You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντελιβεράς αφόδευσε στο ανσανσέρ πολυκατοικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.699
- Πόντοι
- 3.656
Οτι κατουρησε - κατουρησε . Το χεσιμο δεν ξερουμε ποιος το εριξε .
τυπε λες να ειχε και συνεργατη ο τυπος στο χεσιμο;
ο ενας χυστης να κατουρηγε και ο αλλος να εχεσε για να παραπλανησουν την αστυνομια
σατανικο
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.955
- Πόντοι
- 6.056
Θα ελεγα "ψιλοχεστηκες" με αυτα που ειδες,αλλα δεν θελω να δυναμιτισω το κλιμαΠάω μόνος μου μαν να πάρω
Δύο πιθανές εκδοχές: είτε είναι ψυχάκιας και το έκανε απρόκλητα, είτε κάτι έγινε στην παράδοση (το οποίο δε γνωρίζουμε) και τον ώθησε να το κάνει (χωρίς να τον θεωρώ λιγότερο ψυχάκια και πάλι).
Προσωπικά, συγκλίνω στη δεύτερη εκδοχή: κάτι έγινε το οποίο δε γνωρίζουμε, και ίσως και δε θα μάθουμε. Δε θεωρώ πολύ πιθανό να το έκανε απρόκλητα λόγω τρέλας, γιατί δε θα πήγαινε να ουρήσει έξω από το διαμέρισμα στο οποίο παρέδωσε τις πίτσες, στο βίντεο βλέπουμε ότι κατέβηκε με το ασανσέρ και ανέβηκε από τις σκάλες με το φως του κινητού.
Πολύ πιθανόν να έχει κάποια προηγούμενα με κάποιον που είδε στο πάρτυ ή μπορεί κάποια γκόμενα (πρώην κατά πάσα πιθανότητα) να ήταν εκεί και να του τη βάρεσε.
Προσωπικά, συγκλίνω στη δεύτερη εκδοχή: κάτι έγινε το οποίο δε γνωρίζουμε, και ίσως και δε θα μάθουμε. Δε θεωρώ πολύ πιθανό να το έκανε απρόκλητα λόγω τρέλας, γιατί δε θα πήγαινε να ουρήσει έξω από το διαμέρισμα στο οποίο παρέδωσε τις πίτσες, στο βίντεο βλέπουμε ότι κατέβηκε με το ασανσέρ και ανέβηκε από τις σκάλες με το φως του κινητού.
Πολύ πιθανόν να έχει κάποια προηγούμενα με κάποιον που είδε στο πάρτυ ή μπορεί κάποια γκόμενα (πρώην κατά πάσα πιθανότητα) να ήταν εκεί και να του τη βάρεσε.
Εγω νομιζω οτι αισθανθηκε κατωτερος.Σου λεει εσεις γλεντατε κι εγω σας κουβαλαω πιτσες αντι να γλενταω κι εγω.Ειδα το βιντεο στον Ευαγγελατο και η πρωτη του κουβεντα μολις του ανοιξαν ηταν παρταρουμε;.Ενας φυσιολογικος θα δινε γρηγορα την παραγγελια και θσ φευγε.Αυτος επιασε κουβεντα ρωταγε ποιος γιορταζει κλπ.Ευχηθηκε κιολας,εφυγε και γυρισε με τα δωρακια του.Το καλυτερο ηταν ο ιδιοκτητης της πιτσαριας που τους αποζημιωσε με 2 πιτσες δωρο,αντι να τους επιστρεψει ολο το ποσο και να τους δωσει και μια ισαξια τουλαχιστο παραγγελια δωρο.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.998
- Πόντοι
- 1.056
Πώς δεν τους αποζημίωσε η πιτσαρία με άλλο ένα χέσιμο δώρο.
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.677
- Πόντοι
- 18.496
εγω ειχα ακουσει οταν ημουνα φανταρος οτι παλιοτερα καποιος ειχε λαλησει κ ειχε πασαλειψει τις τουαλετες του λοχου με τα κακακια του.....Αυτό θα έπρεπε να γίνει pin στο ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο. Πάντως κάτι παρόμοιο μου έχει συμβεί στο στρατό
ευτυχως δεν ηταν στη σειρα μου,γιατι ετσι κ πετυχαινα τετοιο θεαμα θα την εκανα τρεχοντας κ ακομα θα με ψαχνανε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.786
- Πόντοι
- 6.946
Τύποι, έπρεπε οι τύποι στο πάρτυ να φάνε όλες τις πίτσες, να φάνε ότι ποπ κορν, πατατάκια, σοκολάτες, αναψυκτικά, γλυκά και τούρτες είχαν, και να πάνε να ρίξουν ένα ομαδικό χέσιμο πάνω στο μηχανάκι του ντελιβερά.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.998
- Πόντοι
- 1.056
H να ξαναπαραγγείλουν πίτσα και να δώσουν για φιλοδώρημα μια κουράδα.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.212
- Πόντοι
- 2.356
Το όνομα του καταστήματος;
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 736
Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του ,ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο είναι χωρίς τρόπους . Εκθέτει το μαγαζί που εργάζεται ,προσβάλει την εργασία του delivery στην οποία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που συντηρούν είτε τον εαυτό τους ,είτε μια οικογένεια . Ο υπεύθυνος της πιτσαρίας είναι το ίδιο αγενής ,δεν σέβεται τον πελάτη ,έπρεπε να τους επιστρέψει τα χρήματα και να τους έδινε τουλάχιστον μία ίδια δωρεάν. Είναι μια πράξη που πρέπει να μηνυθεί ο διανομέας .Δύο πιθανές εκδοχές: είτε είναι ψυχάκιας και το έκανε απρόκλητα, είτε κάτι έγινε στην παράδοση (το οποίο δε γνωρίζουμε) και τον ώθησε να το κάνει (χωρίς να τον θεωρώ λιγότερο ψυχάκια και πάλι).
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.212
- Πόντοι
- 2.356
Για αυτό ρωτάω το όνομα του μαγαζιού, για να το περιποιηθούμε όπως του αξίζει.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Σίγουρα ΚΑΙ αυτός , ο ντελιβεράς , είναι μελος του bou. Eίναι σχεδόν σίγουρο ότι ΚΑΙ η πίτσα ΚΑΙ το ασανσέρ είναι μέλη του bou ...
Αχαχαχα ναιΘυμάμαι έναν φίλο - συμμαθητή μου, που έλεγε: "Γιορτάζει ο τάδε, θα έχει και φαϊ..."
Εδώ θα έλεγε: "Θα έχει και σκατό..."
Μαζί με την πίτσα δωρο
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.212
- Πόντοι
- 2.356
Για αυτό εγώ είμαι ευγενικότατος και τους μιλάω πάντα στον πληθυντικό.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.642
- Πόντοι
- 9.931
Πάντως ειτε αν εγινε καμια μανουρα με την παραγγελία, ειτε επειδή του δώσανε μικρο τιπ σε μια μεγάλη παραγγελία, ειτε γιατι του βγήκανε κομπλεξ επειδή ειδε κάποιους ανθρωπους να διασκεδάζουν ενω αυτος μοίραζε πιτσες με το παπι μες στο κρυο, ενα ειναι σιγουρο, ο τυπος εχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για να κανει αυτο που εκανε.
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 932
- Πόντοι
- 81
Αυτό με τα φιλοδωρήματα είναι περίεργο. Δεν είμαι ο εργοδότης του διανομέα για να του δώσω αμοιβή. Ας τα βρουν με τον εργοδότη του. Αν θέλουν απ'την άλλη ας χρεώνουν στον παραλήπτη έξοδα αποστολής ξεκάθαρα με το κιλό δέματος ή/και την απόσταση. Παλιά ένα διάστημα το skroutz έστελνε μύνημα SMS για πιθανό φιλοδώρημα μετά από κάθε αποστολή, ενώ η υπηρεσία είναι πληρωμένη.
Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί διαμάχη μεταξύ διανομέα και παραλήπτη. Ο συγκεκριμένος μπορεί να άκουσε και ιστορίες για το γράμμα Γ(ύφτος) στο θυροτηλέφωνο, φτύσιμο κρυφά στην παραγγελία σε κάποιον με πολλά παράπονα πριν, κουνημένες κόκα κολες για να αφρίσουν μετά και να πήραν τα μυαλά του αέρα και να το τερμάτισε. Είδε και πάρτι οπότε σκέφτηκε ότι 'θα έχει μεγάλο κοινό' το έργο του. Του είχαν δώσει φιλοδώρημα βέβαια....
Σε όποιον το ξανακάνουν, να ξέρει το θύμα ότι έτσι αφήνει και το DNA του ο δράστης και η ποινή θα είναι σοβαρή στο δικαστήριο, γιατί έχουμε και έκθεση σε λοιμωξιακό κίνδυνο.
Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί διαμάχη μεταξύ διανομέα και παραλήπτη. Ο συγκεκριμένος μπορεί να άκουσε και ιστορίες για το γράμμα Γ(ύφτος) στο θυροτηλέφωνο, φτύσιμο κρυφά στην παραγγελία σε κάποιον με πολλά παράπονα πριν, κουνημένες κόκα κολες για να αφρίσουν μετά και να πήραν τα μυαλά του αέρα και να το τερμάτισε. Είδε και πάρτι οπότε σκέφτηκε ότι 'θα έχει μεγάλο κοινό' το έργο του. Του είχαν δώσει φιλοδώρημα βέβαια....
Σε όποιον το ξανακάνουν, να ξέρει το θύμα ότι έτσι αφήνει και το DNA του ο δράστης και η ποινή θα είναι σοβαρή στο δικαστήριο, γιατί έχουμε και έκθεση σε λοιμωξιακό κίνδυνο.
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 129