You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντελιβεράς αφόδευσε στο ανσανσέρ πολυκατοικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Τύποι μου, μήπως ο ντελιβερας απλώς οριοθετουσε την περιοχή του, όπως κάνουν οι σκύλοι που χεζουν και κατουρανε σε δέντρα και γωνίες;
ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Το ολο σκηνικό μου θυμίζει έναν γνωστό μου όπου το μακρινό πλεον 2018 είχαμε πάει 5ημερη με το σχολείο Βουδαπέστη με λεωφορείο .Στα συνορα Σερβία-Ουγγαρία ο γνωστός ρωτάει τον οδηγο αν μπορει να χεσεικαι ο μαλακας του ειπε να κανει υπομονη (ειχε περασει ενα 2ωρο στανταρ) ε το καρνατσι δεν αντεξε και πολυ…. Και του εχεσε το λεωφορείο
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
1)Πρόστιμο για ψυχική οδύνη και ρύπανση.
2)Να καθαρίσει όλη την πολυκατοικία υπό την επίβλεψη του τύπου που έκανε την παραγγελία ο οποίος στο τέλος θα του αφήσει φιλοδώρημα 20λεπτο...
3)Απόλυση από το μαγαζί που δουλεύει και πρόστιμο στο ίδιο το μαγαζί ώστε να είναι πιο προσεκτικό στην επιλογή των υπαλλήλων του. Έτσι για το κερασάκι στην τούρτα...
2)Να καθαρίσει όλη την πολυκατοικία υπό την επίβλεψη του τύπου που έκανε την παραγγελία ο οποίος στο τέλος θα του αφήσει φιλοδώρημα 20λεπτο...
3)Απόλυση από το μαγαζί που δουλεύει και πρόστιμο στο ίδιο το μαγαζί ώστε να είναι πιο προσεκτικό στην επιλογή των υπαλλήλων του. Έτσι για το κερασάκι στην τούρτα...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή.
Να νόμιζε ότι ήταν απλώς μια κλανιά και τελικά τον πρόδωσε ο κώλος του ...
Προσπάθησε να αφήσει ένα μήνυμα συγνώμης και στο άκουσμα κόσμου πανικοβλήθηκε και τα πασάλειψε κάνοντας μαντάρα και το ασανσέρ.
Προσπάθησε να αφήσει ένα μήνυμα συγνώμης και στο άκουσμα κόσμου πανικοβλήθηκε και τα πασάλειψε κάνοντας μαντάρα και το ασανσέρ.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Έλεγα να παραγγείλω πίτσες σήμερα, αλλά, άστο καλύτερα, θα πάω από την πιτσαρία μόνος μου.
Γλιτώνεις και τα tipsΈλεγα να παραγγείλω πίτσες σήμερα, αλλά, άστο καλύτερα, θα πάω από την πιτσαρία μόνος μου.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Μήπως ο ντελιβεράς είχε φάει καμιά πίτσα πριν στο μαγαζί με έξτρα λουκάνικα και πιπεριές και τον πείραξε;
Εμενα παντως ο αδερφος μου,μεσηλιξ ανθρωπος,ειχε πριν κανα τριμηνο μια ιωση γαστρεντεριτιδα σπιτι δυο βδομαδες και μολις θεωρησε εγινε καλα,πηγε σε πελατη και εφυγε σαν Μπολτ και στην εισοδο του σπιτιου φυγανε τα σκατα απ τα μπατζακια γεμιζοντας απο διαδρομο εως χεστρα ολο τον τοπο τσιρλα.
Κλονιστηκε για λιγο ψυχολογικα διοτι δεν ξανασυνεβη τετοιο πραγμα.Εγω δεν τ κανα ποτε αστειο με το συμβαν.
Το σπιτι δυο μερες μυριζε σκατιλα
Κλονιστηκε για λιγο ψυχολογικα διοτι δεν ξανασυνεβη τετοιο πραγμα.Εγω δεν τ κανα ποτε αστειο με το συμβαν.
Το σπιτι δυο μερες μυριζε σκατιλα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.734
- Πόντοι
- 3.656
Τύποι, έπρεπε οι τύποι στο πάρτυ να φάνε όλες τις πίτσες, να φάνε ότι ποπ κορν, πατατάκια, σοκολάτες, αναψυκτικά, γλυκά και τούρτες είχαν, και να πάνε να ρίξουν ένα ομαδικό χέσιμο πάνω στο μηχανάκι του ντελιβερά.
τυπε πρεπει να μπουν στη μεση οι ψυχραιμοτεροι και να ριξουν ενα κατουρημα για
Τελευταία τροποποίηση:
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.734
- Πόντοι
- 3.656
Το όνομα του καταστήματος;
θες να τους παραγγειλεις να ριξουν κανενα χεσιμο σε τιποτα γειτονες τυπε;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.734
- Πόντοι
- 3.656
Τύποι μου, μήπως ο ντελιβερας απλώς οριοθετουσε την περιοχή του, όπως κάνουν οι σκύλοι που χεζουν και κατουρανε σε δέντρα και γωνίες;
τυπε ηταν επιδειξη δυναμης του τυπου
το εκανε για να δειξει στους χυστες οτι τους εχει χεσμενους
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.734
- Πόντοι
- 3.656
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή.
με λιγα λογια τα εκανε ολα σκατα τυπε
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.034
- Πόντοι
- 1.056
Μπορεί να του είχαν πει στην πιτσαρία οτι θα χεστεί στο φιλοδώρημα.
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.931
- Πόντοι
- 1.336
.Στο μόνο που φταίει το μαγαζί είναι ότι δεν μερίμνησε να αποζημιωθεί ο πελάτης και ηθικά και υλικά . Ο πελάτης πρέπει (έπρεπε) να τον μηνύσει. Όσο για την εργασία του οποιοδήποτε ντελιβερα,υπάρχουν στην εφαρμογή κριτικές και παράπονα 'η επαίνους για την συμπεριφορά του εκάστοτε διανομέα. Αν στον τύπο δεν είχε γραφτεί τίποτα άσχημο , ο εργοδότης δεν μπορεί να ξέρει την συμπεριφορά του διανομέα του. Εάν η παραγγελία είναι τηλεφωνική κάλλιστα μπορεί ο πελάτης να ξεμπροστιασει τον διανομέα στο μαγαζί. Μάλλον ο διανομέας δεν είχε κάνει στο παρελθόν κάτι άσχημο για να δουλεύει ακόμα στο ίδιο το μαγαζί. Κάτι άλλο έχει παιχτεί σίγουρα για μια τέτοια αδικαιολόγητη καί βρώμικη συμπεριφορά του διανομέα..1)Πρόστιμο για ψυχική οδύνη και ρύπανση.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Ο λαός του μπου ΑΠΑΙΤΕΙ να βγει ο χεσμένος ντελιβεράς και να πει την δική του εκδοχή των γεγονότων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις