pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Είναι ο φουστοπάνθηρας !AΓΑΠΗΤΕ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ αλλα δέ πηρα απάντηση.........
τι ειναι ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είναι ο φουστοπάνθηρας !AΓΑΠΗΤΕ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ αλλα δέ πηρα απάντηση.........
Μπερδεμένοι ακροδεξιοί
Το τσιπροαλαβανικό σύστημα δεν είναι η μόνη αριστερά .
Ούτε και η Αλέκα !
Εμείς με την Αριστερά είμαστε με τον άνθρωπο !
Όχι με τον Μπαλόπουλο , την Εσσο Πάππας , τους Λαναράδες και τους Λάτσηδες .
Δεν είμαστε με τον λαθρέμπορα , ή πρεζέμπορα νιγηριανό , αλλά είμαστε με την κοπελίτσα που ζει 15 έτη στην Ελλάδα ΄, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο και δεν μπορεί , όχι να πολιτογραφηθεί , ή να δώσει στον ΑΣΕΠ αλλά ούτε Σκάλα να καθαρίσει , νόμιμα .
Εγώ μεγάλε φοιτητής ήμουνα έξω , αλλά 25 ώρες μου επιτρέπανε να εργάζομαι , όχι 26 , ούτε υπερωρίες , αλλά 25 ώρες έβγαζα μεροκαματάκι και μόρεσα και έμαθα πέντε γράμματα . Και μόνο με την φοιτητική βίζα . Χωρίς να στήνομαι στην Πειραιώς από τις 5 το χάραμα και να πολερώνω 2.000 ευρούλια για να μου πάνε τα χαρτιά μου μέσα !
Και άμα ήθελα έμενα και εκεί !
Και υπηκοότητα θα έπειρνα με διαδικασίες ντε τε και κανένας δεν καταστράφηκε .
ΗΠΑ λέγεται το κράτος , κομμουνισμό θα έχουνε !
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ στο ΛΑ.Ο.Σ τι να κερασουμε..?
Περσονούλη μου αντι να είσαι σε κατάσταση Ευφορίας καλό θα ήταν να αρχίσεις να οργανώνεις το πανηγύρι για την υποδοχή του Τούρκου Πασά στη Λάρισα !
Οι πατριώτες δεν έχουν ώρα . Είναι απασχολημένοι να αποδείξουνε με ντοκουμέντα ότι ο Φλωράκης ήταν εξ αίματος απόγονος του Εφιάλτη για να μας κάνουνε τη μούρη κρεάς !
Ο τούρκος πασας που θα διοικεί στο Νατοϊκό Στρατηγείο τις περήφανες ένοπλες δυνάμεις που αποτελούνται από καραβανάδες , μονιμάδες , μισθοφόρους και κορόιδα κληρωτούς σκοπάνθρωπους - αγγαρειομάχους δεν τους πειράζει !
Ο Κοροβέσης να εκλείψει !
AΓΑΠΗΤΕ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ αλλα δέ πηρα απάντηση.........
Απαντηση πηρες αλλα δεν ηρθες..να εξηγησω
Ροζ Πανθηρ σημαινει ελα στο ροζ δωματιο...εκει εξηγουνται ολα...
μα αφού αυτός ο κοροβέσης είναι πάντα το πρόβλημα.
αυτός που λέει την αλήθεια.....
με τον τούρκο θα τα βρούμε κάτω απ το τραπέζι....
μαθημένοι είμεθα από τον καιρό ρης τουρκοκρατίας.....
χάλασε τις ισορροπίες τότες ο κοροβέσης και τον έστειλαν φυλακή....ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Τι αγώνες και μαλακίες.....
σιγά.... όλα προδιαγεγραμμένα είναι.........
H απάντηση του Ανθρώπου στους ΜΙΣ-άνθρωπους (του εθνικισμού) και τα ανθρωποειδή (του "χρυσαυγισμού").......................................Απαντηση πηρες αλλα δεν ηρθες..να εξηγησω
Ροζ Πανθηρ σημαινει ελα στο ροζ δωματιο...εκει εξηγουνται ολα...
προτιμώ τα φούξια. μου αρέσουν τα μεταμοντέρνα χρώματα.
H απάντηση του Ανθρώπου στους ΜΙΣ-άνθρωπους (του εθνικισμού) και τα ανθρωποειδή (του "χρυσαυγισμού").......................................
Τώρα εγώ
Γαμάς και πούστηδες τώρα σε φούξια δωμάτια !
Ρε δε ντρέπεσαι ?
Χάλασες και εσύ ?
Ε δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε κανένα !
εγώ δεν γαμάω.
είμαι καλλιτέχνης.
σκηνοθετώ.
Ψάξε να δεις τί σου λέει η πρόγονός σου η αρχαιοελληνίδα που τόσο προσβάλεις όταν αυτή σου λέει "κύσον με".Δεν εισαι ενταξει.. εγω για να περασεις καλα στο λεω..
και θα παρεις απαντηση σε οτι με ρωτησεις..
και επι τη ευκαιρια σημερα αρχιζει το Ραμαζάνι... τι ετοιμασατε για αυτο Raf και η παρεα σου??? Υποψιν δεν καπνιζουμε δεν τρωμε και δεν κανουμε κακες και λαγνες σκεψεις μεχρι την δυση του ηλιου
Ψάξε να δεις τί σου λέει η πρόγονός σου η αρχαιοελληνίδα που τόσο προσβάλεις όταν αυτή σου λέει "κύσον με".
Όταν γίνει κτήμα σου η ελλάχιστη αυτή γνώση θα αντιληθφείς και τους ορίζοντες που σου έκρυβαν τόσα χρόνια οι διάφορης λογής θολοκουλτουριαραίοι...............
Ένα δείγμα θα σου δώσω ...............................
Η διφθέρα ένα μικρό "τετράδιο" πρωτοδημιουργήθηκε σε ενα νησί μας που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά του και φτιαχνόταν από λεπτά δέρματα ζώων.
Κατέληξε να λέγετε τεφτέρι.................
Οι αμφισβητίες να το ψάξουν προσωπικά.
Μασημένη τροφή μόνο σε βρεφική...... προνηπιακή ηλικία.
θα σε κυσαρω
παραπονεμενη δεν φευγεις...
Φιλουρες - κυσες