Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τάξει έχεις κάποιο δίκιο πως τά 'θελε κι εμένα ο οργανισμός μου!

Αλλά σου ξαναλέω πως αναφερόμουν σε παρελθόντα χρόνο. Τότε που εσύ υποθέτω πως ήσουν νήπιο!

Και τώρα τα ίδια θα γίνονται! Απλά τα κάνουν άλλοι! :( :(

Τυπε εγω νομιζα για σενα μιλουσαμε οχι για τους αλλους  :grin:
οτι θα υπαρχει αλητεια παντα αυτο ειναι δεδομενο! Αλλα τουλαχιστον
η αλητεια δεν θα βγει ποτε να πει ξερεις "Οι γκομενες ενω της πηδουσα λουφαρανε" ενω και οι 2 λουφαρατε μιας
και πηδιοσασταν στην δουλεια !!!!!

τεσπα δεν σε κοντραρω την πλακα μου κανω  :grin: εμενα στα αρχιδια μου πολυ πολυ
αμα ερχομουν στο νοσοκομειο και εβλεπα κανα τετοιο σκηνικο ενω επρεπε να εξυπηρετηθω
την ακρη θα την εβρισκα το μονο σιγουρο  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εχει κατι μουνιτσες αδελφες παντως στον ερυθρο ολα τα λεφτα..

στα ορθια να της παρεις με τον ορο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τυπε εγω νομιζα για σενα μιλουσαμε οχι για τους αλλους  :grin:
οτι θα υπαρχει αλητεια παντα αυτο ειναι δεδομενο! Αλλα τουλαχιστον
η αλητεια δεν θα βγει ποτε να πει ξερεις "Οι γκομενες ενω της πηδουσα λουφαρανε" ενω και οι 2 λουφαρατε μιας
και πηδιοσασταν στην δουλεια !!!!!

τεσπα δεν σε κοντραρω την πλακα μου κανω  :grin: εμενα στα αρχιδια μου πολυ πολυ
αμα ερχομουν στο νοσοκομειο και εβλεπα κανα τετοιο σκηνικο ενω επρεπε να εξυπηρετηθω
την ακρη θα την εβρισκα το μονο σιγουρο  :grin:

Για την Αντιγόνη λες, αλλά κι εσύ δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις!

Τις γκόμενες τις πηδούσα εκτός υπηρεσίας είπαμε. ΜΕΤΑ αυτές λουφάρανε, όταν τις ξανάβλεπα στη δουλειά.

Και την μία φορά που χρησιμοποίησα το δωμάτιο εφημερίας εγώ ήμουν εντελώς εκτός και η "κυρία" είχε μόλις τελειώσει τη βάρδια και ήταν κουρασμένη. Ίσως γι αυτό δεν μας βγήκε και καλό....

Και να σου πω πως όταν γίνεται "πόλεμος" Γενικής Εφημερίας δεν σου σηκώνεται που να σου έρθει η άλλη με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα.
Να βγάλεις το βράδυ προσπαθείς...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
α ναι το σεντονι απο κατω με τα λιγουρια  :2funny:
αυτοι ειναι ανιδεικευτοι τυπε... καθονται μεσα απο το φεησμπουκ
και περιμενουν να βγαλουν γκομενα. Λογικα με κατι τετοιους θα χει (τυχαια)
μπλεξει και η αντιγονη (τελειως τυχαια το τονιζω αυτο) για αυτο ακουει ολο καληνυχτες...

κριμα η κοπελα... ατυχη. Ενω εχει τοσες χαρες και γενικα το λεει το κουραγιο της
ρε παιδι μου δεν ειναι μονο λογια η κοπελα  ;)
εδω ορμανε οι σαλιαρηδες στις πουτανες,τους λενε και αυτες καμμια μαλακια στυλ μωρο μου,καρδια μου κλπ,και η ζωη τραβαει την ανηφορα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω ορμανε οι σαλιαρηδες στις πουτανες,τους λενε και αυτες καμμια μαλακια στυλ μωρο μου,καρδια μου κλπ,και η ζωη τραβαει την ανηφορα!!!

χαχαχαχχαχαχα
τυπε εμενα δεν με ενοχλει αυτο...
εμενα με ενοχλει οταν λενε τις εξω γκομενες
ζωα , πουτανες , χρηματοδουλες , καργιολες και της παναγιας τα ματια
και εδω διαβαζω οτι ο αλλος λεει ειναι σε 3 φορουμς σαλιαριζει με τις πουτανες
και θελει να συναψει σχεσεις και μετα γραφει συνεχεια κριτικες και στα 3 φορουμς  :S

κατα τα αλλα δεν εχει χρονο να βρει γκομενα ή οι εξω γκομενες θα σε κοροιδεψουν.
Ενω οι πουτανες ειναι αγνες κατα βαθος τυπε και δεν τα κανουν αυτα  :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
χαχαχαχχαχαχα
τυπε εμενα δεν με ενοχλει αυτο...
εμενα με ενοχλει οταν λενε τις εξω γκομενες
ζωα , πουτανες , χρηματοδουλες , καργιολες και της παναγιας τα ματια
και εδω διαβαζω οτι ο αλλος λεει ειναι σε 3 φορουμς σαλιαριζει με τις πουτανες
και θελει να συναψει σχεσεις και μετα γραφει συνεχεια κριτικες και στα 3 φορουμς  :S

κατα τα αλλα δεν εχει χρονο να βρει γκομενα ή οι εξω γκομενες θα σε κοροιδεψουν.
Ενω οι πουτανες ειναι αγνες κατα βαθος τυπε και δεν τα κανουν αυτα  :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε για μεγαλη τρελα δικε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα στο θρεντ,πάνω στο θέμα που αναλύουμε σας αναφέρω εμπειρίες μου και μόνο,μακρυά από υπαλλήλους τα αφεντικά(αφεντικά και δούλοι κώλοι γίναμε ούλοι)όταν είναι ελεύθερες αλλά ακόμα μακρυά όταν είναι παντρεμένες,για έναν πούτ.......μπορεί να σου έρθει από πίσω και να πονάς για πολύ καιρό.Οι χώροι δουλειάς εννείοτε προσφέρονται για περιπέτειες αλλά και είναι χώροι για να γίνονται ειδείλια που καταλήγουν σε γάμο πολλές φορές αλλά όταν αυτά γίνονται λάθος ένα 99% καταλήγουν σε τραγωδία και ότι όμορφο έζησαν οι ήρωες τελείωσε με πόνο πολύ πόνο.Εγώ θα σου έλεγα φίλε μου αν είσαι με την οικογένειά σου καλά μην την διαλύσεις,δεν θα σου κάτσει άλλη ημιτασιόν θα σου έρθουν μετά όλες που θα προσπαθήσεις να κάνεις και να αναπληρώσεις την πρώτη οικογένεια.Είναι μαθηματικά υπολογισμένο ότι αυτό θα σου βγει ξυνό και ακριβό.Αν όμως δεν μπορείς αλλοιώς την ξεπετάς και την έχεις επί πληρωμή,δηλαδή αύξηση μισθού δώρα ταξίδια αυτοκίνητο και ότι σέξι εσσώρουχο κυκλοφαράει στην Ερμού.Συνεπώς ή την γαμάς σε όλες τις στάσεις και από τον λόκο,ή δαγκώνεσε και τραβάς ζόρι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τελικα εσυ τι του προτεινεις; ξεκινας με το μακρυα κ τα ιμιτασιον κ μετα τα γυρνας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε ας αλλαξει καποιος το τοπιμκ που το εγραψε νταλαβερι ο επιχειρηματιας και παραπεμπει σε ντελιβερι..

νταραβερι λεγετε και προκυπτει απο το λατινικο dare avere..ημαρτον

θελει και να γαμησει υπαλληλο..το σχολειο το λεει σκολειο ακομα  το νταραβερι νταλαβερι και το συγχωρω συνχωρω

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ρε ας αλλαξει καποιος το τοπιμκ που το εγραψε νταλαβερι ο επιχειρηματιας και παραπεμπει σε ντελιβερι..

νταραβερι λεγετε και προκυπτει απο το λατινικο dare avere..ημαρτον

θελει και να γαμησει υπαλληλο..το σχολειο το λεει σκολειο ακομα  το νταραβερι νταλαβερι και το συγχωρω συνχωρω
Έχεις απόλυτο δίκιο,λέγετε:ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ,και το ρήμα νταραβερίζομαι έχω δοσοληψίες,συνεπώς αν υποκείψει ο φίλος μας θα έχει δοσοληψίες με την λεγάμενη(οικονομικές και επαφές τρίτου και βάλε τύπου)Άντε καλά νταραβέρια λοιπόν. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Έχεις απόλυτο δίκιο,λέγετε:ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ,και το ρήμα νταραβερίζομαι έχω δοσοληψίες,συνεπώς αν υποκείψει ο φίλος μας θα έχει δοσοληψίες με την λεγάμενη(οικονομικές και επαφές τρίτου και βάλε τύπου)Άντε καλά νταραβέρια λοιπόν.
ακριβως ...
οπως το πες
και ψυχικες και οικονομικες δοσοληψιες ισως

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι