alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κουνουπίδι?καλα δεν εισαι μωρο!
αλλα λυσε μου μια απορια
που θυμασαι για πουτσους και καληνυχτες???
ειναι δυνατον??? εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χθες!
Κουνουπίδι?καλα δεν εισαι μωρο!
αλλα λυσε μου μια απορια
Εν τάξει έχεις κάποιο δίκιο πως τά 'θελε κι εμένα ο οργανισμός μου!
Αλλά σου ξαναλέω πως αναφερόμουν σε παρελθόντα χρόνο. Τότε που εσύ υποθέτω πως ήσουν νήπιο!
Και τώρα τα ίδια θα γίνονται! Απλά τα κάνουν άλλοι!
μόνο μην γίνει η νύχτα μέρα γιατί αρχίζουν τα προβλήματα
Κουνουπίδι?
καλα δεν εισαι μωρο!
αλλα λυσε μου μια απορια
2 κεφαλια ρε μεγαλεεχω καλη μνημη
2 κεφαλια ρε μεγαλε
Τυπε εγω νομιζα για σενα μιλουσαμε οχι για τους αλλους
οτι θα υπαρχει αλητεια παντα αυτο ειναι δεδομενο! Αλλα τουλαχιστον
η αλητεια δεν θα βγει ποτε να πει ξερεις "Οι γκομενες ενω της πηδουσα λουφαρανε" ενω και οι 2 λουφαρατε μιας
και πηδιοσασταν στην δουλεια !!!!!
τεσπα δεν σε κοντραρω την πλακα μου κανω εμενα στα αρχιδια μου πολυ πολυ
αμα ερχομουν στο νοσοκομειο και εβλεπα κανα τετοιο σκηνικο ενω επρεπε να εξυπηρετηθω
την ακρη θα την εβρισκα το μονο σιγουρο
αααααααααααααααοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυεισαι τσακαλι φιλε μου
εδω ορμανε οι σαλιαρηδες στις πουτανες,τους λενε και αυτες καμμια μαλακια στυλ μωρο μου,καρδια μου κλπ,και η ζωη τραβαει την ανηφορα!!!α ναι το σεντονι απο κατω με τα λιγουρια
αυτοι ειναι ανιδεικευτοι τυπε... καθονται μεσα απο το φεησμπουκ
και περιμενουν να βγαλουν γκομενα. Λογικα με κατι τετοιους θα χει (τυχαια)
μπλεξει και η αντιγονη (τελειως τυχαια το τονιζω αυτο) για αυτο ακουει ολο καληνυχτες...
κριμα η κοπελα... ατυχη. Ενω εχει τοσες χαρες και γενικα το λεει το κουραγιο της
ρε παιδι μου δεν ειναι μονο λογια η κοπελα ;)
εδω ορμανε οι σαλιαρηδες στις πουτανες,τους λενε και αυτες καμμια μαλακια στυλ μωρο μου,καρδια μου κλπ,και η ζωη τραβαει την ανηφορα!!!
μιλαμε για μεγαλη τρελα δικε μουχαχαχαχχαχαχα
τυπε εμενα δεν με ενοχλει αυτο...
εμενα με ενοχλει οταν λενε τις εξω γκομενες
ζωα , πουτανες , χρηματοδουλες , καργιολες και της παναγιας τα ματια
και εδω διαβαζω οτι ο αλλος λεει ειναι σε 3 φορουμς σαλιαριζει με τις πουτανες
και θελει να συναψει σχεσεις και μετα γραφει συνεχεια κριτικες και στα 3 φορουμς :S
κατα τα αλλα δεν εχει χρονο να βρει γκομενα ή οι εξω γκομενες θα σε κοροιδεψουν.
Ενω οι πουτανες ειναι αγνες κατα βαθος τυπε και δεν τα κανουν αυτα
Διάβασε παραπάνω όλην την παράθεση και βγάλε συμπέρασμα.Τελικα εσυ τι του προτεινεις; ξεκινας με το μακρυα κ τα ιμιτασιον κ μετα τα γυρνας.
Έχεις απόλυτο δίκιο,λέγετε:ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ,και το ρήμα νταραβερίζομαι έχω δοσοληψίες,συνεπώς αν υποκείψει ο φίλος μας θα έχει δοσοληψίες με την λεγάμενη(οικονομικές και επαφές τρίτου και βάλε τύπου)Άντε καλά νταραβέρια λοιπόν.ρε ας αλλαξει καποιος το τοπιμκ που το εγραψε νταλαβερι ο επιχειρηματιας και παραπεμπει σε ντελιβερι..
νταραβερι λεγετε και προκυπτει απο το λατινικο dare avere..ημαρτον
θελει και να γαμησει υπαλληλο..το σχολειο το λεει σκολειο ακομα το νταραβερι νταλαβερι και το συγχωρω συνχωρω
ακριβως ...Έχεις απόλυτο δίκιο,λέγετε:ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ,και το ρήμα νταραβερίζομαι έχω δοσοληψίες,συνεπώς αν υποκείψει ο φίλος μας θα έχει δοσοληψίες με την λεγάμενη(οικονομικές και επαφές τρίτου και βάλε τύπου)Άντε καλά νταραβέρια λοιπόν.