rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατσαρίδα,
[size=18pt]ΑΠΟΛΥΤΟ RESPECT !!![/size]
Ειδες εκτος απο αριστερανζα ουτε μια πλακα δεν μπορεισ να κανεις
εισαι τελικα ασθενικο.....
soryyyyyyyyyyyyyyy
Κατσαρίδα,
[size=18pt]ΑΠΟΛΥΤΟ RESPECT !!![/size]
Δεν χρειαζεται αγορινα μου να παω Ουκρανια ουτε πουθενα αλλου.Ασε με στη μιζερια μου τοτε και πηγαινε να ριζεις κανενα
στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ γιατι σε κοβω με συνδρομο στερησης..
Ευχαριστω δεν επιστρεφω...
Ψιτ, τώρα τα στέλνεις τα posts σου στον Rafman για να τα ποστάρει αυτός;
Πες του να τα αλλάζει περισσότερο:
Να παντερυτεις ΕΙΠΑ..τον Βολταιρακο...
KGB δες και οι ΔΥΟ...
Δεν χρειαζεται αγορινα μου να παω Ουκρανια ουτε πουθενα αλλου.
Εσυ καθαροαιμε Ελληναρα και ολοι οι υπολοιποι που μας εχετε σπασει τα αρχιδια με τις ρατσιστιλες σας,παρτε το airbus και κατεβειτε Ταυλανδη...να ανταμωσετε με τα σχιστοματικα,υπερηφανοι απογονοι των Αρχαιων.
Μωρη λουλουδου κατσαριδα,και εκει ψαχτηκες μωρη αρρωστη για να γλιτωσεις τα φραγκα?Δεν θέλω να σου χαλάσω την gay φαντασίωση όπου εσύ ενδεχομένως θα συμμετείχες ως παρανυμφάκι αλλά αυτοί οι δύο είναι απλά φίλοι...
Δεν θέλω να σου χαλάσω την gay φαντασίωση όπου εσύ ενδεχομένως θα συμμετείχες ως παρανυμφάκι αλλά αυτοί οι δύο είναι απλά φίλοι...
Εμεις αγορι μου γαμαμε δεν βαραμε
Μωρη λουλουδου κατσαριδα,και εκει ψαχτηκες μωρη αρρωστη για να γλιτωσεις τα φραγκα?
Αφου ειπαμε,εχει ladyboys η Παταγια.
Ειδες εκτος απο αριστερανζα ουτε μια πλακα δεν μπορεισ να κανεις
εισαι τελικα ασθενικο.....
soryyyyyyyyyyyyyyy
θα μπεις με το άλλο nick?
Εισαι μεγαλος γαμιας...στα ντελα των πεντε λεπτων της ωρας...Αρρωστακι...Εμεις αγορι μου γαμαμε δεν βαραμε
σαν κατι Γρασοποντικες
Σε περιμενουν για να γρασαρουν την οπουλα σου !!
δεν θα σε χαλασει...
Φατα στα γυφτο-κινεζακια της Παταγια μωρη λουλουδιαρα...εχει και ladyboys το καταστημα.
Τον πουτσο κλαιγανε.Ειμαι Γιος του ΛΕΩΝΙΔΑ εγω...
Ειμαι Γιος του ΛΕΩΝΙΔΑ εγω...
Θα παρει τον Μαριο αγκαλιτσα για νανι,το αρκουδακι που ειχε μικρος το ερεψε στο ψωλοχυμα οταν ηταν εφηβος.Kαι μια στυλιστικη προταση για το ΡΑΦ στην Παταγια
Μαριο των SS η Φριτς οδηγος Panzer, αλλωστε τα ladyboys φτιαχνονται με τις στολες
Βάλτε και τον συγχωρεμένο τον Αυστριακό - τακτικό θαμώνα του gaydar...Kαι μια στυλιστικη προταση για το ΡΑΦ στην Παταγια
Μαριο των SS η Φριτς οδηγος Panzer, αλλωστε τα ladyboys φτιαχνονται με τις στολες