Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΥΓΕ rafman
Ορίστε και άλλα ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ κομμούνια

Υ.Γ. Ο Υπολοχαγός Μανωλης Ρήγας ήταν ψευδός;;;;;;;;;; αίσχος παραποιούν τα ιστορικά γεγονότα

Τρικαρδε.το εργο Ελλενη βασιζεται σε μια πραγματικη ιστορια.αλλα τα αλειθηνα γεγονοτα ειναι λιγο διαφορετικα.αυτος που διεταξε την εκτελεση της Ελλενης.δεν γυρισε στην Ελλαδα εμενε καπου στην Πολωνια σαν πολητικος προσφυγας σε ενα μικρο σπιτακι και ειχε καταντισει αλκοολικος (σαν τους Ρωσσους αστεγους που θα ειδες στη Μοσχα οταν ησουνα).ο γιος της Ελλενης τον βρηκε τον κοιταξε με λυπιση και δεν τον σκοτωσε.---πιστευω οτι αν το σεναριο του εργου ηταν ετσι θα ηταν πολυ χειροτερο για το ΚΚΕ.στο εργο αυτος που σκοτωσε την Ελλενη ζει σε ενα σπιτι στην Ελλαδα και ειναι πετυχημενος.ενω στην πραγματικοτητα καταντισε να τον λυπασαι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Στάλιν για να εκδικηθεί την Ελλάδα έδιωξε και σκότωσε 90.000 Έλληνες
ο Σταλιν ηταν ψυχοπαθης δεν μισουσε ΜΟΝΟ τους Ελληνες.το προβλημα του ηταν πολυ μεγαλητερο.ας μου πει καποιος ΠΟΙΟΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕ ΜΙΣΟΥΣΕ?δεν υπαρχει ενας λαος που να μην κυνηγιθηκε απο τον Σταλιν

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
3. Εν τούτοις, το Στρατιωτικό Κίνημα της 21ης Απριλίου ήταν αντικειμενικά πιο «αριστερό» απ΄ όσο πολλοί νομίζουν:
* Δεν ήταν ένα Αμερικανοκίνητο Κίνημα, γι΄ αυτό και αντιμετωπίστηκε εχθρικά από τις ΗΠΑ. Όχι τόσο απ΄ τον πόνο τους για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα (ο Τζονσον το είχε πει σαφώς στον Γ. Παπανδρέου το 1964 με την κρίση στην Κύπρο «Χεσμένο το΄χω το Κοινοβούλιο σας!...) αλλά από επίγνωση του ανεξέλεγκτου αυτών των αξιωματικών (που και επιβεβαιώθηκε τελικά...)
* Δεν ήταν ένα κίνημα υποχείριο του κεφαλαίου, ντόπιου ή ξένου (το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία επί Ένωσης Κέντρου)
* Μερίμνησε για κοινωνική ειρήνη, εξασφαλίζοντας πολύ ικανοποιητικές αμοιβές για τους εργαζόμενους και μηδενίζοντας πρακτικά την ανεργία μέσα από ένα συνδυασμό κεϋνσιανισμού-μονεταρισμού
* Χάρισε (έστω δημαγωγικά, δεν πειράζει...) τα χρέη των αγροτών και μερίμνησε για την ανάπτυξη της υπαίθρου
* Κατήργησε τη Βασιλεία (πραγματοποιήσαν, ούτω, την επίθεση στα «χειμερινά ανάκτορα» αντί των κομμουνιστών...)
* Περιόρισε (και με φυλακίσεις) την παλαιοκομματική Δεξιά πιο πολύ από ό,τι θα έκανε ένα «αριστερό» καθεστώς...
* Έδωσε δωρεάν συγγράμματα και δωρεάν παιδεία στους σπουδαστές
* Κατήργησε (έστω τυπικά...) τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που είχε σε πλήρη ενέργεια η Ένωση Κέντρου
* Πάταξε τη διαφθορά στο Δημόσιο Τομέα (έστω με χρήση του φόβου της ΕΣΑ...)
* Πέταξε έξω ξένες Δυτικές Εταιρείες προμηθειών του Κρατικού Τομέα εισάγοντας Ανατολικές, όπου αυτές ήταν φθηνότερες (π.χ. εκδίωξη SIEMENS από ΟΤΕ και υποκατάσταση από Ανατολικογερμανική εταιρεία για εξοπλισμό Κέντρων Διανομής....)
* Εκπόνησε για πρώτη φορά πενταετές πλάνο ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας με έμφαση στην υποκατάσταση εισαγωγών με τόνωση της εγχώριας παραγωγής, εφαρμόζοντας το σχετικό σχέδιο που είχε εκπονηθεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέσω ΚΕΠΕ
* Ισοσκέλισε τα Δημόσια οικονομικά
* Άρχισε σταδιακά να στρέφεται προς τις λαϊκές Δημοκρατίες, τον Τρίτο Κόσμο και την Κίνα (καλές κρατικές σχέσεις με Σ. Ένωση, αποκατάσταση σχέσεων με Κομμουνιστική Κίνα, Βουλγαρία και Ανατολική Γερμανία, επίσκεψη Μακαρέζου το 1973 στο Πεκίνο-επάνοδος με ιδέες για εκτεταμένη γεωπολιτική/γεωοικονομική συνεργασία, σε αντικατάσταση της μέχρι τότε φιλοκινεζικής Αλβανίας στα Βαλκάνια...)
* Επεδίωξε την επάνοδο σε μια μορφή εποπτευομένου Κοινοβουλευτισμού με συμμετοχή -για πρώτη φορά μετά τον εμφύλιο- Κομμουνιστικού Κόμματος με τα σύμβολα-σφυροδρέπανά του (πείραμα Μαρκεζίνη-συμμετοχή «ελληνικότερου» ΚΚΕ Εσωτερικού υπό τους Τζεφρώνη-Δρακόπουλο, και Η.Ηλιού από ΕΔΑ)
* Είχε ξεκινήσει συζητήσεις για συνεργασίες σε πολλά επίπεδα με το καθεστώς Τσαουσέσκου (με τον οποίο Τσαουσέσκου, όπως θυμόμαστε όσοι δεν έχουμε πάθει αμνησία, είχε πάντοτε -σε αντισοβιετικό/αντιηγεμονιστικό πλαίσιο- ισχυρή σχέση το ΚΚΕ Εσωτερικού με συζητήσεις για σοσιαλισμό με εθνικές ιδιαιτερότητες κλπ)
* Τέλος (και πιο σημαντικό), αρνήθηκε τελικά με τη φράση «Οι Άραβες είναι φίλοι μας!» την παραχώρηση της βάσης της Σούδας στους Αμερικανούς για να υποστηρίξουν το Ισραήλ στον πόλεμο των 6 ημερών του Γιομ Κιπούρ (με αποτέλεσμα να χάσουν για πρώτη φορά οι Ισραηλινοί από τον Αιγυπτιακό Στρατό!...)

ΟΛΑ αυτά είναι τόσο αξιόπιστα όσο ο ισχυρισμός ότι οι Ισραηλινοί χάσανε τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ.
Που φθάσανε 100 χιλιόμετρα έξω από το Κάϊρο.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΕΛΕΟΣ, τι ΑΛΛΟ θα ακούσουμε εδώ μέσα. Άκου και πιό σημαντικό.......

(τι σχέση έχει ο πόλεμος των 6 ημερών που έγινε το 1967 με τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ που έγινε το 1973 μόνον οι νοσταλγοί της Χούντας το ξέρουν).
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τελικά αυτό το άμοιρο κράτος, όλο χούντες είχε

τσάροι, κομουνισμός, πούτιν

μήπως τελικά υπάρχει κάποιος απ' ευθείας συσχετισμός μεταξύ χούντας και ωραίων γυναικών?

Άρα μην ανησυχάτε μια ζωή δημοκρατία θα έχουμε ! :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΟΛΑ αυτά είναι τόσο αξιόπιστα όσο ο ισχυρισμός ότι οι Ισραηλινοί χάσανε τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ.
Που φθάσανε 100 χιλιόμετρα έξω από το Κάϊρο.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΕΛΕΟΣ, τι ΑΛΛΟ θα ακούσουμε εδώ μέσα. Άκου και πιό σημαντικό.......

(τι σχέση έχει ο πόλεμος των 6 ημερών που έγινε το 1967 με τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ που έγινε το 1973 μόνον οι νοσταλγοί της Χούντας το ξέρουν).
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
στον Πολεμο των 6 ημερων οι Ισραηλινοι κατελαβαν το Σινα και τα Αραματα Γκολαν.--το 1973 δεχτηκαν επιθεση απο ολους τους Αραβες ταυτοχρονα.στην αρχη το Ισραηλ πιαστηκε στον υπνο γιατι ηταν η γιορτη του Γιομ Κιπουρ και οι περισσοτεροι στρατιωτες ειχαν αδεια.αλλα πολυ γρηγορα οταν οι εφεδρειες φτασανε.αρχισαν να κυνηγανε τους Αραβες φτασαν 30 χλμ απο το Κα'ι'ρο και 25 περιπου απο τη Δαμασκο.οποτε επενεβη η Σοβιετικη Ενωση και ειπε οτι θα κοιρηξει τον πολεμο στο Ισραηλ.και εγινε ανακωχη.Οι Αραβες τον πολεμο του 1973 τον γιορταζουν σαν νικη!στην Αιγυπτο ειναι εθνικη γιορτη :2funny:οποιον Αραβα και να ρωτισεις θα σου πει οτι το 1973 νικησαν τους Ισραηλινους στον πολεμο!

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τελικά το thread αυτό αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα

δε νομίζω ότι πάει πιο κάτω

ένας αμόρφωτος κάνει copy paste κείμενα που βρήκε σε σκουπιδότοπους στο internet και αρνείται να βάλει πηγή

Αυτό είναι διασκεδαστικό

Το περίεργο είναι ότι σοβαρά άτομα κάθονται και απαντάνε στο μογγολάκι

Κακώς

Εσυ καχυποπτουλη ψαχνε για "κατσαριδες" και ασε τα σοβαρα ατομα..
γιατι σε κοβω τελικα να λερωνεις τα γυαλιστερα παπουτσακια σου
αμα ή αληθεια σου φαινεται ξεφτιλα...

Τοτε μαλλον εσυ εισαι ΨΕΥΤΗΣ για να μην  Ξεφτιλιστεις..

Βαψε τα παπουτσια σου τωρα... ατημελητε..

και πριν τα βαψεις τσεκαρε μηπως εχει κρυφτει καμια
"ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ" μεσα..

Συνημμένα

• kiwi.jpg
    kiwi.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αμα ή αληθεια σου φαινεται ξεφτιλα...

ποια αλήθεια ρε καθυστερημένο? Επειδή κάποιος καραγκιόζης κάπου στο internet ξεφόρτωσε σκουπίδι και εσύ το μάζεψες, αυτό είναι για σένα η αλήθεια?

Βάλε πηγες μωρή λούγκρα αμόρφωτη

Τοτε μαλλον εσυ εισαι ΨΕΥΤΗΣ για να μην  Ξεφτιλιστεις..

Είσαι πολύ μικρός και πολύ ανόητος για να μπορέσεις να κανεις το κόλπο που πας να κανεις. Αστο να το κάνει κάποιος που έχει πάει σχολειό

Βαψε τα παπουτσια σου τωρα... ατημελητε..

Έλα να τα γλείψεις λούστρε

Επισκέπτης
Γνωμη:Ο rafman δεν ειναι κλωνος του κατσαριδα,καθως ειναι κατα πολυ χειροτερος.

Παμ'παρακατω...
rigormortis εγραψε:
raf , ο μοναδικος τροπος για να συρραψουνε το στοματακι τους ,ειναι να ανεβασεις κανα καλο ντοκουμεντο απο την πορ-[size=13pt]Ν[/size]-εια , του κο[size=13pt]ΜΟΥΝΙ[/size]σμου , βαλε ενα δυνατο  ;)
Το νιατο papan09 απαντησε:
η αγαμια εχει βαρεσει πολλους στο κεφαλι
Ο σκουρος str8 ανταπαντησε:
Ίσως να έχεις και δίκιο...
Αλλά αν όλα αυτά είναι τα παραληρήματα ενός αγάμητου, υποθέτω η κατάρριψή τους θα είναι απίστευτα εύκολη...
Ιδού η Ρόδος λοιπόν...
Αρα-συμπεραινω-τα ποσταρισματα της πανθηρους,συμφωνα με εσενα str8,ΔΕΝ ειναι παραληρηματικης υφης αλιευματα χωρις link αλλα αντιθετως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ στην οποια πρεπει να απαντησω εγω και οσοι αλλοι διαφωνουμε.

Βεβαιως,στην αρχη του νηματος τοσο εγω οσο και ο τομασο απαντησαμε με σχετικα συνεκτικο τροπο πανω στην"θεση"της πανθηρους για το συμφωνο Ριμπεντροπ-Μολοτοφ αλλα φευ...ακομη και οταν του υποδειχτηκαν οι ανακολουθιες αναμεσα στα copy paste που ο ιδιος κατεβασε και στην θεση του,ο τυπος περι αλλα ετυρβαζε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
νομίζω ότι μετά τη βραστή κατσαρίδα που έχει πρόβλημα το παιδί, καλο πουλέν είναι ο rigomortis

Επισκέπτης
Μαλλον τα εxει δει κωλυομενα απο την καβλα,μπορει και καλυτερα(pm knowledge).

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
νομίζω ότι μετά τη βραστή κατσαρίδα που έχει πρόβλημα το παιδί, καλο πουλέν είναι ο rigomortis

Επιδη σε βολευει να λες οτι ολα ειναι COPY - PASTE βρες κανενα και συ
να μου καταριψεις τε λεγομενα μου...

Αμα δεν μπορεις φαε τα λουστρινια σου...και ΜΟΚΟ...

α... και πριν τα φας τσεκαρε για "ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ"

φιλουρες..

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γνωμη:Ο rafman δεν ειναι κλωνος του κατσαριδα,καθως ειναι κατα πολυ χειροτερος.

Παμ'παρακατω...
rigormortis εγραψε:Το νιατο papan09 απαντησε:Ο σκουρος str8 ανταπαντησε:Αρα-συμπεραινω-τα ποσταρισματα της πανθηρους,συμφωνα με εσενα str8,ΔΕΝ ειναι παραληρηματικης υφης αλιευματα χωρις link αλλα αντιθετως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ στην οποια πρεπει να απαντησω εγω και οσοι αλλοι διαφωνουμε.

Βεβαιως,στην αρχη του νηματος τοσο εγω οσο και ο τομασο απαντησαμε με σχετικα συνεκτικο τροπο πανω στην"θεση"της πανθηρους για το συμφωνο Ριμπεντροπ-Μολοτοφ αλλα φευ...ακομη και οταν του υποδειχτηκαν οι ανακολουθιες αναμεσα στα copy paste που ο ιδιος κατεβασε και στην θεση του,ο τυπος περι αλλα ετυρβαζε...

Που διαφωνησαμε δεν καταλαβα... :2funny: :2funny: μπορεις να μου πεις ΠΟΥ..?
αφου συνεχεια παπαριες και εξωγηινους βλεπετε..

Οσο για το Ριμπεντροπ-Μολοτοφ θα τα πουμε εν καιρο...

Η πανθηρου μαμαει ΚΝΙΤΙΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ποντικα....
εχεις καμια για TEST DRIVE...

Αποψε μαλιστα θα βγω σεριανι αναζητωντας ΡΟΖ σουφριτσες...

Φιλουρες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επιδη σε βολευει να λες οτι ολα ειναι COPY - PASTE βρες κανενα και συ
να μου καταριψεις τε λεγομενα μου...

Όταν μιλάς με μένα, να είσαι ακριβής.

Δεν είναι λεγόμενα σου. Σκουπίδια σαν εσένα δεν έχουν άποψη. Απλά κάνουν copy paste.

Δεν ξόδεψα ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον πολύτιμο χρόνο μου για να διαβάσω τις μαλακίες που σαν καλός σκουπιδιάρης μετέφερες

Και ούτε πρόκειται να το κάνω αν δε βάλεις τις πηγες

Λουστράκο

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Όταν μιλάς με μένα, να είσαι ακριβής.

Δεν είναι λεγόμενα σου. Σκουπίδια σαν εσένα δεν έχουν άποψη. Απλά κάνουν copy paste.

Δεν ξόδεψα ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον πολύτιμο χρόνο μου για να διαβάσω τις μαλακίες που σαν καλός σκουπιδιάρης μετέφερες

Και ούτε πρόκειται να το κάνω αν δε βάλεις τις πηγες

Λουστράκο

Ποσο μ' αρεσει να κανω τα Αριστερουλια να συφιλιαζονται
και να ψαχνουν απο που τους ηρθε...χεχεχεχεχεχε

ΠΗΓΕΣ δεν δινω... ολα Copy Paste ειναι αφου το θελετε
και διαθεσιμα.....
Ειπαμε και σε αλλο therad οτι Ετομη τροφη εχουν οι
Πακηδες..  :2funny: :2funny: :2funny:  πηγαινε να τους βρεις να φας..

Εγω ειμαι ο Λουστρακος εσυ ποιος εισαι μηπως αυτος
που ηταν μαζι με το Λουστρακο... ουστρακος ηταν και αυτος :uglystupid:

Αντε γεια..

Που εισαι ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ HOTSCORPIE να δεις ποση
συφιλη εχω δωσει στα Αριστεροπουλα...

καλα να εισαι οπου και να εισαι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

και διαθεσιμα.....
Πακηδες..   :2funny: :2funny: :2funny:  πηγαινε να τους βρεις να φας..

Αντε γεια..

δε ξέρω πόσο χρονώνε είσαι αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή εκτός από το δεξά-αριστερά θα ανακαλύψεις και το πάνω-κάτω.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

και διαθεσιμα.....
Πακηδες..   :2funny: :2funny: :2funny:  πηγαινε να τους βρεις να φας..

Αντε γεια..

Έχεις ξεφτιλιστεί τελείως

Πρέπει να περνάς δύσκολα στην πραγματική ζωή

Σε λυπάμαι ρε κακομοίρη

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Έχεις ξεφτιλιστεί τελείως

Πρέπει να περνάς δύσκολα στην πραγματική ζωή

Σε λυπάμαι ρε κακομοίρη
Απο τα λογια σου διακρινεται η αριστερη αζιοπρεπεια !!
και το ηθος της παραταξης που πρεσβευεις..

Το κακομοιρης στο επιστεφω.

Επισκέπτης
Που διαφωνησαμε δεν καταλαβα... :2funny: :2funny: μπορεις να μου πεις ΠΟΥ..?
αφου συνεχεια παπαριες και εξωγηινους βλεπετε..

Οσο για το Ριμπεντροπ-Μολοτοφ θα τα πουμε εν καιρο...
Θα τα πεις μονος σου την αλλη φορα.
Οι γραπτες συζητησεις στα φορα ειναι σχετικα κουραστικες,οταν γινονται με ημιπαραφρονες εξαντλητικες.
Βγαζεις περισσοτερο γελιο απο τον κατσαριδα,εαν εσυ και αυτος ειστε τυπικα εθνικια δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως.
Ετσι εξηγουνται ολα,οι συνεπειες ειναι κληρονομικες και πανε 7 γενιες κατω(λενε).
Γαμα τα με μεγαλα γραμματα.

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Θα τα πεις μονος σου την αλλη φορα.
Οι γραπτες συζητησεις στα φορα ειναι σχετικα κουραστικες,οταν γινονται με ημιπαραφρονες εξαντλητικες.Βγαζεις περισσοτερο γελιο απο τον κατσαριδα,εαν εσυ και αυτος ειστε τυπικα εθνικια δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως.Ετσι εξηγουνται ολα,οι συνεπειες ειναι κληρονομικες και πανε 7 γενιες κατω(λενε).
Γαμα τα με μεγαλα γραμματα.

ΔΕΝ ειμαστε εθνικια εσας βολευει αυτο.... τους Ανθελληνες.

Εμεις απλα αγαπαμε την ΕΛΛΑΔΑ και τους Ελληνες.

Και σιγουρα "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom