Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
που ειναι χαμένη βρε παιδία ; την έχετε δει καθόλου ;
Πήγα σημερα στις 13:30 στην Ιππωνακτος 14 και πέτυχα την Ντορίν(καλα αυτή η γυναίκα 24 ωρες το 24ωρο δουλεύει?). Με κούφανε. Καμία σχεση με τις προηγούμενες φορες . Πιο ζεστή και με πιο πολλή συμμετοχή. Με κράτησε στο δωματιο κανενα 20λεπτο. Τα πρωτα 10 λεπτά σεξ και τα υπολοιπα 10 συζητηση σαν νιοπαντροι!!!! Στο σεξ τα κλασσικά,μονο που τωρα χρησιμοποιησε και λιγο τα ποδαρακια της. Ποδομαλακία και γλειψιμο στις πατουσίτσες της(τελικα δεν μπορω να κρατηθώ).Πέρασα σούπερ. Με εξεπληξε! Γεια σου ρε Ντοριν, uber alles!
Φίλε ποδομαλακια εκανε χωρις καλτσον . Δε θυμαμαι να την εχω δει ποτε με καλτσον.Τωρα το trampling ομολογω δεν το καταλαβα ως ορο τί ειναι...Εξηγησε μου και θα σου πω
Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι.
Εσυ γιατι δεν αφηνεις την Αντριαννα να την χαρουν κι αλλες πολεις???να σηκωθει να παει στα χανια η ντοριν και να γυρισει η αντριανα ;)!!!!να μια λυση ωραια!!!μην ειστε ρε παρτακυδες!αφηστε να χαρουν και την ντοριν και αλλες πολεις!!!
Να υποθεσω οτι ξερεις γερμανικα? Γιατι απο ελληνικα οταν την ειχα παρει εγω δε μιλαγε γρι... :-Πήγα σημερα στις 13:30 στην Ιππωνακτος 14 και πέτυχα την Ντορίν(καλα αυτή η γυναίκα 24 ωρες το 24ωρο δουλεύει?). Με κούφανε. Καμία σχεση με τις προηγούμενες φορες . Πιο ζεστή και με πιο πολλή συμμετοχή. Με κράτησε στο δωματιο κανενα 20λεπτο. Τα πρωτα 10 λεπτά σεξ και τα υπολοιπα 10 συζητηση σαν νιοπαντροι!!!! Στο σεξ τα κλασσικά,μονο που τωρα χρησιμοποιησε και λιγο τα ποδαρακια της. Ποδομαλακία και γλειψιμο στις πατουσίτσες της(τελικα δεν μπορω να κρατηθώ).Πέρασα σούπερ. Με εξεπληξε! Γεια σου ρε Ντοριν, uber alles!