Παίδες καλησπέρα. Δεν έχω άποψη για τα ΜΜΕ και εάν στηρίζουν το Σαμαρά. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι ο Σαμαράς βαρύνεται με αποχώρηση από τη Ν.Δ που έφερε μάλιστα εμμέσως την απώλεια εμπιστοσύνης της Βουλής λίγο αργότερα. Σαν να μην έφθανε αυτό, έχει στο πλευρό του εναν άλλον που βαρύνεται με κρέμασμα κομματικής ταυτότητας και εμμέσως με ήττα της Ν.Δ. Ο ίδιος έκανε κόμμα και το μάζεψε λίγο αργότερα, για να μην πω για τη δήλωσή του περί πέρατος του βιοϊστορικού κύκλου των δύο μεγάλων κομμάτων. Μιλάω για το Δ. Αβραμόπουλο. Όλα αυτά η Μπακογιάννη τα ξέρει και τα χτυπά καιρούς-καιρούς.
Από την άλλη έχουμε τη Μπακογιάννη που δεν είναι απλά κόρη του πατέρα της διότι κάποια αξία την έχει. Είμαι εξ ορισμού κατά των τζακιών. Δεν ήθελα τον Παπανδρέου να αναλάβει το κόμμα και την πρωθυπουργία και δεν θα ήθελα να δω τη Μπακογιάννη να αναλαμβάνει τα ηνία. Ωστόσο είναι μεγάλο μέγεθος για να μείνει δεύτερη. Θα είναι η δεύτερη φορά που δεν θα είναι αρχηγός παρόλο που το ήθελε. Μία που απεχώρησε από την κούρσα για την αρχηγία και μια που δεν θα εκλεγεί τώρα. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. Πιστεύω ότι δυστυχώς θα εκλεγεί και μου είναι πολύ συμπαθής ο Α. Σαμαράς.
Αναφορικά με τον Λα.Ο.Σ, νομίζω ότι με τη Μπακογιάννη έχουν κοπεί οι δεσμοί από τόσες και τόσες δηλώσεις που ο Καρατζαφέρης έχει κάνει. Εάν βγει η Μπακογιάννη θα προσπαθήσει να του πάρει στελέχη. Εάν βγει ο Σαμαράς θα τον υπερκαλύψει ιδεολογικά. Either way he is done...
ΥΓ: Το χαρτί Βενιζέλος κάηκε την ημέρα που είπε "...ως μελλοντικός αρχηγός της παράταξης...
δεν είναι νέο ότι ο Ελληνας είναι μαλάκας.
ο Σαμαράς είναι ένα μοντέλο Αλκιβιάδη.......
με τις συνέπειες που θα έχει αυτό για την εκλογή του στη ΝΔ.
το επικρατέστερο σενάριο που βλέπω για την Ντόρα σε περίπτωση ήττας στο μεσομακροπρόθεσμο μέλλον είναι να κάνει νέο κόμμα με τον Βενιζέλο.
Η τελυτατία κίνηση είναι ρουά ματ στον κεντροδεξιό χώρο.
Ασε τον πουθενά αβραμόπουλο και τον τρελλαντώνη να παλεύουν για τις αξίες της παράταξης που σοδόμισαν και εντός και εκτός για δεκαετίες.....
όσο για την τελευταία σου πρόταση... οι Ελληνες καίγονται επειδή καίνε κάποιους γι αυτά που λένε, όχι γι αυτά που κάνουνε....
Και δε βάζουν και μυαλό. 5.5 χρόνια είχαν πρωθυπουργό τύπο γι αυτά που έλεγε και όχι αυτά που έκανε.
ΤΟ αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι....