Καλημερα κ απο μενα , εγω ειχα δυο ιστοριες στο παρελθον απο εργασιακο χωρο αλλα οχι απο τον δικο μου γιατι εκει δεν πεζω ουτε κανω μαλακιες, αλλα στην επιχειρηση του πατερα μου! Παω αρεα και που οταν εχω χρονο για να δοσω συμβουλες η να λυσω καποιο προβλημα! Ηταν και οι δυο πιτσιρικες η μια 19 η αλλη 23 η μια μου ζητησε το τηλ μου χυμα στις σκαλες που ανεβενα βγηκαμε 5 φορες συνολο σε ενα διαστημα 2 μηνων τελικα δεν ελεγε καο πολλα και καταλαβε οτι θελω μονο σεξ και μετα εκοψε απο μονη της και η αλλη η πιο μικρη με βρηκε στο φασεμπουκ και ουτε καν καταλαβα ποια ηταν στην αρχη! Μετα τα ειχαμε και καλα ενα μηνα αλλα επειδη ειχα σοβαρη σχεση τοτε και πλησιαζαν τα χριστουγεννα και εβλεπα οτι θα φαω τα μουτρα μου γιατι μου αρχισε τα τι θα κανουμε στις γιορτες και τετοια την εστειλα ενα βραδυ λεγοντας της οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουμε , δεν μου αρεσει να κοροιδευω τον πατερα μου και κατι τετοια ... Ολος τυχαιος μετα απο ενα μηνα σταματησε μονη της! Αυτα,στον δικο μου χωρο εργασιας ξανα λεω δενα αγγιζω καμια ! Ι