Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και  εμείς  και  τα  παιδιά  μας  θα  δουλέυαμε  αν  δεν  υπήρχε  ο κρατικός  παρεμβατισμός  υπέρ  του  Τραπεζικού  Συστήματος . Αν  με  τις  ευλογίες  της  νομισματικής  επιτροπής  δεν είχε  αποβιομηχανιστεί η Ελλάδα . Ας  είχαμε    υποδομές  και  ποιότητα  και  τα  κόστη  τα  βλέπαμε . Και  στη  γερμανία  ο εργάτης  πιο πολλά  από  την Κίνα  παίρνει , αλλά  γερμανικό προϊόν  αγοράζουμε  , όχι κινέζικο !

Τα  παιδιά  μας  θα  δούλευαν  αν  το  Κράτος είχε  συγκοινωνίες , δρόμους , σιδηρόδρομο . Αν  δεν χρειαζόσουν 35 υπογραφές  , 20 υπηρεσίες , 8-15  μήνες και  το ανάλογο μπαξίσι  για  να  στήσεις  μια  δουλειά .

Θα  δουλέυαμε  όλοι καλύτερα  αν  δε  μας  γαμούσε  η  Εφορία  και  η  Κοινωνική  Ασφάλιση , που  παραβλέπει τις  μεγαλοπαραβάσεις  των μεγαλοσχημόνων  και  διώκει  τη μαρίδα !

Θα  δουλέυαμε όλοι καλύτερα  αν  θέλαμε  μεροκάματο , και  όχι σώνει και  καλά  μισθό πείνας  μέσα  σε  γραφείο , με  παπατζίδικο χαρτι επιστημονικού  τίτλου . Αν  δε  μας  μάθαινε  η  κομπλεξικια  μανούλα  μας  , π.χ. , ότι  η  χειρωνακτική  εργασία  είναι  ίδιον του  παρία  και  ότι  η  Ελλάδα  χρειάζεται μόνο μηχανικούς , δικηγόρους και γιατρούς .

Θα  δουλευαμε  όλοι  καλύτερα  άμα  δουλεύαμε  το χωράφι  μας  , χωρίς  να  έχουμε  την  απίτηση  να  μας  το δουλεύει ο πακιστανός  δουλοπάροικος  χωρίς  μία .

Για  αυτά  κανένας  μάυρος , ρώσσος , κινέζος , ή  αριστερός  δεν μας  έφταιξε  !

Εμείς  δώσαμε  χώρο !

Σωστά !

Το κόλπο στην Ελλάδα είναι σχετικά απλό :

Τα μεγάλα "ψάρια" στην Ελλάδα σε αφήνουν να ψιλοπαρανομείς και να πιστευεις ότι συμμετεχεις κι εσύ στη Διαφθορά που μαστίζει το σύστημα !

Ενώ εσύ όμως κλέβεις πενταροδεκάρες απο την Εφορία, τα δικά τους κόλπα βγάζουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ (Χρηματιστηριο, ομόλογα, Βατοπαίδι, Siemens, εξοπλιστικά προγραμματα κοκ)!!!

Έτσι όταν κάποιος/οι μεγαλοσχημοι, αποκαλυφθούν (συνηθως απο αντιπαλα στρατόπεδα...διεφθαρμενων που δεν πηραν εκεινοι τη μιζα...) εσύ ο ηλιθιούλης αυτόματα τους αθωωνεις υποσυνείδητα μέσα σου λέγοντας "...ελα μωρε κι εγω τα ιδια κάνω ! ".

Ή ακόμη χειροτερα, αγορευεις υπερ αυτων στο καφενείο, φορωντας τις κομματικές σου παρωπίδες κι ενθυμούμενος μόνο τα σκανδαλα της προηγούμενης διακυβερνησης !!!

Αν μάλιστα σου έχουν διορίσει και το γιόκα σου ή την κορούλα σου σε κανενα κωλο-stage προγραμμα, μόνο το φαναρι δεν τους κρατάς την ωρα που αυτοί πηδάνε ...ασάλιωτα δεκαετίες τωρα, τη χώρα σου (...κι ενδεχομένως και το γιόκα ή την κορούλα σου...για το φουκαριάρικο το ...stage που λέγαμε...) !!!

Κατ' αυτόν τον τρόπο, όταν αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο που θα έπρεπε να "θάψει" όλο το σαπιο πολιτικο συστημα, [size=14pt]ο μαλακομαγκάκος Έλληνας [/size]αντί να κατεβεί μαζικά και ειρηνικά στο Σύνταγμα και [size=14pt]να στείλει όλους αυτούς τους κάφρους της Βουλής στα σπίτια τους[/size] συνεχίζει να ψηφίζει τον ...καταλληλότερο στις δημοσκοπήσεις και στις κάλπες και να τα βάζει με τους κοινωνικούς παρίες (Αλβανούς, μαύρους, μεταναστες κτλ) που του τρωνε τις δουλειες και το ψωμί του, τους Αμερικάνους, την Παγκοσμιοποιηση κοκ!

Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω δηλαδή !

[size=14pt]Οι Τούρκοι πριν λίγα χρόνια έστειλαν ολη τη σαβούρα στα σπίτια τους και εβγαλαν μονοκούκι Ερντογάν.

Εμείς εδώ ως πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε Κωστάκη, Γιωργάκη, Αλέκα, Αλέκο/Αλέξη, Καρατζαφύρερ ;;;;
[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και  τον  Περικλή  τον Κοροβέση  αστε  τον !
Δεν έκανε  ποτέ  τον Άγιο .
Τις  εξετάσεις  του  τις  έδωσε  όταν  και εκεί που  έπρεπε
Και  πέρασε  με  δέκα  με  τόνο !

ΕΚΑΣ οι βέβηλοι !

ρε δε μπα να γαμηθούνε τα μουνιά....
τους λέει το προφανές ο ανάπηρος από βασανισμούς της χούντας και αυτοί του απαντάνε ως πασοκονεοδημοκράτες.

χου ρε μπουρδέλα. ούτε για 3% δεν είστε. τ αρχίδια μου θα πάρετε και σεις.
Η πείτε την αλήθεια ή αντε να γαμηθείτε.
Μαζί με τους ξεπουλημένους και σεις.
νούμερα, ε νούμερα........

μέχρι και μεθύστακα τον είπαν τα λαμόγια.....
Εναν από τους λίγους που πλήρωσαν τις απόψεις τους επί χούντας.
μαζί με τον παναγούλη....
αναγούλα ρε αρχίδια μου έρχεται με την πάρτη σας. αναγούλα.

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μπάτσης  ήταν  το βαρύτατο  τίμημα  που  πλήρωσε  ο δημοκρατικός  κόσμος .
Ακόμη  και  ο Αγωνιστής  Πλουμπίδης
Αλλά  και  ο  αρχοντικός αν  καιγραφειοκράτης  Μπελογιάννης  ήταν  αναλώσιμοι
Ο Μπατσης  όμως  ήταν κεφάλι
Έπρεπε  να  φύγει
Έπρεπε  να  μείνει  η  κλασσική  αμερικανόστροφη  αντίληψη  για  την  εκβιομηχάνιση  της  χώρας . Αυτό είναι βιβλίο που  αξίζει  να  διαβάσει  κανείς .

Τώρα  για  τη  νομισματική  επιτροπή .
Ή  υπάρχει ενιάιο επιτόκιο , ή  τίποτα
Ή  εγώ  είμαι τοκολύφος  που  δενείζω  τον περσόνα με  20% , αλλά  και  η  τράπεζα , ή  όλοι μπορούμε  να  δανέιζουμε  όποιον  γουστάρουμε .

Κρατική  παρέμβαση  λοιπόν  υπέρ  του  τραπεζικού  συστήματος  είναι  η  απόφαση  της  νομισματικής  επιτροπής  που  επιτρέπει  άλο  τραπεζικό επιτόκιο και άλλο  στις  εξωτραπεζικές  συναλλαγές !

Ακόμη  και  εκείνη  που  κατά  παράβαση  κάθε  έννοιας  οικονομικού  ρεαλισμού  επιτρέπει στην τράπεζα  να  ανατοκίζει  τους  τόκους  χωρίς  όχληση , ή  δικαστκή  απόφαση  και από  την πρώτη  ημέρα  της  υπερημερίας !

Ενώ  εγώ  για  ανατοκίσω  πρέπει  να  κάνω  αγωγή  ανα  έτος  !

Η  τα  προνόμια  της  Αγροτικής  Τραπέζης , ή  οι ατέλειες  των κρατικών οργανισμών στα  δικόγραφα  κ.λπ.

Και εκεί  που  σήμερα  , επειδή  ειστε  νέοι , υπήρχε  ΧΡΩΠΕΙ , Μουζακης , ΕΛΑΙΔΑ  και  χιλιάδες  φάμπρικες  όπου  έβρισκε  δουλειά  κόσμος  και κοσμάκης  και  δεν κρεμόμαστε  από τα  αρχίδια  του  Τουρισμού  σήμερα  υπάρχει  μια  έρημος . Στριπτιζάδικο , νυχτερινά  μπουζουξίδικα  κ.λπ.

Με  πιανεις ? Αλλά  όταν  το Βαλιουμ η  ΧΡΩΠΕΙ το έφτιαχνε  με  10 δρχ. τιμή πώλησης και  με  αγορασμένα  δικαιώματα  στην πατέντα , ο άλλος  ο αμερικανάκος  που  ήθελε  να  πουλήσει το ψυφάρμακο , ή  το προζακ , ή  το λεξοτανιλ  με  25 +  που  θα  έβρισκε  χώρο ?

Και  εν  τέλει
Ποια  ισότητα  στην παρανομία  ρε?
όταν  το κράτος  χαρίζει  αγγελιόσημα , αφήνει την  πίστεω  να  γαμεί και να  δέρνει χωρίς  να  βάλει τα  λεφτά  που  χρωατάει στο ΕΤΑΤ , όταν  χαρίζουμε  αγγελιόσημα  στον Κουρή , στον Κυριακού  στον όποιον .

Κάνουμε  νόμους  για  να  μην  έχουν  τις  συνέπειες  της  δολίας  χρεωκοπίας  οι Λαναράδες  και  άντε  να  μην  πω  άλλα

Κρατισμός  υπέρ  του  τραπεζικού  συστήματος  και  του  κεφαλαίου  της  Αλητ υπάρχει .

Αυτά  από  τον «ακροαριστερό »  πουρούλη !

Να γίνει ...sticky παρακαλώ, στην προμετωπίδα των Μπουρδέλων !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Μπάτσης  ήταν  το βαρύτατο  τίμημα  που  πλήρωσε  ο δημοκρατικός  κόσμος .
Ακόμη  και  ο Αγωνιστής  Πλουμπίδης
Αλλά  και  ο  αρχοντικός αν  καιγραφειοκράτης  Μπελογιάννης  ήταν  αναλώσιμοι
Ο Μπατσης  όμως  ήταν κεφάλι
Έπρεπε  να  φύγει
Έπρεπε  να  μείνει  η  κλασσική  αμερικανόστροφη  αντίληψη  για  την  εκβιομηχάνιση  της  χώρας . Αυτό είναι βιβλίο που  αξίζει  να  διαβάσει  κανείς .

Τώρα  για  τη  νομισματική  επιτροπή .
Ή  υπάρχει ενιάιο επιτόκιο , ή  τίποτα
Ή  εγώ  είμαι τοκολύφος  που  δενείζω  τον περσόνα με  20% , αλλά  και  η  τράπεζα , ή  όλοι μπορούμε  να  δανέιζουμε  όποιον  γουστάρουμε .

Κρατική  παρέμβαση  λοιπόν  υπέρ  του  τραπεζικού  συστήματος  είναι  η  απόφαση  της  νομισματικής  επιτροπής  που  επιτρέπει  άλο  τραπεζικό επιτόκιο και άλλο  στις  εξωτραπεζικές  συναλλαγές !

Ακόμη  και  εκείνη  που  κατά  παράβαση  κάθε  έννοιας  οικονομικού  ρεαλισμού  επιτρέπει στην τράπεζα  να  ανατοκίζει  τους  τόκους  χωρίς  όχληση , ή  δικαστκή  απόφαση  και από  την πρώτη  ημέρα  της  υπερημερίας !

Ενώ  εγώ  για  ανατοκίσω  πρέπει  να  κάνω  αγωγή  ανα  έτος  !

Η  τα  προνόμια  της  Αγροτικής  Τραπέζης , ή  οι ατέλειες  των κρατικών οργανισμών στα  δικόγραφα  κ.λπ.

Και εκεί  που  σήμερα  , επειδή  ειστε  νέοι , υπήρχε  ΧΡΩΠΕΙ , Μουζακης , ΕΛΑΙΔΑ  και  χιλιάδες  φάμπρικες  όπου  έβρισκε  δουλειά  κόσμος  και κοσμάκης  και  δεν κρεμόμαστε  από τα  αρχίδια  του  Τουρισμού  σήμερα  υπάρχει  μια  έρημος . Στριπτιζάδικο , νυχτερινά  μπουζουξίδικα  κ.λπ.

Με  πιανεις ? Αλλά  όταν  το Βαλιουμ η  ΧΡΩΠΕΙ το έφτιαχνε  με  10 δρχ. τιμή πώλησης και  με  αγορασμένα  δικαιώματα  στην πατέντα , ο άλλος  ο αμερικανάκος  που  ήθελε  να  πουλήσει το ψυφάρμακο , ή  το προζακ , ή  το λεξοτανιλ  με  25 +  που  θα  έβρισκε  χώρο ?

Και  εν  τέλει
Ποια  ισότητα  στην παρανομία  ρε?
όταν  το κράτος  χαρίζει  αγγελιόσημα , αφήνει την  πίστεω  να  γαμεί και να  δέρνει χωρίς  να  βάλει τα  λεφτά  που  χρωατάει στο ΕΤΑΤ , όταν  χαρίζουμε  αγγελιόσημα  στον Κουρή , στον Κυριακού  στον όποιον .

Κάνουμε  νόμους  για  να  μην  έχουν  τις  συνέπειες  της  δολίας  χρεωκοπίας  οι Λαναράδες  και  άντε  να  μην  πω  άλλα

Κρατισμός  υπέρ  του  τραπεζικού  συστήματος  και  του  κεφαλαίου  της  Αλητ υπάρχει .

Αυτά  από  τον «ακροαριστερό »  πουρούλη !

Κατ' αρχάς όλα αυτά που λες ίσχυαν και ισχύουν αλλά ισχύουν και άλλα χειρότερα.
Όταν εκτός από την πάγια τακτική προς το μεγάλο κεφάλαιο που πάντα υπήρξε και συνεχιστηκε, προσθέτεις:
- +200000 Δ.Υ '81- '89 (700000 σήμερα)
- Εμποδίζεις ή αποψιλωνεις την επιχειρηματικότητα '81- 89 κλείνοντας πολλές επιχειρήσεις
- Κατασπαταλάς τα κεφάλαια ΕΕ
- Ο δανεισμός καταλήγει μετά από 30 χρόνια 50 δις € πάει σε δαπάνες κράτους
- Καταντάς το ΙΚΑ αποτρεπτικό για την επιχειρηματικότητα

Πώς ξεχαρβαλώνεις κάτι από το '50, χωρίς να έχεις δημιουργήσει κάτι άλλο και αντιθέτως να
χειροτερεύεις;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ρε δε μπα να γαμηθούνε τα μουνιά....
τους λέει το προφανές ο ανάπηρος από βασανισμούς της χούντας και αυτοί του απαντάνε ως πασοκονεοδημοκράτες.

χου ρε μπουρδέλα. ούτε για 3% δεν είστε. τ αρχίδια μου θα πάρετε και σεις.
Η πείτε την αλήθεια ή αντε να γαμηθείτε.
Μαζί με τους ξεπουλημένους και σεις.
νούμερα, ε νούμερα........

μέχρι και μεθύστακα τον είπαν τα λαμόγια.....
Εναν από τους λίγους που πλήρωσαν τις απόψεις τους επί χούντας.
μαζί με τον παναγούλη....
αναγούλα ρε αρχίδια μου έρχεται με την πάρτη σας. αναγούλα.

Ετσι  είναι
Αλλά  ενοχλεί ο Περικλής !
Ενοχλεί γιατί τα λέει  περσονοπουρούλικα !
Γιατί  δεν προσπαθεί με «επειχειρήματα»να  μας  πείσει ότι δεν είναι ελεφαντας !
Γιατί  δεν καταφέρανε  να  τον χώσουνε  μέσα  με  τη  17 Νοέμβρη με  ασφαλιτοκυπατζίδηκες  συνομωσίες 

Γιατί  τον ψήφισε  ο Λαός , αφήνοντας  άλλους , του  καναπέ  πίσω  γιατί  χιλιάδες γιατί !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ετσι  είναι
Αλλά  ενοχλεί ο Περικλής !
Ενοχλεί γιατί τα λέει  περσονοπουρούλικα !
Γιατί  δεν προσπαθεί με «επειχειρήματα»να  μας  πείσει ότι δεν είναι ελεφαντας !
Γιατί  δεν καταφέρανε  να  τον χώσουνε  μέσα  με  τη  17 Νοέμβρη με  ασφαλιτοκυπατζίδηκες  συνομωσίες 

Γιατί  τον ψήφισε  ο Λαός , αφήνοντας  άλλους , του  καναπέ  πίσω  γιατί  χιλιάδες γιατί !

δες πόσο τον φοβούνται τα μουνάκια.......
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Αριστερά για τις δηλώσεις Κοροβέση περί χρηματισμού από τη Siemens. Σε παρέμβασή του ο Αλέκος Αλαβάνος τις χαρακτήρισε σοβαρό πολιτικό λάθος και πλήγμα για τον κόσμο της Αριστεράς.

Από τα Χανιά, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι τα περί διαγραφής του βουλευτή δεν έχουν καμία βάση, αναφερόμενος αναλυτικά στη μεγάλη προσφορά του Περικλή Κοροβέση στον τόπο και στη Δημοκρατία.

«Με μεγαλύτερη ευκολία θα μπορούσα να τεκμηριώσω ένα αίτημα δικής μου διαγραφής παρά του Περικλή Κοροβέση» τόνισε χαρακτηριστικά.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
.....και μετα ερχεται ο πορνοπαπος και μας λεει για ελευθερια λογου στην αριστερα και για αμεμπτους απο τις μιζες αριστερους πολιτικους! Ουστ διπροσωποι υπανθρωποι!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σωστά !

Το κόλπο στην Ελλάδα είναι σχετικά απλό :

Τα μεγάλα "ψάρια" στην Ελλάδα σε αφήνουν να ψιλοπαρανομείς και να πιστευεις ότι συμμετεχεις κι εσύ στη Διαφθορά που μαστίζει το σύστημα !

Ενώ εσύ όμως κλέβεις πενταροδεκάρες απο την Εφορία, τα δικά τους κόλπα βγάζουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ (Χρηματιστηριο, ομόλογα, Βατοπαίδι, Siemens, εξοπλιστικά προγραμματα κοκ)!!!

Έτσι όταν κάποιος/οι μεγαλοσχημοι, αποκαλυφθούν (συνηθως απο αντιπαλα στρατόπεδα...διεφθαρμενων που δεν πηραν εκεινοι τη μιζα...) εσύ ο ηλιθιούλης αυτόματα τους αθωωνεις υποσυνείδητα μέσα σου λέγοντας "...ελα μωρε κι εγω τα ιδια κάνω ! ".

Ή ακόμη χειροτερα, αγορευεις υπερ αυτων στο καφενείο, φορωντας τις κομματικές σου παρωπίδες κι ενθυμούμενος μόνο τα σκανδαλα της προηγούμενης διακυβερνησης !!!

Αν μάλιστα σου έχουν διορίσει και το γιόκα σου ή την κορούλα σου σε κανενα κωλο-stage προγραμμα, μόνο το φαναρι δεν τους κρατάς την ωρα που αυτοί πηδάνε ...ασάλιωτα δεκαετίες τωρα, τη χώρα σου (...κι ενδεχομένως και το γιόκα ή την κορούλα σου...για το φουκαριάρικο το ...stage που λέγαμε...) !!!

Κατ' αυτόν τον τρόπο, όταν αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο που θα έπρεπε να "θάψει" όλο το σαπιο πολιτικο συστημα, [size=14pt]ο μαλακομαγκάκος Έλληνας [/size]αντί να κατεβεί μαζικά και ειρηνικά στο Σύνταγμα και [size=14pt]να στείλει όλους αυτούς τους κάφρους της Βουλής στα σπίτια τους[/size] συνεχίζει να ψηφίζει τον ...καταλληλότερο στις δημοσκοπήσεις και στις κάλπες και να τα βάζει με τους κοινωνικούς παρίες (Αλβανούς, μαύρους, μεταναστες κτλ) που του τρωνε τις δουλειες και το ψωμί του, τους Αμερικάνους, την Παγκοσμιοποιηση κοκ!

Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω δηλαδή !

[size=14pt]Οι Τούρκοι πριν λίγα χρόνια έστειλαν ολη τη σαβούρα στα σπίτια τους και εβγαλαν μονοκούκι Ερντογάν.

Εμείς εδώ ως πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε Κωστάκη, Γιωργάκη, Αλέκα, Αλέκο/Αλέξη, Καρατζαφύρερ ;;;;
[/size]

Τόρο  φίλε  μου έτσι είναι
Άλλά  
Μη  μου  φέρνεις  για  παραδειγμα  τον Ερντογαν !
Ο Ερντογαν έιναι μια  φιλιπινέζα  του  στρατογραφειοκρατικού κεμαλισμού .
Σου  λέει  ο Τουρκαλάς  Πασας . Κύριε  ποιο βαθύ  κράτος ? Δημοκρατία  έχομεν με  πρωθυπουργό ισλαμιστή !

Τι  ισλαμιστή  δηλαδή , αρχίδια  τούμπανα , μια  μουστακα συνοικιακού κωλομπαρά του 50 , που  μπήκε  μέσα  γιατί  διάβασε  τον τούρκο Παπατσώνη  δημόσια !

Και μετά  αντί  να  παλουκώσει τα  παλιοτόμαρα  που  τον έχωσαν μέσα , τον έχουν οι πασαδες  στα τέσσερα  με  τον κώλο τούρλα !
Σαν  τον κουμπαρο του  τον Κωσταντή  που  θα  γαμούσε τους  νταβαντζήδες .

Τέλος  έτσι  είναι  αλλά  διαδηλώσεις  μόνο  κομματικές  θα  έχουμε !
Σε  λίγο  θα  έχουμε  τον Τούρκο Πασά  στη Λάρισα , να  διοικεί τις  περήφανες  ελληνικές  ένοπλες  δυνάμεις ( μονιμάδες , μισθοφόρους και οι κληρωτοί σκοπιά  και αγγαρεία ) και  αντί  να  βουίξει ο τόπος  από  Δεσποτάδες  και  παπαδες  μέχρι  λιμενεργάτες  να  μαζευτούμε  να  πετάξουμε  τον τουρκαλά  στη  θάλασσα , εμείς  θα  του  κάνουμε  παρατες .

Αλλά  η  μαλακία  είναι άλλη , έπρεπε  η  θητεία  του  να  αρχίζει 21 του Ιούλη , ή  25  του Μάρτη .

Τέλος  κάποιον  εκλεγμένο πρέπει να  έχουμε .
Αυτοί που  λες  εκτίθενται , αυτούς  ψηφάμε !

Οι λοιποί  που  βγάζουμε  κανένα  μεροκάματο , που  ξέρουμε 5 γραμματάκια , που  ξέρουμε  και την  πιατσα και δεν πήγαμε  από το Κολέγιο στο Χάρβαρντ και από το Χαρβαρντ , αξιοκρατικα , σε οργανισμό , ή  σε  τραπεζα , για  να  μη  μιλήσει ο μπαμπακας , και μετά  σε  άλλο οργανισμο  και μετά  στη  Βουλή  καθόμαστε  και μιζεριάζουμε !

Μας  φταίνε  όσοι συνομωτούν παγκοσμίως  ενάντια  στην  Ψωροκώσταινα !
Εμείς  ανεύθυνοι ! Μακάριοι !

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

επισης διχαζουν τον κοσμακη και πλακωνονται σε φορουμ μιλωντας για το 1821 και για την αριστερα και την Δεξια οταν το 1989 η Siemens ΕΓΡΑΦΕ στα βιβλια της τις μιζες . Η Γερμανικη Δικαιοσυνη εξετασει την περιοδο ΜΕΤΑ το 1999 επειδη η παροχη μιζας ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ στην Γερμανία.

Τεσπα η ουσια ειναι οτι οταν μιλαμε για μαυρο χρημα δεν μιλαμε οτι ενας υδραυλικος πήρε 100€ χωρις αποδειξη αλλα οτι  εκτομμυρια ευρω ριχτηκαν στην Ελλαδα απο μιζες !!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Μπερδεμένοι ακροδεξιοί
Το  τσιπροαλαβανικό σύστημα  δεν είναι η  μόνη  αριστερά .
Ούτε  και η  Αλέκα !
Εμείς  με  την Αριστερά  είμαστε  με  τον άνθρωπο !
Όχι με  τον Μπαλόπουλο , την Εσσο Πάππας , τους  Λαναράδες  και τους  Λάτσηδες .

Δεν  είμαστε με  τον λαθρέμπορα  , ή  πρεζέμπορα  νιγηριανό , αλλά  είμαστε  με  την κοπελίτσα  που  ζει 15  έτη  στην Ελλάδα ΄, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο και δεν μπορεί , όχι  να  πολιτογραφηθεί , ή  να  δώσει στον ΑΣΕΠ  αλλά  ούτε  Σκάλα  να  καθαρίσει , νόμιμα .

Εγώ  μεγάλε  φοιτητής  ήμουνα  έξω , αλλά  25  ώρες  μου  επιτρέπανε  να  εργάζομαι , όχι 26 , ούτε  υπερωρίες , αλλά  25  ώρες  έβγαζα  μεροκαματάκι και  μόρεσα  και έμαθα πέντε  γράμματα . Και μόνο με  την φοιτητική  βίζα . Χωρίς  να στήνομαι στην Πειραιώς  από τις 5 το χάραμα και να  πολερώνω 2.000 ευρούλια  για  να  μου  πάνε  τα  χαρτιά  μου  μέσα !

Και  άμα  ήθελα  έμενα  και  εκεί !
Και υπηκοότητα  θα  έπειρνα  με  διαδικασίες  ντε  τε  και κανένας  δεν καταστράφηκε .
ΗΠΑ  λέγεται  το  κράτος , κομμουνισμό  θα  έχουνε !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπερδεμένοι ακροδεξιοί
Το  τσιπροαλαβανικό σύστημα  δεν είναι η  μόνη  αριστερά .
Ούτε  και η  Αλέκα !
Εμείς  με  την Αριστερά  είμαστε  με  τον άνθρωπο !
Όχι με  τον Μπαλόπουλο , την Εσσο Πάππας , τους  Λαναράδες  και τους  Λάτσηδες .

Δεν  είμαστε με  τον λαθρέμπορα  , ή  πρεζέμπορα  νιγηριανό , αλλά  είμαστε  με  την κοπελίτσα  που  ζει 15  έτη  στην Ελλάδα ΄, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο και δεν μπορεί , όχι  να  πολιτογραφηθεί , ή  να  δώσει στον ΑΣΕΠ  αλλά  ούτε  Σκάλα  να  καθαρίσει , νόμιμα .

Εγώ  μεγάλε  φοιτητής  ήμουνα  έξω , αλλά  25  ώρες  μου  επιτρέπανε  να  εργάζομαι , όχι 26 , ούτε  υπερωρίες , αλλά  25  ώρες  έβγαζα  μεροκαματάκι και  μόρεσα  και έμαθα πέντε  γράμματα . Και μόνο με  την φοιτητική  βίζα . Χωρίς  να στήνομαι στην Πειραιώς  από τις 5 το χάραμα και να  πολερώνω 2.000 ευρούλια  για  να  μου  πάνε  τα  χαρτιά  μου  μέσα !

Και  άμα  ήθελα  έμενα  και  εκεί !
Και υπηκοότητα  θα  έπειρνα  με  διαδικασίες  ντε  τε  και κανένας  δεν καταστράφηκε .
ΗΠΑ  λέγεται  το  κράτος , κομμουνισμό  θα  έχουνε !

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.986
Πόντοι
22.785
τελικά ύπαρχουνε καί ΑΤΟΜΑ πού δέν ποσταρουνε
Έτοιμες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.................

ΕΥΓΕ ΕΤΑ κ PERSONA.

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε ηλίθιο φασιστάκι δεν μπορείς να απαντήσεις με στοιχεία και βρίζεις
καταρχην δεν σε εβρισα... αμα αρχισω την μπουτσισες...
και καλα θα κανεις να μην χανεις την ψυχραιμια σου... στοκε και να
βριζεις τι το περασες εδω ΚΚΕ ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επίσης  στις ΗΠΑ πέρα  από κομμουνισμό , έχουνε  και Πρόεδρο Αράπη .
Και  οι πιο φανατικοί πολέμιοί  του ήταν  οι ομογενείς  Ελληνοαμερικάνοι ( Αντριου Αθενς , οι άλλοι πως  τους  λένε  που  τους  φέρνανε  οι χουνταίοι σε  συνέδρια , κάτι  γ΄ διαλογής μασόνοι φίλοι του αδελφού Στέλιου κ.λπ. ) που λέγανε  έ  όχι  για  πρόεδρο τον Αράπη .

Τώρα  το  ότι ο Αραπης  ήταν επιτυχημένος δικηγόρος  και αυτοί πιατάδες είναι λεπτομέρεια !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
καταρχην δεν σε εβρισα... αμα αρχισω την μπουτσισες...
και καλα θα κανεις να μην χανεις την ψυχραιμια σου... στοκε και να
βριζεις τι το περασες εδω ΚΚΕ ?

Μπράβο  τώρα  τιμώρησέ  μας !
Πόσταρε  μια  ψωλή  σάντουιτς  με  μπέηκον και πατάτες .
Μια  κουραδα  από  τις  φωτό της  συλλογής  σου  και κάνε  και καμμιά  αφίσσα !

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μπράβο  τώρα  τιμώρησέ  μας !
Πόσταρε  μια  ψωλή  σάντουιτς  με  μπέηκον και πατάτες .
Μια  κουραδα  από  τις  φωτό της  συλλογής  σου  και κάνε  και καμμιά  αφίσσα !

Θα ποσταρω αυτα που πρεπει οταν πρεπει...γκεγκε!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Περσονούλη  μου αντι  να  είσαι σε  κατάσταση Ευφορίας  καλό  θα  ήταν να  αρχίσεις  να  οργανώνεις  το  πανηγύρι  για  την υποδοχή  του Τούρκου Πασά  στη Λάρισα !

Οι πατριώτες  δεν  έχουν ώρα . Είναι απασχολημένοι να αποδείξουνε  με  ντοκουμέντα  ότι ο Φλωράκης  ήταν εξ αίματος  απόγονος  του Εφιάλτη  για  να  μας  κάνουνε  τη  μούρη  κρεάς !

Ο τούρκος  πασας  που  θα  διοικεί  στο Νατοϊκό Στρατηγείο τις  περήφανες  ένοπλες  δυνάμεις  που  αποτελούνται  από  καραβανάδες , μονιμάδες , μισθοφόρους και κορόιδα  κληρωτούς  σκοπάνθρωπους - αγγαρειομάχους  δεν  τους  πειράζει !

Ο Κοροβέσης  να  εκλείψει !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom