Επισκέπτης
Ας ντυθει και Santa!γαμησε την με αποκριατικη μασκα παπαδημου..δεν θα σε καταλαβει
Ας ντυθει και Santa!γαμησε την με αποκριατικη μασκα παπαδημου..δεν θα σε καταλαβει
μηπως να περιμενει μεχρι τις αποκριες για να γινει πιστευτος?γαμησε την με αποκριατικη μασκα παπαδημου..δεν θα σε καταλαβει
kai ama thes na tin diokseis argotera ti tha kaneis?εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
kai ama thes na tin diokseis argotera ti tha kaneis?
ela nte τι θα κανω
ηξερα εναν καθηγητη που δουλευε σε φροντιστηρια και πηδουσε μια μαθητρια
τομαθα ο πατηρ και εγινε τις κακομοιρας χαχαχα
ξεκωλιασε την αδελφε.μην της χαριζεσαι.αυτη το ξερει οτι εισαι παντρεμενος,αν σου κανει τα γλυκα ματια,να της τα πεταξεις εξω. προσπαθησε να εχεις το πανω χερι στη σχεση.ολα αυτα βεβαια με προσοχη γτ δν ειναι ευκολη υποθεση.εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
Μεγαλε σε παω στοιχημα οτι το επόμενο ποστ σου θα είναι: Με εκβιάζει μια υπαλληλος μου. Τι να κάνω?εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
εχω στην δουλεια μιαη οποια ολο με γλυκοκοιταζει και μου χαμογελαει αλλα δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα δεν εχω προχωρησει αλλα υποσεινηδητα καταλαβαινω οτι γουσταρει κανω πισω γτ ειμαι παντρεμενος και γτ την εχω στη δουλεια μου και δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα η κατασταση
δηλαδή δεν θα μας κάτσεις?υπερβολές
επειδη σου ετυχε εσενα μια φορα
δεν σημαινει οτι ειναι ο κανονας
δεν την εχει γαμησει ντοκτορε ...δηλαδή δεν θα μας κάτσεις?
πρόσεχε... τι λές για τον δοκτ!!! ;)
τί μλκ είσαι ,..περίμενες εμένα να ποστάρω για να το βάλεις?Ρε υπερτατα συμβολα του Σεξ που ακομα και οι γυναικες υπαλληλοι σας ωρεγονται τις φιληδονες κορμαρες σας ,κατουρατε και λιγο γιατι ο Ryan Gosling και ο George Clooney εχουν βαλει τα κλαμματα στο America με το κυμα των ελληνοβαλκανιων επιβητορων που σαρωνει την υφηλιο....
υπερβολές
επειδη σου ετυχε εσενα μια φορα
δεν σημαινει οτι ειναι ο κανονας
Ρε κοπελιά διάβαζε πιο προσεκτικά!
Δεν είπα πως μου είχε τύχει με μια. Η μία ήταν αυτή που πηδούσα δυο χρόνια, είχαμε σχέση.
ΑΛΛΑ και με όσες άλλες είχα πάει το ΙΔΙΟ κάνανε λέμε!
Θυμάμαι μια άλλη, νοσοκόμα ήταν αυτή, δεν την είχα καν πηδήσει, απλά την προηγούμενη είχαμε βγει για ποτό.
Την επόμενη σε εφημερία της λέω "Πάμε να κάνουμε επίσκεψη" (στους ασθενείς) και τί μου απαντάει το τσουλί;
"Βαριέμαι τώρα!" Μου λέει. "Έλα σε καμιά ώρα πάλι!" Εν τω μεταξύ στα εξωτερικά Ιατρεία, από τα οποία ήμουν σχεδόν "σκαστός" να γίνεται πόλεμος!
Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε!