκευη βραδι στο studio στην Ελ Βενιζελου 35 Καλλιθεα.

για 10 μερουλες λειπει διακοπες απο οτι με ενημερωσε ενας φιλος..επομενως, απο την μεθεπομενη εβδομαδα θα την βρεις εκει!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εχει 2 κριτικες στο μπουρδελο που ειναι στην καλλιθεα,ελευθεριου βενιζελου 35.για τις 18 και19/8.για ριξε μια ματια

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σήμερα Τριτη 3 Οκτωβρη ,επισκεψη στην Ντοριν στο σπιτι της Ιππωνακτος 14 στις 18:30 το απογευμα. Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι. Η κριτικη ειναι η γνωστη κριτικη της Ντοριν. Εχει ενα μεγαλο μειον και ενα μεγαλο συν. Το μειον ειναι οτι δεν θα επαιρνε και οσκαρ για τη συμμετοχη της στο σεξ (πολυ κρυα αν και εχει βελτιωθει). Το συν ειναι οτι πρεπει να ειναι η ομορφοτερη πουτανα που υπαρχει στην Αθηνα(κατα τη γνωμη μου,αν και οσοι διαφωνουν σιγουρα θα τη βαζουν στις πρωτες θεσεις). Δεν τολμω να φανταστω τί θα γινοταν αν αυτη η κοπελα εκανε το προγραμμα της Σονιας . Θα κλειναν ολα τα αλλα σπιτια. Αρχιζει με μασαζακι, συνεχιζει με ισπανικη χωρις προφυλακτικο και μετα πιπα (ικανοποιητικη) και σεξ σε οποια σταση θες. Με 100 ευρω δινει κωλο. Αυτα τα χαζογελακια της και τα Φσσσσς(αληθεια τί ειναι αυτό?) σε ψιλοκομπλαρουν στην αρχη , μετα τα συνιθιζεις. Πλακα ειναι πού μολις εχυσα ,χαζογελαγε και επαιζε με το σπερμα στο προφυλακτικο..

Επισκέπτης
ωραια η ντοριν και καλη ισπανικη με τις βυζαρες αλλα αντριανα δεν ειναι!!

Επισκέπτης
ξερει κανεισ που δουλευει η αντριανα?

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Χανιά. Δυστυχώς...

Επισκέπτης
να σηκωθει να παει στα χανια η ντοριν και να γυρισει η αντριανα  ;)!!!!να μια λυση ωραια!!!μην ειστε ρε παρτακυδες!αφηστε να χαρουν και την ντοριν και αλλες πολεις!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πήγα σημερα στις 13:30 στην Ιππωνακτος 14 και πέτυχα την Ντορίν(καλα αυτή η γυναίκα 24 ωρες το 24ωρο δουλεύει?). Με κούφανε. Καμία σχεση με τις προηγούμενες φορες . Πιο ζεστή και με πιο πολλή συμμετοχή. Με κράτησε στο δωματιο κανενα 20λεπτο. Τα πρωτα 10 λεπτά σεξ και τα υπολοιπα 10 συζητηση σαν νιοπαντροι!!!! Στο σεξ τα κλασσικά,μονο που τωρα χρησιμοποιησε και λιγο τα ποδαρακια της. Ποδομαλακία και γλειψιμο στις πατουσίτσες της(τελικα δεν μπορω να κρατηθώ).Πέρασα σούπερ. Με εξεπληξε! Γεια σου ρε Ντοριν, uber alles!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Πήγα σημερα στις 13:30 στην Ιππωνακτος 14 και πέτυχα την Ντορίν(καλα αυτή η γυναίκα 24 ωρες το 24ωρο δουλεύει?). Με κούφανε. Καμία σχεση με τις προηγούμενες φορες . Πιο ζεστή και με πιο πολλή συμμετοχή. Με κράτησε στο δωματιο κανενα 20λεπτο. Τα πρωτα 10 λεπτά σεξ και τα υπολοιπα 10 συζητηση σαν νιοπαντροι!!!! Στο σεξ τα κλασσικά,μονο που τωρα χρησιμοποιησε και λιγο τα ποδαρακια της. Ποδομαλακία και γλειψιμο στις πατουσίτσες της(τελικα δεν μπορω να κρατηθώ).Πέρασα σούπερ. Με εξεπληξε! Γεια σου ρε Ντοριν, uber alles!

να σε ρωτησω φιλαρακο σου εκανε και trampling?ποδομαλακια σου εκανε με καλσον?τι ωρες παιζει εκει?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε ποδομαλακια εκανε χωρις καλτσον . Δε θυμαμαι να την εχω δει ποτε με καλτσον.Τωρα το trampling ομολογω δεν το καταλαβα ως ορο τί ειναι...Εξηγησε μου και θα σου πω
Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε ποδομαλακια εκανε χωρις καλτσον . Δε θυμαμαι να την εχω δει ποτε με καλτσον.Τωρα το trampling ομολογω δεν το καταλαβα ως ορο τί ειναι...Εξηγησε μου και θα σου πω
Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι.

το trampling ειναι το πατημα η μασαζ με τα ποδια

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πατημα δεν εκανε(δε ζητησα κιολας). Μασαζ,ναι,λιγο στα αρχιδια . Φανταζομαι αν της ζητησεις θα κανει...

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
να σηκωθει να παει στα χανια η ντοριν και να γυρισει η αντριανα  ;)!!!!να μια λυση ωραια!!!μην ειστε ρε παρτακυδες!αφηστε να χαρουν και την ντοριν και αλλες πολεις!!!
Εσυ γιατι δεν αφηνεις την Αντριαννα να την χαρουν κι αλλες πολεις??? :rolleyes:

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Να υποθεσω οτι ξερεις γερμανικα? Γιατι απο ελληνικα οταν την ειχα παρει εγω δε μιλαγε γρι... :-

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν μιλαω(δυστυχως) γερμανικά.  Τα λεγαμε στα αγγλικά. Αν και μια στιγμη μου πεταξε ενα "τί μου κανεις?" και της ειπα και εγω "Meine liebe" που σημαινει "αγάπη μου". 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Α, και φευγοντας της ειπα:" Αουφ βινταρζεν Μις Γερμανία"
και μου ειπε στα αγγλικα:"Μις Γερμανια? Είμαι 27 χρονων και μολις 1,58 υψος...Κλαψ".  :grin: :grin:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
Το μόνο της κακό πιστέυω είναι που βάζει το "δαχτυλάκι'' όταν την γαμάς,αυτό με ξενερώνει τρελά  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom