You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταραβερι με τις υπαλληλους μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 428
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
καλα γαμησια τυπε. βρηκες επιτελους τροπο να κρατησεις ισοβια χωρις να θελεις υπαλληλο ακομα και αν τη βγαλει με τα ποδια πανω στο γραφειο και καφε απο το γαμησι και μετα
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
μακρια φιλε αν δεν θελεις να χαλασεις το σπιτι σου γιατι αν της τον περασεις κ σου αρεσει δεν θα ξεκολας εγο ειχα 1 τετοια κ ηταν παντρεμενη την ειχα ολη μερα στα 4 κ μετα δεν ξεκολαγε αλλα εγο ημουν ελευθερο πουλι φαντασου εσυ για αυτο μακρια κ αν εχεις παιδια 2 φορες μακρια......
μακρια φιλε αν δεν θελεις να χαλασεις το σπιτι σου γιατι αν της τον περασεις κ σου αρεσει δεν θα ξεκολας εγο ειχα 1 τετοια κ ηταν παντρεμενη την ειχα ολη μερα στα 4 κ μετα δεν ξεκολαγε αλλα εγο ημουν ελευθερο πουλι φαντασου εσυ για αυτο μακρια κ αν εχεις παιδια 2 φορες μακρια......
φιλε ολα αυτα καλο να σου συμβουν το θεμα μην σου κανει καταγγελια αυτο εχε το νου σου ..
τις μαλακιες για το σπιτι και τα ρεστα αστα νομιζεις οτι η δικια σου ειναι μονο μαζι σου ????
λες ? και να την αφησω οπως κανω μεχρι τωρα? να το παιξω κινεζος δλδ θα γερασω ομως και θα το σκεφτομαι τι εχασα εξω βρισκω ευκολα αλλα μουχει μπει στο ματι αυτη...το νου σου μπαγλαμα γιατι μπορει να σε γαμισει αυτη αντι εσυ για σεξουαλικη παρενοχληση και μετα θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις .
gazofonix1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α .... για πολλούς λόγους ... και αν είσαι ΚΑΙ παντρεμένος για ακόμα περισσότερους λόγους .... ποτέ στην δουλειά.... ειδικά αν είσαι το αφεντικό και άρα σε νοιάζει να πάει καλά η δουλειά
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
H για γκομενα θα την κρατησεις ή για υπαλληλο, διαλεξε...Αν και εδω που τα λεμε τωρα γκομενα παντρεμενος ανθρωπος, μεγαλο μπερδεμα.
χαχαχαχαχα να και μια θετικη ψηφος....λες ε?μην ακους κανεναν ορμα και πεταξε της τα ματια εξω
κοιτα ετσι και μπορεις να το κανεις και να μην εχει κανενα δικαιωμα δηαλδη να μην μπορει να σε κατηγορηση για σεξουαλικη παρενοχληση ορμα και παρε και φιλους μαζιλες ? και να την αφησω οπως κανω μεχρι τωρα? να το παιξω κινεζος δλδ θα γερασω ομως και θα το σκεφτομαι τι εχασα εξω βρισκω ευκολα αλλα μουχει μπει στο ματι αυτη...
ΑΛΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ αμα δεν εχεις κανει καβαταζες και δεν εισαι καλυμενος μην το διανοηθεις ουτε και να κλασεις διπλα τις
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ
με εχεις ....ΠΡΟΣΕΧΕ
H για γκομενα θα την κρατησεις ή για υπαλληλο, διαλεξε...Αν και εδω που τα λεμε τωρα γκομενα παντρεμενος ανθρωπος, μεγαλο μπερδεμα.
και οι παντρεμενοι ισον πεθαμενοι?
φυσικα και λεω..κατι τετοιες μας αποκαλουν γκει στις φιλες τουςχαχαχαχαχα να και μια θετικη ψηφος....λες ε?
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Μπορείς για να το ελαφρύνουμε και λίγο να της ζητήσεις να σου φτιάξει καφε στο γραφειο και να της πεις οτι δεν είναι καλος και την επόμενη φορα που θα τον κανει νεροζουμι θα την πηδήξεις ε αμα σου φερει νερο έχεις μια καλή δικαιολογία συν οτι δεν θα φταις εσυ αφου την προειδοποίησες
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Aν τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν πρότεινέ της να φύγει από την δουλειά και να συνεχίζεις να την πληρώνεις, όσο την πλήρωνες!
Να κάθεται σπίτι της και να το ξύνει και όποτε γουστάρεις να την φωνάζεις και να σου έρχεται.
Επίσης, αν την θεωρείς καλή εργαζόμενη, θα της υποσχεθείς (και θα το πραγματοποιήσεις) πως όταν η "φάση" αυτή τελειώσει θα την ξαναπροσλάβεις.
Αλλά ταυτόχρονα υπάλληλος και γκόμενα δεν λέει!
Δεν είναι που δεν θα δουλεύει μόνο αυτή. Θα σου χαλάσει και τους υπόλοιπους...
Να κάθεται σπίτι της και να το ξύνει και όποτε γουστάρεις να την φωνάζεις και να σου έρχεται.
Επίσης, αν την θεωρείς καλή εργαζόμενη, θα της υποσχεθείς (και θα το πραγματοποιήσεις) πως όταν η "φάση" αυτή τελειώσει θα την ξαναπροσλάβεις.
Αλλά ταυτόχρονα υπάλληλος και γκόμενα δεν λέει!
Δεν είναι που δεν θα δουλεύει μόνο αυτή. Θα σου χαλάσει και τους υπόλοιπους...
κοιτα ετσι και μπορεις να το κανεις και να μην εχει κανενα δικαιωμα δηαλδη να μην μπορει να σε κατηγορηση για σεξουαλικη παρενοχληση ορμα και παρε και φιλους μαζι
ΑΛΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ αμα δεν εχεις κανει καβαταζες και δεν εισαι καλυμενος μην το διανοηθεις ουτε και να κλασεις διπλα τις
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ
με εχεις ....ΠΡΟΣΕΧΕ
τα ξερω ολα αυτα αλλα το κακο ειναι οτι μου την εχουν πεσει αρκετες στο παρελθον και κανω τον αδιαφορο και τωρα που τα σκεφτομαι το εχω μετανιωσει αλλα μαλλον εγω εχω το προβλημα και ειναι καθαρα εγκεφαλικο γτ δεν χορταινει το ματι ,,, παντως αυτη γουσταρει ισως επειδη ειμαι το αφεντικο και η δουλεια της ειναι τακτοποιημενη δεν υπαρχει κινδυνος να φυγει...αλλα με τις γυναικες δεν μπορεις νασαι σιγουρος παλι...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
τα ξερω ολα αυτα αλλα το κακο ειναι οτι μου την εχουν πεσει αρκετες στο παρελθον και κανω τον αδιαφορο και τωρα που τα σκεφτομαι το εχω μετανιωσει αλλα μαλλον εγω εχω το προβλημα και ειναι καθαρα εγκεφαλικο γτ δεν χορταινει το ματι ,,, παντως αυτη γουσταρει ισως επειδη ειμαι το αφεντικο και η δουλεια της ειναι τακτοποιημενη δεν υπαρχει κινδυνος να φυγει...αλλα με τις γυναικες δεν μπορεις νασαι σιγουρος παλι...
Ρε Πετράν ξέρεις πόσες πελάτισες μου την έχουν πέσει εμένα στην δουλειά και κάνω το μαλάκα;
Δεν ήθελα λες να τις πηδήσω; Οπότε γιατί προτιμώ να πληρώνω;
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 151
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις