Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πιστεψε με σ εκαταλβαινω και σου ξανα λεω αμα μπορεις να το κανεις  και να μην εχει δικαιωμα καντο αλλα εαν οχι ξεχνατο

Το λες και μονοσ σου με τις  γυναιακες δεν μπορεις να ισαι σιγουρος
μην λες το μετανιώνω που δεν εκανα τιποτα γιατι αμα την πληρωνεις μετα θα λες δεν τον επαιζα καλυτερα 10 φορες  για την πατσαβουρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε Πετράν ξέρεις πόσες πελάτισες μου την έχουν πέσει εμένα στην δουλειά και κάνω το μαλάκα;

Δεν ήθελα λες να τις πηδήσω; Οπότε γιατί προτιμώ να πληρώνω;
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
:2funny: :2funny: :2funny:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Ρε Πετράν ξέρεις πόσες πελάτισες μου την έχουν πέσει εμένα στην δουλειά και κάνω το μαλάκα;

με πελατισες οχι και εγω ουτε που το σκεφτομαι...αυτες με πληρωνουν

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πετραν αμα ησουνα υπαλληλος  τοτε επρεπε να την ειχες λιωση στο γαμιση αλλα το αφεντικο  δεν εχει τετοιες πολυτελιες  πανε αυτα   καποτε υπηρχαν τωρα αντι να γαμισεις σε γαμαει αυτη.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
πετραν αμα ησουνα υπαλληλος  τοτε επρεπε να την ειχες λιωση στο γαμιση αλλα το αφεντικο  δεν εχει τετοιες πολυτελιες  πανε αυτα   καποτε υπηρχαν τωρα αντι να γαμισεις σε γαμαει αυτη.
  χαχαχαχαχα ρε πως αλλαζουν τα χρονια να φοβομαστε να τον καρφωσουμε

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
αμερικα γιναμε τελικα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
  χαχαχαχαχα ρε πως αλλαζουν τα χρονια να φοβομαστε να τον καρφωσουμε

εμ ετσι ειναι σαν υπαλληλος και εαν κανει καμακι δεν μπορεις να του την πεις γιατι του κανεις ψυχολογικη καταπιεση  εφοσον εισαι αφεντικο του αρα ......μονο τα φραγκα εχει σαν καλο  οταν εισαι αφεντικο

Επισκέπτης

Φιλε αμα σου παει να κανεις κατι και χωρις να χαλασεις την οικογενεια σου,κανε!προσεχε ομως την μετεπειτα συμπεριφορα της κοπελας.Μπορει να σε θελει μετα και να σε κυνηγαει!. . . ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τις πουτάνες δεν τις πληρώνουμε γιατί έρχονται.. τις πληρώνουμε γιατί φεύγουν

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Oχι, αλλα οι παντρεμενοι χτυπαν και φευγουν. Αλλιως μπορει η κατασταση να εξοστρακιστει και να το κλεισεις το σπιτι για μια μαλακω.

Αν την εχεις στην δουλεια καθε μερα, δεν μπορεις να χτυπησεις και να την κανεις ανωδυνα. Ασε που μπορει να την δει γκομενα του αφεντικου και να μην δουλευει.

Προσωπικα- αν δεν ειχα σαν αρχη να προσλαμβανω μπαζα στο γραφειο- θα την εδιωχνα και μετα θα εκανα οτιδηποτε. Ή θα την εδιωχνα σκετο...

Το θεμα της παρενοχλησης δεν το εχω δει να παιζει πολυ στην Ελλαδα, αλλα ειναι και αυτο μια πιθανοτητα που πρεπει να ληφθει σοβαρα υπ'οψιν.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
να της ζητήσεις να σου φτιάξει καφε στο γραφειο και να της πεις οτι δεν είναι καλος και την επόμενη φορα που θα τον κανει νεροζουμι θα την πηδήξεις
:2funny:
Μονο αν ειναι ταινια και παιζει ο Γκουσγκουνης, υπαρχουν τετοιες ατακες

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
βασικά ένα θέμα, μπορεί να σε δώσει άνετα σε γνωστούς-οικογένεια κτλ
μπορεί να σε εκβιάσει άνετα για φράγκα κτλ
και εγώ λόγω (στο περίπου παρεμφερούς) ιδιότητας είχα ανάλογη περίπτωση αλλά δεν το ρισκάρεις με την καμία
ΕΚΤΟΣ αν είσαι σίγουρος πως σε θέλει και πως με κάποιον τρόπο μπορείς να αποφύγεις τον εκβιασμό (πώς? δεν ξέρω ακριβώς..)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ουτε σαν σκεψη γαμησια στην δουλεια,ουτε σαν αφεντικο-υπαλληλος,ουτε υπαλληλος με υπαλληλο,εκτος αν δεν σε νοιαζει να γινεις τσιμπουκι στην δουλεια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ουτε σαν σκεψη γαμησια στην δουλεια,ουτε σαν αφεντικο-υπαλληλος,ουτε υπαλληλος με υπαλληλο,εκτος αν δεν σε νοιαζει να γινεις τσιμπουκι στην δουλεια

Εκτος κι αν εχεις υπαλληλο το Λιλακο, εκει οσο και να θες δε θα μπορεσεις να αντισταθεις  :kissass:  :fuck1:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
φιλε μου οι γυναικες σημερα βρισκουν πολλους τροπους για να βγαλουν χρημα για να εκβιαζουν και να  απειλουν ενας απο αυτους ειναι να δινουν το κορμι τους.....δε λεω μπορει απλα να θελει να γαμηθει,εγω στη θεση σου σαν αντρας (ανωτερο και εξυπνοτερο ον) θα σκεφτομουν ενα σεναριο ωστε να γαμησω την κοπελια αλλα μην εχοντας δωσει δικαιωματα σε φιλους η γυναικα η το υπολοιπο προσωπικο στην εργασια για την ξεπετα και σε καποια στιγμη που να εχεις και αλλοθι, και μετα αν η κοπελια σε εκβιαζει κλπ,να παρει τα τρια σου,να την βγαλεις τρελλη ..

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
φιλε μου οι γυναικες σημερα βρισκουν πολλους τροπους για να βγαλουν χρημα για να εκβιαζουν και να  απειλουν ενας απο αυτους ειναι να δινουν το κορμι τους.....δε λεω μπορει απλα να θελει να γαμηθει,εγω στη θεση σου σαν αντρας (ανωτερο και εξυπνοτερο ον) θα σκεφτομουν ενα σεναριο ωστε να γαμησω την κοπελια αλλα μην εχοντας δωσει δικαιωματα σε φιλους η γυναικα η το υπολοιπο προσωπικο στην εργασια για την ξεπετα και σε καποια στιγμη που να εχεις και αλλοθι, και μετα αν η κοπελια σε εκβιαζει κλπ,να παρει τα τρια σου,να την βγαλεις τρελλη ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν αντεχω...κλαιω απο τα γελια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
γαμησε την με αποκριατικη μασκα παπαδημου..δεν θα σε καταλαβει