Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μα μιλαμε οτι ο ανθρωπος ειναι μεγαλος κωλοτουμπας!!!!!και κανεναν λογο πολιτικο με αυτον απλα περναω την ωρα μου εχει μεγαλη πλακα αυτα που λεει και οι κωλοτουμπες που εχει κανει. αλλωστε ηταν τοσο λαλιστατος που μετα τις εκλογες εμφανιστηκε μετα απο καιρο να συνεχισει τις μαλακιες του.

ρε φίλε εντάξει μπορεί να είναι ότι θέλει.. εσύ την πάρτη σου δεν την κοιτάς? και πάνω από όλα δεν την σέβεσαι?

Επισκέπτης
ρε φίλε εντάξει μπορεί να είναι ότι θέλει.. εσύ την πάρτη σου δεν την κοιτάς? και πάνω από όλα δεν την σέβεσαι?
φυσικα και τη σεβομαι το γεγονος οτι του γραφω μαλακιες ειναι απλα στο επιπεδο κουβεντας που εχω με τον συγκεκριμενο.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φυσικα και τη σεβομαι το γεγονος οτι του γραφω μαλακιες ειναι απλα στο επιπεδο κουβεντας που εχω με τον συγκεκριμενο.

εεε αν τον σέβασαι μην κατεβαίνεις παρακάτω.. φρόντισε να ανεβαίνεις....

Επισκέπτης
εεε αν τον σέβασαι μην κατεβαίνεις παρακάτω.. φρόντισε να ανεβαίνεις....
σε αυτο δεν εχεις αδικο αλλα καπου πρεπει να περναμε ευχαριστα την ωρα μας. και μη μου πεις οτι και εσυ δεν το εχεις κανει με ορισμενους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σε αυτο δεν εχεις αδικο αλλα καπου πρεπει να περναμε ευχαριστα την ωρα μας. και μη μου πεις οτι και εσυ δεν το εχεις κανει με ορισμενους.

αντε καλά.. σε συγχωρώ.. και όση δεν χωρέσει ας μείνει και απέξω...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πρασινοφρουρέ bodos, τι σε νοιάζει εσένα τι θα κάνει ΝΔ ???

Για πες μας για σένα, το ρουσφετάκι που σου τάξανε να γίνεις Γενικός Γραμματέας σε υπουργείο στο κάνανε ???  :uglystupid: Λίγο δύσκολο όμως για κλητήρα ΥΕ..... :s&m_3:

ΥΓ. Τελικά οι Δημόσιοι Υπάλληλοι σαν τον bodos θα πάρουν αύξηση 1,5% και όχι 2%.
Κλάψε bodos  :2funny: :2funny: :2funny: 
ασ'τον ησυχο ρε...
εδω τον ξεγελασε ο προβοπουλος για το ελλειμα...<<δεν μας ειπε διψηφιο...Ειπε πως τεινει σε διψηφιο..>>..
:2funny: :2funny:
ολοι τον πολεμανε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ασ'τον ησυχο ρε...
εδω τον ξεγελασε ο προβοπουλος για το ελλειμα...<<δεν μας ειπε διψηφιο...Ειπε πως τεινει σε διψηφιο..>>..
:2funny: :2funny:
ολοι τον πολεμανε.... :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα εδω εσενα σε εχει πιασει μαλακα ο τσακιρης τρεις φορες ο προβοπουλος σε καιει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαλακα εδω εσενα σε εχει πιασει μαλακα ο τσακιρης τρεις φορες ο προβοπουλος σε καιει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον μπιγιονσε εχει πιασει,οχι εμενα...
κατσε να δεις τι ματσαρες θα κανει ο γρηγοραρος..θα κλεισει στοματα... :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
το αλλο με τον τοτο το ξερεις :2funny: :2funny:

Γεια σου bodos ετσι απλα ηθελα να σου πω ενα γεια  :2funny: :2funny:

ομως μην γελας πολυ με τον τοτο..

Αντε μεχρι το Μαρτη σας κοβω γιαυτο πινε εσπρεσακια τωρα που ειναι νωρις ακομη.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γεια σου bodos ετσι απλα ηθελα να σου πω ενα γεια  :2funny: :2funny:

ομως μην γελας πολυ με τον τοτο..

Αντε μεχρι το Μαρτη σας κοβω γιαυτο πινε εσπρεσακια τωρα που ειναι νωρις ακομη.. :2funny: :2funny:
μετα θα με κερνας εσυ καπουτσινο αλλα δεν μας ειπες ποιον ματρη του 2020 :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια. φρεσκα κουλουρια!!! :2funny:

Αντε να κερασω εγω τοτε.... :2funny: :2funny:

bodoskoul.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
φασιστακο επειδη τελικα φαινεται οτι εισαι πολυ μεγαλος :jerking:οπως σου εχω ΞΑΝΑΠΕΙ δεν περιμενα να με διορισει. ημουν ειδη διορισμενος και μαλιστα τοσο καλα αμοιβομενος και επι νδ που να φανταστεις οτι στα αρχιδια μου για την αυξηση εγω θελω να δωσω και φορο στο κρατος καραγκιοζακο αφου τα περνω χοντρα. εσενα που σου ταξανε θεση και σου δωσανε τα αρχιδια οσο και να εγλυφες τραβα τωρα στο συνεδριο να συνεχισεις αυτο που ξερεις να κανεις τοσο καλα :lheel:μηπως και στο μελλον οταν βγειτε παλι που χλωμο το κοβω καπου σε τακτοποιησουν αν και μεχρι τοτε θα περπατας με Π φασιστακο. ζηλευεις φασιστακο αλλα ετσι ειναι και χοντρα τα περνω και ξυνω και τα αρχιδια μου. περαστικα σου και σε καταλαβαινω η πουτσα ηταν μεγαλη και ακομα σε ποναει :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Πρασινοφρουρέ κλητήρα ΥΕ bodos,

είναι φανερό ότι είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα Πασόκου Δημοσίου Υπαλλήλου, αμείβεσαι παραπάνω από έναν ιδιωτικό υπάλληλο και ταυτόχρονα καμαρώνεις που δεν εργάζεσαι.

ΤΕΜΠΕΛΗΣ,αγενής (φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις), χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κολλώντας αφίσες της ΠΑΣΚΕ πορεύεσαι εκ του ασφαλούς, ως Δημόσιος Υπάλληλος.

Πιθανόν να μην σου  μιλάει κανένας συνάδελφός σου, τον εσπρέσσο τον πίνεις μόνος σου ή παρέα με άλλους πρασινοφρουρούς.....

Συνέχισε έτσι, είσαι ζωντανή διαφήμιση για το ΠΑΣΟΚ........     

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
......H   απολυτη  ξεφτιλα , το απολυτο καταντημα  για την  Κεντροδεξια  να  εχει  υποψηφιους  αρχηγους   αυτους  τους    2.............αυτο  αποδεικνυει οτι οχι  μονο δεν εχουν  ιδεολογα , δεν εχουν και στελεχη...............γιa την Ντορα με το πλαστικο χαμογελο , τι να πουμε ?   Πουτανα τα εκανε  στο  Υπουργειο  Εξωτερικων  ,  θα  θυμαστε  που  οι   διπλωματες   εκαναν  σκληρες  δηλωσεις   εναντιον  της.........εμφανιζεται  στα τηλεπαραθυρα  κι οταν την ρωτουν κατι  σοβαρο για οικονομικα  και εθνικα , μονο  απαντησεις   δεν δινει , απλα  γελαει  ηλιθια , ετσι της ειπαν  προφανως   οι image makers........η κοπελα βλεπεις  ενα προσον εχει  , κορη πρωθυπουργου....οταν   βλεπεις  πολιτικο να  τον  εκθειαζουν  οι  Αμερικανοι , καταλαβαινεις  ποσο  προασπιζεται τα εθνικα συμφεροντα........
        Παμε  στον   Αντωνακη  τωρα..........προσπαθει  να το παιξει  λαικη δεξια.......αλλα  πολυ σωστα  ειπε  ενας φιλος  παραπανω , δεν ειμαστε ολοι  εδω μεσα    16χρονα.......Κολλεγιο Αθηνων και  Χαρβαρντ  εβγαλε , ας μην το παιζει Νικος Ξανθοπουλος..........το  1993   στον  Αστερα Βουλιαγμενης   τα   ελεγε   με  τον   Χενρι Κισσινγκερ   στην συνεδριαση της Μπιλντερμπεργκ , τωρα το παιζει αντι-αμερικανος ?     Επισης ακομα δεν  εχει   δωσει  πειστικες απαντησεις    για  το  που  βρηκε   τα  λεφτα   το  1993   για   την  πολυεξοδη  προεκλογικη  εκστρατεια  και  την ιδρυση κομματος......α , ναι , ξεχασα , ηταν απο τις  δωρεες  φιλων   και  οχι  απο τον  Σωκρατη  ;) :grin:

Επισκέπτης
Πρασινοφρουρέ κλητήρα ΥΕ bodos,

είναι φανερό ότι είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα Πασόκου Δημοσίου Υπαλλήλου, αμείβεσαι παραπάνω από έναν ιδιωτικό υπάλληλο και ταυτόχρονα καμαρώνεις που δεν εργάζεσαι.

ΤΕΜΠΕΛΗΣ,αγενής (φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις), χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κολλώντας αφίσες της ΠΑΣΚΕ πορεύεσαι εκ του ασφαλούς, ως Δημόσιος Υπάλληλος.

Πιθανόν να μην σου  μιλάει κανένας συνάδελφός σου, τον εσπρέσσο τον πίνεις μόνος σου ή παρέα με άλλους πρασινοφρουρούς.....

Συνέχισε έτσι, είσαι ζωντανή διαφήμιση για το ΠΑΣΟΚ........      
το επειπεδο σου ειναι τοσο χαμηλο και το μυαλο σου ειναι τοσο μικρο που δεν μπορεις να καταλαβεις ποιος σε δουλευει και ποιος σου μιλαει σοβαρα. επισης αν διαβαζες λιγα ποστ θα καταλαβαινες οτι με εσενα απλα περναω την ωρα μου και σε εχω για τα αρχιδια μου κοινως για να σπαω πλακα γιατι εισαι οχι απλα βλαξ αλλα πολυ μεγαλος γροθος. αλλα φαινεται εκτος του οτι δεν ξερεις να διαβαζεις προφανως δεν καταλαβαινεις και αυτα που γραφονται. τελος στο ξαναειπα και αυτο δε ειναι πλακα η ψωλια που εχεις ειναι πολυ μεγαλη και αξεπεραστη αυτο φανηκε απο το ποσο καιρο εκανες να εμφανιστεις μετα απο τις τοσες πολλες μαλακιες που εγραφες. οφειλω να ομολογησω οτι ολα αυτα με διασκεδαζαν οταν σε εβλεπα απεγνωσμενα να υπερασπιζεσαι το χοντρομαλακα. αλλα τη λεω αφου το ιδιο μυαλο κουβαλας και εσυ. οσο για το που πινω το εσπρεσακι μου αυτο πιστεψε με θα ηθελες πολυ να τον πινεις και εσυ εκει γιατι εισαι απλα ενας δυσαρεστημενος γλυφτακος αποτυχημενος πικραμενος και πονεμενος. θα εισαι για πολλα χρονια γιαυτο πρεπει να αρχιζεις να το συνηθηζεις. εγω παντως θα συνεχισω να διασκεδαζω μαζι σου γιατι πραγματικα εναν τοσο ηλιθιο σαν εσενα δυσκολα βρισκεις εδω μεσα. συνεχισε ετσι :jerking: :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παίδες καλησπέρα. Δεν έχω άποψη για τα ΜΜΕ και εάν στηρίζουν το Σαμαρά. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι ο Σαμαράς βαρύνεται με αποχώρηση από τη Ν.Δ που έφερε μάλιστα εμμέσως την απώλεια εμπιστοσύνης της Βουλής λίγο αργότερα. Σαν να μην έφθανε αυτό, έχει στο πλευρό του εναν άλλον που βαρύνεται με κρέμασμα κομματικής ταυτότητας και εμμέσως με ήττα της Ν.Δ. Ο ίδιος έκανε κόμμα και το μάζεψε λίγο αργότερα, για να μην πω για τη δήλωσή του περί πέρατος του βιοϊστορικού κύκλου των δύο μεγάλων κομμάτων. Μιλάω για το Δ. Αβραμόπουλο. Όλα αυτά η Μπακογιάννη τα ξέρει και τα χτυπά καιρούς-καιρούς.
Από την άλλη έχουμε τη Μπακογιάννη που δεν είναι απλά κόρη του πατέρα της διότι κάποια αξία την έχει. Είμαι εξ ορισμού κατά των τζακιών. Δεν ήθελα τον Παπανδρέου να αναλάβει το κόμμα και την πρωθυπουργία και δεν θα ήθελα να δω τη Μπακογιάννη να αναλαμβάνει τα ηνία. Ωστόσο είναι μεγάλο μέγεθος για να μείνει δεύτερη. Θα είναι η δεύτερη φορά που δεν θα είναι αρχηγός παρόλο που το ήθελε. Μία που απεχώρησε από την κούρσα για την αρχηγία και μια που δεν θα εκλεγεί τώρα. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. Πιστεύω ότι δυστυχώς θα εκλεγεί και μου είναι πολύ συμπαθής ο Α. Σαμαράς.
Αναφορικά με τον Λα.Ο.Σ, νομίζω ότι με τη Μπακογιάννη έχουν κοπεί οι δεσμοί από τόσες και τόσες δηλώσεις που ο Καρατζαφέρης έχει κάνει. Εάν βγει η Μπακογιάννη θα προσπαθήσει να του πάρει στελέχη. Εάν βγει ο Σαμαράς θα τον υπερκαλύψει ιδεολογικά. Either way he is done...

ΥΓ: Το χαρτί Βενιζέλος κάηκε την ημέρα που είπε "...ως μελλοντικός αρχηγός της παράταξης...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.174
Πόντοι
456
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Αυτη την ρηση του Μητσοτακη την αμφισβητει κανεις σημερα?

Δεν νομιζω, ολοι εκτος των εθνικιστων, παρακαλανε για μια συμβιβαστικη
προταση που την απορριπτανε τοτε!
Απο αυτο και μονο καταλαβαινετε την χοντροπετσια του Αντωνη
που αντι να ζητηση συγνωμη,θελει να βγη και απο πανω!!!
Αυτος ο ανθρωπος γεννηθηκε γερος,μου θυμιζει τον Αβερωφ
Δεν τρελαινομαι με την Ντορα ,αλλα ελπιζω να μην κανει, αν βγει,
ισοπεδωτικη αντιπολιτευση στο Πασοκ αν προσπαθησει να λυσει
χρονιζοντα εθνικα προβληματα η ακομα καλυτερα προσπαθησει
να μαζεψη την οικονομια
Ο Σαμαρας στα οικονομικα ειναι ενας λαικιστης(δες θεσεις του για stage)
στα δε εθνικα, οπως γραφω και στην αρχη, κυριαρχειται απο το συναισθημα
(οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες αλλωστε)
Προσεξτε ενα κλεισιμο Εθνικων θεματων, ισως απελευθερωσει
τα επομενα χρονια πολυ μεγαλα ποσα προς την δοκιμαζομενη Ελληνικη οικονομια
Υ.Γ Περιμενω απο τον Βαγγελη τομες στο στρατο με μειωση δαπανων και στρατηγων!!!(ειναι παραπανω απο τους στρατιωτες!!!)
Δεν νομιζω ομως ειναι του μπλα-μπλα τυπος............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom