enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.735
- Πόντοι
- 3.656
να κανουμε μπαντα,"οι γαμιαδες της Εβιτας"
να ανοιξει ξεχωριστο νημα για την εβιτα τυπε
να κανουμε μπαντα,"οι γαμιαδες της Εβιτας"
Το βλεπω να ερχεται τύπε, θα ριξει κανενας πατερας καμια σφαλιαρα στην κορη του, αυτη θα μπει σε καμια ομαδα στα σοσιαλ και θα την συμβουλεψουν τιποτα φεμιναζι να τον καταγγειλει οτι την βιασε, και μετα οταν θα σερνουν τον πατερα στον εισαγγελεα, θα μαζευτουν ολες εξω απο τα δικαστηρια να φωναζουν κατω η πατριαρχια (μην γελασεις, ειναι αληθινη ιστορια)
Δεν εινα νομιζω σωστό να αναφερεται το ονομα μιας κοπελας που ειχατε σχεση, και μάλιστα απο επαρχιακη πολη.
Αυτή πρέπει να λέγεται Εβίτα Περνόν
τον παγίδευσε των χάχα, αυτός θα την πληρώσει, κι αυτή θα γελάειΈχουν ξεφύγει τα πιτσιρίκια !
Ρόδος: 14χρονος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές και το έστειλε σε όλο το σχολείο!
Μία άλλη κοπέλα φέρεται να έδωσε την «ιδέα» στον νεαρό - Συνολικά επτά βίντεο λίγων δευτερολέπτων έφτασαν στα κινητά συμμαθητών και καθηγητώνwww.protothema.gr
σιγα μην δωσουμε και διευθυνση για αλληλογραφια!Ινστα και φβ ηταει ο κοσμοςTηλ Εβίτας υπάρχει?
παρθενος,με ωροσκοπο ταυροΤι έγινε ρε παιδιά , την Εβίτα στην Χαλκίδα δεν την έχω γαμήσει μόνο εγώ ? Μου έχει πει ότι ήταν παρθένα
Fixed...Αυτή πρέπει να λέγεται Εβίτα των Πεών
...αληθεια σου ειπε, ηταν απο το δεξι αυτι.....Τι έγινε ρε παιδιά , την Εβίτα στην Χαλκίδα δεν την έχω γαμήσει μόνο εγώ ? Μου έχει πει ότι ήταν παρθένα
Από μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα...Τι έγινε ρε παιδιά , την Εβίτα στην Χαλκίδα δεν την έχω γαμήσει μόνο εγώ ? Μου έχει πει ότι ήταν παρθένα
Πριν την γαμησεις ή μετά στο είπε αυτό ?Τι έγινε ρε παιδιά , την Εβίτα στην Χαλκίδα δεν την έχω γαμήσει μόνο εγώ ? Μου έχει πει ότι ήταν παρθένα
ειναι αναποφευκτο.
δινεις σμαρτφον στο μικρο γιωργακη που ειναι ενα μαλακισμενο 10 χρονων. αυτος με τους φιλους του γραφουν στο γκουγκλ "βυζια, μουνι, πουτσα, κωλος" και ενω ξεκινησαν για να γελανε μεταξυ τους, καταληγουν να βλεπουν τσοντες με το κιλο.
Στα 14 που θα τον εχουν κανει λαστιχο, απλα θα αρχισουν να μιμουνται τα προτυπα που εχουν μεσω των σοσιαλ μιντια, δηλαδη κατι ινστα βιζιτες κατι χαγιατε κτλ.
φυσιολογικά πράγματα. αν δεν τα κάνουν στα 14 αυτά πότε θα τα κάνουν? βέβαια υπάρχουν μερικοί που τα κάνουν και μεγάλοι αλλά αυτοί έχουν πάθει μπλοκαζΈχουν ξεφύγει τα πιτσιρίκια !
Ρόδος: 14χρονος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές και το έστειλε σε όλο το σχολείο!
Μία άλλη κοπέλα φέρεται να έδωσε την «ιδέα» στον νεαρό - Συνολικά επτά βίντεο λίγων δευτερολέπτων έφτασαν στα κινητά συμμαθητών και καθηγητώνwww.protothema.gr
Τύπε κι εγω εχω γαμησει μια Εβιτα απο Χαλκιδα
Εγώ στα 14 άκουγα μουσική psytrance και χαιρομουν δε ήθελα κάτι αλλο και παίζαμε στο σχολείο μπάλα με ένα μπουκάλι νερού και πλέον τα μικρομεγαλα αντί να αρκούνται σε αυτά που αρκουμασταν εμείς στη ηλικία τους κάθονται και κάνουν πράγματα που κάνουν οι 25 αρηδες και 30αρηδες.εγω 14 χρονων, χαιρομουν που τερματισα το DOOM...τωρα τα νιανιαρα γυριζουν πορνο...