Επισκέπτης
ρε κάποιον μου θυμίζει κάποιον μου θυμίζει.......
Ποιόνα??
ρε κάποιον μου θυμίζει κάποιον μου θυμίζει.......
πολύ γυφτιά η ΝΔ ρε παιδί μου. Καμμια ποιότητα
Ουστ
πολύ γυφτιά η ΝΔ ρε παιδί μου. Καμμια ποιότητα
Ουστ
.......οταν η Κεντροδεξια εχει καραγκιοζακια τυπου Ριζου και Τραγκα να την εκπροσωπουν δεν εχει μελλον στην Ελλαδα........ο Λουλης σαν μαρκετιστας ειπε οτι το product ΝΔ δεν πουλαει πια γιατι δεν εμπνεει(δεν παραγει πολιτικη) , εχει ολοκληρωσει το product life cycle......επισης η ΝΔ δεν εχει πωλητες να πουλησουν αυτο το προιον.......που πας ρε Καραμητρο με παλαιοκομματικους τυπου Σουφλια-Σιουφα , με πολιτικους με ανυπαρκτο ειδικο βαρος οπως η Ντορουλα και αλλους γραφικους τυπου Γκιουλεκα ?
Ξέχασες το μεγάλο πολιτικο άνδρα, τον καραγκιόζη της τηλεόρασης. Το παιδί του λαου, τον επαναστάτη εναντια στο κράτος των Αθηνών.
Τον αρκουδιάρη. Το Ζορό
Τον Ψωμιάδη.
Ξέχασες το μεγάλο πολιτικο άνδρα, τον καραγκιόζη της τηλεόρασης. Το παιδί του λαου, τον επαναστάτη εναντια στο κράτος των Αθηνών.
Τον αρκουδιάρη. Το Ζορό
Τον Ψωμιάδη.
Αύριο όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πάει στην Πρώτη Σερρών και προσκυνήσει στον τάφο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την κούρσα της διαδοχής, χωρίς να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου!
E και?
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα χρειαστεί 2ος γύρος...
Ποιόνα??
E και? Θα πάψει ο ψωμιάδης να είναι γελοίος ?
δεν το νομίζω μπορεί να είναι της πλάκας ο τυπος, κωλοτούμπας δεν είναι...Αύριο όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πάει στην Πρώτη Σερρών και προσκυνήσει στον τάφο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την κούρσα της διαδοχής, χωρίς να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου!
Kλασικη σκεψη και κλισε λεξεις ακροδεξιων!....μηπως οι γκαφες που εκανε η παπαρω με το καρφιτσωμενο χαμογελο δεν ηταν λογω ανικανοτητας αλλα πουλουσε εκδουλευση στους Αμερικανους ?
Οχι οτι ο Αντωνακης ειναι καλυτερος.......η πορεια του γνωστη..........Κολλεγιο Αθηνων , Χαρβαρντ , Μπιλντερμπεργκ...........
Η απολυτη καταντια για την κεντροδεξια να εχει αυτους τους 2 υποψηφιους αρχηγους........
Ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τη ... Δαμανάκη και το Μάκη το Γιομπαζολιά .......με πολιτικους με ανυπαρκτο ειδικο βαρος οπως η Ντορουλα και αλλους γραφικους τυπου Γκιουλεκα ?
Ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τη ... Δαμανάκη και το Μάκη το Γιομπαζολιά .......
έναν καβαλάρη........