rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και ομως αγαπητε αυτα θα επρεπε να λαμβανονται υποψη στην πολιτικη αν θελουμε να λεμε οτι εχουμε πολιτισμο και ηθικη συγκροτηση σαν ανθρωποι. ;) ;) ;)
Πολιτικη ΔΕΝ ειναι μονο το χρημα και τα συμφεροντα πολιτικη ειναι πρωτιστως η πιστη και η υπερασπιση των ηθικων αξιων αν θελουμε να λεμε οτι εχουμε ταχα μου πολιτισμο και διαφερουμε απο τα ζωα κατι για το οποιο πολυ αμφιβαλλω (...το οτι εχουμε δηλαδη πολιτισμο).
Πολιτικη ειναι και το να εισαι εντιμος να πιστευεις σε ηθικη και αξιες να σεβεσαι τη διαφορετικοτητα και τους συνανθρωπους σου να εισαι δικαιος να υπερασπιζεις και να μαχεσαι για τους αδυναμους...
ολΑα αυτα ΕΙΝΑΙ πολιτικη γιατι η καθε μας πραξη πανω στη γη αυτη ειναι πολιτικη αντανακλα τα πιστευω μας και το χαρακτηρα μας.
Αυτο σημαινει για μενα πολιτικη ΟΧΙ οι μπιζνες και το χρημα..............
Καλα και εγω μπορει να αμφιβαλλω αν ειμαστε ανωτεροι απο τα ζωα σε μερικα θεματα...
Τα ζωα π.χ ζουν αρμονικα με την φυση..Εμεις οχι..
αλλα τελος παντων......Μην κολλησουμε
Να ξερεις παντως οτι οι ηθικες αξιες και ο πολιτισμος ειναι κατασκευασμενα απο εμας τους Ανθρωπους
και οπως τα κατασκευαζουμε ετσι τα παραβιαζουμε και το παραμυθι εγω δεν το τρωο sory....
Να σου πω κατι καλη μου.... Οι ηθηκες αξιες και το δεον και ο πολιτισμος... ειναι για τους ουτοπικους
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πραγματικοτητα ειναι Η ΖΟΥΓΚΛΑ αλλα αυτο δεν αρεσει....γιατι δεν ειναι καλο παραμυθι....
Οι Νομοι ειναι οι εξης τους οποιους αντιλαμβανεσαι και συ...Φανταζομαι
Εισαι Αδυναμος σε Τρωει Ο Υσχυροτερος..
Πας με το "Σταυρο στο χερι" σε εκτελουν υπογεια Αλλα Νομιμοφανη
ΔΕΝ εχεις ΛΕΦΤΑ εισαι ΜΗΔΕΝΙΚΟ
Δεν κανεις ΛΑΜΟΓΙΕΣ θα εισαι ΜΠΑΤΙΡΗΣ μια ζωη
.......
.......
Δυστυχως δεν εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθε ανθρωπου μονο
Αλλα ειναι και θεμα επιβιωσης..μεσα σε ενα ΖΟΥΓΚΛΕ συστημα..
Που ο μονος κανονας ειναι..
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..Αυτο βεβαια το εφαρμοζει και το Συμπαν οταν ενα αστερι πεθαινει
γενιουνται αλλα..πλανητες, βαρυτερα στοιχεια... κλπ
Αλλα επειδη το ριχνουμε πολυ την φιλοσοφια...και δεν ειναι του παροντος σου λεω κατι τελευταιο.
και εγω για να σε ριξω στο κρεβατι μπορει να σου πουλησω παραμυθι....
Την αληθεια οταν την αντιληφθεις θα τα παρεις στο κρανιο...
Ο Τσιπρακος π.χ καπως ετσι το κανει πρωτα γαμαει το κοριτσακι και μετα βγαινει και λεει οτι
ειναι πουτανακι.....(Πηρε ο ιδιος ευνοικες μεταταξεις στο στρατο και τωρα καταγγελει τα "ΒΥΣΜΑΤΑ")
Αυτα βλεπω και τα εχω παρει και γω με τους ΔΗΘΕΝ Ουτοπικους Προστατες τις ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ δηλαδη.
Και μην μου πεις να μην τα μηδενιζω ολα....Γιατι δεν θα συμφωνησω....
Αν το μεγαλυτερο μερος ενος συστηματος ειναι σαπιο τοτε ειναι ολο σαπιο..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ
ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ.