Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

  • --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σαμαράς

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ψωμιάδης

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αλλος Δελφίνος... ???

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Μηνύματα
152
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
εντωμεταξυ κανεις απο τους υποψηφιους δε μου κουμπωνει για αρχηγος της ΝΔ...πραγματικα μου κανει εντυπωση που διαλεγουνε και Σαμαρα μερικοι...αρκετοι μαλλον  :rolleyes:
πασχει τοσο πολυ τελικα το κομμα απο στελεχη ή θελαν να κανουν τη ζωη της Ντορας ευκολη?

μα το ολο 8εμα ειναι να βρουν εναν ηλι8ιο-α να του χρεωσουν 2-3 ηττες και μετα να επαναφερουν το βαρυ τους ( σε κιλα και σε βλακεια) οπλο, Ο χοντρος κανει κουμαντο και ο Σαμαρας ειναι αν8ρωπος του οποτε το αλλο το σκιαχτρο δεν εχει καμια τυχη
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Προς 1personanongrata

1.
Να σου θυμίσω τη παραγραφή του σκανδάλου του ΧΑΑ, τουλάχιστον για τα πολιτικά πρόσωπα, λόγω ότι είχαν προηγηθεί εκλογές το 2000. Φυσικά και ήταν λάθος της ΝΔ που δεν έστειλε στη δικαιοσύνη όσους είχαν εμπλοκή.

2.
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τα οικονομικά μεγέθη. Στο σκάνδαλο του ΧΑΑ τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν μερικά δισεκατομμύρια ευρώ στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ


5.
Δεν κυβερνά η αντιπολίτευση. Τα στρατεύματά που πήγαν στο Κοσσυφοπέδιο πέρασαν από την "ουδέτερη" Ελλάδα ......

6.
Είναι σκάνδαλο το to Βατοπέδιο. Ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να το αναδείξει όπως και το σκάνδαλο της SIEMENS.... έχει πολλά να πει ο Τσουκάτος.....

7.
Αυτό σημαίνει πως δεν υπήρξε το σκάνδαλο του Κτηματολογίου ??? :headbang:

1. Δεν κατάλαβες. Δεν γίνεται η δίκη των στελεχών της ΔΕΚΑ;;;
Έλα όμως που:
Αναβολή της δίκης του πρώην προέδρoυ και των έξι μελών του προηγούμενου ΔΣ της ΔΕΚΑ από το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων
Για τις οκτώ Φεβρουαρίου 2010 αναβλήθηκε από το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του πρώην προέδρου και των έξι μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΔΕΚΑ «Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών) που κατηγορούνται για απιστία στην υπηρεσία.

Η κατηγορία αφορά μαζικές αγορές μετοχών των εταιριών ΕΤΕ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ και Εμπορικής Τράπεζας, από την ΔΕΚΑ το 2000 με σκοπό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να ανέβει ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου ενόψει επικείμενων τότε βουλευτικών εκλογών.

Το δικαστήριο σήμερα επέβαλε πρόστιμα των 100 ευρώ για λιπομαρτυρία σε έξι πρόσωπα που απουσίαζαν από το δικαστήριο, μεταξύ των οποίων και ο πρώην γενικός κραμματεάς του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Κουρής.

Από το δικαστήριο απουσίαζε δικαιολογημένα, για λόγους υγείας και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ ο οποίος είχε υποβάλλει και μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Η υπόθεση φθάνει στο ακροατήριο μετά από 3η αναίρεση που άσκησε η ολομέλεια του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων, που είχε παύσει την ποινική δίωξη επικαλούμενο παραγραφή της κατηγορίας βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών του 1997 ο οποίος προέβλεπε ίδια ποινική μεταχείριση μεταξύ πολιτικών προσώπων και συμμετόχων σε μία υπόθεση.

Η αναίρεση από τον Άρειο Πάγο ασκήθηκε καθώς κρίθηκε ότι η παραγραφή των αδικημάτων που ισχύει για πολιτικά πρόσωπα δεν συμπαρασύρει τους συμμέτοχους.


Το όνομα ΚΟΥΡΗΣ σου λέει τίποτε, ΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟ;;;;
Μας έχετε πρήξει τα @@ με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τελικά τα ΔΙΚΑ σας τα παιδιά δεν εμφανίζονται ως μάρτυρες στο δικασήριο.
Έχεις να πεις τίποτε επ' αυτού;;;;

2.
Για δώσε μας στοιχεία. Ποιά ταμεία έχασαν και πόσο έχασαν;;;
Και άμα δεν είναι δισεκατομμύρια Εύρώ τι θέλεις να γίνει;;;;

Συγκεκριμένα στοιχεία Στέκα έτσι;;;;  Και το δισεκατομμύριο έχει 9 μηδενικά, έτσι Στέκα;;;; (1.000.000.000)

5.
Μπα, τι μας λές;;; Δηλαδή αν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση τι θα έκανε;;;
Είμαστε μέλη μιας στρατιωτικής συμμαχίας, δηλαδή του ΝΑΤΟ; Δεν πήρε απόφαση η συμμαχία να στείλει στρατεύματα;
Εμείς τι θα λέγαμε; Όχι, δεν θα περάσουν τα στρατεύματα από Θεσσαλονίκη; Και που θα πιάνανε τα καράβια;

Ρε, τι θα γίνει με τα εθνίκια εδώ μέσα; Θέλετε ΝΑΤΟ ή δεν θέλετε;
Στέκα εσύ τι ζητάς, μέσα ή έξω από το ΝΑΤΟ;;;;;; Να φύγουμε από το ΝΑΤΟ ή να μείνουμε;
Συγκεκριμένα εεεεε;;;;

6.
Αχαχαχαχα, ποιός μιλάει για Siemens.
Τι έγινε με τα τηλέφωνα της Ντορούλας και το τηλεφωνικό κέντρο του Κυριάκου;
Τι έκανε στην περίπτωση του Καραβέλα η Ντορούλα;
Τι έκανε ο Δένδιας με την ΕΔΕ του ανακριτή Ζαγοριανού;
Τι έκανε η Κυβέρνηση του Κωστάκη με την πρόταση για εξεταστική και ποιά η θέση της Ντορούλας;
Τον Τσουκάτο τον θυμάσαι, τον μακαρίτη τον Βαρθολομαίο τον ξέχασες; Και ποιός ήταν ο προϊστάμενος του Βαρθολομαίου εσωκομματικά;; Μήπως ο θείος Αχιλλέας;

7.
Τι έγινε ακριβώς με το κτηματολόγιο;;;Ξέρεις;; Μήπως έχεις κάποια ιδέα γιατί καθυστερεί τόσο;;
Και πως έχεις βγάλει τα συμπεράσμτα σου όταν ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση;
Για δες όμως και την άποψη του ΤΕΕ για το έργο και για την δίκη των δύο στελεχών της Κτηματολόγιο ΑΕ:

www.express.gr/news/ellada/154216oz_20090408154216.php3]ΤΕΕ: Παραπομπή σε δίκη των άλλοτε στελεχών της Κτηματολόγιο Α.Ε.[/url]
Με αφορμή την εκ νέου παραπομπή σε δίκη των άλλοτε στελεχών της Κτηματολόγιο Α.Ε. Το ΤΕΕ χωρίς να παρεμβαίνει στις διαδικασίες και τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, επισημαίνει σε σχέση με την εισήγηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά και την υιοθέτησή της από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου, αλλά και τα αναγραφόμενα στον ημερήσιο τύπο, για την εκ νέου παραπομπή σε δίκη του άλλοτε διευθύνοντα συμβούλου Ν. Γαλιδάκη και του μέλους του Δ.Σ.
Ι. Ρέγκα της εταιρείας ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.
ότι: Οι συμπληρωματικές συμβάσεις που υπογράφηκαν τότε, αφορούσαν επί πλέον εργασίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση του προγράμματος στους πρώτους 340 ΟΤΑ της χώρας που δεν προβλέπονταν κατά την έναρξη του προγράμματος.
Οι εργασίες αυτές εκπονήθηκαν και έτσι σήμερα λειτουργεί στις περιοχές αυτές το Εθνικό Κτηματολόγιο, γεγονός που σαφώς αναγνωρίσθηκε και από το Δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο.
Η ανάκτηση των 110 εκ. ευρώ, δηλαδή του 100% της κοινοτικής συμμετοχής και όχι της αμοιβής των συμπληρωματικών συμβάσεων, βάση της μνημονευόμενης απόφασης της Ε.Ε., έγινε λόγω του ότι η χώρα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα που είχε εντάξει στο Β΄ ΚΠΣ ως προς το σύνολο του φυσικού του αντικειμένου και στο χρόνο που προβλέπονταν, ενώ συγχρόνως είχε υπερδιπλασιαστεί ο προϋπολογισμός του.
Πέρα από το κατά πόσο ολοκληρώθηκε ή μη το εν λόγω αντικείμενο, αφού υπήρξε αλλαγή της μονάδας μέτρησης αυτού, από στρέμματα σε δικαιώματα, με τελική ένταξη του 18% των εμπραγμάτων δικαιωμάτων της χώρας στο Εθνικό Κτηματολόγιο, είναι γεγονός ότι λόγω της πολυπλοκότητας της όλης διαδικασίας σύνταξης η οποία ανεδείχθη κατά την εκπόνησή της, το έργο υποεκτιμήθηκε χρονικά και οικονομικά με αποτέλεσμα την αύξηση του συνολικού του κόστους, πράγμα που εν μέρει ήταν αναπόφευκτο λόγω του καινοτόμου του έργου.
Τα ανωτέρω όμως και πέρα από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, κανονιστικές και θεσμικές εμπλοκές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, ουδόλως μπορούν να μειώσουν την σημασία και το μέγεθος του έργου που εκπονήθηκε και ήδη λειτουργεί στις 340 περιοχές της χώρας και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνουν την σπίλωση ενός κλάδου μηχανικών και εργαζομένων, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους συμμετείχαν στην εκπόνηση του έργου και παρείχαν τις προβλεπόμενες από τις συμβάσεις τους υπηρεσίες στο ακέραιο, χωρίς ουδείς εξ αυτών να έχει το παραμικρό συμβατικό πρόβλημα, έχοντας αντεπεξέλθει σε μεταβολές προδιαγραφών, χρονικές καθυστερήσεις και οικονομικές οφειλές ετών, με στόχο και όραμα, με την εργασία τους, να βοηθήσουν στη δημιουργία του Εθνικού Κτηματολογίου της χώρας.


ΣΤΕΚΑ, συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι αερολογίες.
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο αξιόλογα στελέχη... το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το Πασοκ εχει αρκετους Πασοκους που σου "καθονται" στο ματι σαν αρχηγοι του κομματος. Τουλαχιστον περισσοτερο απο τον ποδηλατη
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
δεν έχει μπει απλά φραγή... μπήκε και πούτσα μετά τη φραγή το 81, το 93 και το 09

ααααχαχαχαχαχαχαχα

Αυτό που λες ισοδυναμεί με το ότι για την κατάντια της Ελλάδας εν τέλει φταίει το Πασόκ.
Τρομερή πράξη ομολογίας, δεν λέω... :2funny:

Ας μην ήταν η ΝΔ να έβαζε την Ελλάδα στην ΕΟΚ εγκαίρως και θα σας έλεγα εγώ πόσο ακόμα πίσω θα ήμασταν... ή μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ ήταν/είναι υπέρ της ΕΟΚ??? :2funny: :2funny: :2funny:
(Δεν πιστεύω να υπάρχει πασοκτζης προδότης του Παπανδρέου???!!!)
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Συμφωνώ απολύτως.  Έτσι ακριβώς είναι....

Στέκα πας καλά;;;
Συμφωνείς απολύτως με κάποιον που λέει ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα κάνεις αυτοκριτική:
Όπως λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε παρά να περιμένει τη φθορά της ΝΔ, το ίδιο ακριβώς απαιτείται κι από τη ΝΔ...Λίγη υπομονή ( αν δε διασπαστει)...
Υπομονή για να καρπωθεί την αναπόφευκτη και γρήγορη, κατά τη γνώμη μου, φθορά της κυβέρνησης...

Ποιά αυτοκριτική και μαλακίες τώρα; :uglystupid:

και ταυτόχρονα περιμένεις η ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΙ αυτοκριτική:
Την αυτοκριτική της ΝΔ την περιμένω και εγώ με ενδιαφέρον, όπως περίμενα το 2004 και 2007  την αυτοκριτική του ΠΑΣΟΚ....... 
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό που λες ισοδυναμεί με το ότι για την κατάντια της Ελλάδας εν τέλει φταίει το Πασόκ.
Τρομερή πράξη ομολογίας, δεν λέω... :2funny:

Ας μην ήταν η ΝΔ να έβαζε την Ελλάδα στην ΕΟΚ εγκαίρως και θα σας έλεγα εγώ πόσο ακόμα πίσω θα ήμασταν... ή μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ ήταν/είναι υπέρ της ΕΟΚ??? :2funny: :2funny: :2funny:
(Δεν πιστεύω να υπάρχει πασοκτζης προδότης του Παπανδρέου???!!!)

άειντε άειντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ας μην ήταν ο μαρκεζίνης να ανεβάσει την ισοτιμια δραχμης/δολλαριου και θα σου ελεγα εγω που θα ηταν το δολλαριο  :2funny:
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
τωρα γιατι τοση φασαρια για ενα κομμα που εχει μπροστα του 8-10 στην αντιπολιτευση?? και για εναν αρχηγο που 8α εκλεξει που 8α μετρησει 2-3 συνεχομενες ηττες και 8α παραδωσει μετα παλι στο χοντρο????????

Νομίζω πολλά είναι τα χρόνια που λες...
Έχω την αίσθηση, ότι δύσκολα στο εξής κάποια κυβέρνηση θα εξαντλεί την τετραετία...
Τολμώ την πρόβλεψη ότι το πράγμα θα πηγαίνει όπως τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου θα πηγαίνουμε στις κάλπες κάθε 2,5-3 χρόνια, υπό το βάρος δυσβάσταχτων προβλημάτων και διαρκώς διογκούμενης γκρίνιας από τον κόσμο...
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Στέκα πας καλά;;;
Συμφωνείς απολύτως με κάποιον που λέει ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα κάνεις αυτοκριτική:
και ταυτόχρονα περιμένεις η ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΙ αυτοκριτική:

Δεν κατάλαβες φίλε μου...
Από κανέναν δεν περιμένω αυτοκριτική...
Αυτό που είπα, αφορά το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα...
Δεν είμαι στρατευμένος πουθενά, άλλωστε δεν προσδοκώ κανένα όφελος από παντός είδους κομματόσκυλα...
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Δεν κατάλαβες φίλε μου...
Από κανέναν δεν περιμένω αυτοκριτική...
Αυτό που είπα, αφορά το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα...
Δεν είμαι στρατευμένος πουθενά, άλλωστε δεν προσδοκώ κανένα όφελος από παντός είδους κομματόσκυλα...

Μα δεν πήγαινε σε σένα.
Για τον Στέκα ήταν το σχόλιο και για το πως μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα δύο αντίθετες απόψεις.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Νομίζω πολλά είναι τα χρόνια που λες...
Έχω την αίσθηση, ότι δύσκολα στο εξής κάποια κυβέρνηση θα εξαντλεί την τετραετία...
Τολμώ την πρόβλεψη ότι το πράγμα θα πηγαίνει όπως τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου θα πηγαίνουμε στις κάλπες κάθε 2,5-3 χρόνια, υπό το βάρος δυσβάσταχτων προβλημάτων και διαρκώς διογκούμενης γκρίνιας από τον κόσμο...

οι δυο τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις γινανε προωρα απο επιλογη της κυβερνησης

για αστειους λογους. αν δεν μπορουν στα δυσκολα τοτε τι το παλευουν
 

Επισκέπτης
...ομολογώ πως ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ κ. Κρόκους στην Ελλάδα και με τη ΒΟΗΘΕΙΑ του ΠΑΣΟΚ που τον έκανε μεγαλοεπιχειρηματία με τις κρατικές προμήθειες, έχει φροντίσει να πάρετε αρκετά πρωταθλήματα....

Στην Ευρώπη όμως σας έχουν ξεκωλιάσει κανονικά....... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
to ποσο κομπλεξικος το ξεραμε οτι εισαι αλλα οτι εισαι και τοσο χαζος παλι το ξεραμε αλλα να μας λες οτι ο κοκαλης επι πασοκ πηρε δουλιες ενω επι νδ δεν πηρε καμια δουλεια. ρε ποσο νουμερο μπορει να εισαι πες μου :uglystupid:
 

Επισκέπτης
Μα δεν πήγαινε σε σένα.
Για τον Στέκα ήταν το σχόλιο και για το πως μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα δύο αντίθετες απόψεις.
στο ειπα και προηγουμενος οτι με αυτον τον κωλοτουμπα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη!!ο ανθρωπος αυτοαναιρειται μεσα σε δυο ποσταρισματα. δεν θα ξεχασω τη μαλακιες ελεγε πριν τις εκλογες οταν ζητουσε απο το πασοκ να του πει τη θα κανει ενω κυβερνηση για 6χρονια ηταν η παραταξη που υποστηριζει. τη αλλο να συζητας με εναν κωλοτουμπα!!
 

Επισκέπτης
Αυτό που λες ισοδυναμεί με το ότι για την κατάντια της Ελλάδας εν τέλει φταίει το Πασόκ.
Τρομερή πράξη ομολογίας, δεν λέω... :2funny:

Ας μην ήταν η ΝΔ να έβαζε την Ελλάδα στην ΕΟΚ εγκαίρως και θα σας έλεγα εγώ πόσο ακόμα πίσω θα ήμασταν... ή μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ ήταν/είναι υπέρ της ΕΟΚ??? :2funny: :2funny: :2funny:
(Δεν πιστεύω να υπάρχει πασοκτζης προδότης του Παπανδρέου???!!!)
φιλε μου η ελλαδα θα εμπενε στην εοκ ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο. οσο για προδοτες εχετε στο κομα σου το μεγαλυτερο και μαλιστα τωρα ετοιμαζει και την διαδοχη κατασταση με τη κορουλα του  :2funny: :2funny: ε ρε τη σας περιμενει ετσι και δεν τη βγαλετε το 65 θα θυμηζει παιδικο σταθμο μπροστα σε αυτα που θα γινουν :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
... να σου θυμίσω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ασφαλώς και πιστεύω ότι σαν λαός έχουμε ασθενής μνήμη. Απόδειξη ότι ο Πάγκαλος είναι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...... :headbang: :headbang: :headbang:
αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!παλι εγραψες ρε παπαρα ουτε εκπροσωπος δεν μιλαει οπως εσυ οι παπαριες σου εχουν μεινει γραμμενες πριν τις εκλογες . κατσε και δες μονο τη μαλακιες ελεγες ζητουσες απο το πασοκ εξηγησεις για τηνν κατασταση που αφησατε οταν εσεις 6 χρονια κυβερνουσατε[λεμε τωρα!!]
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
φιλε μου η ελλαδα θα εμπενε στην εοκ ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο.
Οπότε ο Παπανδρέου ήταν ψεύτης και όλοι ψηφίζανε τον ψεύτη .... οπότε σε τι μας φταίνε οι πολιτικοί για την κατάντια μας αν όχι οι ίδιες οι επιλογές μας?

οσο για προδοτες εχετε στο κομα σου το μεγαλυτερο και μαλιστα τωρα ετοιμαζει και την διαδοχη κατασταση με τη κορουλα του  :2funny: :2funny: ε ρε τη σας περιμενει ετσι και δεν τη βγαλετε το 65 θα θυμηζει παιδικο σταθμο μπροστα σε αυτα που θα γινουν :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό είναι η δική σου άποψη, και των περισσοτέρων φυσικά...
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου η δική μου.
Και πάντα πίστευα ότι είχα δίκαιο, και όσο περνάει ο καιρός περισσότερο...

Εσύ αν ένα σύστημα δεν πάει καλά (π.χ. Ελλάδα) πιστεύεις ότι φταίνε οι απόψεις της πλειοψηφίας (άρα και των αξιολογικών κρίσεων και των επιλογών της) ή αυτές των λίγων? ... νομίζω προφανής η απάντηση...
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
...ομολογώ πως ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ κ. Κρόκους στην Ελλάδα και με τη ΒΟΗΘΕΙΑ του ΠΑΣΟΚ που τον έκανε μεγαλοεπιχειρηματία με τις κρατικές προμήθειες, έχει φροντίσει να πάρετε αρκετά πρωταθλήματα....

Στην Ευρώπη όμως σας έχουν ξεκωλιάσει κανονικά....... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ο πράκτορας έδωσε δουλειά σε εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες όταν το λαμόγιο που θα κάνει την κόρη του αρχηγό ήθελε να δώσει δις έργα στους γάλλους....

Υ.Γ.
ασε την Ευρώπη και μάζεψε τα αίματα απ το κωλί ....
είμαι βάζελος αλλά πρώτα απ όλα είμαι άντρας. Δε γαμάς επειδή γαμάει κάποιος άλλος αυτόν που σε γαμάει ακατάπαυστα επί μια δεκαετία.

και ξαναματαλέω.
όσο και να κλαις ότι και να κάνεις την τελευταία φορά σε πήρε 13 χρόνια. την επόμενη το κόβω για καμμιά 20αριά.....
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
το Πασοκ εχει αρκετους Πασοκους που σου "καθονται" στο ματι σαν αρχηγοι του κομματος. Τουλαχιστον περισσοτερο απο τον ποδηλατη
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό...
Το να κυβερνιέται ένα κόμμα, και πλέον και ένα κράτος, από κάποιον που δεν είναι ΗΓΕΤΗΣ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό...
Το να κυβερνιέται ένα κόμμα, και πλέον και ένα κράτος, από κάποιον που δεν είναι ΗΓΕΤΗΣ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

τα ίδια λέγατε κωλοτούμπες και για τον Σημίτη και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης......

οι χώρες δεν κυβερνώνται με λόγια και τσαμπουκά... Απλά αυτό το παραμύθι γουστάρουν οι Ελληνες για να καλύπτουν την ανεπάρκειά τους.
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Μηνύματα
6.873
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τα ίδια λέγατε κωλοτούμπες και για τον Σημίτη και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης......

οι χώρες δεν κυβερνώνται με λόγια και τσαμπουκά... Απλά αυτό το παραμύθι γουστάρουν οι Ελληνες για να καλύπτουν την ανεπάρκειά τους.
ο σιμιτης ειναι ημιβλακας και κυναιδος
προδωσε την ελλαδα
στο ζητημα των ιμιων
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
ο πράκτορας έδωσε δουλειά σε εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες όταν το λαμόγιο που θα κάνει την κόρη του αρχηγό ήθελε να δώσει δις έργα στους γάλλους....
Σωστό!
Ζήτω οι πράκτορες, ζήτω η ΣΤΑΖΙ, ζήτω η KGB!
Και ένα ένα ωραίο τοίχο είχανε εκεί στο Βερολίνο, των κατέστρεψαν αυτοί οι κακόγουστοι Ρήγκαν και Θάτσερ!!!

όταν το λαμόγιο που θα κάνει την κόρη του αρχηγό ήθελε να δώσει δις έργα στους γάλλους....
Αυτό το λαμόγιο όμως δεν το είδα να σέρνεται σε αίθουσες ειδικών δικαστηρίων ... θα μου πεις γιατί το άλλο σύρθηκε??? Λούης την έκανε, δεν είχα κανένα σεβασμό για το κράτος που μέχρι τότε ήταν πρωθυπουργός του, να δω αν ήσουνα εσύ στην θέση του και δεν εμφανιζόσουνα σε δικαστήριο τι θα γινότανε...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom