[size=20pt]Απολογισμός Χθεσινής Μάχης[/size]
Aνταπόκριση: HOTSCORPIOS....Live
Όλα τα θρασύδειλα και Αγάμητα αριστεράκια μαζεύτηκαν ως καλοί σύντροφοι και συμμορίτες και επιτέθηκαν στον ΛΕΟΝ – ΡΑΦΜΑΝ με σκοπό να του τραβήξουν μια τρίχα από τα παπάρια του.
Τα εξαφανισμένα από την ξεφτίλα τους Αριστερόπουλα ανασυντάχθηκαν εναντίον του πολεμιστή του φωτός αλλά δεν ξερόυν πολλά για την κούνια που τα κούναγε.. ….
που θα πάει όμως θα μάθουν..
Μάλιστα κάποιοι
Τζερτζελιάριδες πιθανώς κλώνοι της περσόνας αποπειράθηκαν να ρίξουν λάσπη στο Thread γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να επιβιώσουν.
Οι δε κομπλεξικοί Γρασοπόντικες
CARBON COPY των
LadyBoys που επικαλούνται…
Ζήταγαν γρασάρισμα στην οπούλα τους…
Μάλιστα κάποιοι κολλητοί τους με ρώτησαν που είναι οι ομοϊδεάτες μου να με στηρίξουν μη γνωρίζοντας τους πολεμικούς κανόνες.. που λένε ότι όποιος αφότου έχει αποφασίσει ότι θα δώσει μάχη….
κατά την διάρκεια αυτής ψάχνει συμμάχους είναι
ΔΕΙΛΟΣ.
Κατά τα άλλα το κουσούρι που μου βρήκαν ήταν ότι μαμάω αβέρτα στην Ταϊλάνδη επειδή έχω βαρεθεί πλέον να ΜΑΜΑΩ τα
απομεινάρεια του Ανατολικού Μπλοκ..
Θα κάνω και κανένα διαλειμα για να πάρω μερικές
Ρωσιδούλες στην φυλής
Με Κανά 20αρικο….μπουχαχα
Όλα τα Αγάμητα και κομπλεξικα που βασανίζονται από
κατσαριδοεφιαάτες είναι τελικά άχρηστα όπως ήταν και στον
πόλεμο του 40 οπως λεει κια ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.. μάλιστα κατά την διάρκεια της μάχης.. Η
Εχίδνα (ΟΧΙΑ) παραλίγο να δαγκώσει το
Μινώταυρο (ΤΟΡΟ) αλλά τελικά αντιλήφθηκε ότι της έκανε πλάκα ..Φανταστείτε πόσο ΒΛΑΜΕΝΑ και ΝΥΧΤΩΜΕΝΑ είναι τα συμμοριτάκια.
Ο απολογισμός σας είναι τραγικός… Εκτός από αγάμητα και
κομπλεξικά με τον αγοραίο έρωτα όλα πάσχετε από μαλάκυνση εγκεφάλου.. και χρειάζεστε επιπλέον
τζετζελάρισμα στα οπίσθια σας…για να μην μαζεύεστε όλοι...
Αριστερούλια είμαι λάτρης των
παρτουζών θα σας πάρω όλα και θα σας στήσω στην σειρά και θα σας τζερτζελάρω. Αφού βέβαια σας χειρουργήσω και μετά θα σας στείλω όλα
Παττάγια να βγάζετε και Κανά φράγκο..
Οσα και να εισατε δεν σας εχω για καφε….
Από σήμερα Προάγομαι σε
ταξίαρχο
[size=20pt]Ταξίαρχος ΛΕΩΝ - ΡΑΦΜΑΝ[/size]
«Γρασοποντικες πέσετε και παίρνετε ατελείωτες κάμψεις των οπισθίων σας όπου εσείς διακρίνεται προεξέχων αντικείμενο.»
[size=14pt]
Εμπρός Μαρς[/size]