Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Έτσιιιιι.
Μπούτσααααααα Καλαματιανάκια
Έφαγα προφιτερόλ Πραλινα προχθέςΈτσιιιιι.
Πραλίνα παίρνω το οικογενειακό.Έφαγα προφιτερόλ Πραλινα προχθές
Εδώ βαράει 30αρια.. αύριο παγωτακι Απόλαυση στην παραλία...
...
Πάρε τα αρχιδια μου
Στοπ
...
Όλα ατομικά είναιΠραλίνα παίρνω το οικογενειακό.
Έχει και οικογενειακό.Όλα ατομικά είναι
Όχι δεν κατάλαβεςΈχει και οικογενειακό.
Καλημέρα 250 χλμ νοτίως του Αλμικαταράτε του Αλδεβαράν.Έφαγα προφιτερόλ Πραλινα προχθές
Ρε συ ΝτούντιΚαλημέρα 250 χλμ νοτίως του Αλμικαταράτε του Αλδεβαράν.
Πλέον άνοιξα συνεργασία στοιχημάτων με το Φούρναρη και όταν θα πηγαίνω για ορειβασία θα λαμβάνω κερασμένα πράγματαγια να με ερωτεύονταιγια να μου αδειάζουν την τσέπη τα κορίτσια
Σήμερα δεν έχει κοκό, λόγω ποδοσφαίρου ας περιμένουν...
Καλά εσύ μπερδέψες τα επίθετα λοιπόν έτσι όπως το συνεχίζεις θα μπερδέψεις με τίποτε γύφτισσες και σε βλέπω σε κανένα χωράφι και μετά θα βγάλουμε ανακοίνωση για αποστολή διμοιρίας καταδρομέων του bou στα ΑρφαράΠου θα φάμε παγωμένη γουρνοπούλα κ ζεστή μπίρα;
Μου έλειψε..
Σιγά μη φτάσουμε και στο Καλονερο Ντούντι μου...Καλά εσύ μπερδέψες τα επίθετα λοιπόν έτσι όπως το συνεχίζεις θα μπερδέψεις με τίποτε γύφτισσες και σε βλέπω σε κανένα χωράφι και μετά θα βγάλουμε ανακοίνωση για αποστολή διμοιρίας καταδρομέων του bou στα Αρφαρά
Νομίζω ότι άνοιξε ένα καφενείο επί του δρόμου λίγο μετά την εκκλησία του Βασιλικού (στο αριστερό μέρος όπως πας προς Κυπαρισσία) τώρα δεν ξέρω αν παίζει κάτι γιατί δεν τα συμπαθώ αυτά. Λίγο μετά το Βασιλικό έχει ένα ταβερνάκι επί του δρόμου αριστερά πάλι στην Ακρόπολη (όχι των Αθηνών)
Αλλιώς κάθε Κυριακή στο παζάρι του Κοπανακίου.
Ε αφού είμαι προμότορας γενικώς, τα μέρη τρογύρω (βλάχικα) δεν θα παινέψω;Σιγά μη φτάσουμε και στο Καλονερο
Άμα θες να παινευεσαι φτιάξε ένα βήμαΕ αφού είμαι προμότορας γενικώς, τα μέρη τρογύρω (βλάχικα) δεν θα παινέψω;
Άσε με να δω κανένα δελτίο μήπως και αρχίσω συνεργασία με τη Γλυκόζη Γλυκούλα και ανοίξουμε κανένα studioapartmentscall girls εδώ στην Τριφυλία, αλλά θα απαγορεύεται η τριφυλιακή κάνναβη και τα τρίφυλλα
Είναι ο ίδιος που το είχε και παλιά?Καλά εσύ μπερδέψες τα επίθετα λοιπόν έτσι όπως το συνεχίζεις θα μπερδέψεις με τίποτε γύφτισσες και σε βλέπω σε κανένα χωράφι και μετά θα βγάλουμε ανακοίνωση για αποστολή διμοιρίας καταδρομέων του bou στα Αρφαρά
Νομίζω ότι άνοιξε ένα καφενείο επί του δρόμου λίγο μετά την εκκλησία του Βασιλικού (στο αριστερό μέρος όπως πας προς Κυπαρισσία) τώρα δεν ξέρω αν παίζει κάτι γιατί δεν τα συμπαθώ αυτά. Λίγο μετά το Βασιλικό έχει ένα ταβερνάκι επί του δρόμου αριστερά πάλι στην Ακρόπολη (όχι των Αθηνών)
Αλλιώς κάθε Κυριακή στο παζάρι του Κοπανακίου.
Τα νέα της Κόκλας και της Μάλθης....Άμα θες να παινευεσαι φτιάξε ένα βήμα
Τα νέα της Κόκλας
Κ άσε με ήσυχο κυριακάτικα γιατί έχω να γαμησω 6 μέρες κ δεν είμαι καλά
Θα πάει όμως κάδο λόγω μη συμμετοχής μυστών, ποιοι θα προστάρουν στα νέα τηςΤα νέα της Κόκλας και της Μάλθης....
Τύπε ο Νικήτας την Κυριακή ανοίγει 17:00Και βεβαια η μπυρα η καλαματιανη θελει και το σωστο το ορθοδοξο σουβλακι της και συνοδεία τη καλυτερη τυροκαυτερη και τζατζικι της Καλαματας,στο ΝΙΚΗΤΑ.
Δεν ξέρω τύπε.. σχεδόν τυχαίο ήταν το Κόκλας... Λόγω του συμπαθους ηθοποιού η αναφορά..Θα πάει όμως κάδο λόγω μη συμμετοχής μυστών, ποιοι θα προστάρουν στα νέα τηςΑλεξάνδραςΚόκλας;
Ακόμη κι αν το ανοίξω Κυριακή.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου επί του δρόμου προς Ραμοβούνι είναι άλλος. Τώρα τι παίζει δεν ξέρω περσότερα γιατί όπως έγραψα (και συνεχίζετε να με γράφετε) προσέχω την υγεία μου από τέτοια πράγματα ώστε να μπορώ όσο γίνεται χωρίς ντουντοφάρμακα.
@enduro ξέρεις τι είναι τα ντουντοφάρμακα; Άντε να φέρεις κανένα από τα φαρμακεία να τα πουλάς στους παππούδες του bou μισοτιμής, θα λύσεις και το οικονομικό